1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Αγγλία

Προϊστορία

8/9/2021 ΠολωνίαΑγγλία 1 - 1
31/3/2021 ΑγγλίαΠολωνία 2 - 1
15/10/2013 ΑγγλίαΠολωνία 2 - 0
17/10/2012 ΠολωνίαΑγγλία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 113,586 10.1%
X
€ 111,618 9.9%
2
€ 903,337 80.0%
Over
€ 49,273 36.2%
Under
€ 86,810 63.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

152 ψήφοι:

Τα φώτα στον Λεβαντόφσκι

Τα φώτα στον Λεβαντόφσκι

Η Πολωνία έκανε... προπόνηση κόντρα στο Σαν Μαρίνο και υποδέχεται την Αγγλία που έκανε 11 αλλαγές στην 11άδα της στο προηγούμενο ματς.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Έκανε μια καλή προπόνηση πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Αγγλία, αφού πήγε στο Σαν Μαρίνο και επιβλήθηκε με 7-1. Το σκορ τα λέει όλα με τους γηπεδούχους να σκοράρουν έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια. Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 4' και σημείωσε το 3-0 στο 21΄, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα είχε βρει δίχτυα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Σβιντέρσκι. Το ημίχρονο έληξε με 4-0 υπέρ των Πολωνών χάρη σε τέρμα του Λινέτι στο 44'. Το Σαν Μαρίνο μείωσε στο 48' με τον Νάνι και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μπούκσα με τρία γκολ (67΄, 92΄, 94΄).

«Θέλουμε να ανταγωνιστούμε απέναντι στους καλύτερους, αλλά να ξέρουμε ως έχουμε το ίδιο επίπεδο με την Αγγλία. Αν αυτοί χάσουν έναν παίκτη, έχουν δύο ή τρεις του ίδιου επιπέδου. Εμείς έχουμε μόνο τον Λεβαντόφσκι. Δεν μου αρέσει να κάνω διάκριση μεταξύ παικτών, αλλά πρέπει να πω κάτι για τον Ζαλέφσκι. Ήταν το ντεμπούτο του και μπόρεσε να δείξει την προσωπικότητά του. Έπαιξε σε δύο διαφορετικούς ρόλους και ήταν σημαντικό οι συμπαίκτες του να δουν επίσης αυτό που βλέπουμε σε αυτόν. Θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της, Πάουλο Σόουζα, ο οποίος πέτυχε μόλις τη τρίτη νίκη του σε δέκα παιχνίδια στον πάγκο της (3-4-3).

Αγωνιστικά Νέα: Ούτε τώρα ο μπακ Μπερεζίνσκι και ο μέσος Ζιελίνσκι
.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόβσκι (Φιορεντίνα)

Αμυντικοί: Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Κετζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Πιατκόβσκι (Σάλτσμπουργκ), Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Πουχάζ (Ουνιόν Βερολίνου)

Μέσοι: Σλιζ (Λέγκια Βαρζοβίας), Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Λινέτι (Τορίνο), Κρικόβιακ (Κράσνονταρ), Μόντερ (Μπράιτον), Ζαλέβσκι (Ρόμα), Φρανκόφσκι (Λανς), Ζόζβιακ (Ντέρμπι), Σιμάνσκι (ΑΕΚ)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Μπούκσα (Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον)

ΑΓΓΛΙΑ

Μετά την εντυπωσιακή νίκη 4-0 εναντίον της Ουγγαρίας την περασμένη Πέμπτη, ο προπονητής της Αγγλίας άλλαξε εντελώς την αρχική του σύνθεση και νίκησε την Ανδόρα με 4-0. Παρά τις 11 αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που χρησιμοποιήθηκε στη Βουδαπέστη οι Άγγλοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ ανοίγοντάς λογαριασμό στο 18’ με τον Λίνγκαρντ. Το 2-0 άρχισε να έρθει και πραγματοποιήθηκε στο 72’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέιν, ενώ έξι λεπτά μετά και πάλι ο Λίνγκαρντ έγραψε το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85’ με κεφαλιά ο Σακά.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε φόρτο εργασίας στους ποδοσφαιριστές. Αν μπορέσουμε να πάμε στη Βαρσοβία και να κερδίσουμε, θα έχουμε πραγματικά τον όμιλο υπό έλεγχο. Οι καλύτεροι παίκτες για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο είναι ήττα αν δεν τους έχεις και οποιοσδήποτε προπονητής θα σκεφτεί με τον ίδιο τρόπο. Αλλά όταν προετοιμάζουμε την ομάδα για το παιχνίδι με την Πολωνία, δεν κοιτάμε μόνο τον Λεβαντόφσκι. Τον σεβόμαστε απόλυτα, αλλά έχουν και κάποιους άλλους πολύ επικίνδυνους παίκτες» ήταν τα λόγια του προπονητή Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Μινγκς.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι), Τζόνστον (Γουέστ Μπρομ)

Αμυντικοί: Γουόκερ, Στόουνς (Μάντσετσερ Σίτι), Μαγκουάιρ, Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τρίπιερ (Ατλέτικο), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Μινγκς (Άστον Βίλα), Τζέιμς (Τσέλσι), Κόουντι (Γουλβς)

Μέσοι: Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ράις (Γουέστ Χαμ), Φίλιπς (Λιντς), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάουντ (Τσέλσι), Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Στέρλινγκ, Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Τότεναμ), Σάντσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σακά (Άρσεναλ), Μπάμφορντ (Λιντς)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στο Σαν Μαρίνο (7-1) και κράτησε δυνάμεις για το ματς με τους Άγγλους, οι οποίοι άλλαξαν και τους 11 παίκτες της ενδεκάδες σε σχέση με το προηγούμενο ματς της. Τόσο ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, όσο και ο Πάουλο Σόουζα στάθηκαν στην παρουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο και δεν πρόκειται να ρισκάρουν ιδιαίτερα κυρίως από το ξεκίνημα. Θα ποντάρουμε στο Χ στο ημίχρονο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Πολωνία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  1 Αγγλία 10 26 8 2 0 39:3
  2 Πολωνία 10 20 6 2 2 30:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες