2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Ανδόρα

3/6/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 571
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 694 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ανδόρα - Λετονία στις 25/9/2022

Προϊστορία

25/9/2022 ΑνδόραΛετονία 1 - 1
3/6/2022 ΛετονίαΑνδόρα 3 - 0
17/11/2020 ΑνδόραΛετονία 0 - 5
3/9/2020 ΛετονίαΑνδόρα 0 - 0
19/11/2018 ΑνδόραΛετονία 0 - 0
6/9/2018 ΛετονίαΑνδόρα 0 - 0
10/10/2017 ΛετονίαΑνδόρα 4 - 0
6/9/2016 ΑνδόραΛετονία 0 - 1
26/3/2008 ΑνδόραΛετονία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 211,536 89.3%
X
€ 15,267 6.4%
2
€ 10,172 4.3%
Over
€ 23,791 41.6%
Under
€ 33,365 58.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

94 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

1

3

Σουτ εκτός εστίας

8

55%

Κατοχή μπάλας

45%

0

Οφσάιντ

0

0

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

1

4

Αλλαγές

5

16

Φάουλ

9

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Daugava Stadium
  • Χωρητικότητα: 10461
  • Θεατές: 5863
Σαφώς πιο ισχυροί οι γηπεδούχοι

Σαφώς πιο ισχυροί οι γηπεδούχοι

Η Λετονία υποδέχεται την Ανδόρα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Nations League. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον πρώτο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας.

Γνωρίζει ότι πολύ συχνά αποτελεί το «φτωχό συγγενή» σε προκριματικές φάσεις κι αυτό συνέβη και στον όμιλο που χάριζε πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Για τα δεδομένα της πραγματοποίησε μία συμπαθητική πορεία. Τερμάτισε στην προτελευταία θέση με απολογισμό δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες αλλά και πέντε ήττες. Κέρδισε δύο φορές το αδύναμο Γιβραλτάρ και κοίταξε στα μάτια πιο δυνατές ομάδες όπως η Τουρκία και η Νορβηγία. Από τους γείτονες Τούρκους έχασε εντός έδρας στις καθυστερήσεις κι απέσπασε ισοπαλία 3-3 μακριά από τη βάση της. Από την άλλη τους Σκανδιναβούς τους υποχρέωσε σε ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) στο Όσλο και τους στέρησε την πρόκριση, μια και η συγκεκριμένη «γκέλα» αποδείχθηκε κομβική. Εκτιμήθηκε η παρουσία της και γι’ αυτόν το λόγο δεν άλλαξε ο προπονητής.

Η Λετονία δίχως αμφιβολία θα προσπαθήσει να διακριθεί στο προσεχές Nations League. Στο γκρουπ με την Ανδόρα, τη Μολδαβία και το Λιχτενστάιν αναμένεται να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να κόψει πρώτη το νήμα και να πάρει το εισιτήριο για την τρίτη κατηγορία. Οι «έντεκα λύκοι»... τρέχουν ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων μετρώντας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δύο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες. Σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο κι αποτελεί σημείο αναφοράς. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νταΐνις Καζακέβιτς υποστήριξε: «Το πρόβλημα είναι ότι οι παίκτες μας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Λετονίας πρόσφατα άρχισαν να παίζουν σε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα διότι έως τώρα έπαιζαν σε συνθετικά γήπεδα. Η Ανδόρα παίζει πια με τρόπο τολμηρό και ρισκάρει περισσότερο».

Αγωνιστικά Νέα: Έξι παίκτες δεν κλήθηκαν σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, με σπουδαιότερη την απουσία του αμυντικού Κάρκλινς (Λιεπάγια).

Η αποστολή της Λετονίας:

Τερματοφύλακες: Στέινμπορς (Γιαγκελόνια), Μάτρεβιτς (Βαλμιέρα), Ζβιέντρις (Λιεπάγια)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (RFS), Ταράσοφς (ΕΘννικός Άχνας), Σαβάλνιεκς (Λιεπάγια), Γιουρκόφσκις (Ρίγα), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Ος (Σπάρτακς Γιουρμάλα), Στούγκλις (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπίρκα (Βαλμιέρα), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Ζιούζινς (RFS), Ικαούνιεκς (Κουόπιο), Κάμες (Ρίγα), Τσιγκάνικς (Ντουνάισκα Στρέντα), Εμσίς (λάχτι), Γιάουνζεμς (Βαλμιέρα), Τόμπερς (Λέχια Γκντανσκ), Σαβέλιεφς (Άουντα), Βαρσλάβανας (RFS)

Επιθετικοί: Γκουτκόφσκις (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Ντ. Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Βαλμιέρα)

Δεν προκάλεσε σε κανέναν εντύπωση ότι έγινε «σάκος του μποξ» στην τελευταία προκριματική φάση που αφορούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς τη μεγάλη ποιοτική διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες. Βέβαια στάθηκε αρκετά τυχερή στην κλήρωση και στο γκρουπ της βρέθηκε και το ακόμα πιο αδύναμο Σαν Μαρίνο. Το κέρδισε δύο φορές εντός κι εκτός έδρας με 2-0 και 3-0 αντίστοιχα και σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες υπέστη τις αναμενόμενες ήττες που δεν αποτέλεσαν και κάποια έκπληξη. Τερμάτισε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να περάσει ομάδες όπως η Αγγλία, η Πολωνία, η Αλβανία και η Ουγγαρία. Το ευχάριστο για εκείνη είναι ότι στο Nations League τα πράγματα είναι διαφορετικά και τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που συναντά είναι στα μέτρα της.

Άλλωστε η Ανδόρα θα λάβει μέρος στον πρώτο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας κι εκτός από τη Λετονία, θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στο Λιχτενστάιν και τη Μολδαβία. Στόχος φυσικά είναι μία καλή κι αξιοπρεπής πορεία, χωρίς πάντως σε καμία περίπτωση να θεωρείται μεταξύ των φαβορί για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Τον περασμένο Μάρτιο έδωσε δύο φιλικούς αγώνες εντός έδρας με αδύναμες ομάδες από άλλες Ηπείρου. Κέρδισε 1-0 τόσο τα νησιά Σεντ Κιτς και Νέβις όσο και τη Γρενάδα κι έγραψε ιστορία με δύο διαδοχικές επιτυχίες, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των «τρικολόρ» ολοκληρώθηκαν Νο Goal.

Ο 51χρονος Κόλντο Άλβαρεθ βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της τα δώδεκα τελευταία χρόνια και θεωρείται από τους διοικούντες ότι έχει πραγματοποιήσει σπουδαία δουλειά. Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι τον περασμένο Φεβρουάριο επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ομοσπονδία για ακόμα δύο χρόνια.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τιμωρίας ο επιθετικός Κουκού (Αντράξτ). Τραυματίας ο αμυντικός Σαν Νικολάς (Ατλέτικ ντ’ Εσκάλδες).

Η αποστολή της Ανδόρας:

Τερματοφύλακες: Γκόμες (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Άλβαρες (Βιγιαρεάλ Β), Πιρές (Μαντσέγκο)

Αμυντικοί: Σαν Νικολάς (Ατλέτικ ντ' Εσκάλδες), Λοβέρα (Σαν Κριστομπάλ), Σερβός (Καστελντέφελς), Ρούμποι (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Ροντρίγκες (Ατλέτικ ντ' Εσκάλδες), Αλαβέδρα (Πόμπλα Μαφουμέτ), Γκαρσία (Μαρτσάμαλο), Ντε Πάμπλος (Σάντα Κολόμα), Πομάρες (Βιγιαχογιόσα)

Μέσοι: Πουτζόλ (Σάντα Κολόμα), Μορένο (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Ζ. Ρούμπιο (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Ρεμπές (Σάντα Κολόμα), Κλεμέντε (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Ρέγες (Σάντα Κολόμα), Μπλάνκο (Σάντα Κολόμα)

Επιθετικοί: Αλάεθ (Μαντσέγκο), Σάντσες (Ατλέτικ ντ' Εσκάλδες), Φερνάντες (Αντράτς), Μπερνάτ (Ορντίνο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στη συγκεκριμένη συνάντηση και δεν είναι άλλο από τη Λετονία. Η εθνική ομάδα από τη χώρα της Βαλτικής διαθέτει σαφώς περισσότερη ποιότητα από την Ανδόρα. Η τελευταία από την πλευρά της προσπαθεί να παίζει όσο πιο «σφιχτά» μπορεί στην άμυνα και να ψάχνει για τις καλές στιγμές της μέσω αντεπιθέσεων. Ο «άσος» δεν έχει την παραμικρή αξία στην απόδοση που προσφέρεται αλλά δεν θα τον κοντράρουμε κιόλας διότι οι φιλοξενούμενοι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Θα πάμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα «κολλήσει» πιο χαμηλά το σκορ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λετονία 6 13 4 1 1 12:5
  3 Ανδόρα 6 8 2 2 2 6:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες