2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Μολδαβία

11/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 380
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1310 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μολδαβία - Ελλάδα στις 15/11/2020

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 17' Caimacov Mihail
  2. 45' Posmac Veaceslav
  3. 45' Bakasetas Anastasios (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 50' Mantalos Petros
  2. 57' Nicolaescu Ion
  3. 64' Armas Igor
  4. 88' Rota Lazaros
  5. 90' Fortounis Konstantinos
  6. 90' Racu Petru

      Προϊστορία

      15/11/2020 ΜολδαβίαΕλλάδα 0 - 2
      11/10/2020 ΕλλάδαΜολδαβία 2 - 0
      9/9/2009 ΜολδαβίαΕλλάδα 1 - 1
      11/10/2008 ΕλλάδαΜολδαβία 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 124,725 91.5%
      X
      € 8,030 5.9%
      2
      € 3,566 2.6%
      Over
      € 94,137 91.6%
      Under
      € 8,644 8.4%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      290 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: lympic Athletic Center of Athens Spyros Louis, Athens
      Με μόνο στόχο τη νίκη

      Με μόνο στόχο τη νίκη

      Η Ελλάδα λίγες μέρες μετά τη φιλική ήττα από την Αυστρία, υποδέχεται την Μολδαβία στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο τη νίκη στην προσπάθεια για την πρωτιά στον όμιλο της στο Nations League.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      ΕΛΛΑΔΑ

      Την Τετάρτη γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 στην Αυστρία κι έτσι έλαβε τέλος το αήττητο σερί πέντε αγώνων. Παρατάχθηκε με πειραματικό σχήμα κι εμφανίστηκε ασύνδετη, αδυνατώντας να κρατήσει μπάλα και να φτιάξει ευκαιρίες, απόρροια του πρέσινγκ ψηλά που ασκούσαν οι γηπεδούχοι. Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς φάσεις, πήρε το προβάδισμα με τον Φορτούνη (63’) στην πρώτη της τελική εντός στόχου, αλλά δύο αμυντικές αδράνειες επέτρεψαν στην Αυστρία να φέρει… τούμπα το ματς μέσα σ’ ένα τρίλεπτο (77’, 80’).

      «Είδαμε τα γκολ που δεχτήκαμε και είπαμε να εξαλείψουμε αυτά τα λάθη. Δεν είχαμε καλή τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο. Έμεινα όμως ικανοποιημένος από κάποια παιδιά, που έδειξαν ότι αξίζουν να παίζουν για την Εθνική», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σχιπ.

      Πλέον ρίχνεται ξανά στη μάχη για το Nations League, έχοντας μπροστά της δύο… must win παιχνίδια με Μολδαβία και Κόσοβο στο ΟΑΚΑ. Θετικός ο απολογισμός στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αρχικά έφερε «λευκή» ισοπαλία με τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα ενώ στη συνέχεια κέρδισε με 2-1 στο Κόσοβο, χωρίς να βγάλει μάτια με την εμφάνιση της. Προφανώς δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κριτική για το αγωνιστικό κομμάτι, αφού η «γαλανόλευκη» έδωσε τα πρώτα της παιχνίδια μετά από δέκα μήνες, ενώ οι παίκτες προέρχονταν από αρχικό στάδιο προετοιμασίας. Το σημαντικό ήταν ότι παρά την μέτρια εικόνα της κατάφερε να πάρει αποτελέσματα και μάλιστα στις έδρες των δύο διεκδικητών της πρωτιάς στον όμιλο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή με 4 βαθμούς, όσους έχει και η Σλοβενία.

      «Είναι παρελθόν ο αγώνας με την Αυστρία. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι τώρα στον επόμενο αγώνα. Είναι μια νέα εξέταση, να δούμε αν θα περάσουμε το τεστ. Νιώθω σίγουρος όμως γιατί τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και δείχνουν διάθεση», τόνισε ο Φαν’τ Σχιπ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες οι μπακ Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Μπακάκης κι ο εξτρέμ Μασούρας. Δεν ταξίδεψε στην Αυστρία ο εξτρέμ Πέλκας αλλά υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό.

      Update: Η ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπάρκας- Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας - Κουρμπέλης, Ζέκα - Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας - Παυλίδης

      Η αποστολή της Ελλάδας:

      Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Τζαβέλας (Αλάνιασπορ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Λυκογιάννης (Κάλιαρι), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Σβάρνας (ΑΕΚ), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ)

      Μέσοι: Ζέκα (Κοπεγχάγη), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ)

      Επιθετικοί: Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Κουλούρης (Τουλούζ), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Λημνιός (Κολωνία), Παυλίδης (Βίλεμ), Φούντας (Ραπίντ Βιέννης), Τζόλης (ΠΑΟΚ)

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Πριν τρεις μέρες έδωσε φιλικό με την Ιταλία στην Φλωρεντία γνωρίζοντας βαριά ήττα με 6-0. Κατηφορικό το γήπεδο παρά τις πολλές αλλαγές των «ατζούρι», δεχόμενη τα πέντε από τα έξι γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείου του παιχνιδιού τους γηπεδούχους.

      Μετά το φιλικό με τους Ιταλούς, ο Τούρκος ομοσπονδιακός τεχνικός, Ένγκιν Φιράτ είχε αρκετά παράπονα από ορισμένους παίκτες του: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ απογοητευμένος. Από όταν ανέλαβε την ομάδα, η πιο βαριά ήττα ήταν με ένα γκολ διαφορά, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με την Γαλλία. Ξέραμε την ποιότητα της Ιταλίας, αλλά για την ομάδα μας αν ένας παίκτης παίξει κάτω από τις απαιτήσεις που υπάρχουν, είναι πρόβλημα. Εάν συμβεί σε δύο παίκτες, είναι μεγάλο πρόβλημα. Έγιναν απίστευτα πράγματα σε μεγάλο διάστημα του πρώτου μέρους, όπου 4-5 παίκτες έκαναν ανεξήγητα λάθη, λες και δε βρίσκονταν στο γήπεδο. Είναι μια νέα κατάσταση για μένα και θέλω να απολογηθώ στον κόσμο».

      Επιστρέφει πλέον στο Nations League, όπου μετά από δύο αγωνιστικές έχει έναν βαθμό στο σακούλι της. Έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο εντός έδρας παιχνίδι με το Κόσοβο. Είχε παθητικό ρόλο, αλλά ευτύχησε να σκοράρει στη μοναδική ευκαιρία της στο παιχνίδι, με τον Νικολέσκου (19’). Καλή ανασταλτικά, δεν έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους που απειλούσαν κυρίως από μακρινά σουτ, αλλά στο 71’ δέχτηκε την ισοφάριση σε μία από τις λίγες φορές που η αντίπαλος της «ξεκλείδωσε» την άμυνα της. Δεν κατάφερε να απαντήσει ενώ κινδύνεψε σε μία φάση με την ανατροπή. Λίγες μέρες μετά ηττήθηκε με 1-0 στη Σλοβενία, δεχόμενη το γκολ στο 28’. Καλή εμφάνιση ανασταλτικά, δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να φτιάξει πολλές φάσεις, αλλά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

      Εν όψει του σημερινού αγώνα με την Ελλάδα, ο Φιράτ ρωτήθηκε στο το πως η ομάδα θα ανακάμψει μετά τη βαριά φιλική ήττα από την Ιταλία: «Τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε χαρακτήρα κι είμαστε ενωμένοι. Η μόνη λύση είναι να ξεχάσουμε τι έγινε με την Ιταλία, διαφορετικά δεν έχουμε ελπίδα κόντρα στην Ελλάδα. Πρέπει να μάθουμε από αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορώ να φωνάζω στους παίκτες, πρέπει να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, διαφορετικά δεν έχουμε ελπίδα».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκε ο νεαρός επιθετικός Νταμασκάν (Βαλβάικ) διότι στην ολλανδική ομάδα υπήρξαν κρούσματα κορωνοϊού. Σε σχέση με την αποστολή του Σεπτεμβρίου δεν κλήθηκαν ο μπακ Γιάρνταν (Πετροκούμπ), οι μέσοι Κογιοτσάρι (Πετροκούμπ), Ντράγκαν (Μιλσάμι) και ο επιθετικός Άμπρος (Πετροκούμπ).

      Η αποστολή της Μολδαβίας:

      Τερματοφύλακες: Κόσελεφ (Φορτούνα Σιτάρντ), Ναμάσκο (Κέσλα), Τσεμποτάρι (Πετρολούλ)

      Αμυντικοί: Ράκου, Πλάτικα (Πετροκαμπ), Αρμάς (Βολουντάρι), Ρέαμπτσιουκ (Πάσος Φερέιρα), Επουεράνου (Μπασακσεχίρ), Μαράντιτσι (Τσέλιε), Μούντρατς (Σλάβια Μοζίρ), Κράτσιουν (Χόνβεντ), Γκράουρ (Άστρα), Πόσμακ (Σέριφ)

      Μέσοι: Ιονίτα (Μπενεβέντο), Καρπ (Ούφα), Κότσιουκ (Σαμπάχ), Ρατά (Κιντία), Καϊμάκοφ (Ολίμπια), Σούβοροφ (Σφίντουλ)

      Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Ντουναίσκα Στρέντα), Μιλιντσεάνου (Βαντούζ), Μπόιτσουκ (Ακαντ. Κλιντσένι)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ελλάδα θέλει να αφήσει πίσω της τη φιλική ήττα από την Αυστρία και να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στο Nations League, στη μάχη που δίνει για την πρωτιά του ομίλου. Από την άλλη, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στην Μολδαβία μετά τη συντριβή στο φιλικό με την Ιταλία (6-0), με τον Τούρκο ομοσπονδιακό τεχνικό να κατηγορεί ορισμένους παίκτες για την εμφάνιση τους. Ο Φαν’τ Σχιπ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σαφώς πιο ορθολογικό σχήμα απ’ αυτό που είδαμε στην Αυστρία κι αν έπρεπε να διαλέγαμε κάτι, θα πηγαίναμε με το Ημίχρονο 1, με τη λογική ότι οι Έλληνες διεθνείς θα μπουν με διάθεση από το ξεκίνημα για να καθαρίσουν το παιχνίδι.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        10 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        12 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        4 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.16% έπαιξε: 1
      • » Ο Pant3110, με το υψηλότερο yield +4.39% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2
      • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +13.91% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες