Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Ολλανδία

18/11/2020 21:45
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1280 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Ολλανδία στις 22/9/2022

Προϊστορία

22/9/2022 ΠολωνίαΟλλανδία 0 - 2
11/6/2022 ΟλλανδίαΠολωνία 2 - 2
18/11/2020 ΠολωνίαΟλλανδία 1 - 2
4/9/2020 ΟλλανδίαΠολωνία 1 - 0
1/6/2016 ΠολωνίαΟλλανδία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 126,967 23.6%
X
€ 52,870 9.8%
2
€ 358,550 66.6%
Over
€ 38,662 36.6%
Under
€ 67,046 63.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

140 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Slaski
  • Χωρητικότητα: 55211
Με ψυχολογία οι Ολλανδοί

Με ψυχολογία οι Ολλανδοί

Η Ολλανδία θα κοντραριστεί με την Πολωνία για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League με τους γηπεδούχους να έρχονται από ήττα και τους φιλοξενούμενους από νίκη.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Μπορεί να τον Οκτώβριο να μην δέχθηκε γκολ για το Nations League και στο πρόσφατο φιλικό να κράτησε απαραβίαστη την εστία της, αλλά απέναντι στην Ιταλία έχασε με 2-0. Ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27' άνοιξε το σκορ και ο Μπεράρντι στο 83' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι Πολωνοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γκοράλσκι με δεύτερη κίτρινη στο 77'. Φαίνεται πως έχασε την πρωτιά, αλλά τουλάχιστον δεν θα υποβιβαστεί.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι στην απόδοσή μας και οι Ιταλοί άξιζαν σίγουρα τη νίκη. Τα πρώτα 45 λεπτά είχαν μεγάλο αντίκτυπο στον αγώνα, όταν χάσαμε εντελώς τους τακτικούς μας στόχους. Αμέσως μετά το διάλειμμα, κάναμε τρεις αλλαγές και το παιχνίδι φαινόταν λίγο καλύτερο, αλλά μετά από λίγο ο Γκοράλσκι έλαβε την κόκκινη κάρτα και όλα τελείωσαν», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γέρι Μπρζέτσεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μέσος Γκοράλσκι. Ο Λεβαντόφσκι δεν αναμένεται να παίξει όλο το ματς. Εκτός αποστολής έμειναν ο τερματοφύλακας Ντραγκόφσκι, οι μέσοι Κάρμποβνικ, Κατζιόρ και Καμίνσκι. Ο μέσος Πλαχέτα της Νόριτς και ο αμυντικός Γκούμνι της Λεχ Πόζναν πήγαν στην Εθνική Ελπίδων.

Η αποστολή της Πολωνίας

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Σκορούπσκι (Μπολόνια)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Κετζιόρα (Ντινάμο Κιέβου), Ρέτσα (Κροτόνε), Βαλουκιέβιτς (Κάλιαρι), Μποχνιέβιτς (Χέρενεφεν),

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Λινέτι (Τορίνο), Γκοράλσκι (Καϊράτ), Σιμάνσκι (Ντινάμο Μόσχας), Γιόβζιακ (Λεχ Πόζναν), Μόντερ (Λεχ Πόζναν),

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μίλικ (Νάπολι), Πιόντεκ (Χέρτα)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτιάς και της πρόκρισης στον όμιλο του Nations League, αφού επικράτησε με 3-1 στην «Γιόχαν Κρόϊφ Αρίνα» της Βοσνίας και ελπίζει. Ο Φρανκ ντε Μπουρ σημείωσε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Ολλανδίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαϊνάλντουμ. Ο μέσος της Λίβερπουλ σκόραρε στο 6' και το 14', ενώ ο Ντεπάι στο 55' καθάρισε την υπόθεση νίκη με του Βόσνιους απλά να μειώνουν με τον Πρέβλιακ στο 63'. Ο στόχος της Ολλανδίας στο Nations League δεν είναι φυσικά άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου της που θα την οδηγήσει στην τελική φάση, αλλά εξαρτάται και από την Ιταλία. Θέλει νίκη δική της και γκέλα της σκουάντρα ατζούρα.

«Χρησιμοποιήσαμε γρήγορο ρυθμό και είχαμε πολλή ενέργεια. Είχαμε βάθος πίσω από την τελευταία γραμμή και παίξαμε καλά μεταξύ των γραμμών. Είχαν πολλά προβλήματα με αυτό στη Βοσνία. Το έχουμε δηλώσει εκ των προτέρων ως προσωπικό: Ειδικά στα πρώτα 20 έως 25 λεπτά να προσπαθούσε να κάνουμε τη διαφορά με υψηλό ρυθμό. Έκαναν φανταστική δουλειά οι παίκτες μου και αξίζουν συγχαρητήρια», ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του Φρανκ Ντε Μπουρ.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Μπάμπελ και έμεινε εκτός.

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Κρουλ (Νόριτς), Μπιζότ (Άλκμααρ), Ντρόμελ (Τβέντε)

Αμυντικοί: Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Φέλτμαν (Μπράιτον), Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντε Βράι (Ίντερ), Βίνταλ (Άλκμααρ), Μπλιντ (Άγιαξ), Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Ντάμφρις (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κόοπμαϊνερς (Άλκμααρ), Φαν ντε Μπέικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Κλάασεν (Άγιαξ)

Επιθετικοί : Ντεπάι (Λυών), Πρόμες (Άγιαξ), Μάλεν (Αϊντχόφεν), Στενγκς (Άλκμααρ), Λ. Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ολλανδία πέτυχε την πρώτη της νίκη με τον Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο της παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει γκρίνια στην Πολωνία, αφού φαίνεται να χάθηκε η πρώτη θέση. Θα πάμε με το μομέντουμ και το διπλό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Ολλανδία 6 11 3 2 1 7:4
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες