2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Τσεχία

30/3/2021 21:45
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1130 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουαλία - Τσεχία στις 29/3/2022

Προϊστορία

29/3/2022 ΟυαλίαΤσεχία 1 - 1
8/10/2021 ΤσεχίαΟυαλία 2 - 2
30/3/2021 ΟυαλίαΤσεχία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 101,615 21.7%
X
€ 101,779 21.8%
2
€ 264,401 56.5%
Over
€ 19,477 36.0%
Under
€ 34,645 64.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

123 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
Αμφίρροπη μάχη με φόντο την 2η θέση

Αμφίρροπη μάχη με φόντο την 2η θέση

Ουαλία και Τσεχία αναμετρούνται στο Κάρντιφ σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για την 2η θέση του ομίλου.

* Χωρίς κόσμο

ΟΥΑΛΙΑ

Το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Βελγίου, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Σε δεύτερο ρόλο από το ξεκίνημα, χτύπησε στην αντεπίθεση και προηγήθηκε στο 11’ με όμορφο γκολ του Γουίλσον, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δέχτηκε την ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά (22’, 28’) και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με την αντίπαλο της να «σφραγίζει» τη νίκη με πέναλτι στο 73’.

Είχε ρεπό τη δεύτερη αγωνιστική κι έτσι έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Μεξικό, παίρνοντας τη νίκη με 1-0. Παρατάχθηκε με 11 αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Βέλγιο και προηγήθηκε μόλις στο 11’ με τον Μουρ. Έκτοτε, έπαιξε φουλ αμυντικά και κινδύνευσε σε 2-3 περιπτώσεις με την ισοφάριση, αλλά κράτησε το μηδέν ως το φινάλε.

Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, αφού η Τσεχία είναι η βασική της αντίπαλος για την 2η θέση. Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει, όπως και στα ματς του Νοεμβρίου, ο βοηθός του Γκιγκς, Ρομπ Πέιτζ, ο οποίος εν όψει του σημερινού δήλωσε: «Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις κορυφαίες 10 του κόσμου. Πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις, κοιτάξαμε στα μάτια το Βέλγιο στο δεύτερο μέρος, ενώ η νίκη επί του Μεξικού μας δίνει ώθηση και θέλουμε τη νίκη την Τρίτη. Και η Τσεχία θέλει τη νίκη φυσικά. Τους είδαμε να παίζουμε εντός και εκτός έδρας και η προσέγγιση τους ήταν η ίδια. Και οι δύο θέλουμε τη νίκη και αναμένεται να γίνει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Οι επιθετικοί Ρόμπσον-Κανού (Γουέστ Μπρομ), Ρόμπερτς (Λιντς) και ο εξτρέμ Ματόντο (Στόουκ) έσπασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και «κόπηκαν» από την αποστολή. Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμοί οι βασικοί μέσοι Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Άλεν (Στόουκ) και οι στόπερ Ντέιβις (Λίβερπουλ), Λόκγιερ (Λούτον). Πήρε τελικά άδεια και ενσωματώθηκε στην αποστολή ο αμυντικός Λόρενς (Ζανκτ Πάουλι).

Η αποστολή :


Τερματοφύλακες: Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Στόουκ), Κίνγκ (Νιούπορτ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Ρόμπερτς (Σουόνσι), Αμπαντού (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μεπάμ (Μπόρνμουθ), Ροντόν (Τότεναμ), Λόρενς (Ζανκτ Πάουλι), Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Νόρινγκτον-Ντέιβις (Στόουκ), Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Άλεν (Στόουκ), Γουίλιαμς, Γουίλσον (Κάρντιφ), Τζέιμς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μόρελ (Λούτον), Σμιθ (Ντόνκαστερ), Λέβιτ (Ίστρα), Σίχαν (Νιούπορτ)

Επιθετικοί: Μπέιλ (Τότεναμ), Λόρενς (Ντέρμπι), Μουρ (Κάρντιφ), Τζόνσον (Λίνκολν)ΤΣΕΧΙΑ

Έπαιξε στα ίσα το Βέλγιο και πήρε σημαντική ισοπαλία (1-1) στην Πράγα. Γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις το γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά είχε και τη δική της μεγάλη στιγμή με δοκάρι στο 16’. Τελικά προηγήθηκε στο 50’ με μακρινό σουτ του Πρόβοντ και παρότι ισοφαρίστηκε στο 60’, δεν πτοήθηκε. Γλίτωσε μεν το 1-2 από δοκάρι αλλά στη συνέχεια είχε δεύτερο δοκάρι αλλά και μεγάλη ευκαιρία στο 90+4’, όπου η αντίπαλος της απομάκρυνε στη γραμμή.

Πήρε ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός όσον αφορά τη μάχη της πρόκρισης. Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα διέλυσε με 6-2 την αποδεκατισμένη Εσθονία εκτός έδρας και ισοβαθμεί με το Βέλγιο στην κορυφή του ομίλου.
Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με την Ουαλία, η οποία αποτελεί και το βασικό της αντίπαλο για την 2η θέση. Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Σιλχάβι δήλωσε: «Περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες κέρδισαν τον όμιλο τους στο Nations League. Διαθέτουν αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά δε θα είναι εύκολο για εμάς. Όμως επιβεβαιώσαμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή του Κούντελα, ο οποίος ταξίδεψε κανονικά στο Κάρντιφ παρά τους φόβους σχετικά με την ασφάλεια του. Υπενθυμίζεται πως ο Τσέχος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση στον Ουαλό Καμαρά στο πρόσφατο παιχνίδι της Ρέιντζερς με τη Σλάβια Πράγας για το Γιουρόπα Λιγκ. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ο Τσέχος θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των Αστυνομικών τον επόμενο μήνα και σύμφωνα με τον δικηγόρο του Καμαρά, αν βρεθεί ένοχος, θα πρέπει να τιμωρηθεί με ετήσιο αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα. «Είναι ενοχλητικό αυτό που γίνεται γύρω από την υπόθεση. Κόντρα στο Βέλγιο έδειξε ότι δεν τον έχει επηρεάσει με κανέναν τρόπο και πιστεύω ότι είναι και τώρα έτοιμος. Ήμουν 100% υπέρ του να έρθει μαζί μας», δήλωσε ο Σιλχάβι.

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά στην αποστολή ο στόπερ Κούντελα (Σλάβια Πράγας), από την άλλη εκτός έμειναν ο αμυντικός μέσος Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας) και ο αναπληρωματικός δεξιός χαφ Μαλίνσκι (Μλάντα Μπόρεσλαβ). Σε σχέση με το ματς κόντρα στο Βέλγιο, επιστρέφουν οι τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα. Ο λόγος για τον γκολκίπερ Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), τον μπακ Καντεράμπεκ (Χοφενχάιμ), τον κάπτεν/μέσο Ντάριντα (Χέρτα) και τον φορ Σικ (Λεβερκούζεν).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Σεβίλλη), Μάντους (Σίγκμα Όλομουτς), Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Κόλαρ (Σλάβια Πράγας)

Αμυντικοί: Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Ματέγιου (Μπρέσια), Μπορίλ (Σλάβια Πράγας), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Κούντελα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Μπαράκ (Βερόνα), Νταριντά (Χέρτα Βερολίνου), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Γιανκτό (Σαμπντόρια), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Παβέλκα (Σπάρτα Πράγας), Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Πέσεκ (Σλόβαν Λίμπερετς)

Επιθετικοί: Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Βίντρα (Μπέρνλι), Σικ (Λεβερκούζεν), Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για την 2η θέση. Η Τσεχία έδειξε τα… δόντια της την προηγούμενη αγωνιστική, αποσπώντας βαθμό στο ματς με το Βέλγιο, από την άλλη η Ουαλία είναι άκρως μαχητική ομάδα, που βασίζεται στην άμυνα και στην ποιότητα των παικτών της στην επίθεση. Περιμένουμε σφιχτό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ζαριά στο «Χ».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  2 Ουαλία 8 15 4 3 1 14:9
  3 Τσεχία 8 14 4 2 2 14:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες