2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Αρμενία

Προϊστορία

12/10/2023 ΛετονίαΑρμενία 2 - 0
19/6/2023 ΑρμενίαΛετονία 2 - 1
3/9/2014 ΛετονίαΑρμενία 2 - 0
11/2/2009 ΛετονίαΑρμενία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 186,717 21.4%
X
€ 86,847 9.9%
2
€ 599,415 68.7%
Over
€ 21,990 22.5%
Under
€ 75,942 77.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

209 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

7

36%

Κατοχή μπάλας

64%

2

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

6

9

Φάουλ

8

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Skonto Stadium
  • Χωρητικότητα: 9500
  • Θεατές: 5128
Ελπίζει ακόμα η Αρμενία

Ελπίζει ακόμα η Αρμενία

Η Λετονία υποδέχεται την Αρμενία για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Μόνο ήττες μετράνε οι γηπεδούχοι, να μείνουν «ζωντανοί» θέλουν οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Δεν μπόρεσε να φανεί όσο ανταγωνιστική θα ήθελε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουαλία την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0. Με τη συμπλήρωση 29 λεπτών βρέθηκε πίσω στο σκορ από μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράμσεϊ και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις αλλά η ίδια δυσκολευόταν να απειλήσει. Είχε βέβαια δύο καλές στιγμές πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στην επανάληψη ήταν πιο υποτονική και στις καθυστερήσεις δέχθηκε και δεύτερο τέρμα.

Μετράει έτσι πέντε ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο της και προφανώς βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ήξερε εξ αρχής πως δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, σε αυτό που ήλπιζε είναι να είχε μία πιο «μαχητική» εικόνα την οποία έχουμε δει για την ώρα σε λίγα παιχνίδια. Από τις αναμετρήσεις στην έδρα περιμένει να πάρει κάποιους βαθμούς στον όμιλο απλά τη δεδομένη στιγμή όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση και καμία δεν παρουσιάζεται αδιάφορη. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουρκία.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν καλέστηκε σε σχέση με το προηγούμενο ο Σπρουντς (Σουίφτ Εσπεράντζε). Τιμωρημένος ο μέσος Τόμπερς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όζολς (Άουντα), Πούρινς (Ρίγα), Μάτρεβικς (Ρίγα)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (Πανεβέζις), Ίλινς (Ρίγα), Σαβαλνίεκς (RFS), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Ος (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Γ. Ικαούνιεκς (RFS), Ντ. Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Τσιγκάνικς (Βίντζεφ Λοτζ), Γιάουνζεμς (Σταλ Μίελετς), Έμσις (Ράουφος), Τόμπερς (Γκρασχόπερς), Σαβέλιεφς (Άουντα), Ντάσκεβιτς (Ρίγα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα), Ζελενκόφς (RFS), Σαμοίλοφς (Τούκουμς), Βιέντιες (Μέττα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα)

Επιθετικοί: Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Σπέτσια), Ρέζγκα (Ρίγα)

Υποδέχτηκε την Κροατία την προηγούμενη αγωνιστική σε μία δυνατή αναμέτρηση όμως παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της και ηττήθηκε με 1-0. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 13’, θέλησε να απαντήσει λίγο μετά αλλά δημιούργησε λίγες αξιόλογες φάσεις για γκολ. Θα μπορούσε κάλλιστα να δεχθεί και άλλο τέρμα στη συνέχεια, δεν απείλησε στο δεύτερο μέρος και έφυγε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Με τα τελευταία της αποτελέσματα είχε δημιουργήσει προσδοκίες από τον εαυτό της αλλά η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται στο επίπεδο της Τουρκίας και της Κροατίας. Παραμένει βέβαια μόλις στο -3 από τις πρώτες θέσεις και με μία νίκη σήμερα θα βρεθεί ίσως και ισόβαθμη με μία από τις άλλες δύο ομάδες. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο όμιλος αλλά η ίδια είναι τεράστιο αουτσάιντερ και θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση. Το σημερινό παιχνίδι πάντως είναι καθοριστικό καθώς με μία νίκη μένει ζωντανή. Έχει ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική και στη συνέχεια υποδέχεται την Ουαλία τον Νοέμβριο. Αν κερδίσει αυτά τα δύο παιχνίδια θα πάει ίσως για έναν τελικό στο Ζάγρκεμπ την τελευταία αγωνιστική.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν σε σχέση με το προηγούενο ο μέσος Χαρουτιουναν (Πιούνικ) και ο επιθετικός Ανταμιάν (Κολωνία).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπεγκλαριάν (Αραράτ-Αρμενία), Μπούντσεφ (Πιούνικ), Τσαντσάρεβιτς (Αλασκέρτ)

Αμυντικοί: Χοβνανισιάν (Αστάνα), Χαρογιάν (Αστάνα), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Τσαλισίρ (Μπρομαποϊκάρνα), Μκρτσιαν (Όσιγιεκ), Μαργκαριάν (Ουράρτου), Τικνιζιάν (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αρουτιουνιάν (Κράσνονταρ), Πιλογιάν (Ουράρτου),

Μέσοι: Μπαρσεγκιάν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μπικτσανιάν (Πογκόν Στσέτσιν), Σπερτσιάν (Κράσνονταρ), Ντασγιάν (Πιούνικ), Ανγκούλο (Αλασκέρτ), Ζελαραγιάν (Αλ Φατέχ), Σερομπιάν (Κάζα Πία), Χαρουτιουνιάν (Πιούνικ), Ίβου (Ρούμπιν Καζάν)

Επιθετικοί: Μπριάσκο (Μπόκα Τζούνιορς), Ράνος (Γκλάντμπαχ), Σεβικιάν (Νίζι Νόβγκοροντ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λετονία μετράει μόνο ήττες έως τώρα και βλέπει το σημερινό παιχνίδι ως μία καλή ευκαιρία για να πάρει τουλάχιστον τον πρώτο της βαθμό. Η Αρμενία βέβαια έχει μεγαλύτερο κίνητρο, είναι θεωρητικά ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης και θεωρώ πως μπορεί να πάρει τη νίκη. Το διπλό μάλιστα κινείται σε ικανοποιητικές τιμές και θα πάω μαζί του.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  4 Αρμενία 8 8 2 2 4 9:11
  5 Λετονία 8 3 1 0 7 5:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.26% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες