1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Λετονία

Προϊστορία

8/10/2021 ΛετονίαΟλλανδία 0 - 1
27/3/2021 ΟλλανδίαΛετονία 2 - 0
12/6/2015 ΛετονίαΟλλανδία 0 - 2
16/11/2014 ΟλλανδίαΛετονία 6 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 955,155 98.5%
X
€ 10,510 1.1%
2
€ 4,186 0.4%
Over
€ 89,055 90.6%
Under
€ 9,227 9.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

329 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 56130
Αφήνει πίσω της την πρεμιέρα η Ολλανδία

Αφήνει πίσω της την πρεμιέρα η Ολλανδία

Η Ολλανδία υποδέχεται την Λετονία στο Άμστερνταμ για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Μαζεύουν τα κομμάτια τους οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην Τουρκία, δεν άντεξαν απέναντι στο Μαυροβούνιο οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στο επίσημο ντεμπούτο του Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο της παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 4-2 στην Κωνσταντινούπολη από την Τουρκία. Μπορεί να είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά στις δύο μοναδικές φάσεις που δέχτηκε είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει ισάριθμα τέρματα (15’, 34’ πεν.). Διαμαρτύρεται για ένα γκολ του Ντε Λιχτ στο 45’ που δεν μέτρησε με την φάση πάντως να είναι οριακή για το αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμή. Με την συμπλήρωση των πρώτων 32 δευτερολέπτων στην επανάληψη δέχτηκε και 3ο τέρμα αλλά μέσα σε ένα λεπτό στην συνέχεια ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Αρχικά μείωσε με ένα υπέροχο γκολ του Κλάασεν στο 75’ και στο 76’ ο Ντε Λιχτ από κοντά έκανε το 3-2. Ένα εξαιρετικό φάουλ του Γιλμάζ στο 81’ ωστόσο έσβησε και πάλι τις ελπίδες, έχασε πέναλτι με τον Ντεπάι στο 95’ αλλά και να σκόραρε δεν είχε χρόνο για να γυρίσει το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως το σκορ με βάση την εικόνα του αγώνα είναι πλασματικό αλλά και πάλι η ήττα είναι αυτή που μένει. Στο στρατόπεδο των Ολλανδών ο προβληματισμός είναι έντονος καθώς οι μνήμες από την προηγούμενη αποτυχία στα προκριματικά είναι ακόμα νωπές. Ήδη το έργο της φαντάζει πιο δύσκολο, απέναντι στην Λετονία βέβαια φαντάζει απίθανο να συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Της έλειψε η αποτελεσματικότητα με την Τουρκία ενώ στάθηκε και άτυχη στις φάσεις των γκολ, αμυντικά ωστόσο η εικόνα της δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

«Έδωσα συγχαρητήρια στην Τουρκία. Μας τιμώρησε. Θα μπορούσε να είχε γίνει το 3-3 αντ΄ αυτού έγινε το 4-2. Φάγαμε ένα γκολ από φάουλ, ένα από πέναλτι και ένα που κόντραρε η μπάλα αλλά αυτά δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την ήττα», σχολίασε ο κόουτς Ντε Μπουρ.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε ο τερματοφύλας Σίλεσεν και τον αντικατέστησε ο Μπίζοτ της Άλκμααρ. Δεν προέκυψε άλλο πρόβλημα, εκτός αποστολής έμειναν οι στόπερ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ) και Ντε Βράι (Ίντερ).

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Κρουλ (Νόριτς), Μπίζοτ (Άλκμααρ), Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ)

Αμυντικοί: Τετέ (Φούλαμ), Φέλτμαν (Μπράιτον), Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Βίνταλ (Άλκμααρ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Ζούστε (Μάιντζ)

Μέσοι: Ντε Ρουν (Αταλάντα), Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Χράφενμπερχ (Άγιαξ), Κλάασεν (Άγιαξ), Φαν ντε Μπέικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Μπέργκχαους (Φέγενορντ), Μπέργκβαϊν (Τότεναμ), Ντεπάι (Λυών), Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Στενγκς (Άλκμααρ), Μάλεν (Αϊντχόφεν), Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη)



ΛΕΤΟΝΙΑ

Μπορεί να ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στο Μαυροβούνιο την Τετάρτη στην Ρίγα, στάθηκε όμως αξιοπρεπώς αν και στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 15’ για να ανοίξει το σκορ με τον Ος, ο Στέινμπορς την κράτησε όρθια στο 36’ για να έρθει τέσσερα λεπτά μετά ο Ικάουνικες με υπέροχο σουτ να της δώσει το προβάδισμα. Η χαρά της όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στη αμέσως επόμενη φάση ο Γιόβετις έφερε το παιχνίδι στα ίσια και το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη περιορίστηκε σε σαφώς παθητικό ρόλο αλλά λίγο έλειψε βέβαια να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο 69’ όταν η μπάλα μετά από ένα παιδικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά δεν άντεξε στην πίεση της αντιπάλου της και είδε τον Γιόβετιτς με ένα εκπληκτικό σουτ στο 83’ να την υποχρεώνει στην ήττα.

Δεν έχει ούτως ή άλλως βλέψεις για κάτι καλό στον όμιλο, ότι έκανε με το Μαυροβούνιο θα προσπαθήσει να κάνει και στα άλλα παιχνίδια της. Θα κλειστεί στην άμυνα της και αν μπορέσει να βρει ευκαιρία για ένα γκολ έχει καλώς. Τα παιχνίδια με το Γιβραλτάρ οφείλει να τα κερδίσει, σε όλα τα υπόλοιπα αν πάρει έστω και ένα βαθμό θα θεωρηθεί έκπληξη.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα.

Η αποστολή της Εθνικής Λετονίας:

Τερματοφύλακες: Όζολς (Ρίγα), Στέινμπορς (Γιαγκεόνια), Ζβιέντρις (Λιεπάγια), Σόλοβιοβς (Ρίγας), Τσερνομόρντιτς (Ρίγα)

Αμυντικοί: Μάρτσις Ος (Λουγκάνο), Γιουρκόφσκις (Ντάνταλκ), Κάρκλινς (Βαλμιέρα), Ντούμπρα (Ολεκσάντρια),

Μέσοι: Ζιούζινς (Ρίγας Σκόλα), Γιάνις Ικάουνιεκς (Κουόπιο), Σαβάλκιενκς (Ρίγας Σκόλα), Σίγκανικς (Ζόρια), Φιόντοροβς (Ρίγα), Γιανζούεμς (Βαλμιέρα), Κιγούρς (Λιεπάγια), Τόμπερς (Λέχια Γκντάνσκ), Σαβέλιεβ (Μάντοβα),Ταρασόβς (Εθνικός Άχνας), Οντουζάνς (Μπάγερν Μονάχου ΙΙ), Τίντεμπεργκς (Λιεπάγια), Εμσίς (Νόα), Κάμες (Ρίγα)

Επιθετικοί: Ντάβις Ικάουνιεκς (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Κρόλις (Μέτα) Γκουτκόφσκις (Ρακόφ), Ουλντρίκις (Σιόν), Κρόλις (Βαλμιέρα)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ολλανδία ψάχνει ένα ξέσπασμα μετά την ήττα στην Τουρκία και η Λετονία είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να το καταφέρει. Αν οι ορανιέ παρουσιαστούν σοβαροί δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Η λογική λέει ότι θα ψάξουν τα γκολ, θα τα χρειαστούν άλλωστε στο τέλος και το θέμα είναι πόσο μπορεί να ανοίξει το σκορ. Θα πάμε με το 4-6.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 7ος όμιλος
  1 Ολλανδία 10 23 7 2 1 33:8
  5 Λετονία 10 9 2 3 5 11:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.83% έπαιξε: 1
  • » Ο Solon, με το υψηλότερο yield +8.71% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες