3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Βόρεια Ιρλανδία

10/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 725
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1670 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βόρεια Ιρλανδία - Ολλανδία στις 16/11/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 3 - 1

    1. 53' Peacock-farrell Bailey
    2. 60' Evans Jonny
    3. 67' Smith Michael
    4. 75' Magennis Josh
    5. 80' Depay Memphis
    6. 91' De Jong Luuk
    7. 94' Depay Memphis
    8. 94' Depay Memphis

        Προϊστορία

        16/11/2019 Βόρεια ΙρλανδίαΟλλανδία 0 - 0
        10/10/2019 ΟλλανδίαΒόρεια Ιρλανδία 3 - 1
        2/6/2012 ΟλλανδίαΒόρεια Ιρλανδία 6 - 0

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 615,596 91.3%
        X
        € 38,238 5.7%
        2
        € 20,250 3.0%
        Over
        € 40,763 64.5%
        Under
        € 22,420 35.5%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Πέμπτη, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        202 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Stadion Feijenoord, Rotterdam
        Βήμα πρόκρισης για την Ολλανδία

        Βήμα πρόκρισης για την Ολλανδία

        Η Ολλανδία, που βρίσκεται με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τις δύο νίκες του Σεπτεμβρίου, υποδέχεται την Β. Ιρλανδία στο Ρότερνταμ και με νίκη εξασφαλίζει ουσιαστικά τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro 2020.

        Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

        ΟΛΛΑΝΔΙΑ

        Είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο μετά τις δύο νίκες του Σεπτεμβρίου κόντρα σε Γερμανία (4-2 εκτός) και Εσθονία (4-0 εντός). Εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στους Γερμανούς, δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο σκορ και εκμεταλλευόμενη πλήρως τα αμυντικά προβλήματα της αντιπάλου της, έφτασε σε μια ιστορική νίκη στο Αμβούργο, που της δίνει το πλεονέκτημα για την πρώτη θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ακολούθησε το παιχνίδι με την ουραγό Εσθονία, όπου δε συνάντησε κανένα πρόβλημα και το 4-0 φαντάζει φτωχό, αφού είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

        «Η Β. Ιρλανδία είναι μια ομάδα γεμάτη μαχητικές μηχανές. Ενδεχομένως δεν έχουν την απαραίτητη ποιότητα στο τεχνικό κομμάτι αλλά είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει το παιχνίδι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα δούμε αν έχουμε τις λύσεις στο παιχνίδι», δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν περιμένει εύκολο παιχνίδι. Οι Β. Ιρλανδοί είναι η ομάδα που απειλεί αυτήν και την Γερμανία για μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στο Euro και μια νίκη στο σημερινό θα της εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το εισιτήριο για την τελική φάση.

        Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει από τραυματισμό ο σημαντικός μέσος Ντε Μπέεκ (Άγιαξ), νοκ –άουτ ο μπακ Τέτε (Λυών) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ζοέτ (Αιντχόβεν). Εκτός αποστολής έμειναν οι μέσοι Πρόπερ (Μπράιτον) και Βιλένα (Κράσνονταρ).

        Η αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Γιάσπερ Σίλισεν (Βαλένθια), Κένεθ Φέρμεϊρ (Φέγενορντ), Μάρκο Μπίζοτ (Αλκμααρ)

        Αμυντικοί: Ματέις Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Φράι (Ιντερ), Νέιθαν Ακε (Μπόρνμουθ), Πάτρικ Φαν Αανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Ντάλεϊ Μπλιντ (Αγιαξ), Γιουλ Φέλτμαν (Αγιαξ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν)

        Μέσοι: Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κέβιν Στρόοτμαν (Μαρσέιγ), Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ (Αγιαξ), Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Μάρτεν Ντε Ρόουν (Αταλάντα)

        Επιθετικοί: Ράιαν Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Μέμφις Ντεπάι (Λυών), Λουκ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη), Στέφεν Μπέρχβαϊν (Αϊντχόφεν), Κουίνσι Πρόμες (Αγιαξ), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Στέφεν Μπέρχαους (Φέγενορντ)

        Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

        Στο πρώτο της δυνατό τεστ στον όμιλο ηττήθηκε με 2-0 από τη Γερμανία εντός έδρας. Είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 6ο λεπτό και ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 45’, ενώ απειλήθηκε για πρώτη φορά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Πίκοπ-Φάρελ να αποκρούει πλασέ του Βέρνερ από τη μικρή περιοχή. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), κινδύνεψε σε 3-4 περιπτώσεις με δεύτερο τέρμα και στο 63’ «άγγιξε» την ισοφάριση με τον ΜακΓκνάιρ. Έπεσε ο ρυθμός στη συνέχεια και το 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

        Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν της αφήνει πολλά περιθώρια πρόκρισης και καλείται να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Ολλανδία αν θέλει να ελπίζει για κάτι παραπάνω από την 3η θέση. «Είναι τεράστια πρόκληση όμως αυτό είναι που αναζητούν οι παίκτες. Σεβόμαστε την ποιότητα που διαθέτουν και αν δεχτούμε πίεση, πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας στην άμυνα. Στόχος είναι να βρεθούμε στην περιοχή τους όσο περισσότερο μπορούμε. Πρέπει να δημιουργήσουμε αμφιβολία στους παίκτες τους και στον κόσμο τους. Αν το καταφέρουμε, αυτό θα μας δώσει πιθανότητα να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός της, Ο’ Νιλ.

        Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον βασικό αριστερό μπακ Λιούις (Νόριτς) ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν υπολογίζεται. «Είναι μεγάλη απώλεια, είναι ο μόνος αριστερός μπακ που έχουμε στην ομάδα». Εκτός λόγω τραυματισμών ο εξτρέμ Τζόουνς (Ρέιντζερς) και ο αναπληρωματικός φορ Ουάσινγκτον (Χαρτς). Εκτός και ο πολύπειρος αμυντικός ΜακΌλι που ανακοίνωσε την απόσυρση του.

        Η αποστολή:

        Τερματοφύλακες: Μάικλ ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Μπέιλι Πίκοκ Φάρελ (Μπέρνλι), Τρέβορ Κάρσον (Μάδεργουελ)

        Αμυντικοί: Τζόνι Εβανς (Λέστερ), Κρεγκ Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Κόνορ ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ), Τομ Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Μάικλ Σμιθ (Χαρτς), Κιάρον Μπράουν (Κάρντιφ)

        Μέσοι: Στίβεν Ντέιβις (Ρέιντζερς), Νίαλ ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Κόρι Εβανς (Μπλάκμπερν), Στιούαρτ Ντάλας (Λιντς), Γκάβιν Γουάιτ (Κάρντιφ), Τζόρνταν Τόμπσον (Μπλάκπουλ), Σέιν Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Πάντι ΜακΝάιρ (Σάντερλαντ), Τζόρτζ Σάβιλ (Μίντλεσμπρο), Λίαμ Ντόνελι (Μάδεργουελ), Μάθιου Κένεντι (Στ. Τζόνστον)

        Επιθετικοί: Τζος Ματζένις (Χαλ), Λίαμ Μπόις (Μπέρτον), Σέιν Λέιβερι (Λίνφιλντ), Κάιλ Λάφερτι (Σάρπσμποργκ)

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Οκ μεγάλο φαβορί η Ολλανδία που κατεβαίνει ουσιαστικά πλήρης και με νίκη εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση, αλλά ο άσος δεν παίζεται στο 1.21. Η Β. Ιρλανδία απέδειξε κόντρα στη Γερμανία ότι αποτελεί σκληρό καρύδι και θα το παλέψει ως το τέλος για να φύγει με αποτέλεσμα από το Ρότερνταμ. Οι «οράνιε» έχουν σκοράρει 14 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στην προκριματική φάση, οι Β. Ιρλανδοί από την άλλη είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και το όβερ 2.5 είναι αυτό που θα διαλέγαμε από το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πάντως αξία στο 1.60, ενδεικτικά

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Euro
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          12 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
          13 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
        3ο ΓΚΡΟΥΠ
          2 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
          3 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο ANDR-chania με το υψηλότερο yield +3.60% έπαιξε: Ημ.2
        • » Ο Gkio, με το υψηλότερο yield +6.14% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες