10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιλή - Βολιβία

19/6/2021 00:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 180
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1045 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βολιβία - Χιλή στις 21/6/2023

Προϊστορία

21/6/2023 ΒολιβίαΧιλή 0 - 0
1/2/2022 ΒολιβίαΧιλή 2 - 3
19/6/2021 ΧιλήΒολιβία 1 - 0
9/6/2021 ΧιλήΒολιβία 1 - 1
27/3/2021 ΧιλήΒολιβία 2 - 1
5/9/2017 ΒολιβίαΧιλή 1 - 0
7/9/2016 ΧιλήΒολιβία 0 - 0
11/6/2016 ΧιλήΒολιβία 2 - 1
20/6/2015 ΧιλήΒολιβία 5 - 0
15/10/2014 ΧιλήΒολιβία 2 - 2
12/6/2013 ΧιλήΒολιβία 3 - 1
2/6/2012 ΒολιβίαΧιλή 0 - 2
11/6/2009 ΧιλήΒολιβία 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 779,738 93.6%
X
€ 28,566 3.4%
2
€ 25,108 3.0%
Over
€ 116,466 47.4%
Under
€ 129,126 52.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

Για την πρώτη νίκη η Χιλή, με απουσίες η Βολιβία

Για την πρώτη νίκη η Χιλή, με απουσίες η Βολιβία

Χιλή και Βολιβία αναμετρούνται για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα σε παιχνίδι που διεξάγεται στο Αρένα Παντανάλ της Κουϊαμπά. Οι Χιλιανοί χωρίς να εντυπωσιάσουν απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα με την Αργεντινή, ενώ οι Βολιβιανοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 3-1 από την Παραγουάη.

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Χιλή και Βολιβία έχουν βρεθεί 15 φορές στο παρελθόν στο Κόπα Αμέρικα, με τους Χιλιανούς να μετρούν 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες για τα προκριματικά του Μουντιάλ (1-1), με την Χιλή να μην κυρίαρχη αλλά να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

* Η Βολιβία έχει χάσει τα 9 τελευταία παιχνίδια της στο Κόπα Αμέρικα.

ΧΙΛΗ

Απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Αργεντινή στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα, με το τελικό σκορ να την αφήνει ικανοποιημένη. Είχε δεύτερο ρόλο από το ξεκίνημα, γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις το γκολ αλλά τελικά δεν το απέφυγε στο 33’ από απευθείας φάουλ του Μέσι. Έβγαλε αντίδραση στο ξεκίνημα της επανάληψης, έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Βάργκας στο 53’ και στη συνέχεια της φάσης κέρδισε πέναλτι. Ο Βιδάλ αστόχησε από την άσπρη βούλα αλλά ο Βάργκας πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια, περιορίστηκε ξανά σε αμυντικό ρόλο και κινδύνεψε σοβαρά σε δύο φάσεις στο διάστημα 79’-80’ αλλά εν τέλει κράτησε το 1-1 ως το τέλος.

Μετράει μόνο ισοπαλίες μέσα στον Ιούνιο, αφού είχαν προηγηθεί τα δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με Αργεντινή (1-1 εκτός) και Βολιβία (1-1 εντός). Προσπαθεί ακόμα βρει τα πατήματα της με τον Μαρτίν Λασάρτε στον πάγκο της, αγνοώντας τη νίκη σε τρία επίσημα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του 60χρονου εκλέκτορα.

Εν όψει του σημερινού αγώνα με την Βολιβία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα ο Λασάρτε δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε περισσότερα μέτρα κόντρα στην Βολιβία σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αργεντινή, μια ομάδα που διαθέτει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν σημαίνει ότι η Βολιβία δεν έχει τέτοιους, αλλά η Αργεντινή είναι μια από τις σημαντικότερες ομάδες του κόσμου. Η Βολιβία έκανε πολύ καλά αυτά που ήθελε στο μεταξύ μας παιχνίδι για τα προκριματικά. Εμείς δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζει στα πιτς ο ηγετικός επιθετικός Σάντσες (Ίντερ) ο οποίος εκτός απροόπτου θα χάσει όλη τη φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα. Τραυματίας και ο φορ Παλάσιος (Ιντερνασιονάλ. Ο Άγγλο-Χιλιανός φορ Μπρερετόν (Μπλάκμπερν) έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Αργεντινή παίζοντας στο τελευταίο 20λεπτο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, αφού όπως δήλωσε ο Λασάρτε, δεν ξέρει ούτε λέξη στα ισπανικά.

Η αποστολή της Χιλής:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Αρίας (Ράσινγκ), Καστεγιόν (Χουατσιπάτο)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μένα (Ρασίνγκ), Μαριπάν (Μονακό), Ρόκο (Φατίχ Καραγκιουμρούκ), Βέγκας (Μοντερέι), Σιεράλτα (Γουότφορντ), Γκονζάλεζ (Σαντιάγκο Γουόντερερς)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Πούγλκαρ (Φιορεντίνα), Πινάρες (Γκρέμιο), Αρανγκίς (Λεβερκούζεν), Γκαλδάμες (Βελέζ Σάρσφιλντ) Μπαέθα (Τολούκα), Πάμπλο Αρανγκίς (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Γκαλντάμες (Βελέζ Σάρσφιλντ), Αλαρκόν (Ο’ Χίγκινς), Νούνιεζ (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Μόρα (Πόρτλαντ Τίμπερς), Μόντες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Παλάσιος (Ιντερνασιονάλ), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν), Μενέσες (Λεόν), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Αριαγάδα (Κόλο-Κόλο)

ΒΟΛΙΒΙΑ

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα απέναντι στην Παραγουάη γνωρίζοντας την ήττα με ανατροπή (3-1). Κέρδισε πέναλτι στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα και άνοιξε το σκορ με τον Σααβέντρα (10’) και στη συνέχεια κλείστηκε στο καβούκι της επιχειρώντας να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Της στοίχισε η αποβολή του Κουέγιαρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στην επανάληψη «λύγισε» δεχόμενη την ανατροπή μέσα σ’ ένα τρίλεπτο (62’, 65’). Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και στο 80’ η αντίπαλος της «κλείδωσε» τη νίκη.

Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον όσον αφορά την πρόκριση, αφού η Παραγουάη ήταν η πιο βατή αντίπαλος στον όμιλο. Ήταν η πρώτη ήττα της στα παιχνίδια του Ιουνίου, αφού είχαν προηγηθεί η νίκη επί της Βενεζουέλας (3-1) αλλά και η σπουδαία ισοπαλία επί της Χιλής (1-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων και θα το παλέψουμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με την Παραγουάη, να δούμε τι κάναμε λάθος και να τα διορθώσουμε. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα με τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο επιθετικός μέσος Κουέγιαρ (Σπαλ), ενώ παραμένουν εκτός λόγω κορωνοϊού ο αρχισκόρερ της Μορένο (Κρουζέιρο), ο επιθετικός μέσος Βάκα (Δε Στρόνγκεστ), ο αμυντικός χαφ Μπεχαράνο (Λαμία) και ο στόπερ Χακίν (Μελιπίγια). Αμφίβολος δίνεται επίσης ο βασικός γκολκίπερ Λάμπε (Όλγουεϊς Ρέντι).

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Όλγουεϊς Ρέντι), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Ρόχας (Μπολιβάρ)

Αμυντικοί: Ντιέγκο Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ακίν (Μελιπίγια), Ριμπέρα (Μπλούμινγκ), Χουσίνο (ΑΕΛ), Φλόρες (Όλγουεϊς Ρέντι), Μπαρμπόζα (Αουρόρα), Κιντέρος (Μπολιβάρ)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Ντάνι Μπεχαράνο (Λαμία), Σααβέδρα (Μπολιβάρ), Βαγιάρ (Δε Στρόνγκεστ),Χένρι Βάκα (Δε Στρόνγκεστ), Σάντσεθ (Μπλούμινγκ), Σεσπέδες (Σερβέτ), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ), Ραμίρο Βάκα (Δε Στρόνγκεστ).

Επιθετικοί: Μορένο (Κρουζέιρο), Άρσε (Όλγουεϊς Ρέντι), Άλβαρεθ (Χόρχε Βίλστερμαν), Ραμάγιο (Όλγουεϊς Ρέντι), Κουεγιάρ (Σπαλ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χιλή, παίζοντας αμυντικά, απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην πρεμιέρα με την Αργεντινή και κόντρα στην Βολιβία στοχεύει στην πρώτη νίκη της στο τουρνουά. Η «Ρόχα» δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και καλείται να μην την πατήσει ξανά απέναντι στην «Βέρντε», δέκα μέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία στο μεταξύ τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Με την πλάτη στον τοίχο η Βολιβία μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Παραγουάη, ενώ οι αρκετές απουσίες βασικών παικτών όπως οι Μορένο (αρχισκόρερ) και Κουέγιαρ κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της στο σημερινό. Δίκαια φαβορί η Χιλή αλλά ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά για να αποτελέσει επιλογή. Η Βολιβία θα κλειστεί ξανά στο καβούκι της με στόχο να καταστρέψει το παιχνίδι της Χιλής και να πάρει κάτι από το ματς. Το περιμένουμε στο όριο Under-Over και το 2-3 Γκολ μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βολιβία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Φάση Ομίλων
  4 Χιλή 4 5 1 2 1 3:4
  5 Βολιβία 4 0 0 0 4 2:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.78% έπαιξε: 1
  • » Ο kavalat, με το υψηλότερο yield +17.68% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα] έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +11.67% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες