3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Σαν Μαρίνο

Προϊστορία

9/10/2021 ΠολωνίαΣαν Μαρίνο 5 - 0
5/9/2021 Σαν ΜαρίνοΠολωνία 1 - 7
10/9/2013 Σαν ΜαρίνοΠολωνία 1 - 5
26/3/2013 ΠολωνίαΣαν Μαρίνο 5 - 0
1/4/2009 ΠολωνίαΣαν Μαρίνο 10 - 0
10/9/2008 Σαν ΜαρίνοΠολωνία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 634,417 99.6%
X
€ 1,224 0.2%
2
€ 1,004 0.2%
Over
€ 39,628 96.1%
Under
€ 1,595 3.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

48 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warsaw
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 56128
Ευκαιρία ξεσπάσματος για τους «αετούς»

Ευκαιρία ξεσπάσματος για τους «αετούς»

Η Πολωνία υποδέχεται το Σαν Μαρίνο για την 8η αγωνιστική του 9ου ομίλου των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με την Αγγλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν στην Αλβανία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι ήταν μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του εντός έδρας αγώνα του περασμένου Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Αγγλία. Παρουσιάστηκε εξαιρετικά διαβασμένη κι απέσπασε δίκαια την ισοπαλία (1-1). Ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και η μοναική που πλησίασε στο γκολ. Στο 29’ ο Λεβαντόφσκι βρέθηκε μέσα στην περιοχή κι απέναντι από τον Πίκφορντ, χωρίς να μπορέσει να τον νικήσει. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να πιέζουν. Σώθηκε αρχικά από το δοκάρι στο 60’, όμως στο 72’ το φοβερό σουτ του Κέιν κατέληξε στο βάθος της εστίας της για το 0-1. Δεν το έβαλε κάτω και βγήκε στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Παραλίγο να τα καταφέρει με τον Σβιντέρσκι να κοντράρει σε βολέ του Πίκφορντ. Στις καθυστερήσεις ο Λεβαντόφσκι σέντραρε από τα αριστερά και ο Σιμάνσκι με κεφαλιά την έσωσε από ήττα.

Η Πολωνία «τρέχει» ένα αήττητο σερί τριών παιχνιδιών στα οποία έχει πανηγυρίσει δύο «τρίποντα» κι αναδείχθηκε ισόπαλη σε μία περίπτωση. Έχει μαζέψει 11 βαθμούς και στέκεται στην 3η θέση του ομίλου, απέχοντας έναν πόντο από τη 2η Αλβανία. Θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος τους αντιπάλους της ελπίζοντας ότι θα κατορθώσει να εξαντλήσει τα περιθώρια για την πρόκριση. Τα πέντε από τα έξι ματς των «ερυθρόλευκων» στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ του Κατάρ ήταν Over.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Πάουλο Σόουζα επισήμανε: «Είναι μία ευκαιρία το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο για να παίξουν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ μέχρι τώρα. Είναι σημαντικό να δούμε τη δυναμική τους και να τους εντάξουμε. Πρέπει να μπουν κι αυτοί στο γκρουπ για να μας βοηθούν. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε όλους τους παίκτες μας υγιείς και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν».

Αγωνιστικά Νέα: Είναι στην αποστολή αλλά δεν υπολογίζονται γι’ αυτό το παιχνίδι ο γκολκίπερ Σέζνι (Γιουβέντους) και ο μέσος Σιμάνσκι (ΑΕΚ). Ο τελευταίος λογικά δεν θα παίξει ούτε με την Αλβανία. Κλήθηκαν αλλά έμειναν εκτός τελικά λόγω τραυματισμών ο τερματοφύλακας Ντραγκόφσκι (Φιορεντίνα), οι αμυντικοί Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ρέτσα (Σπέτσια) και ο μέσος Ζαλέφσκι (Ρόμα). Παίζει για τελευταία φορά πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο γκολκίπερ Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ).

Η αποστολή της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μαγέτσκι (Μονακό)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Κετντζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Πούχατζ (Ουνιόν Βερολίνου), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Γκούμι (Άουγκσμπουργκ)

Μέσοι: Κριχόβιακ (Κράσνονταρ), Ζιελίνκσι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Κλιχ (Λιντς), Γιόζβιακ (Ντέρμπι), Φρανκόφσκι (Λανς), Μόντερ (Μπράιτον), Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Κοζλόφσκι (Πογκόν), Πλατσέτα (Νόριτς)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Πιάτεκ (Χέρτα Βερολίνου), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Μπούκσα (Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον)



ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Έψαχνε μία ανταγωνιστική παρουσία και μία συμπαθητική εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα της προηγούμενης «στροφής» κόντρα στην Αλβανία. Δεν πέτυχε τίποτα από τα δύο και διασύρθηκε με 5-0. Από τα πρώτα λεπτά ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας και δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα. Άντεξε μέχρι το 32’, με τον Μανάι να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας της για το 1-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος ήταν εφιαλτικό. Οι γηπεδούχοι είχαν διάθεση για πολλά γκολ κι έφτιαχναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Δέχτηκε τρία γκολ από το 58’ έως το 68’, με τους Λάτσι, Μπρόγια και Χισάι να σκοράρουν σε αυτό το δεκάλεπτο. Στο 80’ ο Ουζούνι σημείωσε το 5-0 και παρά τις ευκαιρίες που έχασαν οι αντίπαλοι επιθετικοί, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτόν τον τρόπο το Σαν Μαρίνο υπέστη την έκτη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες. Αποτελεί το πιο αδύναμο σύνολο ολόκληρης της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα θεωρηθεί επιτυχία αν αποσπάσει κάποιο βαθμό. Παράλληλα έχει σκοράρει μόλις μία φορά κι έχει δεχθεί 24 τέρματα. Τα πέντε από τα έξι ματς του ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Έχουμε μερικούς σημαντικούς παίκτες οι οποίοι κινδυνεύουν με τιμωρία. Είναι σημαντικός για εμάς ο αγώνας με την Πολωνία και ξέρουμε ότι θα πρέπει να κυνηγάμε τους αντιπάλους μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Σίγουρα όμως έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την αναμέτρηση με την Ανδόρα κι εκεί θα ήθελα να έχω όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί μου. Είναι σημαντικό να ανταποκριθούμε παρά τα προβλήματα» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Φράνκο Βαρέλα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι ο επιθετικός Μπερνάρντι (Φολγκόρε) και ο αμυντικός Ρόσι (Μαριγκανιέσε). Έμειναν εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις ο τερματοφύλακας Κολόνα (Ντομανιάνο), οι αμυντικοί Τσέβολι (Γιουβένες-Ντογκάνα), Καράντα (Γιουβενες-Ντογκάνα), ο μέσος Τομασίνι (Πεναρόσα) και ο επιθετικός Σοπράντζι (Λιμπερτάς).

Η αποστολή του Σαν Μαρίνο:

Τερματοφύλακες: Ε. Μπενεντετίνι (Τσεζένα), Σ. Μπενεντετίνι (Μουράτα), Ζάβολι (Λιμπερτάς)

Αμυντικοί: Σιμοντσίνι (Τρε Φιόρι), Παλάτσι (Μαριγκανιέσε), Μπρόλι (Φολγκόρε), Μπατισίνι (Βίρτους), Γκραντόνι (Λα Φιορίτα), Ντ' Αντάριο (Τρε Φιόρι), Ρόσι (Μαριγκανιέσε), Φάμπρι (Κορεγκέσε), Κόντι (Σαν Τζιοβάνι)

Μέσοι: Γκολινούτσι (Λιμπερτάς), Α. Γκολινούτσι (Βίρτους), Λουναντέι (Σαν Τζιοβάνι), Μουλαρόνι (Λα Φιορίτα), Μπατισίνι (Τρε Πένε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Τσετσαρόλι (Τρε Πένε), Τζοντζίνι (Κόσμος), Τσενσόνι (Τρε Φιόρι)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Πεναρόσα), Χιρς (Πεναρόσα), Νάνι (Λουτσέζε), Μπερνάρντι (Φολγκόρε), Τομασίνι (Μουράτα), Πανκότι (Λα Φιορίτα), Ράστσι (Γιουβένες-Ντογκάνα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με ευκαιρία μοιάζει αυτός ο αγώνας για την Πολωνία. Την ίδια στιγμή που θα παίζει εντός έδρας με το εξαιρετικά αδύναμο Σαν Μαρίνο, η Ουγγαρία και η Αλβανία θα λύνουν τις διαφορές τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό η νίκη να φέρει τους παίκτες του Πάουλο Σόουζα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου. Οι «αετοί» είχαν δείξει και τον Σεπτέμβριο ότι δεν χαρίζονται στους αντιπάλους τους, νικώντας εκτός έδρας τους φιλοξενούμενους με 7-1. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν τώρα κι αξίζει το ρίσκο στα 7+ γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  2 Πολωνία 10 20 6 2 2 30:11
  6 Σαν Μαρίνο 10 0 0 0 10 1:46
Εμφάνιση όλων
Σαν Μαρίνο - Τελ. αγώνες
24/3/2024
Σαν Μαρίνο
Σεντ Κιτς & Νέβις
0 - 0
20/3/2024
Σαν Μαρίνο
Σεντ Κιτς & Νέβις
1 - 3
20/11/2023
Σαν Μαρίνο
Φινλανδία
1 - 2
17/11/2023
Καζακστάν
Σαν Μαρίνο
3 - 1
17/10/2023
Σαν Μαρίνο
Δανία
1 - 2
14/10/2023
Βόρεια Ιρλανδία
Σαν Μαρίνο
3 - 0
10/9/2023
Σαν Μαρίνο
Σλοβενία
0 - 4
7/9/2023
Δανία
Σαν Μαρίνο
4 - 0
19/6/2023
Φινλανδία
Σαν Μαρίνο
6 - 0
16/6/2023
Σαν Μαρίνο
Καζακστάν
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: No Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες