2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Γιβραλτάρ

14/11/2020 16:00

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 15' Chipolina Roy

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 49' Simoncini Davide
  2. 73' Torrilla Graeme
  3. 75' Brolli Cristian
  4. 81' Styche Reece

      Προϊστορία

      14/11/2020 Σαν ΜαρίνοΓιβραλτάρ 0 - 0
      5/9/2020 ΓιβραλτάρΣαν Μαρίνο 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 35,988 11.3%
      X
      € 43,911 13.8%
      2
      € 238,850 74.9%
      Over
      € 5,561 20.4%
      Under
      € 21,649 79.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 16:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      47 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: San Marino Stadium, Serravalle
      Θέλουν να γράψουν ιστορία οι φιλοξενούμενοι

      Θέλουν να γράψουν ιστορία οι φιλοξενούμενοι

      Το Σαν Μαρίνο φιλοξενεί το Γιβραλτάρ για την 5η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Δ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από τη Λετονία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από τη Βουλγαρία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

      Το φιλικό που έπαιξε μεσοβδόμαδα εντός έδρας με αντίπαλο τη Λετονία θεωρητικά ήταν στα μέτρα του. Στην πράξη όμως δεν αποδείχτηκε σε καμία περίπτωση πως ίσχυε κάτι τέτοιο, αφού ηττήθηκε «καθαρά», δίκαια κι εύκολα (0-3). Είχε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα και δέχτηκε πίεση από τους αντιπάλους του. Άντεξε μέχρι το 32’. Σ’ εκείνο το σημείο ο Μπρολί έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Πλέον έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλίες και να δημιουργήσει, κάτι που παραδοσιακά δυσκολεύεται να κάνει. Ο χρόνος κυλούσε και μετά το 60’ αποφάσισε να ρισκάρει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει κενά στην άμυνα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και πέτυχαν δεύτερο τέρμα με τον Ντούμπρα στο 71’, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Γκουτκόφσκις ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

      Το Σαν Μαρίνο κληρώθηκε σε όμιλο που συμμετέχουν τρεις ομάδες κι αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι για το φετινό Nations League. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου της Δ’ Κατηγορίας, καθώς έχει συγκεντρώσει ένα βαθμό. Δεν έχει ελπίδες να πετύχει κάτι καλό, όμως δεν πρόκειται να υποβιβαστεί, αφού βρίσκεται στο κατώτατο επίπεδο. Δεν έχει βρει δίχτυα και τα τρία ματς του ήταν όλα Under και No Goal.

      Αγωνιστικά Νέα: Το απουσιολόγιο είναι «λευκό» για τον κόουτς Φράνκο Μπαρέλα ο οποίος δεν αντιμετωπίζει «πονοκεφάλους».

      Η αποστολή του Σαν Μαρίνο:

      Τερματοφύλακες: Έλια Μπενεντετινι (-),Σιμόνε Μπενεντετινι (Μουράτα), Στίματς (Βίρτους), Ζαβόλι (Λιμπέρτας)

      Αμυντικοί: Σιμοντσίνι (Τρε Φιόρι), Μπρόλι (Φολγκόρε), Μπατιστίνι (Βίρτους), Γκραντόνι (Λα Φιορίτα), Μουλαρόνι (Λα Φιορίτα), Ντ’ Αντάριο (Τρε Φιόρι), Ρόσι (Κιεζανουόβα)

      Μέσοι: Κερβελίνι (Κόσμος), Ενρίκο Γκολινούτσι (Λιμπέρτας), Αλεσάντρο Γκολινούτσι (Πιετρακούτα), Τομαζίνι (Πιετρακούτα), Λουναντέι (Ρικιόνε), Γκιάρντι (Φολγκόρε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τσεκαρόλι (Τρε Πένε), Τζοντσίνι (Κόσμος), Νάνι (Φολκόρε)

      Επιθετικοί:Βιταϊόλι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Χιρτς (Πεναρόσα), Μπεράρντι (Βιμπονέσε), Τσεζένα (Νάνι), Μπερνάρντι (Φολγκόρε)



      ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

      Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στη Βουλγαρία θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα σε μία σαφώς πιο ισχυρή ομάδα. Γνώριζε εκ των προτέρων πόσο δύσκολο ήταν το έργο του και η ήττα με 3-0 ήρθε απολύτως φυσιολογικά κι αναμενόμενα. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έπαιξαν σε διαφορετικό επίπεδο κι εκείνο είχε ρόλο κομπάρσου. Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσβετκόφ σκόραρε για το 1-0, ενώ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου ο Γιομόφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά κι έδωσε προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους. Έμοιαζε να κυνηγάει... σκιές και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δέχτηκε και τρίτο γκολ, αυτήν την φορά από τον Ίλιεφ. Στην επανάληψη και μετά τις αλλαγές που έκαναν οι Βούλγαροι, κατάφερε να φανεί πιο ανταγωνιστικό. Παρ’ όλα αυτά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

      Πλέον το Γιβραλτάρ έχει μπροστά του μία ιστορική ευκαιρία, καθώς αν νικήσει το Σαν Μαρίνο θα φτάσει στο μεγαλύτερο επίτευγμα της μέχρι τώρα πορείας του. Έχοντας παίξει δύο παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Δ’ Κατηγορίας του Nations League. Σε περίπτωση νίκης θα ανέβει στους 9 βαθμούς και θα εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Κατηγορία. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να αποφύγει την ήττα στην τελευταία «στροφή» με το Λιχτενστάιν. Αμφότερες οι νίκες του ήρθαν με το ίδιο σκορ (1-0), κάτι που σημαίνει ότι και τα δύο ματς του ήταν Under και No Goal.

      Αγωνιστικά Νέα: Η ομάδα είναι πλήρης αφού δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα για τον κόουτς Χούλιο Ρίμπας, πέρα από το γνωστό του αμυντικού Τσιπολίνα (44/2).

      Η αποστολή του Γιβραλτάρ:

      Τερματοφύλακες: Γκόλντγουιν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόμπα (Σεντ Τζόζεφς), Κόλινγκ (Γκλεντόραν), Μπάντα (Λυνξ)

      Αμυντικοί: Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Εουρόπα), Μπαρνέτ (Σεντ Τζόζεφς), Βουάιζμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Άνεσλι (Μπλάκμπερν), Μούελχι (Σεντ Τζόζεφς), Τζόλι (Εουρόπα), Τσιπολίνα (Λίνκλον Ρεντ Ιμπς), Πάουερ (Λυνξ), Μπόσιο (Λάιονς), Μουλντς (Γιουρόπα)

      Μέσοι: Γουόκερ (Εουρόπα), Κασκιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Πονς (Σεντ Τζόζεφς), Μπαντρ (Εουρόπα), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρονάν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Βίνετ (Μπρούνο’ς Μάγκμπαϊς)

      Επιθετικοί: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κούμπς (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Στιτς (Μπάξτον), Πρίστλεϊ (Γιόρκσαϊρ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Σαν Μαρίνο αποδείχτηκε ξανά πόσο αδύναμο είναι στη φιλική ήττα από τη Λετονία εντός έδρας πριν τρία εικοσιτετράωρα. Από την άλλη το Γιβραλτάρ κατάλαβε μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις του χάνοντας «καθαρά» κι εύκολα εκτός έδρας από τη Βουλγαρία, όμως παραμένει μία ομάδα σαφώς πιο ποιοτική, σε σχέση με τους προσεχείς αντιπάλους του. Το διπλό είναι δικαιολογημένα το σημείο με τη χαμηλότερη απόδοση, αφού αν επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι θα «κλειδώσουν» την πρωτιά και την άνοδο στη Γ’ Κατηγορία. Επειδή όμως οι γηπεδούχοι αναμένεται να «ταμπουρωθούν» μήπως αποσπάσουν ισοπαλία όπως έκαναν κόντρα στο Λιχτενστάιν, θα αποφύγουμε την πρόβλεψη νικητή και θα πάμε με το No Goal σε αποδεκτή τιμή.

      FACTS

      • Η ομάδα Σαν Μαρίνο έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        5 Γιβραλτάρ 4 8 2 2 0 3:1
        7 Σαν Μαρίνο 4 2 0 2 2 0:3
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Γιβραλτάρ 4 8 2 2 0 3:1
        3 Σαν Μαρίνο 4 2 0 2 2 0:3
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες