9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία

Προϊστορία

27/9/2022 ΕλλάδαΒόρεια Ιρλανδία 3 - 1
2/6/2022 Βόρεια ΙρλανδίαΕλλάδα 0 - 1
8/10/2015 Βόρεια ΙρλανδίαΕλλάδα 3 - 1
14/10/2014 ΕλλάδαΒόρεια Ιρλανδία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 115,626 62.7%
X
€ 41,308 22.4%
2
€ 27,420 14.9%
Over
€ 3,588 23.2%
Under
€ 11,906 76.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

270 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

1

5

Σουτ εκτός εστίας

1

58%

Κατοχή μπάλας

42%

2

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

1

12

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Gipedo Rizoupolis Georgios Kamaras
  • Χωρητικότητα: 14200
  • Θεατές: 5871
Ψάχνει αντίδραση η Ελλάδα, το βαθμολογικό κίνητρο με την Β. Ιρλανδία

Ψάχνει αντίδραση η Ελλάδα, το βαθμολογικό κίνητρο με την Β. Ιρλανδία

Η Ελλάδα υποδέχεται την Βόρεια Ιρλανδία στην Ριζούπολη για την τελευταία αγωνιστική του Nations League ψάχνοντας αντίδραση μετά την ήττα στην Κύπρο.

* Τελευταία αγωνιστική. Η Ελλάδα είναι και μαθηματικά πρώτη. Η Βόρεια Ιρλανδία θέλει να αποφύγει την 4η θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού και θα τα καταφέρει σίγουρα σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας. Αν χάσει θέλει να χάσει η Κύπρος στο Κόσοβο και η ίδια να μη δεχτεί πολλά γκολ ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα με τους Κύπριους στη διαφορά τερμάτων (-1 έναντι -4).

Γνώρισε την πρώτη της απώλεια στον όμιλο χάνοντας με 1-0 από την Κύπρο στην Λάρνακα. Μπήκε φουριόζα στο ματς, έχοντας καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, όμως μετά το πρώτο τέταρτο έχασε τη σταθερότητα της. Γλίτωσε σε τετ-α-τετ στο 17’ αλλά δέχτηκε το γκολ δευτερόλεπτα αργότερα και βρέθηκε σε θέση κυνηγού. Σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με τετ-α-τετ του Πέλκα στο 21’ αλλά χρειάστηκε και μεγάλη επέμβαση του Βλαχοδήμου στο 24’, με τους Κύπριους να έφευγαν πολύ εύκολα στην πλάτη της ελληνικής άμυνας. Απόλυτα κυρίαρχη στο δεύτερο μέρος, είχε δύο σημαντικές στιγμές με δοκάρι του Φούντα (63’) και σουτ του Ιωαννίδη από πλάγια θέση (72’) αλλά και ακυρωθέν γκολ του πρώτου για οφσάιντ.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Πογιέτ δήλωσε: «Δεν είδα την ήττα να έρχεται. Η ομάδα προπονήθηκε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Αλλά ειδικά στο πρώτο μέρος, στις αμυντικές καταστάσεις ήμασταν κάτω του μετρίου. Είμαστε τυχεροί που έχουμε παιχνίδι την Τρίτη για να δούμε αν η σημερινή ημέρα ήταν μια κακή ημέρα στο γραφείο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην Εθνική, είχε συμβεί στο παρελθόν μετά από ένα καλό σερί να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Τώρα το είδα από μέσα».

Ανώδυνη ήττα, αφού είχε προηγηθεί το 4x4 -με μηδέν παθητικό- του Ιουνίου που της επέτρεψε να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στην League B. Απέναντι στην Β. Ιρλανδία ολοκληρώνει την πορεία της στο Nations League και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά το πρώτο στραβό αποτέλεσμα με τον Πογιέτ στον πάγκο.

«Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς. Να δω ένα καλό ματς και ένα πλήρες παιχνίδι. Η Βόρεια Ιρλανδία είναι μία δυνατή ομάδα και γνωρίζουμε το σύστημα που παίζουν. Διαβάζουν το ματς, πιέζουν και προσπαθούν να κερδίσουν την μπάλα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε», δήλωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός ο οποίος ρωτήθηκε για το θέμα του γκολτζή σέντερ φορ που λείπει από την Εθνική: «Δεν αλλάζει τίποτα σε εμάς το θέμα του φορ είναι κάτι που υπήρχε και είναι πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο επιθετικός χαφ Μάνταλος (ΑΕΚ) ωστόσο είναι τιμωρημένος ο μέσος Σιώπης (Τραμπζονσπόρ). Από την άλλη, ο κομβικός επιθετικός χαφ Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ) και ο φορ Γιακουμάκης (Σέλτικ) αποκόμισαν προβλήματα και δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έχουν μείνει ο στόπερ Τζαβέλλας (ΑΕΚ), ο μπακ Γιαννούλης (Νόριτς), ο μέσος Ζέκα (Κοπεγχάγη), ο εξτρέμ Λημνιός (Κολωνία) και ο φορ Παυλίδης (Άλκμααρ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Μπάρκας (Ουτρέχτη), Πασχαλάκης (-)

Αμυντικοί: Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζηδιάκος (Άλμααρ), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Ρότα (ΑΕΚ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Γούτας (Σίβασπορ), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Πέλκας (Χαλ), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Παπανικολάου (Ράκοβ)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Τζόλης (Τβέντε), Γιακουμάκης (Σέλτικ), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Φούντας (DC Γιουνάιτεντ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού), Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός).Με τρομερή ανατροπή στο φινάλε, κέρδισε με 2-1 το Κόσοβο στο Μπέλφαστ και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, μένοντας ζωντανή στη μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Παρότι ήταν αυτή που «καίγονταν» περισσότερο για βαθμούς, είχε αμυντικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και κινδύνευσε σε 2-3 περιπτώσεις με το 0-1 ενώ η ίδια απείλησε μονάχα με δύο μακρινά σουτ του Τσαρλς. Πήγε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της στο ξεκίνημα της επανάληψης έχοντας χαμένο τετ-α-τετ στο 46,’ όμως στο 58’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από μακρινό σουτ. Έβγαλε αντίδραση έχοντας δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 82’ με τον Γουάιτ. Στη συνέχεια πέρασε δύσκολες στιγμές, γλιτώνοντας σε τρεις περιπτώσεις το 1-2 και στο 90+2’ πέτυχε την ανατροπή κόντρα στη ροή με τρομερή κεφαλιά του Μαγκένις.

Ήταν η πρώτη της νίκη στον όμιλο μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-2-2) αλλά και η πρώτη συνολικά στο Nations League μετά από 14 αποτυχημένες απόπειρες. Τα νέα βέβαια δεν ήταν καλά από την Λάρνακα, καθώς η Κύπρος κέρδισε την Ελλάδα και έτσι ισοβαθμεί στην 3η θέση με τους Κύπριους έχοντας 5 βαθμούς. Ουσιαστικά της αρκεί μία ισοπαλία στο σημερινό για να αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού. Σε περίπτωση ήττας, θέλει να χάσει η Κύπρος στο Κόσοβο και η ίδια να μη δεχτεί πολλά γκολ ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα στη διαφορά τερμάτων (-1 έναντι -4).

Ανακουφισμένος μετά το παιχνίδι με το Κόσοβο ο τεχνικός της Μπαρακλάφ, ο οποίος βρίσκεται υπό πίεση μετά την μετριότατη πορεία της ομάδας στη διοργάνωση. Όπως όμως είχε δηλώσει πριν το ματς: «Βρισκόμαστε σε στάδιο ανασυγκρότησης. Θέλω να κριθώ σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Μουντιάλ και το Euro. Είμαστε στα μισά μιας διαδικασίας, του χτίσματος για το που θέλουμε να βρισκόμαστε στο φινάλε των προκριματικών του Euro 2024».

Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της δήλωσε πως περιμένει ένα κλειστό παιχνίδι: «Όλα εξαρτώνται από εμάς. Το παιχνίδι του Ιουνίου με την Ελλάδα ήταν ένα ματς με πολύ λίγες ευκαιρίες, αυτοί εκμεταλλεύτηκαν μία και ήταν αρκετό γι’ αυτούς. Περιμένω να είναι πολύ σφιχτό και το παιχνίδι της Τρίτης και ελπίζουμε να φύγουμε με μια νίκη με 1-0. Δεν θα έχουμε το μυαλό μας στο άλλο ματς του ομίλου, θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Εάν κάνουμε τη δουλειά μας δεν έχει σημασία τι θα συμβεί στο άλλο ματς».

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά διαθέσιμος ο φορ ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν) ο οποίος είχε αποκλειστεί από το ματς με το Κόσοβο λόγω ενός βίντεο που τον έδειχνε να τραγουδάει σύνθημα του Προσωρινού ΙΡΑ αλλά επανακλήθηκε αφού έπεισε την Ομοσπονδία ότι δεν είχε δημιουργήσει ζήτημα. Παραμένει αποκλεισμός του φορ Λάφερτι (Κιλμάρνοκ) μετά από βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον παίκτη να χρησιμοποιεί σεκταριστική έκφραση σε οπαδό της Σέλτικ. Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου επέστρεψαν αρκετοί έμπειροι παίκτες όπως ο φορ Μαγκένις (Γουίγκαν), ο μέσος Έβανς (Σάντερλαντ) και οι μπακ Λιούις (Νιούκαστλ), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Φλάναγκαν (Σριούσμπερι). Νοκ-άουτ ο στόπερ Κάθκαρτ (Γουότφορντ), ο φορ Γουάσινγκτον (Ρόδεραμ) και ο μέσος Ντάλας (Λιντς).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μέρνλι), Χάζαρντ (Ελσίνκι), Σάουθγουντ (Τσέλτεναμ)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), ΜακΝέαρ (Μίντλεσμπρο), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Λιούις (Νιούκαστλ), Φλάναγκαν (Σριούσμπερι), Μπράουν (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), Μπράντλι (Μπόλτον), Λέιν (Φλίτγουντ), Μπάλμερ (Κρίσταλ Πάλας)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), Έβανς (Σάντερλαντ), Σαβίλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜακΚαν (Πρέστον), Τσαρλς (Μάντσεστερ Σίτι), ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν)

Επιθετικοί: Μαγκένις (Γουίγκαν), Γουάιτ (Κάρντιφ), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Τσαρλς (Μπόλτον).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελλάδα ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στην Κύπρο αλλά το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο στην πλευρά της Β. Ιρλανδίας, η οποία παλεύει για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Σωστά ζυγισμένο το σετ, δεν προκύπτει κάτι. Οι Βρετανοί θα παίξουν αμυντικά με πρώτο στόχο το μηδέν αφού τους κάνει η ισοπαλία, από την άλλη η Ελλάδα ζορίζεται απέναντι σε κλειστές άμυνες και αν δεν τα καταφέρει τελικά ο Μπακασέτας, το πρόβλημα δημιουργικά αναμένεται αρκετά μεγάλο αφού πρόκειται για τον κινητήριο μοχλό στην επίθεση. Αναμενόμενα χαμηλά το Under αλλά δεν υπάρχει αξία σ’ αυτές τις τιμές. Ενδεικτικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Ελλάδα 6 15 5 0 1 10:2
  3 Βόρεια Ιρλανδία 6 5 1 2 3 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Prognostis με το υψηλότερο yield +0.59% έπαιξε: 1
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.54% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες