2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιλή - Αργεντινή

Προϊστορία

28/1/2022 ΧιλήΑργεντινή 1 - 2
15/6/2021 ΑργεντινήΧιλή 1 - 1
4/6/2021 ΑργεντινήΧιλή 1 - 1
6/9/2019 ΑργεντινήΧιλή 0 - 0
6/7/2019 ΑργεντινήΧιλή 2 - 1
24/3/2017 ΑργεντινήΧιλή 1 - 0
27/6/2016 ΑργεντινήΧιλή 0 - 0
7/6/2016 ΑργεντινήΧιλή 2 - 1
25/3/2016 ΧιλήΑργεντινή 1 - 2
4/7/2015 ΧιλήΑργεντινή 0 - 0
17/10/2012 ΧιλήΑργεντινή 1 - 2
8/10/2011 ΑργεντινήΧιλή 4 - 1
16/10/2008 ΧιλήΑργεντινή 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 54,534 22.4%
X
€ 41,951 17.2%
2
€ 147,490 60.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

133 ψήφοι:

Χωρίς Μέσι και Σκαλόνι η αδιάφορη Αργεντινή, βασίζεται και στο υψόμετρο η Χιλή

Χωρίς Μέσι και Σκαλόνι η αδιάφορη Αργεντινή, βασίζεται και στο υψόμετρο η Χιλή

Η Χιλή που «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022, υποδέχεται την Αργεντινή, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση την περασμένη αγωνιστική και πηγαίνει στην Καλάμα χωρίς τον αστέρα Λιονέλ Μέσι αλλά και τον προπονητή της, Σκαλόνι ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τι ισχύει: Προκριματικά της Ν. Αμερικής για το Μουντιάλ 2022. Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα της ασιατικής ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Το παιχνίδι θα γίνει στο «Σόρος ντελ Ντεζιέρτο» (12.000 θ.) της Καλάμα και όχι στο Σαντιάγο, όπου συνηθίζει να δίνει τα παιχνίδια της η Χιλή. Το υψόμετρο είναι στα 2.200μ.

ΧΙΛΗ

Γνώρισε απότομη προσγείωση μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες στα προκριματικά, χάνοντας με 2-0 εντός από το Εκουαδόρ. Παιχνίδι που της στράβωσε από το ξεκίνημα, αφού βρέθηκε πίσω μόλις στο 9’ και στο 14’ έχασε με αποβολή τον Βιντάλ. Όντας με την πλάτη στον τοίχο, δεν κατάφερε να αντιδράσει και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις με το 2-0, το οποίο δέχτηκε τελικά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ανάμεικτα συναισθήματα στην «Ρόχα», ναι μεν έχασε τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι στο Εκουαδόρ, ωστόσο οι τρεις νίκες που προηγήθηκαν την έβαλαν από το… πουθενά στο κόλπο της πρόκρισης. Ισοβαθμεί στην 6η θέση της βαθμολογίας με την Ουρουγουάη και βρίσκεται στο -1 από Κολομβία και Περού που ισοβαθμούν στην 4η θέση. Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις πρώτοι προκρίνονται απευθείας στο Κατάρ ενώ ο 5ος θα δώσει μπαράζ με ομάδα από την ασιατική Ήπειρο. Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν και τον ανταγωνισμό να είναι πολύ μεγάλος, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι σαν τελικό.

Τον Δεκέμβριο έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας «ρεζέρβες», αποσπώντας ισοπαλία 2-2 με το Μεξικό ενώ στη συνέχεια νίκησε με 1-0 το Ελ Σαλβαδόρ. Μετά από χρόνια δεν θα παίξει στο Σαντιάγο αλλά στην Καλάμα πόλη που έχει υψόμετρο 2.260 μέτρων. Η ομάδα πήρε αυτήν την απόφαση ώστε να δυσκολέψει την Αργεντινή, αλλά και να προετοιμαστεί για το ματς που ακολουθεί στην Λα Παζ της Βολιβίας, όπου το ματς θα διεξαχθεί σε υψόμετρο 3.600 μέτρων.

«Εάν δίναμε το δεύτερο παιχνίδι στο Περού, την Ουρουγουάη ή την Παραγουάη θα παίζαμε στο Σαντιάγο. Δεν έχει να κάνει με την Αργεντινή. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, πρέπει να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο για εμάς που δεν έχουμε τον Βιδάλ αλλά πρέπει να είναι επίσης δύσκολο γι’ αυτούς που δεν έχουν τον Μέσι», δήλωσε ο τεχνικός της, Λασάρτε και αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας, μιας και ορισμένοι παίκτες δεν έχουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, καθώς και για τον φορ Μπερετόν που δεν έχει παίξει στο παρελθόν σε τέτοια υψόμετρα: «Όταν δεν αγωνίζεσαι συχνά, είναι δύσκολο να είσαι στο 100%. Όμως γενικά οι παίκτες δείχνουν καλά και μας κάνουν να νιώθουμε αισιόδοξα. Είδαμε τον Σάντσες πολύ καλά, να παίζει πιο γρήγορα και καλύτερα από τις άλλες φορές. Παράλληλα βλέπουμε καλά τον Μπρερετόν. Μιλήσαμε μαζί του για το υψόμετρο και δουλεύουμε για την προσαρμογή του. Το αίσθημα που μας δίνει είναι ότι είναι πολύ καλά».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι λόγω μυϊκών ενοχλήσεων δίνονται οι κομβικοί μέσο Αράνγκις (Λεβερκούζεν) και Πουλγάρ (Φιορεντίνα), ωστόσο αμφότεροι έλαβαν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση και χρησιμοποιήθηκαν στην πρόβα ενδεκάδας του Λασάρτε, κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπολογίζονται κανονικά. Τιμωρημένος με τρεις αγωνιστικές ο κάπτεν/μέσος Βιδάλ (Ίντερ), εκτός με κορωνοϊό ο στόπερ Σιεράλτα (Γουότφορντ) και ο βασικός μπακ Ίσλα (Φλαμένγκο). Ο τελευταίος παρέδωσε αρνητικό τεστ, αλλά πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα βάσει πρωτοκόλλου, εξέλιξη που προκάλεσε τον εκνευρισμό της «Ρόχα». Από την άλλη, σε προληπτική καραντίνα είναι ο αναπληρωματικός χαφ Γκαλντάμες (Τζένοα) και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει τελευταία στιγμή.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Κορτές (Κόλο-Κόλο), Πέρεζ (Ουνιβ. Κατόλικα)

Αμυντικοί: Μεντέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μένα (Ρασίνγκ), Μαριπάν (Μονακό), Ντίαζ (Ρίβερ Πλέιτ), Βέγκας (Μόντερέι), Σουάζο (Κόλο-Κόλο), Κούσκεβιτς (Παλμέιρας), Χουέρτα (Ουνιβ. Κατόλικα)

Μέσοι: Αράνγκις (Λεβερκούζεν), Φουενθαλίντα (Ουνιβ. Κατόλικα), Πούλγαρ (Φιορεντίνα), Μπαέζα (Τολούκα), Αλαρκόν (Καντίθ), Γκαλντάμες (Τζένοα), Νιούνιες (Ουνιβ. Κατόλικα), Πάρα (Πουέμπλα), Μέντες (Ουνιόν Εσπανιόλα), Αλιέντε (Τορκέ)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Μενέσες (Λεόν), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν), Μοράλες (Κόλο-Κόλο), Μοντεθίνος (Άουνταξ Ιταλιάνο), Νταβίλα (Λεόν).ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

«Σφράγισε» και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ μετά το ισόπαλο 0-0 με την Βραζιλία στο Μπουένος Άιρες, το τελικό σκορ όμως στο Superclásico δεν την άφησε απόλυτα ικανοποιημένη, αφού ήθελε τη νίκη. Δίκαιη πάντως σε γενικές γραμμές η μοιρασιά, και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, αλλά καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 8-5-0 το ρεκόρ της στα προκριματικά, βρίσκεται στην 2η θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Βραζιλία, ενώ παραμένει αήττητη ανεξαρτήτως διοργάνωσης από τον Ιούλιο του 2019. Το να διατηρήσει το αήττητο σερί 27 αγώνων είναι μάλλον το μόνο κίνητρο που έχει από εδώ και στο εξής στα εναπομείναντα παιχνίδια των προκριματικών, αφού η πρόκριση έχει παρθεί και ο Σκαλόνι αναμένεται να προχωρήσει σε δοκιμές εν όψει Κατάρ.

Στην αποστολή για τα δύο ερχόμενα παιχνίδια δεν συμπεριλήφθηκε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πάντως παρακολουθούσε διαδικτυακά τη συνέντευξη Τύπου του Σκαλόνι και έστειλε και μήνυμα χαιρετισμού προς τους φίλους της «αλμπισελέστε». Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην απόφαση να μείνει εκτός: «Θα θέλαμε να είχαμε τον Λίο εδώ αλλά ταλαιπωρήθηκε με κορωνοϊό και αποφάσισα να μην κληθεί γι’ αυτά τα παιχνίδια. Ήταν για καιρό εκτός αγώνων λόγω του Covid-19 και πήραμε αυτή την απόφαση».

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, αφού λίγο πριν την αποχώρηση της ομάδας από την Χιλή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο τεχνικός της Σκαλόνι καθώς και ο βοηθός Αϊμάρ. Έτσι στον πάγκο θα καθίσουν οι δύο παλαίμαχοι Αργεντινοί στόπερ Ρομπέρτο Αγιάλα και Βάλτερ Σάμουελ που είναι επίσης βοηθοί του Σκαλόνι.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές απουσίες με κυριότερη φυσικά αυτή του σταρ επιθετικού Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν). Απουσιάζουν για διάφορους λόγους οι στόπερ Πετσέλα (Μπέτις), Ρομέρο (Τότεναμ), ο μπακ Φόιτ (Βιγιαρεάλ), οι μέσοι Ντομίνγκες (Μπολόνια), Ροντρίγκες (Μπέτις), Παλάσιος (Λεβερκούζεν), οι επιθετικοί χαφ ΜακΆλιστερ (Μπράιτον), Μπουνεδία (Άστον Βίλα) και ο φορ Κορέα (Ίντερ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ε. Μαρτίνεθ (Άστον Βίλα), Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Μούσο (Αταλάντα), Αντράντα (Μοντερέι)

Αμυντικοί: Ταλιαφίκο (Άγιαξ), Κουάρτα (Φιορεντίνα), Μοντιέλ (Σεβίλλη), Πετσέλα (Μπέτις), Ακούνια (Σεβίλλη), Λ. Μαρτίνες (Άγιαξ), Μολίνα (Ουντινέζε), Οταμέντι (Μπενφίκα), Ν. Πέρεθ (Ουντινέζε)

Μέσοι: Παρέδες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντε Πολ (Ατλέτικο), Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέζα (Μοντερέι), Α. Γκόμες (Σεβίλλη), Λο Σέλσο (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Κορέα (Ατλέτικο), Οκάμπος (Σεβίλλη), Ν. Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Άλβαρες (Ρίβερ Πλέιτ), Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Λαουτάρο (Ίντερ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο, αφού η Αργεντινή έχει προκριθεί στα τελικά του Κατάρ, ενώ η Χιλή δίνει μεγάλη μάχη για την πεντάδα και «καίγεται» για βαθμούς. Μάλιστα οι Χιλιανοί άλλαξαν έδρα και το παιχνίδι θα γίνει στην Καλάμα με υψόμετρο 2.200μ ώστε να επιβαρύνει τους Αργεντινούς αλλά κυρίως να προσαρμοστούν εν όψει του επόμενου αγώνα στην Λα Παζ. Χωρίς Μέσι η «αλμπισελέστε» αλλά επί Σκαλόνι (θα λείψει και αυτός λόγω Covid) αποτελεί μια καλά οργανωμένη ομάδα και δεν βασίζεται αποκλειστικά στον «Πούλγκα». Αδιάφοροι μεν οι φιλοξενούμενοι αλλά θέλουν να υπερασπιστούν το αήττητο 27 αγώνων που τρέχουν από το 2019. Χωρίς Βιδάλ η Χιλή που έχει μόλις 4 νίκες σε 14 ματς στα προκριματικά, θα ρισκάρουμε στο «Χ».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  2 Αργεντινή 17 39 11 6 0 27:8
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
Εμφάνιση όλων
Αργεντινή - Τελ. αγώνες
27/3/2024
Αργεντινή
Κόστα Ρίκα
3 - 1
23/3/2024
Αργεντινή
Ελ Σαλβαδόρ
3 - 0
22/11/2023
Βραζιλία
Αργεντινή
0 - 1
17/11/2023
Αργεντινή
Ουρουγουάη
0 - 2
18/10/2023
Περού
Αργεντινή
0 - 2
13/10/2023
Αργεντινή
Παραγουάη
1 - 0
12/9/2023
Βολιβία
Αργεντινή
0 - 3
8/9/2023
Αργεντινή
Εκουαδόρ
1 - 0
19/6/2023
Ινδονησία
Αργεντινή
0 - 2
15/6/2023
Αργεντινή
Αυστραλία
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες