1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Εσθονία

Προϊστορία

21/3/2024 ΠολωνίαΕσθονία 5 - 1
15/8/2012 ΕσθονίαΠολωνία 1 - 0
27/2/2008 ΠολωνίαΕσθονία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 682,838 94.0%
X
€ 28,791 4.0%
2
€ 14,948 2.1%
Over
€ 10,187 67.6%
Under
€ 4,872 32.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

235 ψήφοι:

Ειδήσεις

10

Σουτ στην εστία

1

8

Σουτ εκτός εστίας

0

74%

Κατοχή μπάλας

26%

1

Οφσάιντ

0

0

Αποκρούσεις

6

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

1

17

Κόρνερ

1

30

Σέντρες

2

5

Αλλαγές

5

6

Φάουλ

8

4

Ασίστ

1

3

Αντεπιθέσεις

0

21

Πλάγια Άουτ

15

8

Εκτελέσεις Φάουλ

7

0

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

26

Προσπάθειες Για Γκολ

1

8

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warszawa
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 53868
Σαφής η διαφορά δυναμικότητας

Σαφής η διαφορά δυναμικότητας

Η Πολωνία υποδέχεται την Εσθονία στη Βαρσοβία για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Nations League. Σαφές φαβορί οι γηπεδούχοι που σκέφτονται ήδη τον τελικό.

Τι ισχύει: Μονό παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Nations League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι έπειτα αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει όποιον προκριθεί από το Ουαλία-Φινλανδία με στόχο μία θέση στο Euro 2024.

Μόνο θετική δεν ήταν η πορεία της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς σε έναν όμιλο με Αλβανία, Τσεχία, Μολδαβία και Νησιά Φεροέ τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, έχοντας τον Φερνάντο Σάντος μάλιστα στον πάγκο της αλλά ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να δικαιώσει ποτέ τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπο του.

Η ήττα από την Τσεχία στην πρεμιέρα μπορεί να θεωρήθηκε εντός προγράμματος, ήρθαν όμως άλλες δύο από Μολδαβία και Αλβανία εκτός έδρας για να περιπλέξουν τα πράγματα και να οδηγήσουν στην απόλυση του Σάντος. Το κλίμα ήταν βαρύ, ο Μιχάλ Πρόμπιερζ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Κέρδισε μόνα τα Νησιά Φερόε και οι ισοπαλίες με Μολδαβία και Τσεχία την κράτησαν στην 3η θέση.

Για καλή της τύχη η Ολλανδία και το Βέλγιο πήραν την απευθείας πρόκριση στο Euro και έτσι η ίδια ως τρίτη του ομίλου στο Nations League έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ. Είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Εσθονία και τα δύσκολα είναι μετά όταν θα κληθεί, αν προκριθεί βέβαια, να αντιμετωπίσει εκτός έδρας μία εκ των Ουαλία ή Λουξεμβούργου.

Ακόμα κι έτσι βέβαια κρατάει την τύχη στα χέρια της, έχει ένα ρόστερ που της επιτρέπει να ονειρεύεται και με αιχμή του δόρατος τον Λεβαντόφσκι ψάχνει την 5η σερί συμμετοχή της, αλλά και συνολική σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Ξέρουμε πως η Εσθονία είναι μία ομάδα με σταθερότητα στην άμυνα της και προσπαθεί να παίξει έξυπνα με αντεπιθέσεις. Αλλά εμείς κοιτάμε τους εαυτούς μας. Έχουμε κάνει προπόνηση στα πέναλτι, όπως και σε κάθε νοκ άουτ, αν και πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε έως εκεί», τόνισε ο κόουτς Πρόμπιερζ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι οι αμυντικοί Κεντζιόρα (ΠΑΟΚ) Βιετέσκα (Κάλιαρι) και ο μέσος Βτσόλεκ (Λέγκια Βαρσοβίας). Τραυματίας ο φορ Μίλικ (Γιουβέντους)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μπούλκα (Νις)

Αμυντικοί: Κίβιορ (Άρσεναλ), Κας (Άστον Βίλα), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Πούχατς (Καϊζερσλάουτερν), Κας (Άστον Βίλα), Σάλαμον (Λεχ Πόζναν), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Μπόχνιεβιτς (Χέρενφεν), Βαλούκιεβιτς (Έμπολι)

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Πογκόν Στσέτσιν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Φρανκόφσκι (Λανς), Σ. Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Σλισζ (Λέγκια Βαρσοβίας), , Πιοτρόφσκι (Λουντογκόρετς) , Ζαλέφσκι (Ρόμα), Μόντερ (Μπράιτον), Ρόμαντσουκ (Γιαγκελόνια), Μάρτσουκ (Γιαγκελόνια)

Επιθετικοί:Σβιντέρσκι (Βερόνα), Μπούκσα (Αντάλιασπορ) Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Πιόντεκ (Μπασάκσεχιρ)

Είναι κάπως οξύμωρο το γεγονός πως βρίσκεται σε θέση να διεκδικεί την πρόκριση της στο Euro 2024, έστω κι αν είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, καθώς στα προκριματικά τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου, έχοντας μόλις ένα βαθμό και σκοράροντας δύο φορές σε οκτώ παιχνίδια.

Για να το πετύχει βέβαια αυτό χρειάστηκε δύο πράγματα. Αρχικά η καλή της πορεία στο Nations League σε έναν είναι η αλήθεια εύκολο όμιλο με Μάλτα και Σαν Μαρίνο την έφερε στην πρώτη θέση με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα μας στη 4η κατηγορία. Από τη στιγμή όμως που από την δεύτερη και πρώτη κατηγορία εισήλθαν στα πλει οφ επτά, η Εσθονία ως η ομάδα με την υψηλότερη κατάταξη στη τέταρτη κατηγορία πήρε μία θέση.

Προφανώς και οι ελπίδες της για διάκριση είναι μηδαμινές αλλά και μόνο η συμμετοχή της σε τέτοιο παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Δεν έχει να ελπίζει σε πολλά αλλά είναι ένα καλό τεστ για τη συμμετοχή της στην τρίτη κατηγορία του Nations League που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το προηγούμενο δεν κλήθηκαν ο μπακ Λιλάντερ (Μποέμιανς), και οι μέσοι Κάιτ (Ραπίντ Βουκουρεστίου ), Σέιν (Ντόρντρεχτ), Τούνγιοβ (Πεσκάρα)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ίγκονεν (Χέμπαρ), Χάιν (Άρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια)

Αμυντικοί: Μετς (Ζανκτ Πάουλι), Κουσκ (Κατόβιτσε), Πικ (Όντρα), Πέτσον (Λεβάντια), Πασκότσι (Γκρασχόπερς), Γ. Ταμ (Μπότεφ), Καλάστε (Λεβάντια), Τούγκιας (Φλόρα), Χουσάρ (Φλόρα), Λάουρ (Ταλίνα Κάλεφ)

Μέσοι: Σινιάβσκι (Σλοβάτσκο), Βάστσουκ (Βόζντοβατς), Βέτκαλ (Ρόμα), Πουμ (Σάμροκ Ρόβερς), Σόμετς (Φλόρα), Πάλουμετς (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Βασίλιεδ (Φλόρα)

Επιθετικοί: Άνιερ (Λι Μαν), Α. Ταμ (Νόμε Κάλιου), Γιούργκενς (Ντουνάισκα Στρέντα), Λέπικ (Φλόρα).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία είναι το μεγάλο φαβορί και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Δεν θεωρώ πως θα συναντήσει βέβαια πολλά προβλήματα απέναντι στην αδύναμη Εσθονία που είχε και λίγο τύχη για να βρεθεί εδώ. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι έδειξαν και στα προκριματικά πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο. Από τη στιγμή που το No Goal είναι χαμηλά, θα πάω με το over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο durim με το υψηλότερο yield +1.39% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες