12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιλή - Εκουαδόρ

17/11/2021 02:15
Κωδ ΟΠΑΠ: 931
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 896 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εκουαδόρ - Χιλή στις 22/11/2023

Προϊστορία

22/11/2023 ΕκουαδόρΧιλή 1 - 0
17/11/2021 ΧιλήΕκουαδόρ 0 - 2
6/9/2021 ΕκουαδόρΧιλή 0 - 0
22/6/2019 ΕκουαδόρΧιλή 1 - 2
6/10/2017 ΧιλήΕκουαδόρ 2 - 1
7/10/2016 ΕκουαδόρΧιλή 3 - 0
12/6/2015 ΧιλήΕκουαδόρ 2 - 0
16/10/2013 ΧιλήΕκουαδόρ 2 - 1
13/10/2012 ΕκουαδόρΧιλή 3 - 1
16/8/2012 ΕκουαδόρΧιλή 3 - 0
15/10/2009 ΧιλήΕκουαδόρ 1 - 0
13/10/2008 ΕκουαδόρΧιλή 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 51,433 37.4%
X
€ 20,435 14.9%
2
€ 65,677 47.7%
Over
€ 6,668 26.0%
Under
€ 18,995 74.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

77 ψήφοι:

Τρεις σερί νίκες η Χιλή

Τρεις σερί νίκες η Χιλή

Χιλή και Εκουαδόρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Σαντιάγο και αμφότερες στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουν για την πρόκριση στα τελικά του Κατάρ. Τρεις σερί νίκες μετράει η «Ρόχα», από δύσκολη νίκη η «Τρι».

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Σαν Κάρλος ντε Αποκίντο (20.000 θ.). Με κόσμο στο 100%

ΧΙΛΗ

Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παραγουάη (1-0) και «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση των προκριματικών. Μια νίκη με αρκετή δόση τύχης αφού δεν απείλησε ιδιαίτερα, αλλά βρήκε το γκολ από απίθανο αυτογκόλ του αντίπαλου γκολκίπερ (55’). Αμυντικά πάντως ήταν συμπαγής και κινδύνευσε μονάχα σε μια φάση στο ξεκίνημα με μια σέντρα-σουτ που βρήκε στο δοκάρι.

Μετά την ήττα του Οκτωβρίου στο ντέρμπι με το Περού φαίνονταν ότι είχε εκτροχιαστεί από την κούρσα για την πρόκριση στο Μουντιάλ, ωστόσο πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμαράζ και το κλίμα είναι πλέον εκ διαμέτρου αντίθετο. Ενδεικτικό ότι από εκεί που είχε μια νίκη στα πρώτα δέκα ματς (1-4-5), πλέον μετράει τρεις διαδοχικές και πέρασε στην 4η θέση με 16 βαθμούς, όσους έχουν Κολομβία και Ουρουγουάη. Παράλληλα βρίσκεται στο -4 από το 3ο Εκουαδόρ, το οποίο αντιμετωπίζει απόψε και μια νέα ενδεχόμενη νίκη θα ισχυροποιήσει τη θέση της.

«Βλέπουμε ότι η ομάδα είναι ενωμένη, αισιόδοξη και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα κάτι, πέρα από το γεγονός ότι σηκώσαμε τα κεφάλια μας και όλα εξαρτώνται από εμάς. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος» δήλωσε ο τεχνικός της Λασάρτε και αναφέρθηκε για το παιχνίδι με το Εκουαδόρ: «Πρόκειται για δύσκολη ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από την Παραγουάη. Πρέπει λοιπόν να λάβουμε κάποιες προφυλάξεις, να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιες εναλλακτικές και να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε ζημιά. Ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για εμάς, μας βάζει σε μια πολύ πιο φιλόδοξη κατάσταση. Αυτό έχουν τα προκριματικά , όλα αλλάζουν ανάλογα με το αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι».

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός φορ Μπρέρετον (Μπλάκμπερν), ενώ δύσκολα θα προλάβει ο πολύτιμος μέσος Πουλγάρ (Φιορεντίνα), ο οποίος ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να προπονηθεί μια μέρα πριν το παιχνίδι. Από την άλλη επιστρέφει ο δεξιός μπακ Ίσλα (Φλαμένγκο) που βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό. Όλα καλά και με τον ηγετικό στόπερ Μεδέλ (Μπολόνια), ο οποίος υπολογίζεται κανονικά σύμφωνα με τον Λασάρτε. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο κομβικός χαφ Αράνγκις (Λεβερκούζεν).

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Αρίας (Ρασίνγκ), Κορτές (Κόλο-Κόλο)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μένα (Ρασίνγκ), Μαριπάν (Μονακό), Ρόκο (Έλτσε), Σιεράλτα (Γουότφορντ), Ντίας (Ματσατλάν), Σουάζο (Κόλο-Κόλο), Χουέρτα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Μέσοι: Βιδάλ (Ίντερ), Πούλγκαρ (Φιορεντίνα), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Μπαέσα (Τολούκα), Αλαρκόν (Καντίθ), Γκαλδάμες (Τζένοα), Νούνιες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Μοντεσίνος (Αουντάξ Ιταλιάνο), Σααβέδρα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο) Μενέσες (Λεόν), Ντάβιλα (Λεόν).

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Ζορίστηκε αρκετά στο εντός έδρας με την Βενεζουέλα αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 και έκανε ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Δυσκολεύτηκε αρκετά για να λύσει το γόρδιο δεσμό, τελικά τα κατάφερε λίγο πριν το ημίχρονο (41’) με τον Χίνκαπι έπειτα από στατική φάση και στην επανάληψη επιχείρησε να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές προς το φινάλε, αλλά κράτησε το υπέρ της 1-0 ως το τελικό σφύριγμα.

Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, πέρασε στην 3η θέση και στο +4 από την 6η που δεν οδηγεί ούτε σε μπαράζ. Με δεδομένη και τη δυσκολία του στα εκτός έδρας (1-1-4), ο βαθμός της ισοπαλίας στο σημερινό κρίνεται αρκετά καλό αποτέλεσμα.
Εν όψει του αγώνα στο Σαντιάγο, ο τεχνικός της, Άλφαρο δήλωσε: «Είμαστε στη μέση της διαδρομής και μας λείπει το πιο δύσκολο κομμάτι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η Χιλή είναι ένας πολύ οργανωμένος αντίπαλος. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως ίσος προς ίσο. Πηγαίνουμε στο παιχνίδι με πολλούς νεαρούς παίκτες, διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με πολύ υψηλή προοπτική».

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές επιστροφές, αφού εξέτισαν οι μπακ Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Παλάσιος (Λος Άντζελες), ο εξτρέμ Μένα (Λεόν) και ο φορ Εστράδα (Τολούκα). Αντίθετα, χτύπησε και δεν υπολογίζεται ο στόπερ Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς). Υπενθυμίζεται πως δεν έχει κληθεί ο βασικότατος φορ Βαλέντσια (Φερνέρμπαχτσε) λόγω τραυματισμού. (Φενέρμπαχτσε).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντομίνγκες (Σέρο Λάργκο), Γκαΐντες (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Ορτίς (Έμελεκ), Ραρίμερς (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Ιντσαπιέ (Λεβερκούζεν), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Λεόν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Καστίγιο (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Κρουζ (Λίγκα ντε Κίτο), Ροντρίγκες (Έμελεκ)

Μέσοι: Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Άουγκσμπουργκ), Μέντες (Ορλάντο Σίτι), Α. Πρεσιάδο (Σάντος Λαγκούνα), Πλάτα (Βαγιαδολίδ), Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Καϊσέδο (Μπέερσοτ), Ρόχας (Έμελεκ), Καρσελέν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Σαρμιέντο (Μπράιτον)

Επιθετικοί: Εστράδα (Τολούκα), Ανγκούλο (Κρουζ Αζούλ), Τζ. Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Κορόσο (Ντελφίν), Ρεάσκο (Λίγκα ντε Κίτο).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εντυπωσιακό το ντεμαράζ της Χιλής, η οποία με τρεις σερί νίκες ανέβηκε στην 4η θέση των προκριματικών και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Δεν ήταν πάντως καλή δημιουργικά στο τελευταίο με την Παραγουάη, απείλησε ελάχιστα και πήρε τη νίκη με απίθανο αυτογκόλ. Στον αντίποδα, δύσκολη νίκη πήρε και το Εκουαδόρ κόντρα στην Βενεζουέλα και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση. Αναμένεται σκληρή μάχη, δεν θα είναι εύκολο για την «Ρόχα» που έχει και απουσίες, θα ρισκάρουμε στο «Χ».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες