1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Μολδαβία

28/3/2021 19:00
8 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1125 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μολδαβία - Δανία στις 9/10/2021

1ο Ημίχρονο 5 - 0

  1. 18' Carp Catalin
  2. 19' Dolberg Kasper (πέναλτι)
  3. 22' Damsgaard Mikkel
  4. 29' Damsgaard Mikkel
  5. 35' Stryger Larsen Jens
  6. 39' Jensen Mathias

2ο Ημίχρονο 8 - 0

  1. 48' Dolberg Kasper
  2. 81' Skov Robert
  3. 89' Ingvartsen Marcus

      Προϊστορία

      9/10/2021 ΜολδαβίαΔανία 0 - 4
      28/3/2021 ΔανίαΜολδαβία 8 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 661,860 95.4%
      X
      € 22,738 3.3%
      2
      € 8,859 1.3%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      88 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: MCH Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 11800
      Για την 2η σερί νίκη η Δανία

      Για την 2η σερί νίκη η Δανία

      Η Δανία υποδέχεται στην Κοπεγχάγη την Μολδαβία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Σαφής η ανωτερότητα των Δανών που θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους.

      Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

      ΔΑΝΙΑ

      Ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στα προκριματικά, φεύγοντας με το «διπλό» από το Ισραήλ (2-0). Προηγήθηκε μόλις στο 13’ με ωραίο γκολ του Μπρέιθγουέιτ, πιέστηκε προς το φινάλε του ημιχρόνου και στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά δε δέχτηκε τη μεγάλη φάση. Βρήκε δεύτερο γκολ στο 67’ με τον Βιντ και λίγο πριν το φινάλε είχε καλή στιγμή για ένα τρίτο τέρμα. Μοναδικό αρνητικό η κακή εμφάνιση του σταρ της, Έρικσεν ο οποίος υστέρησε σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

      Έχει μόνο δύο ήττες στα 24 τελευταία, και οι δύο από το Βέλγιο στο Nations League (14-8-2). Προφανώς δε τίθεται άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης στο σημερινό, ακολουθεί το μεγάλο ματς με την Αυστρία στη Βιέννη (31/3). Έχει δείξει και απέναντι σε αντιπάλους όπως Αγγλία πως μπορεί να ανταποκρίνεται ακόμα και σε παιχνίδια κάτω από πίεση, είναι από τα φαβορί του ομίλου και έχει την ποιότητα για να φτάσει στην πρώτη θέση.

      «Χάσαμε αρκετές φορές την μπάλα στο παιχνίδι με το Ισραήλ και στη συνέχεια έπρεπε να τρέχουμε πίσω της. Αυτό είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να βάλουμε περισσότερο την πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας. Ωστόσο ήταν μία καλή αρχή», τόνισε ο κόουτς Χιούλμαντ μετά την αναμέτρηση με το Ισραήλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο στόπερ Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), ο μέσος Μπίλινγκ (Μπρέντφορντ) και οι επιθετικοί Κορνέλιους (Πάρμα) και Σίστο (Μίντιλαντ)

      Η αποστολή της Εθνικής Δανίας:

      Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Λοσλ (Έβερτον), Ρένοφ (Σάλκε)

      Αμυντικοί: Κίερ (Μίλαν), Μέλε (Αταλαντα), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ντάλσγκααρντ (Μπρεντφορντ), Μποΐλεσεν (Κοπεγχαγη)

      Μέσοι: Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Έρικσεν (Ίντερ), Βας (Βαλένθια), Γιόνσον (Κάντιθ), Γένσεν (Μπρέντφορντ), Χόιμπεργκ (Τότεναμ), Σχούνε (Χέρενφεν), Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ)

      Επιθετικοί: Ντόλμπεργκ (Νις), Βιντ (Κοπεγχάγη), Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Πόουλσεν (Λειψία), Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια), Σκοβ Όλσεν (Σαμπντόρια), Ίνγκβαρτσεν (Ουνιόν Βερολίνου).

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση των Νήσων Φερόε την Πέμπτη και τελικά έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) ξεκινώντας με το αριστερό την φάση των προκριματικών. Από ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και μία ωραία προσπάθεια του Νικολαέσκου πήρε το προβάδισμα μόλις στο 9’ αλλά δεν μπόρεσε να χτίσει πάνω σε αυτό. Στην επανάληψη είδε τα Φερόε να ανεβάζουν ρυθμό, κρατούσε το μηδέν στην άμυνα της όμως στο 83’ δεν έδιωξε όπως θα έπρεπε την μπάλα, στάθηκε και λίγο άτυχη καθώς το σουτ του Όλσεν κόντραρε πάνω στον Ζαρντάν και κατέληξε στα δίχτυα του Ναμάσκο.

      Ήταν ίσως το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο είχε τις περισσότερες δυνατότητες για τη νίκη, πλέον στα υπόλοιπα ακόμα και ο βαθμός θα θεωρηθεί επιτυχία. Δεν ήταν και το ιδανικότερο ντεμπούτο για τον Ρομπέρο Μπερντίν στον πάγκο της ομάδας καθώς οι περισσότεροι ήλπιζαν στη νίκη. Αγνοεί βέβαια ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ και 17 σερί παιχνίδια (0-3-14) στα οποία μάλιστα έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις 4 φορές. Με βάση την δυναμικότητα των αντιπάλων της στον όμιλο το αρνητικό σερί αυτό μάλλον θα αυξηθεί.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

      Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Κόσελεφ (Τζουμπίλο Ιβάτα), Τσεμποτάρι (Πετρολούλ Πλοέστι), Καλαντσέα (Σουρουτσένι)

      Αμυντικοί: Επουρεάνου (Μπασακσεχίρ), Άρμας (Βολουντάρι), Πόσμακ (Σερίφ Τιρασπόλ), Γιάρνταν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μπόλοχαν (Μιλσάμι Ορχέι), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Πλατίτσα (Πετροκούμπι Ιντσέστι), Έφρος (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μπόγκνταν (Μιλσάσμι Ορχέι), Ντουμπραβάνου (Τζένοα), Μαραντίτσι (Τσέλιε), Κράτσιουν (Σουρουτσένι)

      Μέσοι: Τσεμποτάρου (Ακαντέμικα Κλιντσένι), Ιονίτα (Μπενεβέντο), Κότσιουτς (Σαμπάχ), Ράτσα (Τσίντια Ταργκόβιτσε), Σπατάρου (Αραράτ Αρμενία), Τσαλιμάκοφ (Κόπερ), Τουρτσάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ταράτς (Σουρουτσένι), Ντρος (Σπάρτακς Γιούρμαλα), Μπελούσοφ (Σερίφ Τιρασπόλ), Οσίποφ (Σουρουτσένι), Καρπ (Ταμπόφ), Ντράγκαν (Μισλάμι Ορχέι), Κογιοκάρι (Πετροκούμπ Ιντσέστι)

      Επιθετικοί: Νταμασκάν (Βάαλβαϊκ), Νικολαέσκου (Ντουνάισκα Στρέντα), Μπόιτσιουτς (Τουρίς), Ποστολάτσι (Βεντίσελ), Ιοσιπόι (Βέλες Μόσχας).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Οι γηπεδούχοι θα κρίνουν και θα ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, η λογική λέει ότι θα επιτεθούν από την αρχή και θα ψάξουν μία ευρεία νίκη. Η Μολδαβία προβλημάτισε απέναντι στα Νησιά Φερόε και μοιάζει δύσκολο να πετύχει κάτι απέναντι στην πολύ ανώτερη της Δανία. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους και την επιθετική τους διάθεση και θα πάμε με το 4-6 Goals.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
        1 Δανία 10 27 9 0 1 30:3
        6 Μολδαβία 10 1 0 1 9 5:30
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      9/10/2021
      Μολδαβία
      Δανία
      0 - 4
      28/3/2021
      Δανία
      Μολδαβία
      8 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.82% έπαιξε: 1
      • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες