Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Ολλανδία

3/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 579
1 - 4
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 698 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολλανδία - Βέλγιο στις 25/9/2022

Προϊστορία

25/9/2022 ΟλλανδίαΒέλγιο 1 - 0
3/6/2022 ΒέλγιοΟλλανδία 1 - 4
16/10/2018 ΒέλγιοΟλλανδία 1 - 1
9/11/2016 ΟλλανδίαΒέλγιο 1 - 1
15/8/2012 ΒέλγιοΟλλανδία 4 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 172,871 38.0%
X
€ 116,581 25.6%
2
€ 165,880 36.4%
Over
€ 66,024 61.8%
Under
€ 40,787 38.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

212 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

8

4

Σουτ εκτός εστίας

4

51%

Κατοχή μπάλας

49%

4

Οφσάιντ

0

4

Αποκρούσεις

5

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

4

29

Σέντρες

14

5

Αλλαγές

2

6

Φάουλ

14

1

Ασίστ

4

0

Αντεπιθέσεις

1

16

Πλάγια Άουτ

17

14

Εκτελέσεις Φάουλ

10

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

13

Προσπάθειες Για Γκολ

16

3

«Κομμένα» Σουτ

4

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Koning Boudewijnstadion
  • Χωρητικότητα: 50122
  • Θεατές: 38327
Ποια θα το δει πιο σοβαρά;

Ποια θα το δει πιο σοβαρά;

Το Βέλγιο υποδέχεται την Ολλανδία στις Βρυξέλλες για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και σε έναν όμιλο με Ουαλία, Τσεχία, Εσθονία και Λευκορωσία πήρε εύκολα την 1η θέση συγκεντρώνοντας 20 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Έμεινε αήττητο σε όλη την διαδικασία, φέρνοντας απλά δύο ισοπαλίες απέναντι σε Τσεχία και Ουαλία και απέναντι στους Βρετανούς ήταν και αδιάφορο.

Όσον αφορά την προηγούμενη του παρουσία στο Nations Leaguε, έφτασε ως τα πλέι οφ όμως ηττήθηκε από την Γαλλία στον ημιτελικό και έπειτα δεν κατέκτησε ούτε την 3η θέση γνωρίζοντας την ήττα και από την Ιταλία.

Μετά από τέσσερα χρόνια μάλιστα έπεσε από την πρώτη θέση στην κατάταξη της UEFA καθώς είδε την Βραζιλία να το προσπερνάει. Μικρή σημασία βέβαια έχει το που θα βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογία, ο στόχος είναι να καταφέρει να διακριθεί σε μία μεγάλη διοργάνωση. Η πρώτη θέση σε έναν όμιλο με Ολλανδία, Πολωνία και Ουαλία είναι κάτι που θέλει να πετύχει το θέμα είναι κατά πόσο θα φανεί συγκεντρωμένο. Ήδη ο Ντε Μπρόινε δήλωσε πως θεωρεί το Nations League ασήμαντο, οι περισσότεροι παίκτες του είχαν μία επιβαρυμένη χρονιά ενώ το χειμώνα ακολουθεί και το Μουντιάλ.

«Επικεντρωνόμαστε στα έξι παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, τέσσερα τον Ιούνιο και δύο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να προετοιμαζόμαστε για ένα σημαντικό τουρνουά. Αν και είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρο στο τέλος της σεζόν, είδα να υπάρχει στους παίκτες μου. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ κόντα», σχολίασε ο κόουτς Μαρτίνες.

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα προέκυψε με τον τερματοφύλακα Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης) και τον αμυντικό Ντενάγιερ (Λυών) που τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από την αποστολή. Εκτός έμειναν οι φορ Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας) και Ορίγκι (Λίβερπουλ).

Η αποστολή του Βελγίου:

Τερματοφύλακες: Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ) Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Στρασμπούργκ)

Αμυντικοί: Βερτόγκεν (Μπενφίκα), Μπογιατά (Χέρτα), Τεάτε (Μπολόνια), Καστάνιε (Λέστερ), Μενιέ (Ντόρτμουντ) Φάες (Ρεμς), Μέχελε (Μπριζ), Φοκέτ (Ρεμς)

Μέσοι: Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Καράσκο (Ατλέτικο Μ.), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Σαλεμάκερς (Μίλαν), Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Εν. Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τροσάρντ (Μπράιτον), Πρατ (Τορίνο), Ντεντόνκερ (Τότεναμ), Τίλεμανς (Λέστερ), Ονάνα (Λιλ).Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί Μέρτενς (Νάπολι), Ντε Κέτελερ (Κλαμπ Μπριζ), Λουκάκου (ίντερ), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας) Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Οπέντα (Φίτεσε)

Η ήττα από την Τουρκία στην πρεμιέρα των προκριματικών αλλά και η ισοπαλία την προτελευταία αγωνιστική με το Μαυροβούνιο την έφερε στο τέλος να ψάχνει τη νίκη απέναντι στη Νορβηγία. Είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες στο παιχνίδι αλλά χρειάστηκε να φτάσει στο 83’ για να βρει το γκολ με τον Μπέργκχβαϊν και να διώξει το άγχος. Σε μία αντεπίθεση μάλιστα στο 90+1’ ο Ντεπάι πέτυχε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη της.

Στην προηγούμενη διοργάνωση του Nations League έμεινε στην 2η θέση του ομίλου πίσω από την Ιταλία και δεν είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Final Four. Στόχος αυτή την φορά είναι η πρωτιά αν και έτσι όπως έχουν έρθει τα μαζεμένα παιχνίδια και οι δικοί της παίκτες θα δείχνουν κουρασμένοι. Ο Φαν Χάαλ συμφώνησε με τις δηλώσεις του Ντε Μπρόινε ενώ ξεκαθάρισε ότι μετά το παιχνίδι με το Βέλγιο θα αποδεσμεύσει τον Φαν Ντάικ που έχει καταπονηθεί αρκετά τη φετινή σεζόν. Ο Ολλανδός τεχνικός θα αποχωρήσει μετά το Μουντιάλ το χειμώνα και ήδη η ομοσπονδία έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ρόναλντ Κούμαν για να επιστρέψει στην εθνική

«Είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί δεν υπάρχει χρόνος για να «βρεθεί» η ομάδα και μέσα σε όλο αυτό πρέπει να παίξεις τέσσερα παιχνίδια σε έντεκα μέρες. Είδα τις δηλώσεις του Ντε Μπρόινε και είναι όντως τρελό στο τέλος της σεζόν με τους παίκτες να έχουν παίξει τόσο παιχνίδια, να έχουν άλλη μία τέτοια σειρά από αγώνες», σχολίασε ο κόουτς Φαν Χάαλ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν οι μέσοι Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Χράβενμπερχ (Άγιαξ), Ντε Ρουν (Αταλάντα) και Ντε Μπεκ (Έβερτον) και ο φορ Νταντζούμα (Βιγιαρεάλ),

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες:Κρουλ (Νόριτς), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Σίλεσεν (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Μαλάσια (Φέγενορντ), Ντε Φράι (Ίντερ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ντάμφρις (Ίντερ), Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Ιντί (Άλκμααρ), Τίμπερ (Άγιαξ) Τέζε (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Τιλ (Φέγενορντ), Κλάεσεν (Άγιαξ), Κουπμέινερς (Αταλάντα), Φ. Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα),Μπεργκχάους (Άγιαξ), Σούτεν (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Λανγκ (Μπριζ), Ντεπάι (Μπαρτσελόνα) , Βέργκχορστ (Μπέρνλι), Μπέργκβαϊν (Τότεναμ), Γκάκπο (Αϊντχόφεν), Γιάνσεν (Μοντερέι)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δυνατή μάχη ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Από ότι φαίνεται βέβαια οι περισσότεροι παίκτες ίσως να ήθελαν να βρίσκονται σε διακοπές αλλά οφείλουν να δώσουν αρκετά και μαζεμένα παιχνίδια. Ποιότητα υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες που δεν περιμένουμε να παίξουν αποκλειστικά και μόνο για το αποτέλεσμα. Έχει μία λογική το over και η αλήθεια είναι πως το περιμέναμε και πιο χαμηλά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ολλανδία 6 16 5 1 0 14:6
  2 Βέλγιο 6 10 3 1 2 11:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες