5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Ελλάδα

15/11/2020 21:45
0 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 32' Fortounis Konstantinos
  2. 41' Bakasetas Anastasios

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 47' Mavrias Charalampos
  2. 61' Jardan Ion
  3. 90' Posmac Veaceslav

      Προϊστορία

      15/11/2020 ΜολδαβίαΕλλάδα 0 - 2
      11/10/2020 ΕλλάδαΜολδαβία 2 - 0
      9/9/2009 ΜολδαβίαΕλλάδα 1 - 1
      11/10/2008 ΕλλάδαΜολδαβία 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 4,811 4.6%
      X
      € 7,545 7.2%
      2
      € 92,285 88.2%
      Over
      € 3,973 32.0%
      Under
      € 8,427 68.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      197 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      Με μόνο στόχο τη νίκη

      Με μόνο στόχο τη νίκη

      Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Μολδαβία στο Κισινάου, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη πριν τον τελικό με την Σλοβενία για την άνοδο στην League B του Nations League.

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Κράτησε στο 0-0 την Ρωσία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Πέμπτη στο Κισινάου. Έπαιξε αποτελεσματική άμυνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατέβηκε με αρκετές αλλαγές και πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας.

      Συνεχίζει να απογοητεύει στο Nations League, όπου έχει μόλις 1 βαθμό μετά από 4 παιχνίδια (0-1-3) και απολογισμό τερμάτων 1-8 . Στα ματς του Οκτωβρίου ηττήθηκε με 2-0 από την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ και με 4-0 από την Σλοβενία στην έδρα της κι έτσι πλέον έχουν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα στην προσπάθεια της για την αποφυγή του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο -1 από το 3ο Κόσοβο, το οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική.

      Τρέχει αρνητικό σερί 13 αγώνων χωρίς νίκη σε φιλικά και επίσημα (0-2-11), με τον τεχνικό της, Φιράτ να δηλώνει εν όψει του σημερινού: «Δεν σκέφτομαι τους βαθμούς από το ξεκίνημα του Nations League. Έχουμε ένα πλάνο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Μολδαβίας και αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια ως προετοιμασία για τα προκριματικά το Μουντιάλ. Θυμάμαι στο πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα το πέναλτι που κέρδισαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους από έναν Ολλανδό διαιτητή. Ελπίζω ο διαιτητής αύριο (σ.σ. σήμερα) να είναι δίκαιος και να μην δώσει τέτοια φάουλ».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο στόπερ Πόσματς (Σερίφ), ωστόσο τιμωρημένοι είναι ο μπακ-χαφ Πλάτιτσα (Πετροκούμπ) και ο φορ Νικολαέσκου (Ντουναίσκα Στρέντα). Εκτός αποστολής ο έμπειρος μέσος Σουβόροφ (Σφαντούλ), ενώ συνεχίζουν εκτός ο μέσος Ντράγκαν (Μιλσάμι) και ο φορ Άμπρος (Πετροκούμπ). Αντίθετα επιστρέφουν σε σχέση με τα παιχνίδια του Οκτωβρίου ο καλός φορ Ντάμασκαν (Βαλβάικ) και ο αμυντικός Γιάρνταν (Πετροκούμπ).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Κόσελεφ (Φορτούνα Σιτάρντ), Καλαντσέα (Σουρουτσένι)

      Αμυντικοί: Γιάρνταν, Πλάτικα (Πετροκούμπ), Μπόλοχαμ, Μπογκντάν (Μιλσάμι), Ρέαμπτσιουκ (Πάσος Φερέιρα), Επουρεάνου (Μπασακσεχίρ), Κράτσιουν (Χόνβεντ), Ντουμπραβάνου (Τζένοα), Πόσμακ (Σέριφ)

      Μέσοι: Ιονίτα (Μπενεβέντο), Κίτσιουκ (Σαμπάχ), Ράτσα (Κίντια), Καϊμάκοφ (Ολίμπια), Σπατάρου (Νόα), Τσεμποτάρου (Ακαντέμικα), Ντρος (Σπαρτάκ), Μπελούσοφ (Ντ. Τίρασπολ)

      Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Μπενεβέντο), Μπόισιουτς (Κινσένι), Ντάμασκαν (Βάαλβαϊκ), Γκινσάρι (Κρίλια)

      ΕΛΛΑΔΑ

      Την Τετάρτη πήρε φιλική νίκη με 2-1 επί της Κύπρου στην Ριζούπολη, με τον Φαν’τ Σχιπ να κατεβάζει ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα. Ιδανικό ξεκίνημα καθώς προηγήθηκε με 2-0 πριν το πρώτο 20λεπτο με τα γκολ των Τζόλη (8’) και Γιακουμάκη (17’), ενώ είχε ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Οι αλλαγές του Ολλανδού στο δεύτερο μέρος χάλασαν τη χημεία της ομάδας και στο 58’ δέχτηκε τη μείωση του σκορ, ωστόσο δεν πτοήθηκε, έχοντας δοκάρι κι άλλη μια σημαντική ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ.

      Δεν πήρε το μάξιμουμ στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Οκτωβρίου, αφού «κόλλησε» στο 0-0 με το Κόσοβο και υποχώρησε στην 2η θέση και στο -2 από την Σλοβενία. Έτσι χρειάζεται μόνο νίκη στο σημερινό, ώστε στη συνέχεια να δώσει τα ρέστα της στον εντός έδρας τελικό με την Σλοβενία για την άνοδο στην League B.

      «Συνεχίζουμε στον τρόπο που δουλεύουμε από τότε που αρχίσαμε. Θέλουμε να κρατάμε μπάλα, να πιέζουμε τον αντίπαλο και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Η αποτελεσματικότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου είναι κάτι στο οποίο έχουμε δουλέψει και πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι σημαντικό οι παίκτες να δείξουν προσωπικότητα και επιθυμία για ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Φαν’τ Σχιπ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), ενώ απρόοπτο προέκυψε με τον μπακ-χαφ Λυκογιάννη (Κάλιαρι), ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης. Ξεπέρασαν τα προβλήματα ο εξτρέμ Μασούρας και ο αμυντικός μέσος Σιώπης (Αλάνιασπορ). Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής έχουν μείνει ο μπακ Μπακάκης και ο επιθετικός μέσος Μάνταλος λόγω κορωνοϊού, οι τραυματίες αμυντικοί Γιαννούλης, Σταφυλίδης και ο φορ Φούντας.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Μαυρίας, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας (Φορτούνης), Τζόλης, Λημνιός, Γιακουμάκης

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Λυκογιάννης (Κάλιαρι), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Μαυρίας (Ομόνοια)

      Μέσοι: Μπουχαλάκης, Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Πέλκας (Φενέρμπαχτσέ)

      Επιθετικοί: Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Κουλούρης (Τουλούζ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Κολωνία), Παυλίδης (Βίλεμ), Γιακουμάκης (Φένλο), Τζόλης (ΠΑΟΚ).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Με μόνο στόχο τη νίκη ταξίδεψε στην Μολδαβία η Ελλάδα ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου απέναντι στην Μολδαβία. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι που τρέχουν αρνητικό σερί 13 αγώνων με 11 ήττες και 2 ισοπαλίες, θα παίξουν ξανά αμυντικά με στόχο να κρατήσουν το μηδέν. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και η «γαλανόλευκη» έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, αλλά το διπλό στο 1.43 δεν έχει καμία αξία. Ενδεικτικά και μόνο.

      FACTS

      • Η ομάδα Μολδαβία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2
      • Η ομάδα Μολδαβία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        10 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        12 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        4 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: X2
      • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες