4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κολομβία - Βολιβία

Προϊστορία

25/3/2022 ΚολομβίαΒολιβία 3 - 0
2/9/2021 ΒολιβίαΚολομβία 1 - 1
23/3/2017 ΚολομβίαΒολιβία 1 - 0
24/3/2016 ΒολιβίαΚολομβία 2 - 3
22/3/2013 ΚολομβίαΒολιβία 5 - 0
11/10/2011 ΒολιβίαΚολομβία 1 - 2
10/7/2011 ΚολομβίαΒολιβία 2 - 0
12/8/2010 ΒολιβίαΚολομβία 1 - 1
29/3/2009 ΚολομβίαΒολιβία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 150,209 75.0%
X
€ 46,149 23.0%
2
€ 4,048 2.0%
Over
€ 12,430 61.6%
Under
€ 7,740 38.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

82 ψήφοι:

Ειδήσεις

7

Σουτ στην εστία

0

9

Σουτ εκτός εστίας

0

76%

Κατοχή μπάλας

24%

4

Οφσάιντ

0

6

Κόρνερ

2

9

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 25000
Υποχρεωμένη να νικήσει για να ελπίζει η Κολομβία

Υποχρεωμένη να νικήσει για να ελπίζει η Κολομβία

Η Κολομβία φιλοξενεί τη Βολιβία για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Αργεντινή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από τη Χιλή.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος θα παίξει μονό νοκ-άουτ μπαράζ με ομάδα από την Ασία τον προσεχή Ιούνιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

«Καταστροφικά» εξελίχθηκαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αρχικά έπαιξε εντός έδρας με το Περού και υπέστη μία ήττα (0-1) η οποία πιθανότατα θα αποδειχθεί καταδικαστική. Το ματς κυλούσε στο 0-0 κι όλα έδειχναν ότι θα τελείωνε ισόπαλο, όμως στο 85’ ο Φλόρες σκόραρε και την έριξε στο καναβάτσο. Χρόνος να αντιδράσει δεν υπήρχε κι αποδέχθηκε τη μοίρα της. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα υποχρεώθηκε να ανασυνταχθεί και να μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας με αντίπαλο την Αργεντινή. Η προσπάθειά της ήταν μεγάλη, χωρίς όμως να αποφύγει άλλη μία οριακή ήττα (1-0). Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 29’ και παρά το γεγονός ότι έμεινε στο «κόλπο» μέχρι το φινάλε, δεν άλλαξε τη μοίρα της.

Με αυτόν τον τρόπο η Κολομβία γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες και συμπλήρωσε πλέον επτά αγώνες στους οποίους δεν έχει χαμογελάσει. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει αναδειχθεί ισόπαλη τέσσερις φορές κι έχει χάσει σε τρεις περιπτώσεις. Οι «καφετέρος» έχουν μαζέψει μόλις 17 βαθμούς και στέκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τέσσερις πόντους από το 5ο Περού και πέντε από την 4η Ουρουγουάη. Θα προσπαθήσουν να κάνουν δύο νίκες και να δουν τι θα καταφέρουν. Τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βενεζουέλα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ρεϊνάλδο Ρουέδα -ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του μετά τους δύο προσεχείς αγώνες- υπογράμμισε: «Το σημαντικό για εμάς είναι να απελευθερώσουμε την ένταση που κρύβουμε μέσα μας στο παιχνίδι με τη Βολιβία. Είμαστε ακόμα προετοιμασμένοι για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Δεν είναι σημαντική μόνη η πορεία στην προκριματική φάση αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα τελειώσεις την προσπάθειά σου. Δεν είναι η λύση να φορτωθεί ένας παίκτης όλο το βάρος».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο σέντερ μπακ Μίνα (Έβερτον) και ο επιθετικός Σουάρες (Γρανάδα). Απόντες για διάφορους λόγους ο γκολκίπερ Μοσκέρα (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), ο αμυντικός Μουρίγιο (Πατσούκα), οι μέσοι Αλσάτε (Μπράιτον), Ινεστρόσα (Ζούνιορ ντε Μπαρανκίγια), Ασπρίγια (Ενβιγάδο) και οι επιθετικοί Φαλκάο (Ράγιο Βαγιεκάνο), Χάρα (Πόρτλαντ), Βαλόγες (Ταγιέρες), όπως και ο Ζαπάτα (Αταλάντα).

Η αποστολή της Κολομβίας:

Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νάπολι), Βάργκας (Άτλας), Μοντέρο (Μιγιονάριος)

Αμυντικοί: Κουαδράδο (Γιουβέντους), Σάντσες (Τότεναμ), Τεσίνο (Λεόν), Μεδίνα (Μοντερέι), Φάμπρα (Μπόκα Τζούνιορς), Μοχίκα (Έλτσε), Μουνίος (Γκενκ), Κουέστα (Γκενκ), Λουκούμι (Γκενκ)

Μέσοι: Ροντρίγκες (Αλ-Ραγιάν), Μπάριος (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ουρίμπε (Πόρτο), Κιντέρο (Ρίβερ Πλέιτ), Λέρμα (Μπόρνμουθ), Κουεγιάρ (Αλ-Χιλάλ), Μορένο (Πατσούκα), Καντίγιο (Κορίνθιανς)

Επιθετικοί: Μουριέλ (Αταλάντα), Λουίς Ντίας (Λίβερπουλ), Μπόρχα (Ζούνιορ ντε Μπαρανκίγια), Μπορέ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μορέλος (Ρέιντζερς), Σινιστέρα (Φέγενορντ), Σουάρες (Γρανάδα), Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα)



ΒΟΛΙΒΙΑ

Θεωρητικά ήταν στα μέτρα της τα δύο τελευταία παιχνίδια που έπαιξε. Αρχικά πήγε στη Βενεζουέλα για να παίξει με την ουραγό «Βινοτίντο». Πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και διασύρθηκε 4-1. Στο 24’ και στο 34’ ο Ροντόν σκόραρε δύο φορές και πλέον έπρεπε να ανέβει ένα «βουνό». Ξαναμπήκε στο ματς με γκολ του Μιράντα στο 38’, ωστόσο και στην επανάληψη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών. Ο Ματσίς στο 55’ και ξανά ο Ροντόν στο 67’, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Έπρεπε να μαζέψει τα «κομμάτια» της για να συγκρουστεί με τη Χιλή. Μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο, χωρίς να αποφύγει τη νέα ήττα (2-3). Βρέθηκε να χάνει από νωρίς με γκολ του Αλέξις Σάντσες και ο Ενούμπα ισοφάρισε 1-1 στο 37’. Μέσα σε εννιά λεπτά λίγο πριν το φινάλε δέχτηκε δύο τέρματα από τους Νούνιες και Σάντσες και υποχρεώθηκε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, καθώς απλά μείωσε στο 88’ με τον Μορένο για το τελικό 2-3.

Η Βολιβία με τις δύο συνεχόμενες αποτυχίες της «γκρέμισε» τα όνειρα που υπήρχαν μετά τα «τρίποντα» που είχαν προηγηθεί και την είχαν βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Η συγκομιδή των 15 βαθμών φέρνει τη «Βέρντε» στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παίξει μόνο για το γόητρο. Το σίγουρο είναι ότι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα 23 γκολ που έχει πετύχει, διαθέτοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση, ωστόσο το παθητικό των 35 τερμάτων αποτελεί τη χειρότερη άμυνα της προκριματικής φάσης και δεν της αφήνει περιθώρια να αισιοδοξεί. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over. Στην τελευταία «στροφή» θα παίξει με τη Βραζιλία εντός έδρας.

«Θα πάμε στην έδρα της Κολομβίας για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε κάποιους έμπειρους παίκτες και κάποιους νεαρούς. Είναι πάντα κίνητρο να παίζεις με ομάδες όπως είναι η Κολομβία και στη συνέχεια η Βραζιλία. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δύσκολη αντίπαλο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θέλουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να φτάσουμε στα όριά μας. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Σέζαρ Φαρίας.

Αγωνιστικά Νέα: Πάει με πολλά νέα πρόσωπα σε αυτά τα δύο ματς, προκειμένου να δοκιμαστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές για τις μελλοντικές επίσημες υποχρεώσεις. Η σπουδαιότερη απουσία δεν είναι άλλη από του κάπτεν, σέντερ φορ και πρώτου σκόρερ ολόκληρης της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής. Ο λόγος για τον στράικερ Μαρτσέλο Μορένο (Σέρο Πορτένιο) ο οποίος έχει πετύχει 10 γκολ έως τώρα κι αποφασίστηκε να μείνει εκτός, αν και «κουβαλάει» και τιμωρία. Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις υπάρχουν 15 ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός!

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Βισκάρα (Δε Στρόνγκεστ), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Γκουτιέρες (Δε Στρόνγκεστ)

Αμυντικοί: Σαγρέδο (Μπολιβάρ), Ακίν (Μπολιβάρ), Φερνάντες (Μπολιβάρ), Κιντέρος (Ίντερ Μαϊάμι), Ενούμπα (Όλγουεϊς Ρέντι), Καρσάσκο (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Ρέγες (Μπολιβάρ), Αλβάρες (Οριέντε Πετρολέρο), Ντεμικέλ (Δε Στρόνγκεστ), Ερέρα (Μπολιβάρ), Σουάρες (Οριέντε Πετρολέρο), Σουπαγιάμπε (Γκουαμπίρα), Βελάσκο (Γκουαμπίρα), Βελάσκες (Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο)

Μέσοι: Βάκα (Μπέερσοτ), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Γκονζάλες (Πλατένσε), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ), Μαρτίνες (Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο), Βιγιαμίλ (Μπολιβάρ), Λίμα (Μπολιβάρ), Σπένχαϊ (Μπλούμινγκ)

Επιθετικοί: Χ. Βάκα (Δε Στρόνγκεστ), Μιράντα (Μπολιβάρ), Αμπρέγο (Μπολιβάρ), Σάντσες (Οριέντε Πετρολέρο), Γκαρσία (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Λούγκο), Μενάτσο (Χόρχε Βίλστερμαν), Μοντενέγκρο (Γκουαμπίρα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από το Μουντιάλ του Κατάρ είναι η Κολομβία και για να ελπίζει σε πρόκριση θα πρέπει να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της και στη συνέχεια να περιμένει τα αποτελέσματα των ομάδων που καταδιώκει. Στο παιχνίδι με τη Βολιβία είναι το μεγάλο φαβορί και θα προσπαθήσει να συνδυάσει την επικράτησή της με αρκετά γκολ, από τη στιγμή που το πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες είναι η διαφορά τερμάτων. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με πολλά νέα πρόσωπα θα ψάξουν μία καλή εμφάνιση, διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα σε ολόκληρη την προκριματική φάση. Υπάρχει αξία στο ρίσκο και θα το πάρουμε επιλέγοντας ότι θα σημειωθούν επτά ή περισσότερα γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  6 Κολομβία 18 23 5 8 5 20:19
  9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +5.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες