2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Ολλανδία

Προϊστορία

8/10/2021 ΛετονίαΟλλανδία 0 - 1
27/3/2021 ΟλλανδίαΛετονία 2 - 0
12/6/2015 ΛετονίαΟλλανδία 0 - 2
16/11/2014 ΟλλανδίαΛετονία 6 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,355 0.8%
X
€ 3,762 1.3%
2
€ 284,152 97.9%
Over
€ 7,313 77.1%
Under
€ 2,172 22.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

96 ψήφοι:

Θα σταματήσουν όπου θέλουν οι «οράνιε»

Θα σταματήσουν όπου θέλουν οι «οράνιε»

Η Λετονία θα κοντραριστεί με την Ολλανδία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο Μαυροβούνιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν εντός έδρας την Τουρκία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΤΟΝΙΑ

Έψαχνε μία υπέρβαση στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» κόντρα στο Μαυροβούνιο. Τη βρήκε κι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0), σ’ ένα αποτέλεσμα που θεωρήθηκε εξαιρετικό, αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις ακόμα και για να έπαιρνε «διπλό». Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στάθηκε εξαιρετικά και δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Ταυτόχρονα απειλήθηκε μόλις δύο φορές κι έδειχνα να πατάει πολύ καλά στο χορτάρι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και πίεσαν πιο έντονα. Παρ’ όλα αυτά ο πορτιέρο Όζολς ήταν αποφασισμένος να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και πραγματοποίησε αρκετές εξαιρετικές επεμβάσεις. Στις καθυστερήσεις βρέθηκε πολύ κοντά στο διπλό, όμως ο Τσίγκανικς αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της Λετονίας στην προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου, ξεπερνώντας μόνο το αδύναμο Γιβραλτάρ. Φυσικά ο ρεαλιστικός στόχος είναι ένα καλό πλασάρισμα σ’ ένα γκρουπ στο οποίο οι πιθανότητες διάκρισης ήταν από την αρχή λιγοστές. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Νταΐνις Καζακέβιτς υποστήριξε: «Μιλώντας για τον αγώνα με την Ολλανδία θα ήταν απίθανο να νομίζει κάποιος ότι είμαστε το φαβορί. Η συγκεκριμένη ομάδα παίζει πάντοτε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Θα κάνουμε κάποιες τακτικές παραλλαγές για να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Μετά και την αλλαγή προπονητή έχουν δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τα προβλήματα που έχουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο επιθετικός Γκουντκόφσκις (Ράκοβ Τσεστόχοβα). Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του γκολκίπερ Στέινμπορς (Γιαγκελόνια), όπως και του μέσου Κάμες (Ρίγα). Έμειναν εκτός ο μέσος Τόμπερς (Λέχια Γκντανσκ), ο επίσης χαφ Βαρσλάβανς (RFS) και ο επιθετικός Ικαούνιεκς (Λιεπάγια).

Η αποστολή της Λετονίας:

Τερματοφύλακες: Στέινμπορς (Γιαγκελόνια), Όζοις (Ρίγα), Μάτρεβιτς (Βαλμιέρα)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (Ολεκσάντρια), Ταρασόφς (Εθνικός Άχνας), Σαβάλνιεκς (RFS), Ος (SLO), Γιουρκόφσκις (Ντάνταλκ), Τσερνομόρτζιτς (Ρίγα), Κάρκλινς (Λιεπάγια), Στούγκλις (RFS), Σορόκινς (RFS)

Μέσοι: Ζιούζινς (RFS), Γ. Ικαούνιεκς (Κουόπιο), Κάμες (Ρίγα), Τσίγκανικς (Ντουνάισκα Στρέντα), Φιοντόροφς (Ρίγα), Γιάουνζεμς (Βαλμιέρα), Έμσις (Νόα), Κίγκουρς (Λιεπάγια), Σάβελιεφς (Ρίγα)

Επιθετικοί: Γκουτκόφσκις (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Βαλμιέρα)



ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τον περασμένο Σεπτέμβριο κλήθηκε να φιλοξενήσει στο Άμστερνταμ τη φιλόδοξη κι επικίνδυνη Τουρκία. Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών και τη διέλυσε με 6-1, σ’ έναν αγώνα που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Κλάασεν άνοιξε το σκορ μετά από ωραία συνεργασία με τον Ντεπάι. Στο 16’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα πέτυχε το 2-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 32’ με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές από το 44’ εξαιτίας αποβολής του Σογιουντσού. Στην επανάληψη δεν έδειξε καμία διάθεση για να πατήσει «φρένο». Στο 54’ ο Ντεπάι πέτυχε χατ-τρικ με κεφαλιά και στο 80’ ο Τιλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από τον Μάλεν στο 90’ για το 6-0, με τους Τούρκους να βρίσκουν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Ουντέρ.

Η Ολλανδία «τρέχει» ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η συγκομιδή των 13 πόντων τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Νορβηγία. Εντυπωσιάζει επιθετικά έχοντας σκοράρει ήδη 22 γκολ μέχρι τώρα. Ο μοναδικός στόχος για τους «οράνιε» είναι η πρώτη θέση που θα τους στείλει απευθείας στα γήπεδα του Κατάρ. Παίζοντας πάντοτε επιθετικά, δεν προκαλεί έκπληξη ότι τα τέσσερα από τα έξι ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

«Ο Φαν Ντάικ δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και όπως θα θέλαμε να είναι. Δουλεύει πολύ και παίζει αρκετά παιχνίδια, οπότε θεωρώ ότι σύντομα θα είναι όπως πρέπει. Με ανησυχεί αρκετά ότι ο Βαϊνάλντουμ δεν παίζει τόσο πολύ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Έχουμε πάρει κάποια νέα παιδιά μαζί μας για να τα γνωρίσουμε καλύτερα και πιστεύουμε ότι είναι σε θέση να προσφέρουν αυτά που ζητάμε από εκείνους. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία αντίπαλο» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Λουίς φαν Χάαλ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Τζίνι Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Μπάιλοου (Φέγενορντ), Κρουλ (Νόριτς), Ντρόμελ (Αϊντχόφεν), Φλέκεν (Φράιμπουργκ)

Αμυντικοί: Τίμπερ (Άγιαξ), Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Μαλάσια (Φέγενορντ), Ντε Φράι (Ίντερ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ντάμφρις (Ίντερ), Άκε (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τιλ (Φέγενορντ), Κλάασεν (Άγιαξ), Ντε Ρουν (Αταλάντα), Γκράφενμπεργκ (Άγιαξ), Κόοπμαϊνερς (Αταλάντα), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Μάλεν (Ντόρτμουντ), Ντεπάι (Μπαρτσελόνα), Μπέργκχαους (Άγιαξ), Βέγκχορστ (Βόλφσμπουργκ), Γκάκπο (Αϊντχόφεν), Λ. Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Λανγκ (Κλαμπ Μπριζ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η νέα εποχή της Ολλανδίας με τον Λουίς φαν Χάαλ στην άκρη του πάγκου έχει φέρει ένα επιθετικό στιλ και μία διάθεση για ξεσπάσματα. Δεν ήταν τυχαίες άλλωστε οι ευρείες νίκες κόντρα σε Μαυροβούνιο (4-0) και Τουρκία (6-1). Το «εμπόδιο» της Λετονίας δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση τους «οράνιε» έστω κι αν η αναμέτρηση διεξάγεται στη χώρα της Βαλτικής. Αναμένεται προσπάθεια για νέο σόου από τους φιλοξενούμενους και θα προτιμήσουμε τα 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
  1 Ολλανδία 10 23 7 2 1 33:8
  5 Λετονία 10 9 2 3 5 11:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 2
  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2
  • » Ο steve63, με το υψηλότερο yield +6.38% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες