2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Βέλγιο

27/3/2021 21:45
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1139 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βέλγιο - Τσεχία στις 5/9/2021

Προϊστορία

5/9/2021 ΒέλγιοΤσεχία 3 - 0
27/3/2021 ΤσεχίαΒέλγιο 1 - 1
5/6/2017 ΒέλγιοΤσεχία 2 - 1
12/8/2009 ΤσεχίαΒέλγιο 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 91,182 5.6%
X
€ 93,969 5.7%
2
€ 1,457,567 88.7%
Over
€ 54,833 55.6%
Under
€ 43,808 44.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

178 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
Χωρίς τους... Γερμανούς

Χωρίς τους... Γερμανούς

Τσεχία και Βέλγιο που μπήκαν με το… δεξί στα προκριματικά, αναμετρούνται στην Πράγα, με τον νικητή να περνάει στην κορυφή του 5ου ομίλου. Και οι δύο ομάδες δεν υπολογίζουν στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα.

Τι ισχύει: Αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Χωρίς κόσμο

ΤΣΕΧΙΑ

Έκανε το καθήκον της απέναντι στην αποδεκατισμένη Εσθονία, παίρνοντας άνετη εκτός έδρας νίκη με 6-2 στο ουδέτερο Λούμπλιν. Αιφνιδιάστηκε, αφού βρέθηκε πίσω στο 12’ αλλά έβγαλε υποδειγματική αντίδραση πετυχαίνοντας έξι γκολ έως το 56’ (18’ Σικ, 27’ Μπάρακ, 32’, 43’, 48’ Σούτσεκ, 56’ Γιάνκτο). Στη συνέχεια έριξε ρυθμούς και δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 86’.

Μπήκε με το δεξί στα προκριματικά αλλά τώρα καλείται να κολυμπήσει στα βαθιά, αφού υποδέχεται το μεγάλο φαβορί του ομίλου, Βέλγιο και στη συνέχεια παίζει στην έδρα της Ουαλίας (30/3), βασική της αντίπαλο για την 2η θέση.

Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σιλχάβι σχολίασε: «Το Βέλγιο είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο του ομίλου αλλά ολόκληρου του Μουντιάλ. Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Κάθε παίκτες πρέπει να παίξει συγκεντρωμένα σε όλο το ματς και να προσπαθήσει αν μην κάνει λάθη. Έχουμε ήδη τεθεί αντιμέτωποι με δυνατούς αντιπάλους, επομένως πιστεύω ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να τους υποχρεώσουμε σε λάθη, να παίξουμε ενεργά και ελπίζω να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή πιο συχνά από ότι έκανε η Ουαλία στην πρεμιέρα. Η βελγική ομάδα έχει πλέον φτάσει στην ηλικία που προσπαθεί να επιβεβαιώσει ότι είναι πράγματι η χρυσή γενιά του ποδοσφαίρου της χώρας. Το γεγονός ότι βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης μιλάει από μόνο του».

Η τελευταία φορά που έφερε ισοπαλία ήταν τον Ιούνιο του 2017. Έκτοτε σε 35 παιχνίδια έχει 20 νίκες και 15 ήττες!

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκε ο βασικός μέσος Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας). Δεν υπολογίζει επίσης στους τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα. Ο λόγος για τον γκολκίπερ Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), τον μπακ Καντεράμπεκ (Χοφενχάιμ), τον κάπτεν/μέσο Ντάριντα (Χέρτα) και τον φορ Σικ (Λεβερκούζεν).

Η αποστολή της Τσεχίας:

Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Σεβίλλη), Μάντους (Σίγκμα Όλομουτς), Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Κόλαρ (Σλάβια Πράγας)

Αμυντικοί: Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Ματέγιου (Μπρέσια), Μπορίλ (Σλάβια Πράγας), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Κούντελα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Μπαράκ (Βερόνα), Νταριντά (Χέρτα Βερολίνου), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Γιανκτό (Σαμπντόρια), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Κραλ (Σπάρτακ Μόσχας), Παβέλκα (Σπάρτα Πράγας), Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Πέσεκ (Σλόβαν Λίμπερετς), Μαλίνσκι (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Βίντρα (Μπέρνλι), Σικ (Λεβερκούζεν), Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας)

ΒΕΛΓΙΟ

Μπήκε με το δεξί στην προκριματική φάση επικρατώντας με 3-1 της Ουαλίας στο Λέουβεν. Βρέθηκε πίσω κόντρα στη ροή στο 11’ αλλά δεν πτοήθηκε, πίεσε ασφυχτικά την αντίπαλο της και το γύρισε μέσα σ’ ένα εξάλεπτο (22’ Ντε Μπρόινε, 28’ Τ. Αζάρ). Είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και στο 73’ «σφράγισε» τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Λουκάκου.

Ήταν η 5η σερί νίκη του και σε περίπτωση που φύγει με τους τρεις βαθμούς από το σημερινό θα θέσει γερές βάσεις για την πρωτιά του ομίλου. Δεν έχει χάσει σε προκριματική φάση Μουντιάλ από τον Οκτώβριο του 2009, μετρώντας αήττητο 21 αγώνων με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες (και οι 3 εντός έδρας). Μετά το σημερινό, επιστρέφει στο Βέλγιο για το παιχνίδι της Τρίτης με την Λευκορωσία (30/3).

Εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην Τσεχία, η ομάδα επέλεξε χθες (26/3) να προπονηθεί στο Τουμπίζ και να πετάξει για την Πράγα στις 8 το απόγευμα. «Προπονηθήκαμε στο Βέλγιο κι ύστερα πετάξαμε για την Πράγα και μεταβήκαμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα με τον κορωνοϊό. Και στο Βέλγιο μπορούμε να προπονηθούμε κανονικά», σχολίασε ο τεχνικός της, Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται οι παίκτες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα. Ο λόγος για τους μπακ Μενιέ (Ντόρτμουντ), Μπογιατά (Χέρτα), τον εξτρέμ Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ) και τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Καστελς (Βόλφσμπυοργκ). Από την άλλη, νοκ-άουτ τέθηκαν ο στόπερ Βερμάελεν (Βισέλ Κόμπε) και ο φουλ-μπακ Καράσκο (Ατλέτικο). Υπενθυμίζεται ότι έχουν μείνει εκτός αποστολής ο κάπτεν/εξτρέμ Αζάρ (Ρεάλ) και οι μέσοι Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Μανγκαλά (Στουτγκάρδη).

Η αποστολή της Εθνικής Βελγίου:

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ), Μινιολέ (Μπριζ), Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί: Βερτόγχεν (Μπενφίκα), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Βερμάελεν (Βισέλ Κόμπε), Μενιέ (Ντόρτμουντ), Μπογιατά (Χέρτα), Ντεναγιέρ (Λυών), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Καστάν (Λέστερ), Μέχελε (Μπριζ)

Μέσοι: Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Καράσκο (Ατλέτικο), Τίλεμανς (Λέστερ), Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ), Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Πράετ (Λέστερ), Βανάκεν (Μπριζ), Φοκέτ (Ρέιμς), Σαλεμέικερς (Μίλαν), Λοκόνγκα (Άντερλεχτ)

Επιθετικοί: Μέρτενς (Νάπολι), Λουκάκου (Ίντερ), Μπεντέκε, Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Βερσχέρεν (Άντερλεχτ), Ντοκού (Ρεν), Τροσάρ (Μπράιτον), Ντε Κέτελερ (Μπριζ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τσεχία έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα αλλά πλέον ο πήχης ανεβαίνει απότομα ψηλά. Το Βέλγιο μπήκε κι αυτό με το δεξί μετά τη νίκη επί της Ουαλίας και εφόσον φύγει με το «διπλό» από την Πράγα θα θέσει γερές βάσεις για την πρωτιά. Δεν αναμένεται πάντως τόσο εύκολο το έργο για τους «κόκκινους διαβόλους», όσο δείχνουν αποδόσεις. Η Τσεχία είναι αρκετά μαχητική ομάδα και έδειξε τα δόντια της στα προκριματικά του Euro, νικώντας την Αγγλία. Αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το αμφίσκορο. Φουλ επιθετική ομάδα το Βέλγιο, αλλά ζορίζεται στο να κρατάει το μηδέν και η Τσεχία θα έχει τις ευκαιρίες της.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 25:6
  3 Τσεχία 8 14 4 2 2 14:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +9.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.42% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες