2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Ουαλία

8/10/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 910
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 928 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουαλία - Τσεχία στις 29/3/2022

Προϊστορία

29/3/2022 ΟυαλίαΤσεχία 1 - 1
8/10/2021 ΤσεχίαΟυαλία 2 - 2
30/3/2021 ΟυαλίαΤσεχία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 247,382 72.0%
X
€ 43,022 12.5%
2
€ 53,166 15.5%
Over
€ 6,912 26.4%
Under
€ 19,242 73.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

93 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

Προπονητής: Jaroslav Silhavy

10 Patrik Schick

19  Adam Hlozek Zmrhal Jaromir Αλλαγή 90'

7  Antonin Barak Vydra Matej Αλλαγή 76'

8  Jakub Pesek Sadilek Michal Αλλαγή 76'

22 Tomas Soucek

21  Alex Kral Wiesner Tomas Αλλαγή 83'

17  Filip Novak Kuchta Jan Αλλαγή 83'

3 Ondrej Celustka

6 Tomas Kalas

13 Ales Mateju

1 Tomas Vaclik

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
  • Θεατές: 16856
Χωρίς Μπέιλ στην Πράγα η Ουαλία

Χωρίς Μπέιλ στην Πράγα η Ουαλία

Η Τσεχία υποδέχεται στην Πράγα την Ουαλία σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την 2η θέση στον όμιλο.

* «Σινόμπο (21.000 θ.), Πράγα. Στο 100% η πληρότητα

ΤΣΕΧΙΑ

Παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στα δύο παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αρχικά κέρδισε με 1-0 την Λευκορωσία εντός και στη συνέχεια ηττήθηκε με 3-0 από το Βέλγιο εκτός. Ακολούθησε ένα φιλικό με την Ουκρανία, στο οποίο είχε καλή εικόνα αλλά αρκέστηκε στο ισόπαλο 1-1 με γκολ του Βίντρα στο 90+3’.

Στο 2-1-2 ο απολογισμός της στον όμιλο, ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Ουαλία έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω και απέχει 8 βαθμούς από το πρωτοπόρο Βέλγιο με ένα ματς λιγότερο.

Δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την πρωτιά και ουσιαστικά θα παλέψει για την 2η που οδηγεί σε μπαράζ. Χαρακτήρα τελικού έχει το σημερινό παιχνίδι με την Ουαλία, υπενθυμίζεται πως είχε ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο ματς τον Μάρτιο.

«Αναμφισβήτητα είναι ματς-κλειδί για την 2η θέση. Μετά από καιρό το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Θα παίξουμε για τη νίκη. Εάν βγούμε δεύτεροι και έχουμε αρκετούς βαθμούς, θα παίξουμε τον ημιτελικό των πλει-οφ στην έδρα μας», δήλωσε ο τεχνικός της, Σιλχαβί.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει τιμωρημένος ο στόπερ Κούντελα (Σλάβια Πράγας), ενώ χτύπησε και δεν υπολογίζεται ο βασικός ακραίος χαφ Γιάνκτο (Χετάφε). Από την άλλη την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού αμυντικού μέσου Χολς (Σλάβια Πράγας). Έχει καλές επιστροφές σε σχέση με τα ματς του Σεπτεμβρίου με κορυφαία αυτή του βασικού φορ Σικ.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Ολυμπιακός), Στάνεκ (Πλζεν), Μάντους (Σλάβια Πράγας)

Αμυντικοί: Σέλουτσκα (Σπάρτα Πράγας), Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Νόβακ (Φενέρμπαχτσε), Μπράμπετς (Άρης), Χολς (Σλάβια Πράγας), Ματεγιού (Μπρέσια), Ζίμα (Τορίνο)

Μέσοι: Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Μπαράκ (Βερόνα), Κραλ (Γουέστ Χαμ), Πέσεκ (Σπάρτα Πράγας), Σάντιλεκ (Τβέντε)

Επιθετικοί: Σικ (Λεβερκούζεν), Βίντρα (Μπέρνλι), Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Κούχτα (Σλάβια Πράγας).ΟΥΑΛΙΑ

Έχασε πολύτιμους βαθμούς τον Σεπτέμβριο στη μάχη για την 2η θέση στον όμιλο. «Φλέρταρε» με τη γκέλα στο εκτός έδρας με την Λευκορωσία, αλλά με χατ-τρικ του Μπέιλ (το τρίτο γκολ στο 90+3’) πήρε το «διπλό» (3-2), ωστόσο στραβοπάτησε στο εντός έδρας με την Εσθονία μένοντας στο 0-0.

Στο 2-1-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, ισοβαθμεί με την Τσεχία στην 2η θέση, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά θα παίξει στο φινάλε με το πρωτοπόρο Βέλγιο, ενώ οι Τσέχοι έχουν δώσει και τα δύο ματς κόντρα στους Βέλγους. Οι δύο χαμένοι βαθμοί με την ουραγό Εσθονία μπορεί να της στοιχίσουν στον αγώνα δρόμου που δίνει με την Τσεχία και την αναγκάζουν να ψάξει νίκη στην Πράγα.

«Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όμως θέλω να είμαι αισιόδοξος και θα παρατάξουμε μια ομάδα με στόχο να κερδίσουμε», δήλωσε ο προπονητής της Πέιτζ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε και για το τι θα συμβεί αν η ομάδα του δεχτεί ρατσιστική επίθεση από τους Τσέχους, καθώς η Ουαλία διαθέτει πέντε μαύρους ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα ο μέσος της Ρέιντζερς Καμαρά δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο γήπεδο της Σπάρτα Πράγας, δημιουργώντας διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Τσεχία και Ηνωμένο Βασίλειο. «Φυσικά το να αποχωρήσουμε από το γήπεδο είναι μια επιλογή. Όλοι είμαστε ενωμένοι και εάν χρειαστεί να γίνει κάτι, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι», τόνισε ο Πέιτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλη απώλεια ο τραυματισμούς του ηγέτη της Μπέιλ (Ρεάλ). Δεν υπολογίζονται επίσης λόγω προβλημάτων ο βασικός μπακ Ντέιβις (Τότεναμ), ο έτερος μπακ Νόρινγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), ο στόπερ Λόκγιερ (Λούτον), ο μεσοεπιθετικός Μπρουκς (Μπόρνμουθ) και ο φορ Ρόμπσον-Κανού (-).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Χένεσι (Μπέρνλι), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Στόουκ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μέπχαμ (Μπόρνμουθ), Ροντόν (Τότεναμ), Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Λόρενς (Ζανκτ Πάουλι), Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Άλεν (Στόουκ), Γουίλσον (Φούλαμ), Γουίλιαμς (Σουίντον), Αμπαντού (Βενέτσια), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Σμιθ (Χαλ), Λέβιτ (Νταντί), Βολκς (Κάρντιφ), Κολβιλ (Κάρντιφ), Τόμας (Χάντερσφιλντ)

Επιθετικοί: Τζέιμς (Λέστερ), Μουρ (Κάρντιφ), Ρόμπερτς (Λιντς), Τζόνσον (Νότιγχαμ), Χάρις (Κάρντιφ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ματς με χαρακτήρα τελικού για την 2η θέση. Η Ουαλία μετά τη γκέλα με την Εσθονία έχει ανάγκη τους βαθμούς μιας και έχει να δώσει ένα ματς με το Βέλγιο, σε σχέση με την Τσεχία που έχει ξεμπερδέψει απέναντι στους πρωτοπόρους. Κομβική η απουσία του Μπέιλ στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λογικά θα κλείσουν τους χώρους και θα στοχεύσουν στις αντεπιθέσεις. Προσεκτικά θα το προσεγγίσει και η Τσεχία, αφού σε περίπτωση ήττας θα μπλέξει για τα καλά. Δίκαια φαβορί το Under, το οποίο πάντως είναι χαμηλά. Ενδεικτικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  2 Ουαλία 8 15 4 3 1 14:9
  3 Τσεχία 8 14 4 2 2 14:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες