Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Ουγγαρία

Προϊστορία

15/11/2021 ΠολωνίαΟυγγαρία 1 - 2
25/3/2021 ΟυγγαρίαΠολωνία 3 - 3
15/11/2011 ΠολωνίαΟυγγαρία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 427,246 83.3%
X
€ 57,286 11.2%
2
€ 28,230 5.5%
Over
€ 11,682 29.2%
Under
€ 28,287 70.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

154 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warsaw
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 56197
Χωρίς Λεβαντόφσκι η Πολωνία

Χωρίς Λεβαντόφσκι η Πολωνία

Η Πολωνία υποδέχεται την Ουγγαρία στην Βαρσοβία θέλοντας τη νίκη που θα της επιτρέψει να είναι γηπεδούχος στον ημιτελικό των μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ. Παρόλα αυτά ο Πάουλο Σόουζα αποδέσμευσε από την αποστολή τον σταρ Λεβαντόφσκι.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Κέρδισε με το ξεκούραστο 4-1 την Ανδόρα εκτός έδρας και «κλείδωσε» την 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Βρέθηκε με παίκτη παραπάνω από το 22ο δευτερόλεπτο (!!) και «καθάρισε» το ματς πριν το πρώτο τέταρτο με τους Λεβαντόφσκι (5’) και Ζόσβιακ (11’). Χαλάρωσε στη συνέχεια και δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 44’ μετά από στατική φάση, κάτι που την οδήγησε να ανοίξει ξανά τις μηχανές σκοράροντας στο 45+2’ με τον Μίλικ για το 3-1. Σε ρυθμούς προπόνησης στην επανάληψη, βρήκε και τέταρτο με τον Λεβαντόφσκι (73’), ο οποίος έφτασε τα 8 γκολ στην προκριματική φάση.

Έχει μόλις μια ήττα στον όμιλο, αυτή με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» (6-2-1) και έτσι βρίσκεται στο -3 από τους Άγγλους, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για την πρωτιά, αφού η αντίπαλος της παίζει με το αδύναμο Σαν Μαρίνο και έτσι θα αρκεστεί στην 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Μπορεί να μην έχει ελπίδες για την πρωτιά, αλλά θέλει τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει ότι θα βρεθεί σίγουρα στους ισχυρούς εν όψει της κλήρωσης για τα μπαράζ. Υπενθυμίζεται πως οι έξι ισχυροί θα είναι γηπεδούχοι στον μονό νοκ-άουτ ημιτελικό. Αυτό υπογράμμισε και ο τεχνικός της, Σόουζα: «Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί θα μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε τον ημιτελικό στην Βαρσοβία. Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι όσοι θα μπουν στο γήπεδο έχουν τις ικανότητες να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση και θα έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας μπροστά μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι».

Αγωνιστικά Νέα: Μετά το ματς με την Μολδαβία αποχώρησαν από την αποστολή ο σταρ φορ Λεβαντόφσκ (Μπάγερν), ο βασικός στόπερ Γκλικ (Μπενεβέντο) και ο έμπειρος μέσος Χρικόβιακ (Κράσνονταρ). Μάλιστα η απόφαση του Σόουζα να αφήσει εκτός τον Λέβα προκάλεσε δυσαρέσκεια σε πολλούς φιλάθλους που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια. Παραμένουν εκτός ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μαγιέσκι (Μονακό) και ο φορ Μπούκσα (Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον). Από την άλλη. εξέτισαν οι αμυντικοί Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον) και Πούχατζ (Ουνιόν Βερολίνου). Έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Ανδόρα ο μπακ Κας (Άστον Βίλα) ο οποίος είναι γεννημένος στην Αγγλία αλλά πήρε πολωνικό διαβατήριο καθώς έχει πολωνική καταγωγή.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Γκράμπαρα (Κοπεγχάγη)

Αμυντικοί: Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Κεντζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Πούχατζ (Ουνιόν Βερολίνου), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Γκούμι (Άουγκσμπουργκ), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κας (Άστον Βίλα)

Μέσοι: Ζιελίνκσι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Κλιχ (Λιντς), Γιόζβιακ (Ντέρμπι), Φρανκόφσκι (Λανς), Μόντερ (Μπράιτον), Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Κοζλόφσκι (Πογκόν), Πλατσέτα (Νόριτς)

Επιθετικοί: Πιόντεκ (Χέρτα Βερολίνου), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Μίλικ (Μαρσέιγ).ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Δεν συνάντησε πρόβλημα απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο παίρνοντας «σβηστή» νίκη με 4-0 στην Βουδαπέστη. «Καθάρισε» από νωρίς το ματς με τα γκολ των Σομποζλάι (6’) και Γκάζνταγκ (22’) και έκτοτε άφησε το πόδι από το γκάζι. Εν τέλει «χτύπησε» άλλες δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Σομποζλάι να κάνει το 3-0 στο 83’ προτού ο Βέκσι διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 88’.

Στο 4-2-3 το ρεκόρ της στον όμιλο, βρίσκεται στην 4η θέση και δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για τα μπαράζ, όντας στο -6 από την 2η Πολωνία. Μπορεί να διεκδικήσει μονάχα την 3η θέση για λόγους γοήτρου αλλά θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Αλβανία, η οποία παίζει κόντρα στην Ανδόρα.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Ρόσι ρωτήθηκε για την απουσία του Λεβαντόφσκι: «Είναι αναντικατάστατος. Κανείς στον κόσμο δεν έχει τέτοιον παίκτη. Υποθέτω η Μπάγερν άσκησε πίεση στην πολωνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Η Πολωνία έχει ήδη προκριθεί και ήθελαν να μην παίξει. Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Η Πολωνία διαθέτει άλλες επιλογές, ίσως όχι στο επίπεδο του Λεβαντόφσκι, αλλά πολύ καλούς παίκτες», ανέφερε ο Ιταλός και έκανε σχόλιο για το σημερινό ματς:

«Περιμέναμε να ερχόμασταν εδώ ώστε να παίξουμε κάποιου είδους τελικό αλλά δυστυχώς δε συνέβη. Μια ισοπαλία στην Βαρσοβία σίγουρα θα ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όμως είναι πολύ σημαντικός ο τρόπους που θα παίξουμε. Πιστεύω ότι οι Πολωνοί θα λάβουν σοβαρά το παιχνίδι. Και εμείς έχουμε ανάλογες διαθέσεις. Κάθε φορά είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια πρέπει να έχουμε το σωστό κίνητρο», τόνισε ο Ρόσι ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο των Μαγυάρων.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλάτσι (Λειψία), ο στόπερ Ορμπαν (Λειψία), ο μπακ Μπόλα (Γρακσχόπερς) και ο φορ Ρόλαντ Σζάλαϊ (Φράιμπουργκ). Δεν ακολούθησε ούτε ο φορ Νίκολιτς (Φέχερβαρ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπογκντάν (Φερεντσβάρος) Σάπανος (Χόνβεντ) Ντίμπους (Φερεντσβάρος)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ατίλα Σζάλαϊ (Φενερμπαχτσέ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέτσκες (Νίζνι), Ταμάς (Σλασκ Βρότσλαβ), Νέγκο (Φέχερβαρ), Ζσολτ Νάγκι (Πούσκας Ακαντέμια), Σπάντλερ (Πούσκας Ακαντέμια), Μπάλογκ (Πάρμα)

Μέσοι: Ανταμ Νάγκι (Πίζα), Κλαϊνχάισλερ (Οσιγιεκ), Σομποσλάι (Λειψία), Σέφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γ.), Βέκσεϊ (Φερεντσβάρος)

Επιθετικοί: Βάργκα (Ιτιχάντ Κάλμπα), Σεν (Ντάλας), Χαν (Πακς), Σαλόι (Κάνσας Σίτι), Κις (Καμπούρ), Άνταμ Σζάλαϊ (Μάιντζ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία μπορεί να έχει «κλειδώσει» την 2η θέση και να μην έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την πρωτιά, ωστόσο θέλει να κυνηγήσει τη νίκη καθώς έτσι θα εξασφαλίσει σίγουρα ότι θα μπει στους ισχυρούς στην κλήρωση εν όψει των μπαράζ. Αυτό υπογράμμισε και ο Σόουζα, ο οποίος πάντως αποδέσμευσε τον σταρ Λεβαντόφσκι. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι Μαγυάροι, με τον Σόουζα να παραδέχεται πως η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Σφιχτοί ομάδα οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη η Πολωνία κατεβαίνει χωρίς τους δύο πρώτους σκόρερ της στα προκριματικά (Λεβαντόφσκι, Μπούκσα) και πιθανότατα δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο. Χαμηλά ο άσος, θα στραφούμε στο Under.

FACTS

  • Η ομάδα Πολωνία νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  2 Πολωνία 10 20 6 2 2 30:11
  4 Ουγγαρία 10 17 5 2 3 19:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.31% έπαιξε: X
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες