Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Πολωνία

4/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 748
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1355 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Ολλανδία στις 22/9/2022

Προϊστορία

22/9/2022 ΠολωνίαΟλλανδία 0 - 2
11/6/2022 ΟλλανδίαΠολωνία 2 - 2
18/11/2020 ΠολωνίαΟλλανδία 1 - 2
4/9/2020 ΟλλανδίαΠολωνία 1 - 0
1/6/2016 ΠολωνίαΟλλανδία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 521,122 86.8%
X
€ 49,518 8.2%
2
€ 29,830 5.0%
Over
€ 26,981 39.5%
Under
€ 41,285 60.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

201 ψήφοι:

Με υπηρεσιακό η Ολλανδία, χωρίς Λεβαντόφσκι η Πολωνία

Με υπηρεσιακό η Ολλανδία, χωρίς Λεβαντόφσκι η Πολωνία

Η Ολλανδία που γύρισε σελίδα μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, υποδέχεται την Πολωνία, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον αστέρα Λεβαντόφσκι.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Εξασφάλισε την πρόκριση στο Euro κι έτσι επιστρέφει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά το Μουντιάλ του 2014. Στο 6-1-1 το ρεκόρ της στην προκριματική φάση, τερμάτισε στην 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Γερμανία.

Αναμορφωτής της ομάδας είναι ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι της το 2018 και εκτός από το εισιτήριο για τα τελικά του Euro οδήγησε την ομάδα έως τον τελικό του Nations League, όπου οι «οράνιε» έχασαν τον τίτλο από την οικοδέσποινα Πορτογαλία. Στις 18 Αυγούστου όμως ο ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα και αποχώρησε από την Εθνική ομάδα. Ρόλο υπηρεσιακού ανέλαβε ο Καναδός Ντουάιτ Λοντεβέχες μαζί με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Σε ερώτηση για το αν έχει παρατηρήσει διαφορές στο γκρουπ μετά την αποχώρηση του Κούμαν ο Λοντεβέχες απάντησε: «Όχι, καμία διαφορά. Οι παίκτες έχουν τεράστιο ενθουσιασμό και προθυμία να τα πάνε καλά. Είναι προφανώς κάτι καινούργιο για μένα, αλλά είναι συναρπαστικό».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει απουσίες στην άμυνα, αφού δεν υπολογίζονται ο τραυματίας στόπερ Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), ο στόπερ/μπακ Μπλιντ (Άγιαξ) που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά, ενώ αποχώρησε από την αποστολή ο στόπερ Ντε Φράι (Ίντερ) λόγω τραυματισμού. Χάνει το σημερινό ο μπακ Ντάμφρις (Αιντχόβεν) καθώς θα γίνει πατέρας. Τρεις παίκτες κλήθηκαν για πρώτη φορά, ο Σχουρς του Άγιαξ, ο Βέινταλ της Άλκμααρ και ο Ιχατάρεν της Αιντχόβεν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Βαλένθια), Κρουλ (Νόριτς), Μπίζοτ (Άλκμααρ)

Αμυντικοί: Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Φέλτμαν (Μπράιτον), Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Τετέ (Λυώ), Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Βάινταλ (Άλκμααρ)

Μέσοι: Βαινάλντουμ (Λίβερπουλ), Στρόοτμαν (Μαρσέιγ), Ντε Ρόουν (Αταλάντα), Φ. Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα), Φερ (Φέγιενορντ), Φαν Ντε Μπέκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιχαταρέν (Αιντχόβεν)

Επιθετικοί: Μπάμπελ (Γαλατασαράι), Ντεπάι (Λυών), Πρόμες (Άγιαξ), Λ. Ντε Γιόνγκ (Σεβίλλη), Μπεργκβάιν (Τότεναμ).

ΠΟΛΩΝΙΑ

Εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro για 4η διαδοχική φορά, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου της με +6 από την 2η Αυστρία και στο +11 από την 3η θέση. Στο 8-1-1 με 18-5 γκολ ο απολογισμός της, δεν έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις της αλλά ήταν ουσιαστική και πήρε με άνεση το εισιτήριο για την τελική φάση.

Τρέχει νικηφόρο σερί 4 αγώνων. Ακόμα βέβαια δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο Nations League αφού στην προηγούμενη διοργάνωση είχε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε όμιλο με Πορτογαλία και Ιταλία.

Στον πάγκο της παραμένει από τον Ιούλιο του 2018 ο Γέρζι Μπρζέτσεκ, ο οποίος εν όψει του σημερινού τόνισε μεταξύ άλλων: «Όλοι γνωρίζουμε τη δυνατότητα της Ολλανδίας. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή. Θα παίξουμε με τους φιναλίστ του Nations League, οι οποίοι επίσης προκρίθηκαν στην τελική φάση του Euro. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν το Ευρωπαϊκό. Ολοκληρώσαμε την προκριματική φάση με καλό τρόπο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας και οι παίκτες δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο σταρ φορ Λεβαντόφσκι, καθώς αποφασίστηκε να ξεκουραστεί μετά τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν. Ο έμπειρος άσος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν όπου έσπασε τα… κοντέρ και προφανώς η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό που καλούνται να καλύψουν οι Μίλικ και Πιόντεκ. Από εκεί και πέρα, ο μέσος Φρανκόβσκι και ο φορ Μπούκσα κλήθηκαν στην αποστολή αλλά δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν από τις ΉΠΑ λόγω του κορωνοϊού. Εκτός και ο χαφ Καντζιόρ με πρόβλημα στο πόδι, ενώ ο μπακ Ρέτσα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι έτοιμος. Από την άλλη, αμφίβολος δίνεται ο μέσος Κριχόβιακ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Σκορούπσκι (Μπολόια), Ντραγκόβσκι (Φιορεντίνα)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Γιεντρέιτσικ (Λέγκια Βαρσοβίας), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Κετζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Μποχνιέβιτς (Γκόρνικ), Κάρμποβνικ (Λέγκια Βαρσοβίας), Βαλουκιέβιτς (Κιέβο).

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Λινέτι (Τορίνο), Γκοράλσκι (Καϊράτ), Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας), Κατζιόρ (Εϊμπάρ), Γιόζβιακ (Λεχ Πόζναν), Μόντερ (Λεχ Πόζναν)

Επιθετικοί: Μίλικ (Νάπολι), Πιόντεκ (Χέρτα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε νέα εποχή μπαίνει η Ολλανδία μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Οι «οράνιε» κατεβαίνουν στο σημερινό με τον υπηρεσιακό Λοντεβέχες στον πάγκο αλλά δεν αναμένεται να αλλάξει φιλοσοφία και θα παίξει επιθετικά. Από την άλλη, η Πολωνία θα παραταχθεί χωρίς τον αστέρα της Λεβαντόφσκι, εξ ου και ο μεγάλος φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Δεν υπάρχει πάντως αξία στον άσο ο οποίος βρίσκεται αρκετά χαμηλά και το σετ αποδόσεων αδικεί τους Πολωνούς, ακόμα κι αν κατεβαίνουν χωρίς τον «Λέβα». Η Ολλανδία παίζει επιθετικά, έχει σκοράρει 18 γκολ στους 6 τελευταίους αγώνες και θα έχει ευκαιρίες κόντρα στην Πολωνία, που δεν κρατάει εύκολα το μηδέν με αντιπάλους κοντά στα μέτρα της. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι έχουν και αυτοί θεματάκια στα μετόπισθεν και στο σημερινό κατεβαίνουν με απουσίες στην άμυνα. Πιθανό να δούμε παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες και το όβερ είναι ικανοποιητικό στο 1.90.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Ολλανδία 6 11 3 2 1 7:4
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες