11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Δανία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,038 2.0%
X
€ 6,923 3.5%
2
€ 187,872 94.5%
Over
€ 13,827 68.4%
Under
€ 6,400 31.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

64 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 2642
Ασταμάτητη η Δανία

Ασταμάτητη η Δανία

Η Μολδαβία έχασε με 8-0 από την Δανία τον Μάρτιο και στόχος της είναι να μην δεχθεί νέα συντριβή φιλοξενώντας τους Σκανδιναβούς.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Στις 28 Μαρτίου 2021, η Μολδαβία υπέστη την πιο μεγάλη ήττα στην ιστορία της, χάνοντας με 8-0 στη Δανίας και δεν το ξεχνάει. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από τη Νησιαά Φερόε και παρέμεινε για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, έχοντας μόλις έναν βαθμό και δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι κόντρα στους Σκανδιναβούς.

«Θα συναντήσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η Δανία έχει έξι νίκες στις έξι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί στον όμιλό μας. Έχουν σκοράρει 22 γκολ και δεν έχουν δεχθεί κανένα. Θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα», δήλωσε ο τεχνικός της Μολδαβίας, Ρομπέρτο ​​Μπορντίν.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μπακ Ρέαμπτσιουκ και τραυματίες οι επιθετικοί Μιλιντσεάνου, Κλεσένκο και ο μέσος Καϊμάκοφ.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Σελεάντνιτς (Σέριφ Τίρασπολ), Αβράμ (Μπουζάου)

Αμυντικοί: Αρμάς (Βολουντάρι), Πόσματς (Τούζλασπορ), Μαραντίτσι (Σέλιε), Μπολοχάν (Μιλσάμι), Τζάρνταν (Πετροκάμπ), Ποτιρνίτσε (Πετροκάμπ)

Μέσοι: Ιονίτα (Μπενεβέντο), Ράτα (Βολουντάρι), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Μπόγκατσιουκ (Πετροκάμπ), Κοτογκόι (Πετροκάμπ), Κόσιουκ (Ζίμπρου)

Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Ντουνάιτσκα), Σπατάρου (Αραράτ), Γκέσεβ (Βέρες), Γκινσάρι (Ξάνθη), Πούντους (Κουκέσι), Ιοσιπόι (Πετροκάμπ)

ΔΑΝΙΑ

Η Δανία έφτασε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 και συνεχίζει ακάθεκτη κυνηγώντας μια θέση στο Μουντιάλ του 2022. Έχει το απόλυτο στον όμιλο με έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και το αξιοσημείωτο είναι πως δεν έχει δεχθεί τέρμα και έχει σημειώσει 22. Βρίσκεται μια ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση της κορυφής και δείχνει σε εξαιρετική φόρμα, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας με 5-0 επί του Ισραήλ.

«Έχω λάβει αρκετές προτάσεις το καλοκαίρι, αλλά τις έχω απορρίψει όλες. Δεν έχω περάσει δύο δευτερόλεπτα εξετάζοντας τις δυνατότητες. Λατρεύω τη δουλειά. Για μένα, είναι μια μεγάλη πρόκληση να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε. Πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε επειδή έχουμε μια πολύ συναρπαστική ομάδα με μεγάλες δυνατότητες» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάσπερ Χιούλμαντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Ο Κρίστιαν Πόουλσεν είναι ο νέος βοηθός προπονητή στην εθνική ομάδα μετά από μια επιτυχημένη περίοδο στον Άγιαξ.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας είναι ο φορ Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και ο τερματοφύλακας Λεσλ.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ρένοφ (Ουνιόν Βερολίνου), Χάνσεν (Άαρχους), Σμάιχελ (Λέστερ)

Αμυντικοί: Αντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Βέστεργκαρντ (Λέστερ), Κίερ (Μίλαν), Μέλε (Αταλάντα), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Νίσεν (Σάλτσμπουργκ), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε).

Μέσοι: Ματίας Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Ντιλένι (Σεβίλλη), Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια), Νόργκορντ (Μπρέντφορντ), Βας (Βαλένθια), Χόιμπεργκ (Τότεναμ).

Επιθετικοί: Μπρουν Λάρσεν (Χόφενχαϊμ), Ντάραμι (Αγιαξ), Σκοβ Ολσεν (Μπολόνια), Βιντ (Κοπεγχάγη), Ντόλμπεργκ (Νις), Πόουλσεν (Λειψία), Κορνήλιους (Τράμπζονσπορ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η μέρα με τη νύχτα είναι οι δύο ομάδες και όλα εξαρτιούνται από τα κέφια των Δανών που ακόμα δεν έχουν δεχθεί γκολ στα προκριματικά και σκοράρουν κατά ριπάς. Άλλωστε, είχε φιλοδωρήσει με 8 τέρμα τους σημερινούς τους αντιπάλους. Θα ποντάρουμε στο διπλό στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  1 Δανία 10 27 9 0 1 30:3
  6 Μολδαβία 10 1 0 1 9 5:30
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/10/2021
Μολδαβία
Δανία
0 - 4
28/3/2021
Δανία
Μολδαβία
8 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο punkis4, με το υψηλότερο yield +4.74% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο steve63, με το υψηλότερο yield +6.03% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες