6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιλή - Βενεζουέλα

15/10/2021 03:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 816
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 925 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βενεζουέλα - Χιλή στις 18/10/2023

Προϊστορία

18/10/2023 ΒενεζουέλαΧιλή 3 - 0
15/10/2021 ΧιλήΒενεζουέλα 3 - 0
17/11/2020 ΒενεζουέλαΧιλή 2 - 1
29/3/2017 ΧιλήΒενεζουέλα 3 - 1
30/3/2016 ΒενεζουέλαΧιλή 1 - 4
15/11/2014 ΧιλήΒενεζουέλα 5 - 0
7/9/2013 ΧιλήΒενεζουέλα 3 - 0
10/6/2012 ΒενεζουέλαΧιλή 0 - 2
18/7/2011 ΧιλήΒενεζουέλα 1 - 2
1/4/2010 ΧιλήΒενεζουέλα 0 - 0
6/9/2009 ΧιλήΒενεζουέλα 2 - 2

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

133 ψήφοι:

Από σπουδαίες νίκες αμφότερες

Από σπουδαίες νίκες αμφότερες

Η Χιλή που μετά τη νίκη επί της Παραγουάης έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, υποδέχεται αυτή τη φορά την ουραγό Βενεζουέλα, η οποία προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Εκουαδόρ.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΧΙΛΗ

Κέρδισε με 2-0 την Παραγουάη στην έδρα της και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Ανώτερη στο παιχνίδι, έφτιαξε ευκαιρίες και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε ένα τρίλεπτο με τα ωραία γκολ των Μπερετόν (69’) και Ίσλα (72’). Στη συνέχεια είδαμε περισσότερο αγώνα πάλης παρά ποδόσφαιρο, αφού κυριάρχησαν τα νεύρα και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο (74’ Αράνγκις / 89’ Αλντερέτε).

Έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα με κακή εμφάνιση στο Περού και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» αφού αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της σε 11 παιχνίδια προκριματικών (2-4-5). Παραμένει σε μειονεκτική θέση, όντας 8η και στο -5 από την πρώτη πεντάδα, ωστόσο απομένουν άλλα επτά παιχνίδια για το φινάλε των προκριματικών. Προφανώς και θέλει μόνο τη νίκη στο σημερινό απέναντι στην Βενεζουέλα που βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της «Ρόχα», Λασάρτε δήλωσε: «Η Βενεζουέλα είναι μια δυνατή αντίπαλος, δεν είναι η ομάδα που ήταν πριν 20 χρόνια. Παίζει καλά και πρέπει να κάνουμε μετατροπές στο παιχνίδι παιχνιδιού μας διότι παίζουν διαφορετικά σε σχέση με την Παραγουάη. Επίσης διαθέτει πολύ καλούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο. Χρειαζόμαστε μόνο νίκη για να ελπίζουμε. Υπάρχουν πολλές ομάδες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής. «Συνεχίζουμε μαζί, δυνατότεροι και πιο ενωμένοι από ποτέ», έγραψε στο twitter ο έμπειρος στόπερ Μεδέλ, περιγράφοντας το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο βασικός στόπερ Μεδέλ (Μπολόνια), ωστόσο τιμωρημένος είναι ο πολύτιμος κεντρικός χαφ Αράνγκιζ (Λεβερκούζεν). Ένας εκ των Νούνιες, Αλαρκόν θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα. Δεν κλήθηκαν στην αποστολή για διάφορους λόγους οι αμυντικοί Μένα (Ρασίνγκ Κλουμπ) και Σιεράλτα (Γουότφορντ), οι μέσοι Φουενσαλίδα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα) και Ροντρίγκες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), όπως και οι τραυματίες επιθετικοί Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Γιάνες (Ουνιόν Εσπανιόλα) κι Ενρίκες (Φορταλέζα).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Αρίας (Ρασίνγκ Κλουμπ), Καστεγιόν (Ουατσιπάτο)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μαριπάν (Μονακό), Ρόκο (Έλτσε), Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Βέγκας (Μοντερέι), Ν. Ντίας (Ματσατλάν)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Αρανγκίς (Λεβερκούζεν), Πούλγκαρ (Φιορεντίνα), Χιμένες (Παλεστίνο), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Μπαέσα (Λαγκούνα), Αλαρκόν (Καντίθ), Γκαλδάμες (Τζένοα), Νούνιες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Μοντεσίνος (Αουντάξ Ιταλιάνο)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Σαγάλ (Γκαζιαντέπ), Μενέσες (Λεόν), Μόρα (Πόρτλαντ Τίμπερς), Παλάσιος (Ιντερνασιονάλ), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν)ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Έκανε την έκπληξη την περασμένη αγωνιστική, νικώντας με ανατροπή (2-1) το Εκουαδόρ στην έδρα της. Ήταν η πιο απειλητική ομάδα στο πρώτο μέρος αλλά στο 37’ υπέπεσε σε πέναλτι και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Ματσίς έπειτα από πάρε-βάλε του Μπέλιο, ο οποίος στο δεύτερο μέρος ολοκλήρωσε την ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ (64’). Πιέστηκε αρκετά στη συνέχεια, αφού η αντίπαλος της είχε δοκάρι κι άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά θα μπορούσε και η ίδια να πετύχει τρίτο τέρμα έχοντας δοκάρι με τον Ραμίρες.

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών και πανηγύρισε μόλις τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο μετά από αυτή επί της Χιλής (2-1) τον Νοέμβριο του 2020. Με 8 ήττες σε 11 ματς (2-1-8) δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι, όντας στην τελευταία θέση και στο -8 από την 5η που οδηγεί σε μπαράζ. Πάντως προέρχεται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις, αφού και πριν τη νίκη με το Εκουαδόρ, ζόρισε αρκετά την Βραζιλία εκτός έδρας, παίρνοντας μάλιστα προβάδισμα αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 3-1, με τα δύο από τα τρία γκολ να έρχονται στο 85’ και το 90+5’.

Εν όψει του σημερινού, ο υπηρεσιακός προπονητής της, Γκονζάλες δήλωσε: «Η Χιλή είναι πολύ δυνατή ομάδα στην επίθεση. Το γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι διότι διαθέτουν παίκτες που αγωνίζονται σε πολύ μεγάλα πρωταθλήματα. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλά στημένοι στο ματς, είναι πολύ σημαντικά. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να βγούμε στην επίθεση, στο βαθμό που θα μας επιτρέψει ο αντίπαλος».

Αγωνιστικά Νέα: Αναμένεται να κατέβει με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στο Εκουαδόρ. Συμπλήρωσε κάρτες ο αναπληρωματικός αμυντικός μέσος Μορένο (DC Γιουνάιτεντ), ενώ ο στόπερ Τσάνσελορ (Μπρέσια) επιστρέφει στην Ιταλία για προσωπικούς λόγους. Νοκ-άουτ επίσης ο εξτρέμ Σοτέλντο (Τορόντο). Δεν υπολογίζονται ξανά οι αμυντικοί Μεχίας (Μπειτάρ Ιερουσαλήμ), Οσόριο (Πάρμα), οι μέσοι Ερέρα (Εσπανιόλ) και Μουρίγιο (Τοντέλα) και οι φορ Κόρδοβα (Άουγκσμπουργκ), Ροντόν (Έβερτον) και Τζόσεφ Μαρτίνεζ (Ατλάντα Γιουν.).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Φαρίνες (Λανς), Γκρατερόλ (Αμέρικα ντε Κάλι), Ρομέρο (Πορτουγκέζα)

Αμυντικοί: Ερνάντες (Ατλάντα), Φερραρέσι (Μορεϊρένσε),Ροσάλες (ΑΕΚ Λάρνακας), Γκονζάλες (Μονάγας), Μαρτίνες (Λα Γκουάιρα), Καρίγιο (Κουόπιο), Μπονίγια (Πόρτλαντ), Μακούν (Ίντερ Μαϊάμι), Λα Μαντία (Λα Γκουάιρα)

Μέσοι: Μορένο (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Καστίγιο (Καράκας), Κάσερες (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Μαρτίνες (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Σοτέλδο (Τορόντο), Μανθάνο (Ντεπορτίβο Λάρα), Μπέλο (Αντοφαγκάστα), Πεναράνδα (Λας Πάλμας), Ρινκόν (Τορίνο)

Επιθετικοί: Αριστιγκουιέτα (Ματσατλάν), Ουρτάδο (Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο), Ραμίρεζ (Ντιναμό Κιέβου), Ουρτάδο (Κομπρεσάλ), Σέλις (Καράκας)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Χιλή έβγαλε αντίδραση την προηγούμενη αγωνιστική και με τη νίκη επί της Παραγουάης έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στο Κατάρ, αν και παραμένει σε μειονεκτική θέση. Μοναδικό ζητούμενο η νίκη στο αποψινό απέναντι στην ουραγό Βενεζουέλα, η οποία πάντως προέρχεται και αυτή από σπουδαία νίκη επί του Εκουαδόρ, ενώ είχε πολύ καλή παρουσία και στο ματς που είχε προηγηθεί με την Βραζιλία, «λυγίζοντας» στα τελευταία λεπτά. Φαβορί οι γηπεδούχοι, που έχουν ανεβασμένη ψυχολογία αλλά δεν πείθουν για να τους στηρίξουμε σε τιμές του 1.40-1.45. Συν τις άλλοις η απουσία του δημιουργού Αράνγκις στον άξονα μπορεί να αποδειχθεί κομβική. Ζορίζονται στο γκολ οι γηπεδούχοι, που όμως είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στα τρία τελευταία και παρότι θα κατέβουν με αμυντική τακτική, δεν αποκλείουμε να βρουν κάποιο τέρμα. Το περιμένουμε στο όριο Under-Over.

FACTS

  • Η ομάδα Βενεζουέλα έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Χιλή, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βενεζουέλα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.81 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
  10 Βενεζουέλα 18 10 3 1 14 14:34
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.44% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες