3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Πολωνία

10/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 724
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1670 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Λετονία στις 21/11/2023

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 9' Lewandowski Robert
  2. 13' Lewandowski Robert

2ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 52' Maksimenko Vitalijs
  2. 76' Lewandowski Robert

      Προϊστορία

      21/11/2023 ΠολωνίαΛετονία 2 - 0
      10/10/2019 ΛετονίαΠολωνία 0 - 3
      24/3/2019 ΠολωνίαΛετονία 2 - 0
      22/5/2012 ΠολωνίαΛετονία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 8,230 1.6%
      X
      € 18,991 3.8%
      2
      € 478,493 94.6%
      Over
      € 3,525 61.3%
      Under
      € 2,223 38.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      135 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Daugava, Riga
      Καθαρίζει η Πολωνία

      Καθαρίζει η Πολωνία

      Η Πολωνία φιλοξενείται στην Λετονία και θέλει να πάρει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου. Χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      Α' Γύρος: Πολωνία-Λετονία:2-0

      ΛΕΤΟΝΙΑ

      Συνεχίζει την απογοητευτική της πορεία και την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την ΠΓΔΜ. Δέχτηκε δύο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών στην αρχή (14',17') χωρίς να μπορέσει να παρουσιάσει τίποτα αξιόλογο στη συνέχεια

      Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ομίλου και μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς. 6 συνεχόμενες ήττες στον όμιλο, με μόλις ένα γκολ ενεργητικό, έφτασε αισίως τα 14 παιχνίδια χωρίς νίκη. Με το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια, δύσκολα να καταφέρει να πάρει έστω έναν πόντο.

      «Ελπίζω να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και αν είναι εφικτό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δείξουμε στο κοινό μας ότι μπορούμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Μίλησα στους παίκτες μου και τους είπα ότι περιμένω να είναι ένα καλύτερο πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με περισσότερη επιθετικότητα», τόνισε ο κόουτς Στογιάνοβιτς, ο οποίος από τη μέρα που ανέλαβε προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο φορ Σαμπάλα (Μίεντζ Λέγκνιτσα), αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Σάβαλνιεκς (Ρίγα Σκόλα).

      Η αποστολή της Λετονίας:

      Τερματοφύλακες:Βάνινς (Ζυρίχη – φτάνει τις 100 συμμετοχές), Στέινμπορς (Άρκα Γκντίνια), Οζόλς (Ρίγα)

      Αμυντικοί: Μαξιμένκο (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Ντούμπρα (Ολεξάντρια), Ταρασόβς (Σπάρτακς Γιουρμάλα), Γιαγκοντίνσκις (Ρίγας Σκόλα), Ος (Ξαμάξ), Γιουρκόβσκις (Λιέπαγα), Τσερνομόρντις (Ρίγα)

      Μέσοι: Λαϊζάνς (Ρίγα), Ρούγκινς (Ρίγα), Γιάνις Ικαούνιεκς (Λιέπαγα), Καμές (Ρίγα), Νταβίνς Ικαούνιεκς (Ρίγα Σκόλα), Σαβαλνίεκς (Ρίγα Σκόλα), Σιγκάνικς (Ρίγα Σκόλα), Τόμπερς (Λιέπαγα), Μπογκντάσκινς (Βαλμιέρα Γκλας), Κιργκούς (Λιέπαγα), Οντουζάνς (Μπάγερν Μονάχου Β’)

      Επιθετικοί: Ρακέλς (Ρίγα), Καρασάουκς (Ρίγα), Γκουτκόβσκις (Νιετσέντζα), Ουλντρίκις (Σιόν), Φιοντόροβς (Ρίγα), Πουνκούλς (Βαλμιέρα Γκλας).


      ΠΟΛΩΝΙΑ

      Κακός μήνας ο Σεπτέμβριος για την Πολωνία καθώς γνώρισε την πρώτη ήττα στον όμιλο από τη Σλοβενία (2-0), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αυστρία. Στο παιχνίδι με τους Αυστριακούς μάλιστα δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και θα μπορούσε ακόμα και να ηττηθεί.

      Το θετικό είναι ότι παραμένει στην κορυφή του ομίλου και έχει δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μπροστά της, την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ εντός έδρας, και με δύο νίκες θα έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση της. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της, δεν χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσπάθεια για να κερδίσει αυτή τη Λετονία.

      «Μετά από τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου δεχτήκαμε αρκετές κριτικές. Δεν χρειάζεται όμως να ανάψουμε φωτιές. Θα υπάρχουν πάντα αυτές οι στιγμές που κάποιος θα πει παραπάνω λόγια σε τέτοιες καταστάσεις. Ξέρω πως συμπεριφέρεται η ομάδα σε καθημερινή βάση και είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά των παικτών μου», σχολίασε ο κόουτς Μπρζέτσεκ, ο οποίος είναι αλήθεια ότι δέχτηκε την περισσότερη κριτική και πίεση για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν ακολούθησαν τελικά την αποστολή ο μέσος Λινέτι (Σαμπντόρια) και ο φορ Κοβνάτσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ), ενώ τραυματίας είναι ο τερματοφύλακας Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ). Απών και ο μέσος Μπλασζικόφσκι (Βίσλα Κρακοβίας)

      Η αποστολή της Πολωνίας:

      Τερματοφύλακες: Σζέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μαγιέτσκι (Λέγκια)

      Αμυντικοί: Γκλικ (Μονακό), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Γιέντρετζικ (Λέγκια), Μπερεσζίνκι (Σαμπντόρια), Σιονέκ (Σπαλ), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Κεντζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Ρέκα (Σπαλ)

      Μέσοι: Γκροζίκι (Χαλ), Κρικόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Γκοράλσκι (Λουντογκόρετς), Καντζιόρ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Φρανκόβσκι (Σικάγο), Μπιέλικ (Ντέρμπι), Φουρμάν (Βίσλα Πλοκ), Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας)

      Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μιλίκ (Νάπολι), Πιόντεκ (Μίλαν).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Μπορεί η Πολωνία να μην βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση, η Λετονία όμως είναι ακόμα χειρότερη. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, προφανώς και δεν έχει καμία αξία το διπλό, ενδεικτικά μία επιλογή το over στο 1.53.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        32 Πολωνία 10 25 8 1 1 18:5
        37 Λετονία 10 3 1 0 9 3:28
      7ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Πολωνία 10 25 8 1 1 18:5
        6 Λετονία 10 3 1 0 9 3:28
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +3.60% έπαιξε: Ημ.1
      • » Ο patrinos25, με το υψηλότερο yield +6.82% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες