3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολιβία - Παραγουάη

14/10/2021 23:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 810
4 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 930 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παραγουάη - Βολιβία στις 18/10/2023

Προϊστορία

18/10/2023 ΠαραγουάηΒολιβία 1 - 0
14/10/2021 ΒολιβίαΠαραγουάη 4 - 0
15/6/2021 ΠαραγουάηΒολιβία 3 - 1
18/11/2020 ΠαραγουάηΒολιβία 2 - 2
15/11/2016 ΒολιβίαΠαραγουάη 1 - 0
18/11/2015 ΠαραγουάηΒολιβία 2 - 1
7/9/2013 ΠαραγουάηΒολιβία 4 - 0
9/6/2012 ΒολιβίαΠαραγουάη 3 - 1
8/6/2011 ΠαραγουάηΒολιβία 0 - 0
5/6/2011 ΒολιβίαΠαραγουάη 0 - 2
6/9/2009 ΠαραγουάηΒολιβία 1 - 0

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

Μόνο «διπλό» θέλει η «αλμπιρόχα», σε πίεση ο Μπερίσο

Μόνο «διπλό» θέλει η «αλμπιρόχα», σε πίεση ο Μπερίσο

Η Βολιβία υποδέχεται την Παραγουάη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους κόντρα στο Περού, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Χιλή.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική «στροφή» εντός έδρας. Μερικά εικοσιτετράωρα μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα στο Εκουαδόρ, ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στο Περού. Τα κατάφερε και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη γοήτρου με 1-0. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά γρήγορος. Οι δύο αντίπαλοι υπέπεσαν σε πολλά λάθη και δεν καταγράφηκαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Απειλήθηκε σοβαρά μόνο μία φορά και η ίδια απείλησε άλλη μία. Στην επανάληψη το ματς απέκτησε μία «άγρια ομορφιά» και οι δύο πλευρές έψαχναν το γκολ. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εκείνη εξαιτίας της αποβολής του Ένρι Βάκα για απερίσκεπτο μαρκάρισμα στο 76’ κι ενώ η φάση είχε σταματήσει. Επτά λεπτά αργότερα ο Ραμίρο Βάκα με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Αμύνθηκε αποτελεσματικά μέχρι το τέλος και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Η Βολιβία δεν κερδίζει συχνά κι αυτό σημαίνει ότι κάθε «τρίποντο» που συλλέγει έχει ιδιαίτερη σημασία. Έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί πέντε αγώνων στους οποίους είχε υποστεί τρεις ήττες και είχε αποσπάσει δύο ισοπαλίες. Έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας 6 πόντους από την 5η Κολομβία. Οι ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης βέβαια είναι απειροελάχιστες. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της «βέρντε» ήταν No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Σέζαρ Φαρίας τόνισε: «Η νίκη κόντρα στο Περού μας επιτρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα με την Παραγουάη. Το σίγουρο είναι όμως ότι θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Είναι ευχάριστο όταν η εξέδρα δείχνει υπομονή και στηρίζει την ομάδα σε δύσκολες στιγμές. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση κι ελπίζω ότι θα συνεχίσει να συμβαίνει. Σκεφτόμαστε μόνο την Παραγουάη».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα εκτίσει την ποινή του ο μεσοεπιθετικός Βάκα (Οριέντε Πετρολέρο). Απών λόγω τιμωρίας και ο αμυντικός Χουσίνο (Δε Στρόνγκεστ). Χτύπησε και ο αμυντικός Ακίν (Μελιπίγια). Γνωστές οι απουσίες των μέσων Τσουματσέρο (Ουνιόν Εσπανιόλα) και Βαγιάρ (Δε Στρόνγκεστ), όπως και του επιθετικού Άλβαρεζ (Χόρχε Βίλστερμαν).

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Βελέζ Σάρσφιλντ), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Γκουαμπίρα), Γκουτιέρεζ (Ατλέτικο Παρμαφλόρ), Σάντι (Χόρχε Βίλστερμαν)

Αμυντικοί: Ντ. Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ακίν (Μελιπίγια), Χουσίνο (Δε Στρόνγκεστ), Φερνάντες (Μπολιβάρ), Κιντέρος (Μπολιβάρ), Χεσούς Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ενούμπα (Όλγουεϊς Ρέντι), Ρέγες (Χόρχε Βίλστερμαν), Άλβαρες (Μπολιβάρ), Σ. Άλβαρες (Οριέντε Πετρολέρο), Μπαρμπέρι (Νασιονάλ Ποτοσί), Μπαρμπόσα (Αουρόρα), Γκουζμάν (Ρεάλ Σάντα Κρουζ), Πριέτο (Σαν Χοσέ), Κάρλος Ροντρίγκες (Χόρχε Βίλστερμαν), Βάκα (Όλγουεϊς Ρέντι), Βελάσκο (Γκουαμπίρα)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Σααβέδρα (Μπολιβάρ), Ρ. Βάκα (Μπίρσχοτ), Χ. Βάκα (Οριέντε Πετρολέρο), Σαουσέδο (Όλγουεϊς Ρέντι), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Ριμπέρα (Οριέντε Πετρολέρο), Σεσπέδες (Σερβέτ), Γκονζάλες (Ρεάλ Σάντα Κρουζ), Βιγιαμίλ (Μπολιβάρ), Λίμα (Ρεάλ Τομαγιάπο), Βελάσκο (Σαν Χοσέ)

Επιθετικοί: Μορένο (Κρουζέιρο), Άρτσε (Όλγουεϊς Ρέντι), Ραμάγιο (Όλγουεϊς Ρέντι), Αλγκαρανιάθ (Όλγουεϊς Ρέντι), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ), Αμπρέγκο (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Λούγκο), Γκαρσία (Μπολιβάρ), Γκουτιέρεζ (Ρεάλ Ποτοσί), Ορόσκο (Μπλούμινγκ), Μπρισένο (Οριέντε Πετρολέρο), Φλόρες (Δε Στρόνγκεστ), Μαρτίνες (Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο), Μοντενέγκρο (Οριέντε Πετρολέρο), Σαλβατιέρα (Μπολιβάρ), Τομιάνοβιτς (Ρόαγιαλ Παρί), Τορίκο (Αουρόρα), Ουζέδα (Όλγουεϊς Ρέντι)



ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Θα κληθεί να παίξει για δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από τη βάση της. Την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε στο Σαντιάγκο προκειμένου να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Χιλή. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε «καθαρά» και δίκαια με 2-0. Δέχθηκε έντονη πίεση από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και βρισκόταν συνεχώς σε θέση άμυνα. Ο γκολκίπερ Σίλβα είχε μπόλικη δουλειά κι ανταποκρίθηκε πλήρως, απομακρύνοντας με ασφάλεια τον κίνδυνο σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάστηκε. Ήταν φανερό όμως ότι θα έπρεπε να ανεβάσει την απόδοσή της στην επανάληψη. Δεν τα κατάφερε και ήταν θέμα χρόνου να δεχθεί γκολ. Στο 69’ ο Μπρερετόν με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τη «ρόχα». Τα είχε χαμένα και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν για δεύτερη φορά με τον Ίσλα. Δεν αντέδρασε ακόμα κι όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 74’ λόγω αποβολής του Αρανγκίς. Τελείωσε κι εκείνη το παιχνίδι με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Αλντερέτε στο 89’. Αποδέχθηκε τη μοίρα της κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Με αυτόν τον τρόπο η Παραγουάη είδε το μικρό σερί των τριών αγώνων χωρίς ήττα να τελειώνει άδοξα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε πανηγυρίσει ένα «τρίποντο» και είχε αναδειχθεί δύο φορές ισόπαλη. Η συγκομιδή των 12 βαθμών τη φέρνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης, καθώς απέχει μόλις τρεις πόντους από την 5η Κολομβία. Οι δυο τους είναι και οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες έως τώρα (6). Παίζει πάντοτε «σφιχτά» η «αλμπιρόχα» και δεν είναι τυχαίο ότι τα οκτώ από τα έντεκα ματς της στην προκριματική φάση ολοκληρώθηκαν Under.

«Όταν παίζουμε άσχημα είναι δική μου ευθύνη και στον αγώνα με τη Χιλή η απόδοσή μας δεν ήταν ικανοποιητική. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα, αν και το παιχνίδι με τη Βολιβία έχει δυσκολίες. Ξέρουμε τη σημασία του και χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί και να μην χάνουμε τον έλεγχο μέσα σε πέντε λεπτά. Δυστυχώς τα λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλά δεν πρέπει να καταδικάζεται κανείς παίκτης. Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής» ήταν τα λόγια του κόουτς της ομάδας, Εντουάρντο Μπερίσο ο οποίος δέχεται έντονη κριτική και κινδυνεύει με απομάκρυνση από τον πάγκο.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε κόντρα στη Χιλή και δεν είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Αλντερέτε (Βαλένθια). Ξανά εκτός ο στόπερ Μαρτίνεθ (Ρίβερ Πλέιτ) και ο μπακ Ριβέρος (Μπρόντμπι).

Η αποστολή της Παραγουάης:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Πουέμπλα), Ορτίς (Ονσε Κάλντας), Αγκιλάρ (Ολίμπια)

Αμυντικοί: Γκόμες (Παλμέιρας), Αλόνσο (Ατλέτικο Μινέιρο), Κάσερες (Γουαράνι), Βαλμπουένα (Ντιναμό Μόσχας), Αρσαμέντια (Καντίθ), Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Αλντερέτε (Βαλένθια), Εσκομπάρ (Κρουζ Αζούλ)

Μέσοι: Ρομέρο (-), Σάντσες (Αμέρικα), Βιγιασάντι (Γκρέμιο), Λουκένα (Σέρο Πορτένο), Γκαμάρα (Αλ Τααβόν), Χιμένεθ (Σικάγο Φάιαρ), Μόρελ (Λανούς), Φλορεντίν (Γουαράνι), Μαρτίνεθ (Λιμπερτάδ)

Επιθετικοί: Καρντόσο (Λιμπερτάδ), Πέρεθ (Αλ Αχλί), Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Ρομέρο (-), Σανάμπρια (Τορίνο), Σαμούντιο (Τολούκα), Γκονζάλες (Τίγκρες), Ενσίσο (Λιμπερτάδ), Αραμίγια (Κίτο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένα και μόνο στόχο έχει η Παραγουάη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βολιβία. Αυτός είναι το «τρίποντο» που θα την κρατήσει «ζωντανή» στη «μάχη» που δίνει για να προλάβει το «τρένο» της πρώτης πεντάδας και να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Οι γηπεδούχοι δεν διαθέτουν ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό τους και το μεγαλύτερό τους «όπλο» είναι το υψόμετρο. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι αν κάνουν το παιχνίδι τους θα φύγουν με το «διπλό», με δεδομένο ότι τελειώνουν οι ευκαιρίες για να μην χαθεί το «τρένο» της πεντάδας και ο προπονητής Εντουάρντο Μπερίσο παίζει τα ρέστα του. Άκρως ελκυστικές οι τιμές της επικράτησης της «αλμπιρόχα» και θα την επιλέξουμε παίρνοντας το ρίσκο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Παραγουάη, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
  9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.62% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες