Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Κροατία

24/3/2021 21:45
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1126 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κροατία - Σλοβενία στις 26/3/2022

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 15' Lovric Sandi
  2. 24' Barisic Borna
  3. 35' Brozovic Marcelo

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 61' Kurtic Jasmin
  2. 65' Vrsaljko Sime
  3. 68' Vida Domagoj
  4. 76' Budimir Ante
  5. 77' Mevlja Miha

      Προϊστορία

      26/3/2022 ΚροατίαΣλοβενία 1 - 1
      7/9/2021 ΚροατίαΣλοβενία 3 - 0
      24/3/2021 ΣλοβενίαΚροατία 1 - 0
      20/8/2008 ΣλοβενίαΚροατία 2 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 24,888 8.0%
      X
      € 28,424 9.1%
      2
      € 259,341 82.9%
      Over
      € 3,827 37.7%
      Under
      € 6,337 62.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      130 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Stadion Stozice
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 16038
      Βαλκανική «μάχη» στη Λιουμπλιάνα

      Βαλκανική «μάχη» στη Λιουμπλιάνα

      Η Σλοβενία θα κοντραριστεί με την Κροατία στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΣΛΟΒΕΝΙΑ

      Η τελευταία της επίσημη υποχρέωση ήταν τον περασμένο Νοέμβριο κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης για την τελευταία «στροφή» του Nations League. Δέχτηκε έντονη πίεση από τη «γαλανόλευκη» αλλά στάθηκε τυχερή και σε συνδυασμό με τις σπουδαίες ευκαιρίες του γκολκίπερ Όμπλακ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0). Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της που είχε προηγηθεί κόντρα στο Κόσοβο με 2-1 την έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου γκρουπ της Γ’ Κατηγορίας και της έδωσε το εισιτήριο για τη Β’ στην επόμενη διοργάνωση. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

      Όσον αφορά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που ξεκινούν αυτές τις ημέρες, η Σλοβενία έχει δύσκολο έργο στον 8ο όμιλο, καθώς εκτός από την ισχυρή και φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ Κροατία, θα κληθεί να αντιμετωπίσει επίσης τη Ρωσία, τη Σλοβακία την Κύπρο και τη Μάλτα. Μόνο οι δύο τελευταίες εθνικές ομάδες θεωρούνται αδύναμες και δεν τρομάζουν. Θα προσπαθήσει να «τρυπώσει» στη δυάδα με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι σε καμία περίπτωση με το μέρος της. Στο παρελθόν έχει λάβει μέρος σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μόνο σε δύο περιπτώσεις, το 2002 και το 2010. Αποτελεί το μοναδικό της κοντινό στόχο, με δεδομένο ότι δεν θα λάβει μέρος στο Euro 2020.

      Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ματίας Κεκ επισήμανε: «Θα πρέπει να είμαστε όλοι στο μέγιστο βαθμοί ετοιμότητας. Τα καλά αποτελέσματα δεν θα έρθουν από μόνα τους. Είναι εντελώς διαφορετικό το Nations League κι άλλο πράγμα η Κροατία. Γνωρίζουμε ποια αντίπαλο θα βρούμε μπροστά μας. Σεβόμαστε την ομάδα τους και τον προπονητή τους. Πρέπει να σκεφτούμε τον εαυτό μας γιατί είχαμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Είναι πάντα μεγάλη πρόκληση να παίζεις κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Έχουμε μεγάλη επιθυμία για να πετύχουμε σε αυτά τα προκριματικά».

      Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικοί ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός της Μάριμπορ Μίτροβιτς (5/2) και ο μέσος Βέρμπιτς (34/5). Όλοι οι υπόλοιποι που δεν επιλέχθηκαν σε σχέση με τον περασμένο Νοέμβριο δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλλά δεν βρέθηκαν στις επιλογές του εκλέκτορα.

      Η αποστολή της Σλοβενίας:

      Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Φρίλιχ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

      Αμυντικοί: Γιόκιτς (Ούφα), Μέβλια (Σότσι), Στογιάνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σκούμπιτς (Κόνιασπορ), Μπάλκοβετς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Μπλάζιτς (Φέρεντσβαρος), Μπαϊρίτς (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Γιούρτσεβιτς (Όσιγιεκ), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς)

      Μέσοι: Ίλιτσιτς (Αταλάντα), Κούρτιτς (Πάρμα), Ζάιτς (Τζένοα), Μπιγιόλ (Ανόβερο), Τσρνιγκόι (Βενέτσια), Βέτριχ (Γκαζιαντέπ), Βούτσκιτς (Σαραγόσα), Λόβριτς (Λουγκάνο), Κούτερ (Μούρα)

      Επιθετικοί: Σπόραρ (Μπράγκα), Μπόχαρ (Όσιγιεκ), Κράμερ (Ζυρίχη), Ζάχοβιτς (Πογκόν)



      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην προκριθεί στο Μουντιάλ του 2022 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ. Άλλωστε από την ανεξαρτητοποίησή της κι έπειτα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 απουσίασε μόνο μία φορά από τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αποκλείστηκε στα προκριματικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010, ενώ το 1994 στις ΗΠΑ δεν έλαβε μέρος επειδή ακόμα δεν ήταν αναγνωρισμένο μέλος της FIFA. Παράλληλα πριν τρία χρόνια στη Ρωσία έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί ηττήθηκε από τη Γαλλία όμως η σπουδαία πορεία της γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Θεωρείται το φαβορί του 8ου ομίλου, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός από τη γειτόνισσα Σλοβενία, τη Ρωσία, τη Σλοβακία, την Κύπρο και τη Μάλτα. Αποκλειστικός στόχος είναι η πρώτη θέση και το απευθείας εισιτήριο για το Κατάρ. Παράλληλα θα προσπαθήσει να διακριθεί στο προσεχές Euro έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της.

      Η Κροατία τον περασμένο Νοέμβριο έκλεισε με δύο ήττες την παρουσία της στο Nations League. Αρχικά έχασε στη Σόλνα από τη Σουηδία με 2-1, ενώ στην τελευταία της αναμέτρηση ηττήθηκε από την Πορτογαλία εντός έδρας (2-3). Η συγκομιδή των 3 βαθμών την έφερε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου γκρουπ της Α’ Κατηγορίας, καθώς υπερτερούσε στην ισοβαθμία με τους Σκανδιναβούς. Με αυτόν τον τρόπο απέφυγε τον υποβιβασμό και στην επόμενη διοργάνωση θα βρίσκεται ξανά στην κορυφαία Κατηγορία. Και τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώιθηκαν Over κι αμφίσκορα.

      «Είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε ξανά όλοι μαζί μετά από τέσσερις μήνες. Ανυπομονούμε για δράση. Το πιο απαιτητικό παιχνίδι μας είναι αυτό με τη Σλοβενία, κανένα δεν θα είναι εύκολο από τα ματς που έχουμε όμως αυτό είναι το δυσκολότερο. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε αλλά αυτό ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Ο στόχος μας είναι γνωστός και θέλουμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ του Κατάρ. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Περιμένω να έχουμε κίνητρο, να είμαστε υπεύθυνοι και σοβαροί, αλλιώς δεν θα έχουμε καλό αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του προπονητή των φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ζλάτκο Ντάλιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Αποσύρθηκε από την Εθνική Κροατίας ο σταρ Ιβάν Ράκιτιτς (106/15) της Σεβίλλης. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο μέσος της Κάλιαρι Ρογκ (21/0), ο επιθετικός της Μίλαν Ρέμπιτς (36/3) και ο στράικερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Πέτκοβιτς (13/6). Όσοι άλλοι έμειναν εκτός συνέβη για τεχνικούς λόγους.

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Κάλινιτς (Χάιντουκ), Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σλούγκα (Λούτον)

      Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Λόβρεν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Μέλνιακ (Ρίζεσπορ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Γιουράνοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας)

      Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μπάντελι (Τζένοα), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

      Επιθετικοί: Πέρισιττς (Ίντερ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Λόβριτς (Γκόριτσα)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Σλοβενία ξεκινάει με όνειρα αυτήν την προκριματική φάση επιθυμώντας να πετύχει για τρίτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στα τελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο όμως θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Από την άλλη η Κροατία προέρχεται από τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, φτάνοντας στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018. Οι Δαλματοί δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να μην βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ. Ποιοτικά υπερτερούν και θα τους εμπιστευτούμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το «τρίποντο».

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
        1 Κροατία 10 23 7 2 1 21:4
        4 Σλοβενία 10 14 4 2 4 13:12
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Pkotsios, με το υψηλότερο yield +22.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες