Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολιβία - Χιλή

1/2/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 864
2 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 820 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βολιβία - Χιλή στις 21/6/2023

Προϊστορία

21/6/2023 ΒολιβίαΧιλή 0 - 0
1/2/2022 ΒολιβίαΧιλή 2 - 3
19/6/2021 ΧιλήΒολιβία 1 - 0
9/6/2021 ΧιλήΒολιβία 1 - 1
27/3/2021 ΧιλήΒολιβία 2 - 1
5/9/2017 ΒολιβίαΧιλή 1 - 0
7/9/2016 ΧιλήΒολιβία 0 - 0
11/6/2016 ΧιλήΒολιβία 2 - 1
20/6/2015 ΧιλήΒολιβία 5 - 0
15/10/2014 ΧιλήΒολιβία 2 - 2
12/6/2013 ΧιλήΒολιβία 3 - 1
2/6/2012 ΒολιβίαΧιλή 0 - 2
11/6/2009 ΧιλήΒολιβία 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 154,467 43.0%
X
€ 42,525 11.8%
2
€ 161,925 45.1%
Over
€ 35,218 24.3%
Under
€ 109,574 75.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

73 ψήφοι:

Ειδήσεις

10

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

6

56%

Κατοχή μπάλας

44%

5

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

7

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
  • Θεατές: 28000
Τελικός για να μείνουν «ζωντανές»

Τελικός για να μείνουν «ζωντανές»

Η Βολιβία υποδέχεται τη Χιλή στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της ζώνης της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Βενεζουέλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Αργεντινή.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Ταξίδεψε στη Βενεζουέλα την προηγούμενη Παρασκευή κι έψαχνε «διπλό» απέναντι στους ουραγούς. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά διασύρθηκε κιόλας με το «βαρύ» 4-1. Φάνηκε από την αρχή ότι δεν πατούσε καλά στο χορτάρι και στο 24’ ο Ροντόν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-0. Μείωσε προσωρινά με τον Μιράντα και το 2-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η επανάληψη ξεκίνησε άσχημα για εκείνη καθώς στο 55’ ο Μαντσίς πέτυχε το 3-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Χουσιτινιάνο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και την άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές. Η «Βινοτίντο» το εκμεταλλεύτηκε και ήταν ξανά ο Ροντόν εκείνος που «έγραψε» το 4-1 στο 67’. Δεν υπήρξε όπως αναμενόταν καμία αντίδραση και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Η Βολιβία μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη κι έχει χάσει τα έξι από τα οκτώ παιχνίδια της, αποσπώντας όλες κι όλες δύο ισοπαλίες. Έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τέσσερις πόντους από την πεντάδα. Το μεγάλο πρόβλημα της «Βέρντε» εντοπίζεται στην άμυνα, με την εστία της να έχει παραβιαστεί 32 φορές, με την επίδοση αυτή να είναι η χειρότερη. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Σέζαρ Φαρίας τόνισε: «Δεν υπάρχει χρόνος για να έχουμε τύψεις για την ήττα μας στον αγώνα με τη Βενεζουέλα. Χάσαμε και το αναγνωρίζουμε όπως και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για το άσχημο αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε τη Χιλή και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο μέσος Χουστινιάνο και δεν είναι διαθέσιμος, με τον επιθετικό Αλγκαράνιας να εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Βέλες Σάρσφιλντ), Ρουμπέν Κόρδανο (Μπολίβαρ), Τζόχαν Γκουτιέρες (Δε Στρόνγκεστ), Βάκα (ελεύθερος)

Αμυντικοί: Κιντέρος (Ίντερ Μαϊάμι), Χοσέ Σαγρέδο (Μπολιβάρ), Ενούμπα (Ολγουεϊς Ρέντι), Χουσίνο (Δε Στρόνγκεστ), Βιγιαμίλ (Δε Στρόνγκεστ), Ζεσούς Σαγρέδο (Μπλούμινγκ), Τζουσίνο (Δε Στρόνγκεστ), Φερνάντεζ (Μπολιβάρ), Χακίν (Κάρλος Μανούτσι)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολίβαρ), Πάμπλο Λίμα (Ρεάλ Τομαγιάπο), Γκονζάλες (Πλατένσε), Βάκα (Μπίρσχοτ), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Σαουσέδο (Δε Στρόνγκεστ), Σααβέδρα (Μαμελόντι Σαντνάουνς), Τσουμακέρο ( Όλγουεϊς Ρέντι), Βελάσκο (Ιντεπετιέντε Πετρολέρο), Βελάσκεζ (Ιντεπετιέντε Πετρολέρο)

Επιθετικοί: Αμπρέγο (Μπολίβαρ), Μορένο (Κρουζέιρο), Χουάν Κάρλος Αρστε (Ελέυθερος), Μιράντα (Μπολίβαρ), Ραμάγιο (Όλγουεϊς Ρέντι), Άμπρεγο (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Λούγκο), Μενάτσο (Χόρχε Βίστερμαν), Μαρτίνεζ (Ιντεπτιέντε Πετρολέρο)



ΧΙΛΗ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με την Αργεντινή. Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε, δίχως να αποφύγει την ήττα (1-2). Απείλησε πρώτη με την κεφαλιά του Βάργκας να φεύγει μόλις άουτ. Στο 10’ είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ. Ο Ντι Μαρία έκανε υπέροχη κίνηση έξω από την περιοχή και μ’ ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της για το 0-1. Θέλησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 21’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπρερετόν. Δεν το χάρηκε ιδιαίτερα καθώς οι αντίπαλοι μπήκαν ξανά σε θέση «οδηγού» στο 34’. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Μπράβο και με κοντινό σουτ «έγραψε» το 1-2. Πίεσε και είχε δύο καλές στιγμές μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε και πίεσε την «αλμπισελέστε». Δεν έφτιαξε σημαντικές ευκαιρίες και περιορίστηκε σε μία ανούσια κατοχή, φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Με αυτόν τον τρόπο η Χιλή υπέστη τη δεύτερη διαδοχική ήττα της και μάλιστα αμφότερες στο «σπίτι» της, καθώς είχε χάσει τον περασμένο Νοέμβριο κι από το Εκουαδόρ. Η συγκομιδή των 16 πόντων φέρνει τη «ρόχα» μόνη της στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και «κυνηγάει» την 5η Ουρουγουάη η οποία απέχει τρεις βαθμούς. Πρόκειται για ένα σύνολο πάντως που έχει απογοητεύσει πλήρως καθώς θεωρούταν από τα φαβορί για την πρόκριση. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

«Πιστεύω ότι το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία στον αγώνα με την Αργεντινή. Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στη Βολιβία για να νικήσουμε και θα είναι οι τρεις βαθμοί που θα κυνηγήσουμε. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το υψόμετρο ούτε θα παίξει στον επόμενο αγώνα μας. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Μάρτιν Λασάρτε.

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες λόγω τιμωρίας ο βασικός μέσος κι αρχηγός Βιδάλ, όπως και οι αμυντικοί Μαριπάν, Βέγκας. Νέοι «πονοκέφαλοι» του γκολκίπερ Μπράβο και του στράικερ Βάργκας, μια και αμφότεροι τραυματίστηκαν στο ματς με την Αργεντινή.

Η αποστολή της Χιλής:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Μπέτις), Κορτές (Κόλο-Κόλο), Πέρεζ (Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα)

Αμυντικοί: Μεδέλ (Μπολόνια), Ίσλα (Φλαμένγκο), Μένα (Ρασίνγκ), Μαριπάν (Μονακό), Ντίαζ (Ρίβερ Πλέιτ), Βέγκας (Μόντερέι), Σουάζο (Κόλο-Κόλο), Κούσκεβιτς (Παλμέιρας), Χουέρτα (Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα)

Μέσοι: Αράνγκις (Λεβερκούζεν), Φουενθαλίδα (Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα), Πούλγκαρ (Φιορεντίνα), Μπαέζα (Τολούκα), Αλαρκόν (Καντίθ), Γκαλντάμες (Τζένοα), Νιούνιες (Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα), Πάρα (Πουέμπλα), Μέντες (Ουνιόν Εσπανιόλα), Αλιέντε (Τορκέ)

Επιθετικοί: Σάντσες (Ίντερ), Βάργκας (Ατλέτικο Μινέιρο), Μενέσες (Λεόν), Μπρερετόν (Μπλάκμπερν), Μοράλες (Κόλο-Κόλο), Μοντεθίνος (Άουνταξ Ιταλιάνο), Νταβίλα (Λεόν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η προκριματική φάση της ζώνης της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ του Κατάρ οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της και το ενδιαφέρον «φουντώνει». Η Βολιβία και η Χιλή αποτελούν δύο από τις εθνικές ομάδες που «κυνηγάνε» να παραμείνουν «ζωντανές» στη «μάχη» της πρόκρισης και χρειάζονται πάση θυσία το «τρίποντο», εφόσον δεν θέλουν να χάσουν ακόμα περισσότερο έδαφος. Οι γηπεδούχοι είναι ισχυροί στο «σπίτι» τους κι εκμεταλλεύονται το υψόμετρο, την ώρα που η «ρόχα» είναι υποχρεωμένοι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Σωστά ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα στραφούμε στα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βολιβία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  7 Χιλή 18 19 5 4 9 19:26
  9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.81% έπαιξε: 1
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.66% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες