4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παραγουάη - Εκουαδόρ

Προϊστορία

25/3/2022 ΠαραγουάηΕκουαδόρ 3 - 1
3/9/2021 ΕκουαδόρΠαραγουάη 2 - 0
24/3/2017 ΠαραγουάηΕκουαδόρ 2 - 1
24/3/2016 ΕκουαδόρΠαραγουάη 2 - 2
26/3/2013 ΕκουαδόρΠαραγουάη 4 - 1
12/11/2011 ΠαραγουάηΕκουαδόρ 2 - 1
4/7/2011 ΠαραγουάηΕκουαδόρ 0 - 0
2/4/2009 ΕκουαδόρΠαραγουάη 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 29,419 29.4%
X
€ 41,563 41.6%
2
€ 29,006 29.0%
Over
€ 3,957 16.2%
Under
€ 20,498 83.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

99 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

4

8

Σουτ εκτός εστίας

4

43%

Κατοχή μπάλας

57%

3

Οφσάιντ

2

2

Κόρνερ

6

21

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 10000
Αρκεί ο βαθμός στο Εκουαδόρ

Αρκεί ο βαθμός στο Εκουαδόρ

Η Παραγουάη υποδέχεται το Εκουαδόρ για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντίαλ. Ένα βαθμό θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την απευθείας πρόκριση τους στο Κατάρ.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Δεν είχε έτσι και αλλιώς εύκολο έργο την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Βραζιλίας και γνώρισε την ήττα με 4-0. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έμεινε πίσω στο σκορ στο 28’ και ουσιαστικά δεν απείλησε. Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη απλά η αντίπαλος της ήταν πιο αποτελεσματική, πέτυχε τρία γκολ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Η εικόνα της το τελευταίο διάστημα στα προκριματικά ήταν κακή, μετράει πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της και γι’ αυτό δεν μπόρεσε καν να μπει στην κουβέντα για την διεκδίκηση έστω της 5ης θέσης. Κέρδισε μόλις δύο από τα παιχνίδια της ως τώρα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τη Βενεζουέλα. Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία επτά παιχνίδια της, έχοντας μόλις 9 γκολ ενεργητικό και φυσικά την χειρότερη επίθεση των προκριματικών.

«Έχουμε προπονηθεί έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη. Το Εκουαδόρ θέλει ένα βαθμό για να πάρει και μαθηματικά την πρόκριση και θα τον ψάξει τώρα. Έχει ποιότητα και έναν έμπειρο προπονητή», σχολίασε ο κόουτς Σκελότο.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές οι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο καθώς δεν κλήθηκαν οι μεσοαμυντικοί Εσκομπάρ (Κρουζ Αζούλ), Ματίας Ρόχας (Ρασινγκ) και οι επιθετικοί Σανάμπρια (Τορίνο), Κάρλος Γκονζάλες (Τίγκες) Σαμούδιο (Τολούκα),

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Πουέμπλα), Αγκιλάρ (Ολίμπια), Ρόχας (Νασιονάλ), Γκονζάλες (Πόρτο Β’).

Αμυντικοί: Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Μπαλμπουένα (Ντιναμό Μόσχας), Γκόμες (Παλμέιρας), Πατίνιο (Σέρο Πορτένιο), Μπενίτεζ (Σέρο Πορτένιο), Αλντερέτε (Βαλένθια), Εσπινόλα (Σέρο Πορτένιο), Ριβέρος (Μπρόντμπι), Ζαράτε (Ολίμπια)

Μέσοι: Ορτίς (Ολίμπια),Βιγιασάντι (Γκρέμιο), Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Μεδίνα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) Ρίτσαρντ Σάντσες (Αμέρικα), Κούμπας (Νιμ), Φλορεντίν (Βελέζ), Κόλμαν (Γκουράνι), Γκαλάρζα (Βάσκο Ντα Γκάμα), Μάρκος Γκόμεζ (Ολίμπια).

Επιθετικοί: Ενσίσο (Λιμπερτάδ), Μοράλες (Σέρο Πορτένιο), Σεμπάστιαν Φερέιρα (Χιούστον), Άνχελ Ρομέρο (Κρουζ Αζούλ).



ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην έδρα του Περού την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι κρατάει γερά την τύχη στα χέρια του για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Πρωταρχικός στόχος ήταν να μην ηττηθεί και ο βαθμός της ισοπαλίας με τον οποίο έφυγε από τη Λίμα το άφησε ικανοποιημένη. Μόλις στο 2’ κατάφερε να προηγηθεί με τον Εστράδα ο οποίος υποδέχτηκε ιδανικά την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα. Είχε άλλη μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις, πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του στην επανάληψη αλλά στο 69’ δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ισοφάριση. Ως το τέλος όμως δεν άλλαξε κάτι και έτσι κράτησε έναν πολύτιμο βαθμό.

Παρέμεινε έτσι στην 3η θέση με 25 πόντους, τρεις περισσότερους από την Ουρουγουάη και τέσσερις από το Περού με τις δύο αυτές εθνικές να έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους. Αρκεί δηλαδή ένας βαθμός στα δύο τελευταία παιχνίδι με Παραγουάη και Αργεντινή για να «πετάξει» απευθείας για το Κατάρ καθώς υπερτερεί αισθητά στην διαφορά τερμάτων από τις αντιπάλους της. Το ιδανικό θα ήταν να το πετύχει απέναντι στην αδιάφορη Παραγουάη και να μην χρειαστεί να κυνηγήσει βαθμούς από την «αλμπισελέστε». Άλλωστε μετράει πέντε σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-3-0) με τα παιχνίδια αυτά μάλιστα να λήγουν Under.

«Πάντα έλεγα στους παίκτες μου ότι η παρουσία μας στο Κατάρ εξαρτάται από τη δική μας ύπαρξη στον όμιλο. Δεν υπάρχει πιο ευχάριστο αίσθημα από αυτό της ολοκλήρωσης ενός στόχου, θα κοιτάξω τη μητέρα μου στα μάτια και θα της πω ότι τα καταφέραμε», σχολίασε ο κόουτς Αλφάρο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο τερματοφύλακας Ντομίνγκεζ και ο φορ Πρεσιάδο. Τιμωρημένοι οι μέσοι Φράνκο, Πλάτα και Μ. Καϊσέδο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκαλίντες (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε),Ραμίρεζ (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε) , Πίνος (9 ντε Οκτούμπρε)

Αμυντικοί: Αρμπολέδα (Σάο Πάουλο), Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ), Πρεσιάδο (Γκενκ), Αρεάγκα (Σιάτλ Σάουντερς) Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Ιντσαπιέ (Λεβερκούζεν), Παλάσιος (Λος Άντζελες), Καστίγιο (Μπαρτσελόνα), Λεόν (Ατλέτικο Σαν Λούις).

Μέσοι: Μένα (Λεόν), Γκρουέσο (Άουγκσμπουργκ), Μέντες (Ορλάντο Σίτι), Πλάτα (Βαγιαδολίδ), Φράνκο (Σαρλότ), Μ. Καϊσέδο (Μπράιτον), Ρόχας (Έμελεκ), Σιφουέντες (Λος Άντζελες), Καρσελέν (Μπαρτσελόνα Εκουαδόρ), Σαρμιέντο (Μπράιτον), Καμπέσας (Ιντεπετιέντε)

Επιθετικοί: Εστράδα (Ντι Σι Γιουνάιτεντ) , Τζ. Καϊσέδο (ΤΣΣΚΑ Σόφια), Έννερ Βαλένσια (Φενερμπαχτσέ), Ρεάσκο (Λίγκα ντε Κίτο)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παραγουάη απογοητεύει με τις εμφανίσεις της τελευταία, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο στο παιχνίδι σε αντίθεση με το Εκουαδόρ που είναι έτοιμο να πανηγυρίσει την πρόκριση του στο Μουντιάλ. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν πως τους αρκεί ακόμα και ο βαθμός, έχουν δείξει όμως καλύτερο πρόσωπο από τους αντιπάλους τους και το διπλό κινείται σε καλές τιμές. Θα το προτιμήσουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +5.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες