5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Χιλή - Περού

Προϊστορία

13/10/2023 ΧιλήΠερού 2 - 0
8/10/2021 ΠερούΧιλή 2 - 0
14/11/2020 ΧιλήΠερού 2 - 0
4/7/2019 ΧιλήΠερού 0 - 3
13/10/2018 ΠερούΧιλή 3 - 0
12/10/2016 ΧιλήΠερού 2 - 1
14/10/2015 ΠερούΧιλή 3 - 4
30/6/2015 ΧιλήΠερού 2 - 1
11/10/2014 ΧιλήΠερού 3 - 0
23/3/2013 ΠερούΧιλή 1 - 0
12/4/2012 ΠερούΧιλή 0 - 3
22/3/2012 ΧιλήΠερού 3 - 1
12/10/2011 ΧιλήΠερού 4 - 2
13/7/2011 ΧιλήΠερού 1 - 0
30/3/2009 ΠερούΧιλή 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 132,622 72.0%
X
€ 26,194 14.2%
2
€ 25,492 13.8%
Over
€ 4,362 24.4%
Under
€ 13,538 75.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

121 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

0

5

Σουτ εκτός εστίας

2

60%

Κατοχή μπάλας

40%

1

Οφσάιντ

0

0

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

6

10

Φάουλ

16

26

Πλάγια Άουτ

16

11

Εκτελέσεις Φάουλ

11

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 36847
Χωρίς Βιδάλ αλλά με παράδοση στο κλάσικο η Χιλή

Χωρίς Βιδάλ αλλά με παράδοση στο κλάσικο η Χιλή

Χιλή και Περού διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Σαντιάγο για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026.

Τι ισχύει: Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2026 στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής. Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες έξι και η 7η οδηγείται στα μπαράζ.

* Ντέρμπι μίσους, το αποκαλούμενο «κλάσικο του Ειρηνικού». Σε συνολικά 83 αναμετρήσεις, η Χιλή μετράει 45 νίκες, 24 το Περού και 14 ματς έληξαν ισόπαλα.

* Η Χιλή δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της από το Περού σε προκριματικά Μουντιάλ, μετρώντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η μοναδική άλλη χώρα που δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Χιλή στα προκριματικά είναι η Βολιβία.

Συγκέντρωσε ένα βαθμό στα πρώτα δύο παιχνίδια της στα προκριματικά του Μουντιάλ. Στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με το «καθαρό» 3-1 στην Ουρουγουάη και ακολουθούσε η «λευκή» ισοπαλία με την Κολομβία στην έδρα της (0-0). Δινόταν το αουτσάιντερ του αγώνα κόντρα στους Κολομβιανούς, παρόλα αυτά ήταν κυρίαρχη έχοντας κλασσικές ευκαιρίες και ακυρωθέν γκολ για οριακό οφσάιντ. Δεν απειλήθηκε σημαντικά σε κανένα σημείο, όμως εν τέλει δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Έχει αποτύχει να προκριθεί στις δύο τελευταίες προκριματικές φάσεις του Μουντιάλ και μετά την αποκαρδιωτική εικόνα σ’ αυτή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, η Ομοσπονδία έδωσε τα ηνία στον Εντουάρντο Μπερίσο. Παρόλα αυτά ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει την εμπιστοσύνη κόσμου, δημοσιογράφων ακόμα και των ίδιων των παικτών, με τον πολύπειρο Μεδέλ να άφησε αιχμές για το σύστημα της ομάδας μετά την ήττα από την Ουρουγουάη. Είναι ενδεικτικό ότι η «Ρόχα» μετράει μόλις τρεις νίκες σε 13 παιχνίδια (3-5-5) με τον Μπερίσο, οι δύο σε αδύναμα φιλικά με Κούβα (3-0) και Δομινικανή Δημοκρατία (5-0) και η άλλη σε φιλικό με την Παραγουάη (3-2) χάρη σε αυτογκόλ στο 90+3’. Γενικότερα έως τώρα έχει παρουσιάσει εικόνα ομάδας που δεν έχει δείξει ιδιαίτερη βελτίωση, βγάζοντας σημαντικό θέμα στο γκολ.

Μπροστά της έχει δύο παιχνίδια με Περού (εντός) και Βενεζουέλα (εκτός) έχοντας μίνιμουμ στόχο τους τέσσερις βαθμούς. Πρόκειται για δύο βασικές της αντιπάλους στη μάχη της πρόκρισης και δύο νέα αρνητικά αποτελέσματα μοιάζει σχεδόν βέβαια ότι θα φέρουν στην έξοδο τον Μπερίσο.

Ο 53χρονος τεχνικός ανέφερε εν όψει του αγώνα με το Περού πως: «Στόχος μου είναι η νίκη. Αν έπρεπε να απαντήσω με αριθμούς, θα πω πως στόχος είναι οι έξι βαθμοί στα δύο ερχόμενα παιχνίδια επειδή δεν είναι ικανοποιητικό να κάνεις το σχεδιασμό σου σκεπτόμενος τον ένα βαθμό. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε δυναμική. Οι διαφορές είναι ελάχιστες και γι’ αυτό πιστεύω ότι οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στο φινάλε. Έχουνε τον Πάολο Γκερέρο που εξακολουθεί να σκοράρει γκολ αλλά δεν εξαρτώνται μόνο από αυτόν. Θα μας μας βάλουν δοκιμασίες σε κάθε τρόπο λόγω της τεχνικής τους, του συστήματος τους και της ικανότητας τους να παίρνουν αποτελέσματα».

Αγωνιστικά Νέα: Ξεχωρίζει η απουσία του ηγετικού χαφ Βιντάλ (Ατλέτικο Παραναένσε) λόγω τραυματισμού και τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο εξίσου έμπειρος Αράνγκις. Εκτός επίσης λόγω τραυματισμών οι μπακ Ντελγκάδο (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Μεχσάτου (Κορτράικ), ο στόπερ Κούσκεβιτς (Κοριτίμπα) και ο επιθετικός χαφ, όλοι τους αναπληρωματικοί. Τριάδα στην επίθεση θα είναι ξανά οι Σάντσες, Μπρέρετον και Βαλντές.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Άριας (Ράσινγκ Κλουμπ), Κορτές (Κόλο Κόλο), Ντε Πολ (Κόλο Κόλο)

Αμυντικοί: Μαριπάν (Μονακό), Καταλάν (Ταγέρες), Μεδέλ (Βάσκο ντα Γκάμα), Π. Ντίας (Ρίβερ Πλέιτ), Γκαλντάμες (Γοδόι Κρουζ), Σουάσο (Τουλούζ), Ζαλντίβια (Ουνιβ. Ντε Τσίλε), Μ. Φερνάντες (Ιντεπετιέντε Ντελ Βάλε), Λογιόλα (Χουατσιπάτο).

Μέσοι: Αλαρκόν (Ουρακάν), Μέντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αράνγκις (Ιντερνασιονάλ Νούνιες (Νόριτς), Πούλγκαρ (Φλαμένγκο), Βαλντές (Κλαμπ Αμέρικα), Ετσεβερία (Ουρακάν), Οσόριο (Μίντιλαντ)

Επιθετικοί: Μπρέρετον (Βιγιαρεάλ), Σάντσες (Ίντερ), Ρούμπιο (Κολοράντο Ράπιντς), Μόρα (Πόρτλαντ Τίμπερς), Αραβένα (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Ντάβιλα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).Είχε απολογισμό ενός βαθμού μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ. Στην πρεμιέρα απέσπασε σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της Παραγουάης (0-0) παίζοντας με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική «λύγισε» στο 90’ στο εντός έδρας με την Βραζιλία (0-1). Σε δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, κράτησε όσο μπορούσε την «Σελεσάο» μακριά από την εστία της αλλά δέχτηκε το γκολ στο φινάλε μετά από κόρνερ. Η ίδια δεν κατέγραψε σουτ στο στόχο στο ματς ενώ είχε γλιτώσει νωρίτερα δύο φορές από το VAR το οποίο ακύρωσε δύο τέρματα της αντιπάλου της.

Υπενθυμίζεται πως έχασε στα πέναλτι από την Αυστραλία την παρουσία της στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Ακολούθησε η αποχώρηση του Ρικάρντο Γκαρέκα από τον πάγκο έπειτα από επτά πετυχημένα χρόνια και πλέον πορεύεται με τον παλαίμαχο διεθνή Περουβιανό αμυντικό, Χουάν Ρεϊνόσο, ο οποίος προέρχονταν από σημαντικές επιτυχίες με την μεξικανική Κρουζ Αζούλ και δουλεύει για πρώτη φορά σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Στόχος να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα του ομίλου και η Χιλή αποτελεί βασική αντίπαλος για την πρόκριση στην τελική φάση. Είναι πολύ σημαντικό να πάρει κάτι από το παιχνίδι με δεδομένο ότι ακολουθεί απαιτητικό εντός έδρας ματς με την Αργεντινή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του, Ρεϊνόσο αφού πρώτα γκρίνιαξε σε ορισμένους Χιλιανούς δημοσιογράφους για καθυστερημένη άφιξη στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην αντίπαλο της ομάδας του λέγοντας: «Είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλά κοουτσαρισμένη και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας όπως όλες οι ομάδες στην Νότια Αμερική. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες, και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες. Από αυτά που είδα στα ματς του Σεπτεμβρίου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Κολομβία και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την υπεροχή τους στην έδρα τους. Ελπίζουμε το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση».

Αγωνιστικά Νέα: Με δύο σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν αφού τέθηκαν νοκ-αουτ την τελευταία στιγμή ο αμυντικός χαφ Τάπια (Θέλτα) και ο στόπερ Κάλενς (ΑΕΚ). Από την άλλη ο βασικός εξτρέμ Καρίγιο (Αλ-Κάντσιαχ) ξεπέρασε πιο γρήγορα απ’ ότι αναμενόταν το μυϊκό τραυματισμό στο δικέφαλο μηριαίο και σύμφωνα με τον Ρεϊνόσο έχει καλές ελπίδες να πάρει χρόνο συμμετοχής. Κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή ο νεαρός Δανό-Περουβιανός μπακ Σόνε (Σίλκεμποργκ) ο οποίος απέκτησε περουβιανή υπηκοότητα και ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκαλέσε (Ορλάντο Σίτι), Καθέδα (Μελγκάρ), Σολίς (Σπόρτινγκ Κιρστάλ)

Αμυντικοί: Αντβίκουλα (Μπόκα Τζούνιορς), Τράουκο (Σαν Χοσέ Έρθκουέικς), Σαμπράνο (Αλιάνσα Λίμα), Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), Αμπράμ (Ατλάντα Γιουνάιτεντ), Αραούχο (Πόρτλαντ Τίμπερς), Λόπες (Φέγενορντ), Σανταμαρία (Άτλας), Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Λόγιολα (Σπόρτινγκ Κιρστάλ), Σόνε (Σίλκεμποργκ)

Μέσοι: Γιοτούν (Σπόρτινγκ Κιρστάλ), Γκονσάλες (Αλ-Άνταλαχ), Ακίνο (Σάντος Λαγκούνα), Πένια (Μάλμε), Καρταχένα (Ορλάνδο Σίτι), Κόντσα (Αλιάνσα Λίμα), Κίσπε (Ουνιβερσιτάριο)

Επιθετικοί: Γκερέρο (Κίτο), Καρίγιο (Αλ Καντσιάχ), Πόλο (Ουνιβερσιτάριο), Ορμένιο (Χουάρες), Ρέινα (Αλιάνσα Λίμα), Γκριμάλντο (Σπόρτινγκ Κιρστάλ), Ρόκα (Σπορτ Μπόις), Ζανελάτο (Αλιάνσα Λίμα).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο στη μάχη για τα προκριματικά του Μουντιάλ αφού είναι βασικές ανταγωνίστριες για τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθείας στη διοργάνωση του 2026. Αμφότερες δεν έθελξαν με την εικόνα τους στα πρώτα δύο παιχνίδια, με το Περού να βγάζει αρκετά ανθεκτικό πρόσωπο ενώ η Χιλή παρουσίασε ξανά το πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα. Η «Ρόχα» δεν έχει χάσει ποτέ από το Περού στην έδρα της σε προκριματικά Μουντιάλ (8-2-0) αλλά η απουσία του ηγέτη Βιδάλ είναι σημαντική και γενικότερα δεν προέρχεται από καλές εμφανίσεις με τον Μπερίσο στον πάγκο. Απουσίες έχουν πάντως και οι φιλοξενούμενοι, που θα κατέβουν με αμυντική προσέγγιση με στόχο να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Δεν πιάνεται εύκολα σε σημείο, φαβορί η Χιλή αλλά δεν μπορεί να στηρίξει τέτοιες τιμές στον άσο. Αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το 2-3 γκολ που επιβεβαιώνεται πολύ συχνά στα μεταξύ τους (6/8 τελευταία).

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  8 Χιλή 6 5 1 2 3 3:7
  10 Περού 6 2 0 2 4 1:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες