8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Ολλανδία

16/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 625

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 11' De Roon Marten
  2. 30' Veltman Joel
  3. 40' Davis Steven

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 84' Dallas Stuart

      Προϊστορία

      16/11/2019 Βόρεια ΙρλανδίαΟλλανδία 0 - 0
      10/10/2019 ΟλλανδίαΒόρεια Ιρλανδία 3 - 1
      2/6/2012 ΟλλανδίαΒόρεια Ιρλανδία 6 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 65,410 7.2%
      X
      € 87,209 9.5%
      2
      € 762,148 83.3%
      Over
      € 109,115 54.7%
      Under
      € 90,397 45.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      191 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Windsor Park, Belfast
      Παίζει τα... ρέστα της η Βόρεια Ιρλανδία

      Παίζει τα... ρέστα της η Βόρεια Ιρλανδία

      Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται την πρωτοπόρο Ολλανδία και παίζει τα ρέστα της για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, αφού αν δεν κερδίσει δεν θα έχει μαθηματικές ελπίδες την τελευταία αγωνιστική. Ένα βαθμό χρειάζονται στο σημερινό οι «οράνιε», που την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται εντός την ουραγό Εσθονία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

      Το πάλεψε ως το τέλος στην έδρα της Ολλανδίας αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Σε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα, ήταν εξαιρετικά διαβασμένη και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Έψαχνε μισή ευκαιρία για να κάνει ζημιά στην αντίπαλο της και τη βρήκε στο 75’ παίρνοντας το προβάδισμα με τον Μαγκένις. Στη συνέχεια δέχτηκε ασφυχτική πίεση από τους «οράνιε» και δεν άντεξε. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 75’ και άλλα δύο στις καθυστερήσεις (90+1’, 90+4’), φεύγοντας με άδεια χέρια από το Ρότερνταμ.

      Είχε ρεπό την τελευταία αγωνιστική και έτσι υποχώρησε στην 3η θέση με 1 βαθμούς, τρεις λιγότερους από Ολλανδία και Γερμανία που ισοβαθμούν στην κορυφή. Πολύ δύσκολο έως αδύνατο το έργο της για την πρόκριση, αφού την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Γερμανία εκτός έδρας και ως εκ τούτου χρειάζεται μόνο νίκη στο σημερινό ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο πρόκρισης.

      Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας θα αποτελέσει μετά την προκριματική φάση ο Μάικλ Ο’ Νιλ, καθώς συμφώνησε για να αναλάβει την Στόουκ. Σε ερώτηση για το αν επηρεάζεται η προετοιμασία της ομάδας με αυτή την εξέλιξη, τόνισε: «Δεν υπάρχει θέμα, έγινα προπονητής της Στόουκ για μια ημέρα. Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Οι παίκτες μου είναι πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ». Ο ίδιος πάντως τόνισε πως θα παραμείνει στον πάγκο και για τα πλει-οφ του Nations League τον Μάρτιο αν η ομάδα του εξασφαλίσει εισιτήριο.

      Αγωνιστικά Νέα: Ίδια αποστολή με αυτή του Οκτωβρίου. Εκτός ξανά ο εξτρέμ Τζόουνς (Ρέιντζερς) και ο φορ Ουάσινγκτον (Χαρτς).

      Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Πίκοκ Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Μάδεργουελ)

      Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ), Λιούις (Νόριτς), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Σμιθ (Χαρτς), Μπράουν (Κάρντιφ)

      Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Εβανς (Μπλάκμπερν), Ντάλας (Λιντς), Γουάιτ (Κάρντιφ), Τόμπσον (Μπλάκπουλ), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), ΜακΝάιρ (Μίντλεσμπρο), Σάβιλ (Μίντλεσμπρο), Ντόνελι (Μάδεργουελ), Κένεντι (Στ. Τζόνστον)

      Επιθετικοί: Ματζένις (Χαλ), Μπόις (Μπέρτον), Λέιβερι (Λίνφιλντ), Λάφερτι (Σάρπσμποργκ)

      ΟΛΛΑΝΔΙΑ

      Δεν πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της κόντρα στην Λευκορωσία αλλά έφυγε με τη νίκη (2-1) από το Μινσκ. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο με ισάριθμα τέρματα του Βαινάλτνυομ (32’, 41’), δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 54’ και κινδύνεψε με το 2-2 στο 58’, ωστόσο στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση και στο 79’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάλεν για ένα τρίτο γκολ. Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και έτσι παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου.

      Είχε προηγηθεί η νίκη με μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Β. Ιρλανδία, όπου δέχτηκε το 0-1 στο 75’ στη μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων, αλλά κατάφερε να κερδίσει με 3-1 με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (80’, 90+1, 90+4’). Διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 5-0-1 και αν δεν ηττηθεί στο σημερινό αυτόματα εξασφαλίζει εισιτήριο για την τελική φάση.

      Μετά το παιχνίδι με τους Β. Ιρλανδούς, ο Ρόναλντ Κούμαν είχε χαρακτηρίσει την αντίπαλη ομάδα ως «εξωφρενική» και εξαιρετικά κακή ομάδα για να τη βλέπεις, κριτικάροντας το παθητικό ρόλο που είχε στην αναμέτρηση με 11 παίκτες πίσω από τη μπάλα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε» ρωτήθηκε για τα όσα είπε εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, με τον ίδιο να τονίζει: «Δεν ήθελα να φανώ ασεβής με αυτά που είπα. Αν τους αρέσει να το πάρουν ως έξτρα κίνητρο, καλή τους τύχη».

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ άουτ ο επιθετικός Μάλεν (Αιντχόβεν) και ο εξτρέμ Μπεργκβάϊν (Αιντχόβεν), στη θέση τους κλήθηκαν οι Στενγκς (Άλκμααρ) και Μποάντου (Άλκμααρ). Ερωτηματικό με τη συμμετοχή του βασικότατου επιθετικού Ντεπάι (Λυών) ο οποίος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Βαλένθια), Ζόετ (Αιντχόβεν), Μπιζότ (Άλκμααρ)

      Αμυντικοί: Μπλιντ (Άγιαξ), Ντε Φράι (Ίντερ), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Φέλτμαν (Άγιαξ), Άκε (Μπόρνμουθ), Ντάμφρις (Αιντχόβεν), Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας)

      Μέσοι: Βαινάλντουμ (Λίβερπουλ), Στρόοτμαν (Μαρσέιγ), Πρόπερ (Μπράιτον), Ντε Ρόουν (Αταλάντα), Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα), Φαν Ντε Μπέεκ (Άγιαξ)

      Επιθετικοί: Μπάμπελ (Γαλατασαράι), Ντεπάι (Λυών), Πρόμες (Άγιαξ), Ντε Γιόνγκ (Σεβίλλη), Μπεργκχούις (Φέγιενορντ), Βεγκχορστ (Βόλφσμπουργκ), Μποαντού (Άλκμααρ), Στένγκς (Άλκμααρ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η λογική λέει πως η Β. Ιρλανδία θα παραταχθεί ξανά με διπλή ζώνη άμυνας, ψάχνοντας μισή ευκαιρία για να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλο της, αφού αν παίξει ανοιχτά θα βάλει βούτυρο στο ψωμί των Ολλανδών. Η διαφορά είναι πως πλέον χρειάζεται νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο, επομένως κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βγει από το καβούκι της. Ο βαθμός αρκεί στους Ολλανδούς για να «σφραγίσουν» την πρόκριση και ως εκ τούτου οι «οράνιε» θα παρουσιαστούν πιο χαλαροί και με σαφώς λιγότερο άγχος σε σχέση με το παιχνίδι στο Ρότερνταμ. Δε βγαίνει άκρη, αναμέτρηση που το πιο πιθανό είναι ότι θα πάει προς Under, αλλά δεν αποκλείουμε να ανοίξει και να δούμε πιο… ροκ παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη. Καλύτερα να το αποφύγουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Ολλανδία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        12 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
        13 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
        3 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +6.14% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over
      • » Ο Germanos1966, με το υψηλότερο yield +2.73% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες