3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Πολωνία

Προϊστορία

9/10/2021 ΠολωνίαΣαν Μαρίνο 5 - 0
5/9/2021 Σαν ΜαρίνοΠολωνία 1 - 7
10/9/2013 Σαν ΜαρίνοΠολωνία 1 - 5
26/3/2013 ΠολωνίαΣαν Μαρίνο 5 - 0
1/4/2009 ΠολωνίαΣαν Μαρίνο 10 - 0
10/9/2008 Σαν ΜαρίνοΠολωνία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,409 0.4%
X
€ 2,442 0.7%
2
€ 327,934 98.8%
Over
€ 11,179 89.8%
Under
€ 1,273 10.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

45 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico San Marino
  • Χωρητικότητα: 6664
  • Θεατές: 500
Με το μυαλό στην Αγγλία οι Πολωνοί

Με το μυαλό στην Αγγλία οι Πολωνοί

Η Πολωνία επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες κόντρα στην Αλβανία και θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με το αδύναμο Σαν Μαρίνο ως μια καλή προπόνηση πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με την Αγγλία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι ουραγών με την Ανδόρα, γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττα με 2-0. Πολύ κακό στο πρώτο μέρος, δεχόμενο και τα δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (18’-24’), στην επανάληψη βελτίωσε αισθητά την απόδοση του, χωρίς πάντως να καταφέρει να σκοράρει.

Αποτελεί μια από τις πιο αδύναμες Εθνικές ομάδες του κόσμου, αποτελώντας σάκο του μποξ σε κάθε προκριματική φάση. Δεν έχει βαθμό και γκολ μετά από 4 αγωνιστικές (0-0-4, 0-12 τέρματα), ενώ η τελευταία του νίκη χρονολογείται τον Απρίλιο του 2004 σε φιλικό με το Λίχτενσταιν (1-0).

Αγωνιστικά Νέα: Το ρόστερ της αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της χώρας ή σε μικρές ομάδες της Ιταλίας.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπενεντετίνι (Μουράτα), Στίματς (Βίρτους), Τζάβολι (Λιμπερτάς)

Αμυντικοί: Μπρόλι (Φολγκόρε), Μπατιστίνι (Βίρτους), Τσέβολι (Γιούβενες-Ντογκάνα), Φάμπρι (Κορεγκέζε), Ντ’ Αντάριο (Τρε Φιόρι), Παλάτσι (Τρε Πένε), Γκραντόνι (Λα Φιορίτα), Σιμοντσίνι (Τρε Φιόρι), Ρόσι (Κίονς)

Μέσοι: Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Γκολινούτσι (Λιμπερτάς), Μουλαρόνι (Λα Φιορίτα), Κετσαρόλι (Τρε Πένε), Λουναντέι (Σαν Τζοβάνι), Σοπράντσι (Λιμπερτάς), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Τομασίνι (Πεναρόσα), Τζοντζίνι (Κόσμος)

Επιθετικοί: Χιρς (Πεναρόσα), Μπερνάρντι (Φογκόρε), Βιταϊόλι (Πεναρόσα), Τομασίνι (Μουράτα), Πανκότι (Λα Φιορίτα)ΠΟΛΩΝΙΑ

Κέρδισε με το εμφατικό 4-1 την Αλβανία στην Βαρσοβία και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στον όμιλο μετά την ήττα του Μαρτίου από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ». Προηγήθηκε στο 12’ με τον Λεβαντόφσκι, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 25’ και λίγο αργότερα κινδύνευσε με δεύτερο γκολ. Δεν πτοήθηκε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 44’ με τον Μπούκσα να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ενώ στο 54’ ο Κρικόβιακ έκανε το 3-1 έπειτα από εξαιρετική κούρσα του Λεβαντόφσκι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Λινέτι μετά από ωραία ασίστ του Σφιντέρσκι.

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και στα δύο ημίχρονα. Ποδοσφαιριστές σαν τον Λεβαντόφσκι κάνουν τη διαφορά σε σημεία-κλειδιά του παιχνιδιού. Είναι αυτός που τράβηξε την ομάδα μαζί του», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της, Πάολο Σόουζα, ο οποίος πήρε βαθιά «ανάσα» μιας και βρίσκεται υπό έντονη πίεση.

Ήταν μια νίκη που την είχε ανάγκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, αφού είχε απογοητεύσει με την πορεία της στο Euro. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη σε εννέα παιχνίδια με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της (2-4-3). Έπιασε την Ουγγαρία στην 2η θέση με 7 βαθμούς και διατηρήθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Αγγλία, την οποία υποδέχεται την Τετάρτη (8/9) στην Βαρσοβία.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στην Αλβανία και δεν παίζει στο σημερινό ο μπακ Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), ενώ παραμένει εκτός ο πολύτιμος δημιουργός μέσος Ζιελίνσκι (Νάπολι). Αναμένονται αρκετές αλλαγές φρεσκαρίσματος από τον Σόουζα. Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών/κορωνοϊού οι μέσοι Κοζλόφσκι (Πογκόν), Κλιχ (Λιντς), Σιμάνσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πλακετά (Νόριτς) και οι φορ Μίλικ (Μαρσέιγ), Πιόντεκ (Χέρτα), Κοβνάτσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόβσκι (Φιορεντίνα)

Αμυντικοί: Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Κετζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Πιατκόβσκι (Σάλτσμπουργκ), Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Πουχάζ (Ουνιόν Βερολίνου)

Μέσοι: Σλιζ (Λέγκια Βαρζοβίας), Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Λινέτι (Τορίνο), Κρικόβιακ (Κράσνονταρ), Μόντερ (Μπράιτον), Ζαλέβσκι (Ρόμα), Φρανκόφσκι (Λανς), Ζόζβιακ (Ντέρμπι), Σιμάνσκι (ΑΕΚ)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Μπούκσα (Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ακόμα και αν κατέβει με τα… τρίτα, η Πολωνία δεν αναμένεται να συναντήσει πρόβλημα απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες Εθνικές ομάδες του κόσμου. Το εύρος του σκορ θα εξαρτηθεί από τις ορέξεις των Πολωνών, που έχουν ήδη στο μυαλό τους το κρίσιμο ματς της Τετάρτης με την Αγγλία. Δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον στο ματς, αν έπρεπε να διαλέγαμε αναγκαστικά κάτι θα πηγαίναμε με το 4-6 γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Πολωνία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  2 Πολωνία 10 20 6 2 2 30:11
  6 Σαν Μαρίνο 10 0 0 0 10 1:46
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.85% έπαιξε: 2
  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.17% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες