1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παραγουάη - Χιλή

12/11/2021 01:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 461
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 902 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Χιλή - Παραγουάη στις 17/11/2023

Προϊστορία

17/11/2023 ΧιλήΠαραγουάη 0 - 0
28/3/2023 ΧιλήΠαραγουάη 3 - 2
12/11/2021 ΠαραγουάηΧιλή 0 - 1
11/10/2021 ΧιλήΠαραγουάη 2 - 0
25/6/2021 ΧιλήΠαραγουάη 0 - 2
1/9/2017 ΧιλήΠαραγουάη 0 - 3
2/9/2016 ΠαραγουάηΧιλή 2 - 1
6/9/2015 ΧιλήΠαραγουάη 3 - 2
8/6/2013 ΠαραγουάηΧιλή 1 - 2
16/2/2012 ΠαραγουάηΧιλή 2 - 0
22/12/2011 ΧιλήΠαραγουάη 3 - 2
16/11/2011 ΧιλήΠαραγουάη 2 - 0
24/6/2011 ΠαραγουάηΧιλή 0 - 0
5/11/2009 ΧιλήΠαραγουάη 2 - 1
7/6/2009 ΠαραγουάηΧιλή 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 142,474 58.8%
X
€ 52,281 21.6%
2
€ 47,604 19.6%
Over
€ 7,665 17.9%
Under
€ 35,159 82.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

91 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: Κεκλεισμένων των θυρών
«Τελικός» πρόκρισης για αμφότερες, με νέο προπονητή η Παραγουάη

«Τελικός» πρόκρισης για αμφότερες, με νέο προπονητή η Παραγουάη

Η Παραγουάη φιλοξενεί τη Χιλή για την 13η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στη Βολιβία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Βενεζουέλα.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Η ταπείνωση και το «βαρύ» 4-0 στη Βολιβία στην προηγούμενη «στροφή» έφεραν εξελίξεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις εκείνος που συνήθως την «πληρώνει» είναι ο άνθρωπος ο οποίος κάθεται στην άκρη του πάγκου και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Έτσι λοιπόν ο Εντουάρντο Μπερίσο αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του προσλήφθηκε ο Αργεντινός Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του. Όσο για την εξέλιξη του ματς με τη «βέρντε», θα μπορούσε να είχε αποφύγει το διασυρμό. Έμεινε πίσω στο σκορ από «κεραυνό» του Ραμάγιο στο 21’. Κυριάρχησε και σπατάλησε σωρεία ευκαιριών μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Σπουδαιότερη το χαμένο πέναλτι του Σανάμπρια. Στην επανάληψη κατέρρευσε κι έγινε έρμαιο στις ορέξεις των γηπεδούχων. Στο 53’ ο Βιγιαροέλ σημείωσε το 2-0 για να έρθει το 3-0 από τον Αμπρέγο στο 84’ και το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις από τον Φερνάντες.

Με αυτόν τον τρόπο η Παραγουάη γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική της ήττα και την τέταρτη στους τελευταίους επτά αγώνες της. Έχει μαζέψει 12 βαθμούς και στέκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τέσσερις πόντους από την προνομιούχο πεντάδα. Θεωρητικά μπορεί να ελπίζει ακόμα αλλά θα χρειαστεί ένα πολύ καλό σερί για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της «αλμπιρόχα» ολοκληρώθηκαν Under.

Ο νέος προπονητής των γηπεδούχων Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου. Ο 48χρονος δεν είχε εργαστεί ποτέ ξανά μέχρι τώρα σε εθνική ομάδα και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά. Πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική πρόκληση την οποία θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας. Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής έπαιξε για μία δεκαετία στην Μπόκα Τζούνιορς και βρέθηκε και στο «τιμόνι» της από το 2016 έως το 2018.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού αν κι αρχικά είχε κληθεί ο μέσος Σάντσες (Αμέρικα). Απών επίσης ο αμυντικός Ριβέρος (Μπρόντμπι).

Η αποστολή της Παραγουάης:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Πουέμπλα), Αγκιλάρ (Ολίμπια Ασουνσιόν), Ορτίς (Όνσε Κάλντας)

Αμυντικοί: Γκόμες (Παλμέιρας), Αλόνσο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπαλμπουένα (Ντιναμό Μόσχας), Αραθμέντια (Καντίθ), Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Αλντερέτε (Βαλένθια), Εσκομπάρ (Κρουζ Αζούλ), Εσπινόλα (Σέρο Πορτένιο), Μαρτίνες (Ρίβερ Πλέιτ)

Μέσοι: Ρομέρο (-), Σ. Ορτίς (Μοντερέι), Βιγιασάντι (Γκρέμιο), Λουσένα (Σέρο Πορτένιο), Γκαμάρα (Αλ-Τααβούν), Μορέλ (Λανούς), Ρόχας (Ρασίνγκ), Κούμπας (Νιμ), Οχέδα (Νότιγχαμ)

Επιθετικοί: Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Αν. Ρομέρο (-), Σανάμπρια (Τορίνο), Σαμούδιο (Τολούκα), Γκονζάλες (Τίγκρες), Αμαρίγια (Λίγκα ντε Κίτο), Εντσίσο (Λιμπερτάδ)



ΧΙΛΗ

Πριν από ένα μήνα έπαιξε εντός έδρας με τη Βενεζουέλα. Έπρεπε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της εντός των τεσσάρων γραμμών και το έκανε επικρατώντας εύκολα και δίκαια με 3-0. Άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή της φάση με κεφαλιά του Έρικ Πούλγκαρ στο 18’. Δεν επαναπαύτηκε κι έψαξε και δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο, θέλοντας να κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της. Το βρήκε στο 37’ ξανά με τον Πούλγκαρ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με κοντινή κεφαλιά να σημειώσει το 2-0. Στην επανάληψη έπαιξε πιο προσεκτικά κι αναζήτησε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις ούτως ώστε να «κλειδώσει» το «τρίποντο». Αρχικά στάθηκε άτυχη έχοντας δοκάρι αλλά στο 73’ έκανε ακριβώς που έπρεπε. Ο Μπρερετόν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το 3-0 και «σφραγίζοντας» μία εύκολη νίκη.

Η Χιλή πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες που αναπτέρωσαν σημαντικά τις ελπίδες της για την είσοδο στην πεντάδα και της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το Κατάρ. Η συγκομιδή των 13 βαθμών ανέβασε τη «ρόχα» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απέχει τρεις πόντους από την 5η Ουρουγουάη και την 4η Κολομβία. Δεν πρόκειται να παραδοθεί και θα παλέψει μέχρι το τέλος για να περάσει στην τελική φάση του Μουντιάλ. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

«Θα συναντήσουμε μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα γιατί το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο. Θα αναζητήσουμε τα εργαλεία που θα μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε τη δυναμική των τελευταίων αγώνων. Η Χιλή φάνηκε πολύ καλή και θα πρέπει να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο διότι η Παραγουάη διαθέτει μία ισχυρή ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον αγώνα κυρίως όταν θα είμαστε σε θέση άμυνας. Πιστεύω ότι όσοι θα παίξουν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μάρτιν Λασάρτε.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο μέσος Πούλγκαρ (Φιορεντίνα). Κλήθηκε αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού ο κομβικός μέσος Αρανγκίς (Λεβερκούζεν). Σημαντική και η απουσία του αμυντικού Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ). Εκτός λόγω κορωνοϊού ο δεξιός μπακ Ίσλα (Φλαμένγκο).

Η αποστολή της Χιλής:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Αρίας (Ρασίνγκ), Κορτές (Κόλο-Κόλο)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μένα (Ρασίνγκ), Μαριπάν (Μονακό), Ρόκο (Έλτσε), Σιεράλτα (Γουότφορντ), Ντίας (Ματσατλάν), Σουάζο (Κόλο-Κόλο), Χουέρτα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Πούλγκαρ (Φιορεντίνα), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Μπαέσα (Τολούκα), Αλαρκόν (Καντίθ), Γκαλδάμες (Τζένοα), Νούνιες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Μοντεσίνος (Αουντάξ Ιταλιάνο), Σααβέδρα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο) Μενέσες (Λεόν), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν), Ντάβιλα (Λεόν).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε παρόμοιο «καζάνι βράζουν» η Παραγουάη και η Χιλή με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, καθώς όποια από τις δύο ηττηθεί θα βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι εκτός Κατάρ. Οι γηπεδούχοι μετά τις δύο διαδοχικές ήττες που προηγήθηκαν έδωσαν τα «κλειδιά» στον Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο κι ελπίζουν ότι ο Αργεντινός θα τους μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Από την άλλη η «ρόχα» πρέπει να κερδίσει κάποια στιγμή κι εκτός έδρας αν θέλει να ελπίζει σε συμμετοχή στην τελική φάση του Μουντιάλ. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να μπλέξουμε με σημείο. Αμφότερες θέλουν μόνο τη νίκη και θα στραφούμε στο αμφίσκορο θεωρώντας ότι θα επιβεβαιωθεί, από τη στιγμή που και οι δύο πρέπει να επιτεθούν.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1X
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες