1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Τσεχία

Προϊστορία

5/9/2021 ΒέλγιοΤσεχία 3 - 0
27/3/2021 ΤσεχίαΒέλγιο 1 - 1
5/6/2017 ΒέλγιοΤσεχία 2 - 1
12/8/2009 ΤσεχίαΒέλγιο 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 451,188 78.4%
X
€ 41,230 7.2%
2
€ 82,926 14.4%
Over
€ 25,532 57.2%
Under
€ 19,133 42.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Koning Boudewijnstadion
  • Χωρητικότητα: 50122
Αποδεκατισμένη η Τσεχία στο 100ο ματς του Λουκάκου

Αποδεκατισμένη η Τσεχία στο 100ο ματς του Λουκάκου

Το Βέλγιο υποδέχεται την Τσεχία, στο 100ο παιχνίδι του Ρομέλου Λουκάκου με το εθνόσημο, και έχει μόνο στόχο τη νίκη που θα τη φέρει με το ένα πόδι στα τελικά του Κατάρ. Κομβικές απουσίες στις τάξεις των Τσέχων.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΕΛΓΙΟ

Αν και βρέθηκε πίσω από το 2ο μόλις λεπτό κόντρα στην Εσθονία, πήρε άνετη νίκη με 5-2 στο Ταλλίν και εξασφάλισε την 3η νίκη του στον όμιλο. Ο Βανάκεν ισοφάρισε σε 1-1 στο 22’, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο Λουκάκου πετυχαίνοντας δύο γκολ (29’, 52’). Στον πίνακα των σκόρερ προστέθηκαν οι Βίτσελ (65’) και Φοκέτ (76’), με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς στο 83’ για το τελικό σκορ.

Είναι αήττητο στον όμιλο μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, αυτή με την Τσεχία στην Πράγα. Βρίσκεται στο +3 από τους Τσέχους και με νίκη στο σημερινό θα χτίσει γερές βάσεις για την πρωτιά.

«Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά και να χάσει το παιχνίδι στην Πράγα. Τώρα παίζουμε στο σπίτι μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Πρέπει να βρεθούμε στα καλύτερα μας, δεν μπορούμε να κάνουμε ροτέισον σε τέτοιο παιχνίδι. Είναι μια καλή ομάδα, είναι ένα γκρουπ παικτών που ταιριάζουν πολύ καλά με τα θέλω του προπονητή», δήλωσε ο τεχνικός, Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι δίνονται ο μέσος Τίλεμανς (Λέστερ) και ο μπακ-χαφ Μουνιέ (Ντόρτμουντ). Υπενθυμίζεται πως δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών ο κομβικός επιθετικός χαφ Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), οι εξτρέμ Μέρτενς (Νάπολι), Ντοκού (Ρεν) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μινιολέ (Μπριζ). Ιστορικό το σημερινό παιχνίδι για τον Λουκάκου, ο οποίος θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο. «Είναι ένας θρύλος για το ποδόσφαιρο του Βελγίου, τα νούμερα του είναι φανταστικά. Κόντρα στην Τσεχία θα είναι το 100ο του παιχνίδι και νομίζω ότι πρέπει να είναι ένα μεγάλο πάρτι», ανέφερε ο Μαρτίνεθ.

Η αποστολή του Βελγίου

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σελς (Στρασβούργο), Κάστεϊλς (Βόλφσμπουργκ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί: Αλντερβέιρελντ (Αλ Ντουχαΐλ), Μέχελε (Κλαμπ Μπριζ), Ντεναγιέρ (Λυών), Μπογιάτα (Χέρτα), Βανχέουσντεν (Τζένοα), Φοκέτ (Ρεμς), Καστάν (Λέστερ)

Μέσοι: Ντεντόνκερ (Γουλβς), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Πρατ (Τορίνο), Τίλεμανς (Λέστερ), Λοκονγκά (Αρσεναλ), Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Λουκάκου (Τσέλσι), Λουκεμπάκιο (Χέρτα), Σάλεμακερς (Μίλαν), Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας), Τροσάρ (Μπράιτον), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης)

ΤΣΕΧΙΑ

Παρά τις πολλές απουσίες, επικράτησε με 1-0 της Λευκορωσίας στην Οστράβα και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο μετά την πρεμιέρα. Κυρίαρχη στο ματς, προηγήθηκε στο 34’ με τον Μπαράκ και στη συνέχεια έκανε διαχείριση δυνάμεων. Μάλιστα στο 68’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Γιάνκτο ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά σε κενή εστία. Δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Πρώτη νίκη στον όμιλο μετά από αυτή της πρεμιέρας με την Εσθονία (2-1-1), έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από το πρωτοπόρο Βέλγιο, το οποίο αντιμετωπίζει απόψε. Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 στην Πράγα, σ’ ένα ματς όπου αμφότερες απώλεσαν κλασσικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα.

«Το Βέλγιο είναι ένας φοβερός αντίπαλος αλλά δεν πρέπει να παίξουμε μόνο άμυνα. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να τους εμποδίσουμε. Η ισοπαλία θα ήταν καλή αλλά μια ήττα θα μας απομακρύνει από την κορυφή. Ο κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σιλχαβί.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει τιμωρημένος ο βασικός φορ Σικ (Λεβερκούζεν), ενώ νοκ-άουτ τέθηκε ο χαφ Γιάνκτο (Χετάφε) κι έτσι έγιναν έξι οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τις αρχικές κλήσεις μετά τους στόπερ Κούντελα (Σλάβια Πράγας), Ζίμα (Τορίνο), Μπράμπετς (Άρης), τον μπακ Μπόριλ (Σλάβια Πράγας) και τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Κολάρ (Σλάβια Πράγας). Εκτός αποστολής έχουν μείνει εξ αρχής οι καλοί αναπληρωματικοί φορ Κρμέντσικ (Σλάβια Πράγας) και Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), ο στόπερ Σελούτσκα (Σπάρτα Πράγας), οι χαφ Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Ντάριντα (Χέρτα) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Ολυμπιακός), Ενγκιγιέν (Σλόβαν Λίμπερετς)

Αμυντικοί: Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Μπράμπετς (Πλζεν), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Κούντελα (Σλάβια Πράγας), Ματέχου (Μπρέσια), Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Χάρβελ (Πλζεν)

Μέσοι: Γιάνκτο (Χετάφε), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Μπάρακ (Βερόνα), Κραλ (Γουέστ Χαμ), Πέσεκ (Σλόβαν Λίμπερετς), Σαντίλεκ (Τβέντε)

Επιθετικοί: Βίντρα (Μπέρνλι), Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τσεχία είναι υπεύθυνη για τη μοναδική απώλεια του Βελγίου στα προκριματικά, ωστόσο πηγαίνει στις Βρυξέλλες με πάρα πολλές απουσίες. Γιορτινό το κλίμα στους «κόκκινους διαβόλους» καθώς αυτό είναι το 100ο παιχνίδι του Λουκάκου με το εθνόσημο. Έχουν τον πρώτο λόγο οι πιο ποιοτικοί γηπεδούχοι αλλά ο άσος βρίσκεται κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Θα ρισκάρουμε κυνηγώντας τον άσο στο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Βέλγιο νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Τσεχία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 25:6
  3 Τσεχία 8 14 4 2 2 14:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 1
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.21% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες