4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα

2/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 546
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 696 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία στις 27/9/2022

Προϊστορία

27/9/2022 ΕλλάδαΒόρεια Ιρλανδία 3 - 1
2/6/2022 Βόρεια ΙρλανδίαΕλλάδα 0 - 1
8/10/2015 Βόρεια ΙρλανδίαΕλλάδα 3 - 1
14/10/2014 ΕλλάδαΒόρεια Ιρλανδία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 16,057 19.2%
X
€ 36,559 43.7%
2
€ 31,060 37.1%
Over
€ 2,296 12.9%
Under
€ 15,459 87.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

242 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

1

49%

Κατοχή μπάλας

51%

0

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

1

5

Αλλαγές

5

14

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
  • Θεατές: 16977
Για το πρώτο βήμα στο Μπέλφαστ

Για το πρώτο βήμα στο Μπέλφαστ

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ για την πρεμιέρα στο Nations League. Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο την πρωτιά στον όμιλο που οδηγεί στην League B και δίνει δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στα τελικά του Euro.

Απέσπασε ισοπαλία 0-0 με την Ιταλία την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και εξασφάλισε την 3η θέση στον όμιλο με +1 από την 4η Βουλγαρία. Μετριότατη πορεία, αφού σε 8 αγώνες κέρδισε μόνο την ουραγό Λιθουανία (2-3-3), ενώ παρουσίασε μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, σημειώνοντας μόλις 6 τέρματα, τα 5 εξ αυτών στα δύο ματς με τους Λιθουανούς.

Στον πάγκο της βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2020 ο Άγγλος Ίαν Μπάρακλαφ, ο οποίος πάντως δεν έχει παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο σε δύο χρόνια παρουσίας αναφορικά το αγωνιστικό κομμάτι. Ξεκίνησε χωρίς νίκη στα πρώτα 11 παιχνίδια και βρέθηκε στα πρόθυρα της εξόδου, αλλά η ομάδα του έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, παίρνοντας ισοπαλίες με Ελβετία και Ιταλία. Πριν τα προκριματικά του Μουντιάλ, οι Βρετανοί προέρχονταν από αποτυχημένη παρουσία στο Nations League, όπου υποβιβάστηκαν στην League C μένοντας χωρίς νίκη σε έξι ματς (0-2-4) σε όμιλο με Αυστρία, Ρουμανία και Νορβηγία. Παρόλα αυτά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του έχει αναγνωρίσει ότι υπό την καθοδήγηση του έχει γίνει πρόοδος στην ενσωμάτωση νεαρών παικτών και οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους έως και το Euro 2024.

Ο 51χρονος δήλωσε ότι τα παιχνίδια του Nations League είναι καλή αφορμή ώστε νεαροί παίκτες να αποκτήσουν εμπειρίες σε επίπεδο Εθνικών ομάδων εν όψει των προκριματικών του Euro: «Έχουμε ένα μείγμα ομάδας, νέων και έμπειρων. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε για νέους παίκτες και να τους δώσουμε μια ευκαιρία. Το Euro 2024 είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μας, επομένως αυτοί οι αγώνες παίζουν ρόλο σε αυτό. Θέλουμε να κατακτήσουμε την κορυφή του ομίλου που θα μπορούσε να μας δώσει μια θέση στα πλέι οφ για το Euro και αυτό δεν πρέπει να το σνομπάρουμε. Αλλά πρέπει επίσης να σταθμίσουμε τι είναι σωστό για την ομάδα και αυτό είναι να δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες ώστε να έχουν περισσότερες εμπειρίες στα προκριματικά του Euro την επόμενη χρονιά».

Τον Μάρτιο έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια, νικώντας με 3-1 το Λουξεμβούργο αλλά στη συνέχεια έχασε με 1-0 από την Ουγγαρία.

Αγωνιστικά Νέα: Αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις ο βασικός μέσος Τόμπσον (Στόουκ) και ο αναπληρωματικός Μπόιντ-Μουνς (Μίντλεσμπρο) και εκτός απροόπτου θα λείψουν από το σημερινό. Έχασε προπονήσεις ο φορ Γουάσινγκτον (Τσάρλτον) αλλά μπήκε στο χθεσινό πρόγραμμα και λογικά υπολογίζεται. Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους ο έμπειρος στόπερ Κάθκαρτ (Γουότφορντ), οι μπακ Λιούις (Νιούκαστλ), Φλάναγκαν (Σριούσμπερι), οι μέσοι Ντάλας (Λιντς), Έβανς (Σάντερλαντ), οι εξτρέμ Φέργκιοσον (Ρόδεραμ), Κένεντι (Αμπερντίν) και ο βασικός επιθετικός Μαγκένις (Γουίγκαν). Επέστρεψε στην αποστολή ο φορ Λάφερτι.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Σεντ Μίρεν), Σάουθγουντ (Ρέντινγκ), Κλαρκ (Γκλεναβόν)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Μπάλαρντ (Άρσεναλ), Μπράουν (Κάρντιφ), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ), Λέιν (Φλίτγουντ Τάουν), Χουμ (Σάντερλαντ), Τσάρλς (Μάντσεστερ Σίτι), Σπένσερ (Χάντερσφιλντ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Νταντί), Σαβίλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜκΚαν (Πρέστον), ΜακΚάλμοντ (Λιντς), Ντόνελι (Μάδεργουελ), Μπόιντ-Μουνς (Μίντλεσμπρο), ΜακΚαν (Ρέιντζερς)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Κιλμαρνοκ), Ουάσινγκτον (Ρόδεραμ), Γουάιτ (Κάρντιφ), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Τσάρλς (Μπόλτον), ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν).Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός στα δύο πρώτα παιχνίδια με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο, παίρνοντας αρχικά φιλική νίκη με 1-0 την Ρουμανία στο Βουκουρέστι και στη συνέχεια να γνωρίζει ήττα με ίδιο σκορ από το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα. Προφανώς πρόκειται για παιχνίδια που δεν προσφέρονται για συμπεράσματα, αφού ο Ουρουγουανός είχε μόλις λίγες μέρες στη διάθεση του. Η «γαλανόλευκη» έδειξε ενθαρρυντικά δείγματα για ένα ημίχρονο απέναντι στην Ρουμανία, παρουσιάζοντας διάθεση για πρέσινγκ ψηλά, τα πράγματα όμως δε λειτούργησαν καθόλου καλά με το Μαυροβούνιο, δημιουργώντας φάσεις με το σταγονόμετρο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να βάλει ένας τέλος στις διαδοχικές αποτυχίες των τελευταίων 7.5 ετών και να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο της στο Nations League ώστε να ανέβει στην League B και παράλληλα να έχει εναλλακτικό δρόμο για την πρόκριση στα τελικά του Euro εάν δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών. Ο όμιλος της με Β. Ιρλανδία, Κόσοβο και Κύπρο κρίνεται βατός και εάν καταφέρει να φύγει με «διπλό» σήμερα από το Μπέλφαστ θα έχει κάνει ίσως το μεγαλύτερο βήμα, αφού οι Βρετανοί είναι βασικός αντίπαλςο για την πρωτιά. Συνολικά τέσσερα παιχνίδια θα δώσει η Εθνική μέσα στον Ιούνιο, αφού ακολουθεί το εκτός έδρας στο Κόσοβο (5/6) και τα δύο εντός με Κύπρο (9/6) και Κόσοβο (12/6).

Οι 11 αυτές ημέρες από την αρχή της προετοιμασίας δίνουν την ευκαιρία στον Πογιέτ να περάσει αρκετό χρόνο με την ομάδα, να μεταφέρει τις ιδέες και τη φιλοσοφία του αλλά και να γνωρίσει και σε προσωπικό επίπεδο τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που στάθηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου. Το κλίμα στα αποδυτήρια παραμένει πολύ καλό, απόρροια της δουλειάς που έγινε επί Φαν’τ Σχιπ, αλλά ζητούμενο είναι η ομάδα να αποδώσει και στον αγωνιστικό χώρο.

Στις καλές χρονιές που έχουν κάνει πολλοί διεθνείς με τους συλλόγους τους στάθηκε ο Πογιέτ: «Θέλω να δω ένταση, ενέργεια, επιθυμία. Οι αντίπαλοι μας έχουν νεαρούς και έμπειρους παίκτες, ένα καλό μίγμα. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Είναι το ξεκίνημα μας. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι παρότι μερικοί παίκτες έχουν μόνο δύο προπονήσεις. Οι παίκτες μας έχουν πολλές επιτυχίες ατομικά σε διαφορετικές χώρες φέτος. Και έρχονται όλοι μαζί έχοντας μομέντουμ, κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είναι στο χέρι μου να δημιουργήσω ένα καλό σύνολο».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο εξτρέμ Μασούρας (Ολυμπιακός) που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Δευτέρας. Νέο πρόσωπο ο δεξιός μπακ Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) ο οποίος απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και κλήθηκε από τον Πογιέτ. Σταθερά εκτός κλήσεων οι έμπειροι στόπερ Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (Ολυμπιακός) και Σιόβας (Φορτούνα Σιτάρντ). Εκτός μεταξύ άλλων ο μπακ Σταφυλίδης (Μπόχουμ), ο μέσος Ζέκα (Κοπεγχάγη) και ο επιθετικός Κουλούρης (Ατρόμητος).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Διούδης (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (Σέριφ Τιρασπόλ)

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζιδιάκος (Άλκμααρ), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Ρότα (ΑΕΚ), Κότσιρας (Παναθηναϊκός), Γούτας (Σίβασπορ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Παπανικολάου (Ράκοβ)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Παυλίδης (Άλκμααρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Τβέντε), Τζόλης (Νόριτς), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Γιακουμάκης (Σέλτικ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο την πρώτη θέση στον όμιλο και το σημερινό παιχνίδι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, έστω κι αν πρόκειται για πρεμιέρα. Νέο ξεκίνημα με τον Γκουστάβο Πογιέτ ψάχνει η Εθνική Ελλάδας, η οποία δεν έδειξε κάτι διαφορετικό στα δύο φιλικά του Μαρτίου με Ρουμανία και Μαυροβούνιο, βγάζοντας ξανά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Πολύ δύσκολη στο γκολ και η Β. Ιρλανδία, μια ομάδα με καθαρά βρετανικό στυλ, βασιζόμενη περισσότερο στο παιχνίδι με σέντρες και στην ταχυδύναμη παρά την τεχνική. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. Αμφότερες αρέσκονται να δίνουν την κατοχή και να παίζουν με αντεπιθέσεις, μένει να φανεί ποια θα αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πολύ δύσκολο να ανοίξει το σκορ, αλλά το Under βρίσκεται πολύ χαμηλά. Ρίσκο στο 0-1 τέρματα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Ελλάδα 6 15 5 0 1 10:2
  3 Βόρεια Ιρλανδία 6 5 1 2 3 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο jiannn, με το υψηλότερο yield +16.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.19% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες