4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Γιβραλτάρ

1/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 658
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 966 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιβραλτάρ - Λετονία στις 16/11/2021

Προϊστορία

16/11/2021 ΓιβραλτάρΛετονία 1 - 3
1/9/2021 ΛετονίαΓιβραλτάρ 3 - 1
25/3/2018 ΓιβραλτάρΛετονία 1 - 0
29/3/2016 ΓιβραλτάρΛετονία 0 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 232,741 92.8%
X
€ 10,102 4.0%
2
€ 7,971 3.2%
Over
€ 16,682 53.6%
Under
€ 14,428 46.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

79 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Daugava Stadium, Riga
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 10461
Με καλή ψυχολογία

Με καλή ψυχολογία

Η Λετονία υποδέχεται το Γιβραλτάρ για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Καλή η ψυχολογία σε αμφότερες.

Τι ισχύει:Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΤΟΝΙΑ

Έκανε την έκπληξη στην προηγούμενη αγωνιστική των προκριματικών και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Τουρκία (3-3). Βρέθηκε μάλιστα να χάνει με 2-0 και 3-1 αλλά δεν τα παράτησε και με σκόρερ τους Ουλντρίκις (58') και Ικαούνιεκς έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αυτή ήταν και η πρώτη της επιτυχία στον όμιλο καθώς είχαν προηγηθεί δύο ήττες απέναντι σε Μαυροβούνιο και Ολλανδία.

Δεν συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού και έτσι έδωσε δύο αγώνες για το Βαλτικό Κύπελλο. Επικράτησε στον πρώτο με 3-1 της Λιθουανίας και στην συνέχεια ηττήθηκε από την Εσθονία με 2-1. Ενδιάμεσα βέβαια γνώρισε βαριά ήττα σε φιλική αναμέτρηση με την Γερμανία καθώς δέχτηκε 7 γκολ σκοράροντας μία φορά.

«Οι δυνατότητες του Γιβραλτάρ είναι ξεκάθαρες. Η ομάδα τους έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο πως λειτουργεί. Επίσης έχουν κάποιος παίκτες με καλή τεχνική, ειδικά αν τους δώσεις χώρο και χρόνο. Από αυτήν την άποψη πρέπει σίγουρα να είμαστε επιθετικοί», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Καζακέβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μέσος Κάμερς, ενώ ο μέσος Τόμπερ είναι στην αποστολή αλλά δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι.

Η αποστολή της Λετονίας

Τερματοφύλακες:Οζολς (Ρίγα),Μάτρεβικς (Βαλμιέρα) Στέινμπορ (Γιαγκελόνια)

Αμυντικοί:Ντούμπρα (Ολεξάντρια), Ταράσοβς (Εθνικός Αχνας), Σαβάλνιεκς (ΦΚ Ρίγα), Ος (Σπάρτακς Γιούρμαλα), Γιουρκόβσκις (Νταντάλκ),Τσερνομορντις (Ρίγα), Στούγκλις (ΦΚ Ρίγα), Σορόκινς (ΦΚ Ρίγα), Κάρκλινς (Λιέπαγια)

Μέσοι: Ικαούνιεκς (Κουόπιο), Ζιούζινς (ΦΚ Ρίγα), Καμές (Ρίγα), Σιγκάνικς (DAC Dunajská Streda), Φιοντόροβς (Ρίγα), Τόμπερ (Λέχια Γκντανσκ), Ζάουνζεμς (Βαλμιέρα), Εμσις (Νόα), Κίγκουρς (Λιέπαγια), Σαβέλιεβς (Ρίγα), Βαρσλαβάνς (ΦΚ Ρίγα)

Επιθετικοί: Ικαούνιεκς (Λιέπαγια), Γκούτκοβσκις (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Ούλντρικις (Σιόν), Κρόλις (Βαλμιέρα)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Ήξερε εξ αρχής πως είναι το φαβορί για την τελευταία θέση του ομίλου και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει κανέναν για το αντίθετο. Στην προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα δέχθηκε 7 γκολ από την Ολλανδία εντός έδρας αλλά συνεχίζει να παλεύει τα παιχνίδια του. Μετράει βέβαια 3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με το Μαυροβούνιο κατάφερε να σκοράρει (4-1), στην πρεμιέρα με την Νορβηγία όχι (3-0).

Έδωσε δύο φιλικά στις αρχές Ιουνίου αλλά ούτε εκεί βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εκεί που θα μπορούσε να το κάνει ήταν απέναντι στην Ανδόρα αλλά κόλλησε στο μηδέν. Στην άλλη αναμέτρηση υπέστη και πάλι βαριά ήττα από την Σλοβενία με 6-0.

Στις τάξεις του πάντως το κλίμα είναι καλό καθώς οι περισσότεροι παίκτες της αποστολής αγωνίζονται στην Λίνκολν Ρεντ Ιμπς η οποία έγινε η πρώτη ομάδα της χώρας που προκρίνεται σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα βρεθεί μάλιστα και στον δρόμο του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα

Τερματοφύλακες:Γκόλντγουιν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κόλεϊν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς),Ρομπά (Σεντ Τζόζεφς)

Αμυντικοί:Σιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σέρτζεν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Μπάρνετ (Σεντ Τζόζεφς), Γουάισμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς),
Ανεσλι (Μπλάκμπερν),Μουέλχι (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλεϊ (Γιουρόπα), Μπόσιο (Γιουρόπα), Σάντος (Μον Κάλπ)

Μέσοι:Χερνάντεζ (Γιουρόπα), Πον (Σεντ Τζόζεφς), Μπαντρ (Μον Καλπ),Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Βαλαρίνο (Σεντ Τζόζεφς)

Επιθετικοί:Τζέι Ντε Μπαρ (Γουάικομπ Γουόντερερς),Κούμπς (Μπρούνος Μάγκπαϊς), Στιτς (Χέντνεσφορντ Τάουν),Μόργκαν (Σεντ Τζόζεφς)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λετονία είναι ανώτερη ομάδα και θα ψάξει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, άλλωστε η εντός έδρας αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ είναι θεωρητικά η πιο εύκολη αποστολή που θα έχει στα προκριματικά. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έρχονται με καλή ψυχολογία λόγω και της πρόκρισης της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς. Δεν έχουν λόγο να κλειστούν και το over προσφέρεται σε αξιόλογες τιμές.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
  5 Λετονία 10 9 2 3 5 11:14
  6 Γιβραλτάρ 10 0 0 0 10 4:43
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +9.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες