2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εκουαδόρ - Παραγουάη

3/9/2021 00:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 731
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 974 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παραγουάη - Εκουαδόρ στις 25/3/2022

Προϊστορία

25/3/2022 ΠαραγουάηΕκουαδόρ 3 - 1
3/9/2021 ΕκουαδόρΠαραγουάη 2 - 0
24/3/2017 ΠαραγουάηΕκουαδόρ 2 - 1
24/3/2016 ΕκουαδόρΠαραγουάη 2 - 2
26/3/2013 ΕκουαδόρΠαραγουάη 4 - 1
12/11/2011 ΠαραγουάηΕκουαδόρ 2 - 1
4/7/2011 ΠαραγουάηΕκουαδόρ 0 - 0
2/4/2009 ΕκουαδόρΠαραγουάη 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 233,012 74.4%
X
€ 24,620 7.9%
2
€ 55,434 17.7%
Over
€ 11,961 17.2%
Under
€ 57,416 82.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

59 ψήφοι:

Με απουσίες στην άμυνα αμφότερες

Με απουσίες στην άμυνα αμφότερες

Το Εκουαδόρ υποδέχεται την Παραγουάη για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Τι ισχύει: Οι 4 πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Μπορεί να μην πέτυχε νίκη στον όμιλο του στο Κόπα Αμέρικα, όμως οι τρεις ισοπαλίες απέναντι σε Βενεζουέλα, Περού και Βραζιλία του έδωσαν την 4η θέση και μαζί και το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Εκεί βέβαια έπεσε πάνω στην Αργεντινή και ηττήθηκε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0. Δεν είχε πολλές βλέψεις από την διοργάνωση, η πρόκριση ήταν ένας κύριος στόχος και τον πέτυχε.

Επιστρέφει τώρα στα προκριματικά όπου είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά με 3 νίκες στα πρώτα 4 παιχνίδια. Έχει ηττηθεί από Αργεντινή και Βραζιλία, το αρνητικό αποτέλεσμα στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στο Περού ήταν αυτό που χάλασε λίγο τις εντυπώσεις.

Συνολικά βέβαια μετράει 7 σερί παιχνίδια δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται όμως στην 3η θέση της βαθμολογίας των προκριματικών με 9 βαθμούς, έχοντας πετύχει 14 γκολ αλλά έχοντας δεχτεί 10.

«Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μία ομάδα που αμύνεται σωστά και κλείνει καλά τους χώρους, Μου αρέσει το δικό μου σύνολο να πιέζει ψηλά, να έχει κοντά τις γραμμές του και να κερδίζει γρήγορα την μπάλα καθώς έτσι θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες», σχολίασε ο κόουτς Γκουστάβο Αλφάρο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε οι στόπερ Αρμπολέδα και Πρεσιάδο και οι μέσοι Μέντες και Πρεσιάδο. Τιμωρημένος ο στόπερ Χινκαπίε, ο κίπερ Ντομίνγκεζ και ο μέσος Καϊσέδο,

Τερματοφύλακες: Ερνάν Γκαλίντεζ (Ουν. Κατόλικα Κίτο), Πέδρο Ορτίς (Εμελέκ), Μοϊσές Ραμίρες (ντελ Βάγιε).

Αμυντικοί:Εστουπινιάν (Βιγιαρεάλ),Παλάσιος (Λος Αντζελες),Αρεάγα (Σιάτλ Σάουντερς), Φέλιξ Τόρες (Σάντος Λαγκούνα), Φερνάντο Λεόν (Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ), Χινκαπιέ (Λεβενρκούζεν), Καστίγιο (Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ),Γκέρα (Λίγκα ντε Κίτο), Ουρτάδο (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε).

Μέσοι: Μέντες (Ορλάντο Σίτι),Φράνκο (Ατλέτικο Μινέιρο), Πλάτα (Σπόρτινγκ), Σορνόζα (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε), Ζοάο Ρόχας (Εμελεκ), Γκαϊμπόρ (Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε),Ζούλιο (Λίγκα ντε Κίτο), Γκρουέσο (Αουγκσμπουργκ), Θιφουέντες (Λος Αντζελες), Αρόγιο (Εμελεκ).

Επιθετικοί: Ενέρ Βαλένσια (Φενέρμπαχτσε), Μένα (Λεόν), Εστράδα (Τολούκα), Καμπάνια (Γκρασχόπερς), Ανγκούλο (Κρουζ Αζουλ),Κορόζο (Πούμας).



ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Ήθελε να πετύχει κάτι παραπάνω στο Κόπα Αμέρικα του καλοκαιριού ωστόσο η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από το Περού. Στον όμιλο στάθηκε αξιοπρεπώς και μπορεί να ηττήθηκε από Αργεντινή και Ουρουγουάη άλλα έδειξε την δύναμη της απέναντι στην Βολιβία (3-1) και την Χιλή (2-0).

Όσον αφορά τα προκριματικά, έτρεχε ένα αήττητο σερί με τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη μέχρι να βρει μπροστά της στην 6η αγωνιστική την Βραζιλία και να ηττηθεί για πρώτη φορά. Οι 7 βαθμοί που έχει μαζέψει δεν είναι κακός απολογισμός και της επιτρέπουν να ονειρεύεται ακόμα και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Ο Μπερίσο συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της, με το συμβόλαιο του να λήγει τον Δεκέμβριο του 2022.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός οι δύο βασικοί στόπερ της Αλντερέτε και Γκόμεζ. Δεν ακολούθησε την αποστολή ο μεσοεπιθετικός Αλμιρόν λόγω των μέτρων που υπάρχουν στην Αγγλία σχετικά με αυτούς που ταξιδεύουν σε «κόκκινες» περιοχές λόγω κορωνοϊού.

Τερματοφύλακες: : Σίλβα (Πουέμπλα),Ορτίς (Ονσε Κάλντας), Αγκιλάρ (Ολίμπια).

Αμυντικοί: Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Μπαλμπουένα (Γουέστ Χαμ), Γκόμες (Παλμέιρας), Αλόνσο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μαρτίνες (Ρίβερ Πλέιτ), Αλντερέτε (Βαλένθια), Αρζαμεντία (Κάντιθ), Εσπίνολα (Σέρο Πορτένιο), Ντουάρτε (Σέρο Πορτένιο).

Μέσοι:Κούμπας (Νιμ), Πίρις ντα Μότα (Φλαμένγκο), Ρίτσαρντ Σάντσες (Αμέρικα),Χιμένες (Σικάγο Φάιρ), Ρομέρο (Σαν Λορέντζο),Βιγιασάντι (Γκρέμιο), Λουσένα (Σέρο Πορτένιο),Μορέλ (Γκουαρανί), Μαρτίνες (Λιμπερτάδ), Α. Ρομέρο Γκαμάρα (Αλ Τααβόν),Φλορεντίν (Γκουαρανί), Οχέδα (Ολίμπια).

Επιθετικοί: Ανχελ Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Κάρλος Γκονζάλες (Τίγκρες), Σαμούδιο (Τολούκα), Ενσίσο (Λιμπερτάδ), Μελγκαρέχο (Λιμπερτάδ),Σανάμπρια (Τορίνο), Αμαρίγια (Λίγκα ντε Κίτο),Πέρες (Αλ-Αχλι).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Εκουαδόρ παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση, κυρίως λόγω έδρας. Στα προκριματικά βέβαια έχει δείξει αρκετά καλή εικόνα, δυσκολεύτηκε στο Κόπα Αμέρικα και τώρα θέλει να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις την πρόκριση στο Μουντιάλ. Από την άλλη η Παραγουάη έχει μόλις μία ήττα στην συγκεκριμένη διαδικασία, δεν θα πέσει αμαχητί στο Κίτο. Έχει αξία η διπλή ευκαιρία στο Χ2.

FACTS

  • Η ομάδα Παραγουάη έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  4 Εκουαδόρ 18 26 7 5 6 27:19
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.49% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες