3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Πολωνία

Προϊστορία

15/11/2021 ΠολωνίαΟυγγαρία 1 - 2
25/3/2021 ΟυγγαρίαΠολωνία 3 - 3
15/11/2011 ΠολωνίαΟυγγαρία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 47,799 13.4%
X
€ 54,129 15.2%
2
€ 255,139 71.5%
Over
€ 6,844 40.1%
Under
€ 10,203 59.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

191 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
Θέλει νίκη στην πρεμιέρα του ο Πάουλο Σόουζα

Θέλει νίκη στην πρεμιέρα του ο Πάουλο Σόουζα

Η Ουγγαρία υποδέχεται την Πολωνία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Τον περασμένο Νοέμβριο πανηγύρισε σημαντικές επιτυχίες σε δύο μέτωπα. Αρχικά απέκλεισε στα πλέι οφ πρόκρισης στο Euro του προσεχούς καλοκαιριού την Ισλανδία νικώντας 2-1 και θα δώσει το «παρών» για δεύτερη σερί φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μερικές ημέρες αργότερα έπαιξε με τη Σερβία κι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στη Βουδαπέστη, ενώ ακολούθησε το τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι της, αυτήν την φορά με την Τουρκία. Θριάμβευσε επικρατώντας 2-0 και με αυτόν τον τρόπο τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League. Αυτόματα πέτυχε το στόχο της ανόδου και στην επόμενη διοργάνωση θα λάβει μέρος στην Α’ Κατηγορία και θα κοντραριστεί με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η Ουγγαρία πάντως τώρα στρέφει το ενδιαφέρον της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, στόχος πολύ σημαντικός με δεδομένο ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ σε Μουντιάλ μετά το μακρινό 1986 όταν έδωσε το «παρών» στα γήπεδα του Μεξικού. Η κληρωτίδα την έφερε στον 9ο όμιλο και ο ρεαλιστικός στόχος είναι η διεκδίκηση της 2ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ. Σε αυτή τη «μάχη» βασική αντίπαλος είναι η Πολωνία την οποία θα συναντήσει απόψε, ενώ στο γκρουπ συμμετέχουν επίσης η ισχυρή Αγγλία, αλλά και οι αδύναμες Αλβανία, Ανδόρα και το Σαν Μαρίνο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός των Μαγυάρων Μάρκο Ρόσι τόνισε: «Δεν είμαι ο Νοστράδαμος για να μαντέψω τις ιδέες του Πάουλο Σόουζα και να ξέρω πως θα παρατάξει τους παίκτες του στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για να αγωνιστούμε με τρεις ή και με τέσσερις αμυντικούς. Δεν έχω χάσει ποτέ από εκείνον σε τρία παιχνίδια και είχα πάντα πιο αδύναμες ομάδες. Μακάρι να συνεχιστεί το σερί. Το κλειδί για μία καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι να είμαστε ομαδικοί. Θα χρειαστούμε λίγη τύχη και να παίξουμε σωστά κι ατομικά για να μην κάνουμε λάθη».

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες λόγω τραυματισμών ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Κόβαστσικ (1/0), ο αμυντικός Μπαράθ (11/0), ο σούπερ σταρ μέσος Σζομποζλάι (12/3) και ο επιθετικός Μπαμπάτι (0/0).

Η αποστολή της Ουγγαρίας:

Τερματοφύλακες: Γκουλάστσι (Λειψία), Ντιμπούζ (Φέρεντσβαρος), Τοτ (Ακαδημία Πούσκας)

Αμυντικοί: Λόβρεντσιτς (Φέρεντσβαρος), Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Όρμπαν (Λειψία), Μπότκα (Φέρεντσβαρος), Χάνγκια (Φέχερβαρ), Τσάλαϊ (Φενέρμπαχτσε), Κετσκές (Λουγκάνο)

Μέσοι: Νάγκι (Μπρίστολ Σίτι), Κλάινχαϊσλερ (Όσιγιεκ), Καλμάρ (Ντουνάισκα Στρέντα), Χόλεντερ (Παρτιζάν), Σίγκερ (Φέρεντσβαρος), Νέγκο (Φέχερβαρ), Γκάζνταγκ (Χόνβεντ), Σάφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Σέρι (Μεζοκόβεσντ)

Επιθετικοί: Α. Τσάλαϊ (Μάιντζ), Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Βάργκα (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Κ. Βάργκα (Κασίμπασα), Γκέρεσι (Ακαδημία Πούσκας)



ΠΟΛΩΝΙΑ

Νέα εποχή από τα τέλη του προηγούμενου Ιανουαρίου, με την Ομοσπονδία της χώρας να αποφασίζει ότι ο εκλεκτός για να αναλάβει τα ηνία της είναι ο Πάουλο Σόουζα. Ο Πορτογάλος κόουτς αντικατέστησε τον Γέρι Μπρζέτσεκ κι έχει μπροστά του μεγάλους στόχους. Ένας από αυτούς είναι και η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο 9ος όμιλος δεν κρίνεται δύσκολος, όμως αποτελεί εξαίρεση η συμμετοχή της Αγγλίας σε αυτόν, με τα «τρία λιοντάρια» να θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Εκείνη από την πλευρά της θεωρείται η βασικότερη υποψήφια για τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, ενώ εκτός από την προσεχή αντίπαλο Ουγγαρία, θα κοντραριστεί ακόμα με την Αλβανία, την Ανδόρα και το Σαν Μαρίνο.

Το προσεχές καλοκαίρι πάντως η Πολωνία θα δώσει το «παρών» στο Euro 2020 ελπίζοντας ότι θα φτάσει ξανά μακριά, με δεδομένο ότι στη διοργάνωση του 2016 στη Γαλλία είχε προκριθεί στα προημιτελικά. Όσον αφορά την παρουσία της στο προηγούμενο Nations League, στα τελευταία της ματς τον περασμένο Νοέμβριο ηττήθηκε από την Ιταλία (2-0) και από την Ολλανδία (2-1). Τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου γκρουπ της Α’ Κατηγορίας και παρέμεινε σε αυτήν. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Είναι νέα κατάσταση για όλους μας μετά την αλλαγή προπονητή. Γι’ αυτόν το λόγο θα είναι κομβικός ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε τις ικανότητές μας ανεξάρτητα από την τακτική. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στο σύστημα που θα παίξουμε αλλά στις δεξιότητες που θα βγάλουμε στο χορτάρι. Σκεφτόμαστε πρώτα το παιχνίδι με την Ουγγαρία και στη συνέχεια θα μας απασχολήσει η Αγγλία» ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο μέσος Κλιχ (29/2) κι αποκλείστηκε από την αποστολή. Απών λόγω τραυματισμού ο μέσος Γκοράλσκι (17/1) της Καϊράτ από το Καζακστάν.

Η αποστολή της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Στσέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπερεστσίνσκι (Σαμπντόρια), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Ρέκα (Κροτόνε), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Πιατκόφσκι (Ράκοβ Τσεστόχοβα)

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας), Γιότσβιακ (Ντέρμπι), Μόντερ (Μπράιτον), Πλατσέτα (Νόριτς), Αουγκουστίνιακ (Ουράλ Εκατερίνμπουργκ), Κόβαλτσικ (Πογκόν), Κοζλόφσκι (Πογκόν), Σλιζ (Λέγκια Βαρσοβίας)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Μίλικ (Μαρσέιγ), Πιάτεκ (Χέρτα Βερολίνου), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Γίνεται ένας αγώνας να έχει υψηλό βαθμό κρισιμότητας στην πρεμιέρα μίας προκριματικής φάσης; Γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Πολωνία. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν για την κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου πίσω από την Αγγλία η οποία αποτελεί και το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά. Γι’ αυτόν το λόγο το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για τους Μαγυάρους όσο και για τους «αετούς», με τους τελευταίους να έχουν καινούριο προπονητή στον πάγκο τους, τον Πάουλο Σόουζα. Ποιοτικά υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι και με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχουν θεατές στις εξέδρες, θα πάμε με το «διπλό» σε αξιοπρόσεκτη απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  2 Πολωνία 10 20 6 2 2 30:11
  4 Ουγγαρία 10 17 5 2 3 19:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες