Δίνει συνέχεια η Μίλαν
ΜΙΛΑΝ
Σοβαρή στάθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κάλιαρι την προηγούμενη αγωνιστική, της οποίας καιν επικράτησε με 0-1 χάρη σε γκολ του Λεάο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ένιωσε την απειλή, ενώ η ίδια αρκέστηκε στο να κρατήσει το σκορ. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη της και με ένα σερί 5-1-0 στο πρωτάθλημα έχει φτάσει τους 38 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση και στο -1 από την πρώτη Ίντερ. Είναι για την ώρα εντός στόχων και θέλει να συνεχίσει με νέα τρίποντα. Εντός έδρας έχει τον δεύτερο καλύτερο απολογισμό της κατηγορίας με ρεκόρ 6-2-1 έχοντας σκοράρει 15 γκολ.
«Ο Ντε Ρόσι έχει όλη την ποιότητα για να γίνει ένας κορυφαίος προπονητής. Πρέπει να εξελιχθεί. Έχει πάει ήδη καλά στην προπονητική του εμπειρία. Είμαι πολύ κοντά με τον μπαμπά του καθώς παίξαμε μαζί στο Λιβόρνο το 1985. Ο Ντανιέλε είχε γεννηθεί μόλις το 1983», δήλωσε ο Αλέγκρι για τον προπονητή της Τζένοα. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με Φιορεντίνα και Κόμο.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι οι επιθετικοί Χιμένεζ (9/0) και Ενκουνκού (12/2). Αμφίβολοι είναι οι επιθετικοί Λεάο (11/6) και Πούλισικ (12/8), ωστόσο μάλλον θα είναι διαθέσιμοι για τον Αλέγκρι.
ΤΖΕΝΟΑ
Ισορροπημένη ήταν η αναμέτρηση με την Πίζα εντός έδρας πριν από λίγες μέρες, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να είναι 1-1. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στην αναμέτρηση καθώς μάλλον φοβήθηκε περισσότερο ο Ντε Ρόσι το παιχνίδι. Αυτός ήταν και ο πρώτος της βαθμός μετά από 3 διαδοχικές ήττες, με τον οποίο έφτασε τους 15 και βρίσκεται στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Δίνει την δική της μάχη για την σωτηρία και κάθε αποτέλεσμα από εδώ και πέρα μετράει σημαντικά. Δύσκολη η έξοδος στο Μιλάνο, σε μία έδρα που έφυγε τελευταία φορά με το διπλό το 2020 (1-2). Εκτός έδρας έχει μία ήττα στις 4 τελευταίες εξόδους στο πρωτάθλημα, με το συνολικό της ρεκόρ να φτάνει το 2-2-4 έχοντας δεχτεί 15 γκολ σε 8 παιχνίδια. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Κάλιαρι.
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού Οτόα (6/0), ενώ εκτός είναι ο κομβικός επιθετικός Εκουμπάν (16/1). Παραμένουν εκτός ο μέσος Γκρόνμπαεκ (4/0) και οι επιθετικοί Κορνέ (4/0) και Μεσίας (4/0).
Εκτίμηση
Η Μίλαν είναι καλά εδώ και καιρό, παίζει ουσιαστικά, παίρνει τις νίκες που θέλει και βρίσκεται ψηλά. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να κερδίσει την μέτρια Τζένοα που δυσκολεύεται αρκετά στα παιχνίδια της. Προφανής αλλά και πιθανός ο άσος για την Μίλαν.
Μάντσεστερ Σίτι
Μπρέντφορντ
Φούλαμ
Μπόρνμουθ
Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπράιτον
Γουλβς
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Λανούς
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Μπελγράνο
Μπόκα Τζούνιορς
Ουρακάν
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Ουνιόν Σάντα Φε
WSG Τιρόλ
Μπλάου Βάις Λινζ
Ριντ
Βολφσμπέργκερ
Γκράτσερ ΑΚ
Αλτάχ
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ντέντερ
Κλαμπ Μπριζ
Σιντ Τρούιντεν
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Σερκλ Μπριζ
Μπαΐα
Κρουζέιρο
Φλουμινένσε
Βιτόρια Μπαΐα
Κοριτίμπα
Ιντερνασιονάλ
Νυρεμβέργη
Σάλκε
Βόλφσμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου
Λειψία
Ζανκτ Πάουλι
Άουγκσμπουργκ
Γκλάντμπαχ
Στουτγκάρδη
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Χοφενχάιμ
Βέρντερ Βρέμης
Λουκέρνη
Σερβέτ
Ζυρίχη
Γκρασχόπερς
Βίντερτουρ
Λωζάνη
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
ΑΕΛ Novibet
Αστέρας Τρίπολης
Πανσερραϊκός
Κηφισιά
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Κολοράντο Ράπιντς
Σεντ Λούις Σίτι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Ορλάντο Σίτι
Νάσβιλ
DC Γιουνάιτεντ
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Ντάλας
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σιάτλ Σάουντερς
Σαν Ντιέγκο
Τορόντο
Ίντερ Μαϊάμι
Σάρλοτ
Σινσινάτι
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Μπέτις
Ατλέτικο Μαδρίτης
Θέλτα
Σεβίλλη
Εσπανιόλ
Κάλιαρι
Ουντινέζε
Λέτσε
Γιουβέντους
Λάτσιο
Ίντερ
Ομόνοια Αραδίππου
Ακρίτας Χλώρακας
ΑΕ Λεμεσού
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ένωσις Ν. Παραλιμνίου
Εθνικός Άχνας
Μπόντο Γκλιμτ
Μπραν
Μάδεργουελ
Χαρτς
Αμπερντίν
Νταντί Γιουνάιτεντ
Νταντί
Λίβινγκστον
Σεντ Μίρεν
Κιλμάρνοκ
Φόλκερκ
Χιμπέρνιαν
Σούντσβαλ
Νόρκεπινγκ
Σάντβικενς ΙΦ
Λιουνγκσκίλε
Νόρμπι
Χέλσινγκμποργκ
Ντέγκερφορς
Μιάλμπι
Γκέτεμποργκ
Χάμαρμπι
Βαστέρας ΦΚ
Γκάις
Νάπολι
Ρόμα
Κόμο
Αταλάντα
Σασσουόλο
Τορίνο
Μπολόνια
Φιορεντίνα
Πάρμα
Κρεμονέζε
Πίζα
Βερόνα