2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Αλβανία

31/3/2021 21:45
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1136 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αλβανία - Σαν Μαρίνο στις 8/9/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 46' Mularoni Marcello

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 52' Simoncini Davide
  2. 63' Manaj Rey
  3. 85' Uzuni Myrto

      Προϊστορία

      8/9/2021 ΑλβανίαΣαν Μαρίνο 5 - 0
      31/3/2021 Σαν ΜαρίνοΑλβανία 0 - 2
      8/6/2014 Σαν ΜαρίνοΑλβανία 0 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,012 1.0%
      X
      € 4,912 2.3%
      2
      € 202,659 96.7%
      Over
      € 4,073 69.3%
      Under
      € 1,806 30.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      118 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      Εξαρτάται από την Αλβανία

      Εξαρτάται από την Αλβανία

      Το Σαν Μαρίνο υποδέχεται την Αλβανία για την 3η αγωνιστική του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα εντός έδρας από την Ουγγαρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο «σπίτι» τους από την Αγγλία.

      Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

      Για την πιο αδύναμη εθνική ομάδα που λαμβάνει μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος. Αυτό ίσχυε και για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία. Προσπάθησε πολύ αλλά δεν απέφυγε την αναμενόμενη ήττα (0-3), σ’ ένα ματς στο οποίο πάντως ήλπιζε σε κάτι καλό μέχρι και το τελευταίο εικοσάλεπτο. Ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσάλαϊ. Επτά λεπτά αργότερα κέρδισαν νέο πέναλτι όμως ο Σάλαϊ δεν σκόραρε. Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Δεν μπόρεσε να φανεί πιο απειλητική στην επανάληψη κι ολοκλήρωσε το ενενηντάλεπτο με μία τελική προσπάθεια που ήταν άστοχη. Στο 71’ ο Σάλαϊ σκόραρε για το 0-2. Όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με αυτό το τιμητικό αποτέλεσμα από το γήπεδο, όμως στο 88’ ο Νίκολιτς διαμόρφωσε το τελικό 0-3, σκοράροντας ξανά από την άσπρη βούλα.

      Το Σαν Μαρίνο περιμένει πως και πως τους αγώνες με την Ανδόρα. Άλλωστε μόνο σε αυτούς θα έχει πραγματικές ελπίδες για να αποσπάσει ορισμένους βαθμούς. Προς το παρόν δεν έχει κάνει σεφτέ μετά τις δύο πρώτες «στροφές» και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 9ου γκρουπ. Μοναδικός ρεαλιστικός στόχος είναι να μην γίνει «σάκος του μποξ» απ’ όλους. Και τα δύο ματς του ολοκληρώθηκαν Over και No Goal.

      Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του κρατιδίου Φράνκο Βαρέλα επισήμανε: «Παίζουμε τρία επίσημα παιχνίδια στη σειρά κάτι που αποτελεί μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς. Για παράδειγμα έπρεπε να προσέξουμε πόσο θα πιεστούμε για να έχουμε δυνάμεις και για τα τελευταία ματς. Χρειάζομαι κάθε παίκτη να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελπίζω ότι θα σταματήσουμε να δίνουμε εύκολα γκολ στους αντιπάλους μας και είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε ξανά».

      Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψαν στις ομάδες τους ο μέσος Γκιάρντι (13/0) και ο επιθετικός Μπεράρντι (8/0).

      Η αποστολή του Σαν Μαρίνο:

      Τερματοφύλακες: Έλια Μπενεντετινι (Τσεζένα),Σιμόνε Μπενεντετινι (Μουράτα), Στίματς (Βίρτους)

      Αμυντικοί: Μπρόλι (Φολγκόρε), Μπατιστίνι (Βίρτους), Γκραντόνι (Λα Φιορίτα), Μουλαρόνι (Λα Φιορίτα), Ντ’ Αντάριο (Τρε Φιόρι), Ρόσι (Κιονς), Κόντι (Τρόπικαλ), Φάμπρι (Κορεγκρέσε), Παλάτσι (Μαριγκνανέζε)

      Μέσοι: Ενρίκο Γκολινούτσι (Λιμπέρτας), Λουναντέι (Ρικιόνε), Γκιάρντι (Φολγκόρε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τζοντσίνι (Κόσμος), Νάνι (Φολκόρε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα)

      Επιθετικοί: Χιρτς (Πεναρόσα), Μπεράρντι (Βιμπονέσε), Νάνι (Τσεζέν), Μπερνάρντι (Φολγκόρε)



      ΑΛΒΑΝΙΑ

      Την περασμένη Κυριακή κλήθηκε να δώσει το πιο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της, καθώς φιλοξένησε την Αγγλία στα Τίρανα. Παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική αλλά δεν απέφυγε την ήττα (0-2), ένα αποτέλεσμα φυσιολογικό με βάση τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων. Λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 12’ όταν βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, όμως ο Ουζούνι δεν εκμεταλλεύτηκε την καλή πάσα του Χυσάι και σούταρε ψηλά από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής. Δίχως να έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα είδε τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 38’ με κεφαλιά του Κέιν, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της. Δεν μπόρεσε να γίνει ξανά απειλητική και στο ξεκίνημα της επανάληψης σώθηκε ξανά από το δοκάρι. Ο Φόντεν σούταρε, ο γκολκίπερ Μπερίσα έδιωξε και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 63’ όμως τα πάντα κρίθηκαν με τον Μάουντ να πλασάρει ψύχραιμα και να τη ρίχνει οριστικά στο καναβάτσο, μια και δεν υπήρχε κουράγιο για να αντιδράσει.

      Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Αλβανία σε αυτήν την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Είχε προηγηθεί η νίκη στην έδρα της Ανδόρας. Η συγκομιδή των 3 βαθμών τη φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο ρεαλιστικός στόχος της είναι να μείνει για όσο περισσότερο «ζωντανή» στη «μάχη» για τη δυάδα, αν θεωρηθεί σίγουρο ότι η Αγγλία θα τερματίσει στην κορυφή του 9ου γκρουπ. Και τα δύο ματς της ήταν Under και No Goal.

      «Στον αγώνα με την Αγγλία έπρεπε να παίξουμε αμυντικά για να κάνουμε δύσκολο το έργο τους. Δεν αποδείχθηκε επιτυχημένο το σχέδιο μας. Η αγγλική ομάδα ήταν πολύ δυνατή και γρήγορη και φάνηκε αυτό. Τώρα έχουμε αφήσει πίσω μας τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Σαν Μαρίνο. Μας ενδιαφέρει η νίκη και είναι ένα παιχνίδι το οποίο χρειάζεται οπωσδήποτε να το κερδίσουμε για να είμαστε ικανοποιημένοι» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Εντοάρντο Ρέτζα.

      Αγωνιστικά Νέα: Ίσως προφυλαχθούν ο αμυντικός Ισμαΐλι (16/1) και ο μέσος Ρόσι (60/5).

      Η αποστολή της Αλβανίας:

      Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Σπαλ), Στρασκόσα (Λάτσιο), Σελμάνι (Μπολούσπορ)

      Αμυντικοί: Χυσάι (Νάπολι), Ντζιμσίτι (Αταλάντα), Βέσελι (Σαλερνιτάνα), Αγέτι (Ρετζιάνα), Ισμαΐλι (Σπέτσια), Μέμολα (Ντιοσγκιόρι), Ντόκα (Γκόριτσα), Κούμπουλα (Ρόμα), Χοξαλάρι (Τίρανα), Μιτάι (ΑΕΚ)

      Μέσοι: Ρόσι (Ντιοσγκιόρι), Μεμουσάι (Πεσκάρα), Λενιάνι (Γκρασχόπερς), Μπάρε (Εσπανιόλ), Ραμαντάνι (Βέιλε), Γκιασούλα (Αμβούργο), Λάτσι (Αζαξιό), Καλάκου (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Τσοκάι (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Μπαϊράμι (Έμπολι)

      Επιθετικοί: Τσικαλέσι (Κόνιασπορ), Μανάι (Μπαρτσελόνα Β’), Ουζούνι (Φέρεντσβαρος), Μπρόζα (Φίτεσε), Καμπέρι (Αμπερντίν)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Σαν Μαρίνο αποτελεί μία από τις χειρότερες εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και η Αλβανία θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο, μόλις λίγες ημέρες μετά την εντός προγράμματος ήττα από την Αγγλία. Δεν υπάρχει περίπτωση να «γκελάρουν» οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι διαθέτουν σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο από τους αντιπάλους. Θα στραφούμε στα τέρματα και θα πάμε με τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει περισσότερο το ματς.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
        3 Αλβανία 10 18 6 0 4 12:12
        6 Σαν Μαρίνο 10 0 0 0 10 1:46
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.78% έπαιξε: 2
      • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.04% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες