10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Πολωνία

26/3/2024 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 927
0 - 0*
Τελείωσε

Προϊστορία

26/3/2024 ΟυαλίαΠολωνία 0 - 0
25/9/2022 ΟυαλίαΠολωνία 0 - 1
1/6/2022 ΠολωνίαΟυαλία 2 - 1
11/2/2009 ΟυαλίαΠολωνία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 122,091 31.4%
X
€ 166,925 42.9%
2
€ 100,396 25.8%
Over
€ 15,385 21.2%
Under
€ 57,330 78.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+3.04%-4.76%-4.76%+12.00%-5.03%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

238 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

0

3

Σουτ εκτός εστίας

10

45%

Κατοχή μπάλας

55%

3

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

3

3

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

6

23

Σέντρες

27

3

Αλλαγές

4

18

Φάουλ

13

0

Ασίστ

0

2

Αντεπιθέσεις

1

28

Πλάγια Άουτ

19

14

Εκτελέσεις Φάουλ

21

12

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

11

Προσπάθειες Για Γκολ

14

5

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 31876
Έχουν ραντεβού με την ιστορία τους στο Κάρντιφ

Έχουν ραντεβού με την ιστορία τους στο Κάρντιφ

Η Ουαλία υποδέχεται την Πολωνία στο Κάρντιφ για φόντο ένα εισιτήριο για το Euro 2024.

Τι ισχύει: Μονό παιχνίδι για τα τελικά των πλέι οφ του Nations League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι έπειτα αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα πάρει ένα εισιτήριο για το Euro 2024 και θα βρεθεί στον 4ο όμιλο μαζί με Γαλλία, Ολλανδία κι Αυστρία.

Την Πέμπτη το βράδυ υποδέχτηκε τη Φινλανδία στον ημιτελικό έχοντας το ρόλο του φαβορί και το έδειξε και στο γήπεδο παίρνοντας τη νίκη με 4-1. Μόλις στο 3’ ο Μπρουκς με ένα εναέριο πλασέ μέσα από την περιοχή της έδωσε το προβάδισμα, κινδύνευσε στη συνέχεια αλλά στο 38’ ο Νίκο Γουίλιαμς με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0.

Πριν λήξει βέβαια το ημίχρονο δέχτηκε το γκολ όμως δεν πτοήθηκε, μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47’ ο Τζόνσον με κοντινό πλασέ της «χάρισε» και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων. Είχε πλέον ψυχολογία, έφτιαξε αρκετές φάσεις και στο 86’ ο Ντάνιελ Τζέιμς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, ήταν πολύ δυνατή στις στατικές φάσεις και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της. Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και το γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα της τής δίνει και περισσότερες ελπίδες αλλά και πιθανότητες πρόκρισης. Ξέρει βέβαια πως η Πολωνία δεν είναι αμελητέος αντίπαλος, η ίδια όμως έχει δείξει ένα συμπαγές πρόσωπο και σε αυτό θέλει να βασιστεί. Θεωρώ πως θα μπει δυνατά και σε αυτή την αναμέτρηση και θα ψάξει το γρήγορο γκολ. Μετράει άλλωστε 7 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να διευρύνει αυτό το σερί.

«Αν κοιτάξουμε τον ημιτελικό και τον τελικό των πλέι οφ πριν το Μουντιάλ θα δούμε ότι ο Μπέιλ είχε σκοράρει τρία γκολ. Είχαμε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και αυτό δείχνει τώρα πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Είμαστε ένα παιχνίδι πριν φτάσουμε στο Euro και ο Μπέιλ έχει βγει στη σύνταξη. Αυτό δείχνει τη δύναμη, το βάθος και την ποιότητα που έχουμε», επισήμανε ο κόουτς Πέιτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς νέα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γουόρντ (Λέστερ Σίτι), Κινγκ (Γουλβς), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουν.)

Αμυντικοί: Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Λιντς), Ρόντον (Λιντς), Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ντασίλβα (Κόβεντρι Σίτι), Φοξ (ΚΠΡ), Μεφαμ (Μπόρνμουθ)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Κάρντιφ), Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπάντου (Λιντς), Μπρουκς (Σαουθάμπτον), Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ Σίτι), Σίχαν (Μπόλτον), Σάβατζ (Ρέντινγκ), Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Λέβιτ (Χιμπέρνιαν)

Επιθετικοί: Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Ίπσουιτς), Τζόνσον (Τότεναμ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι), Ματοντό (Ρέιντζερς), Μπερνς (Ίπσουιτς)

Φιλοξένησε την Πολωνία την Πέμπτη σε ένα παιχνίδι που ήταν το απόλυτο φαβορί και ήδη στο πρώτο μισάωρο τα πράγματα είχαν γύρει τελείως υπέρ της, πριν πάρει τελικά μία εύκολη νίκη με 5-1. Είχε την κατοχή από το πρώτο λεπτό, δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά προηγήθηκε με ωραίο πλασέ του Φρανκόφσκι μέσα από την περιοχή στο 22’. Πέντε λεπτά μετά μάλιστα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και έκτοτε κυριάρχησε στο γήπεδο. Στο 50’ ο Ζιελίνσκι με κεφαλιά έκανε το 2-0, η ίδια βρισκόταν μονίμως σε θέση επίθεσης και στο 70’ ο Πιοτρόφσκι με σουτ ανέβασε του δείκτη του σκορ.

Ένα αυτογκόλ του Μετς στο 73’ κι ένα τέρμα του Σιμάνσκι στο 76’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της και στη μοναδική φάση που απειλήθηκε στο παιχνίδι δέχτηκε το γκολ στο 78’ χωρίς προφανώς να ανησυχήσει. Το γκολ αυτό βέβαια έφερε εκνευρισμό στον Σέζνι ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έμεινε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του αλλά έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια.

Έδειξε τη σοβαρότητα που απαιτούσε μία τέτοια αναμέτρηση και πέτυχε μάλιστα πέντε γκολ χωρίς να σκοράρει κάποιος από τους επιθετικούς της. Θεωρώ πως στην έδρα της θα ήταν το φαβορί σήμερα, τώρα τα πράγματα είναι σαφώς δυσκολότερα.

Το θέμα είναι πως προβλημάτισε με τις εμφανίσεις της στα προκριματικά και το σημερινό παιχνίδι είναι άκρως απαιτητικό. Η Ουαλία δεν έχει καμία σχέση με την Εσθονία αλλά υπάρχει αισιοδοξία στους Πολωνούς για την πρόκριση. Είναι πάντως από τις αναμετρήσεις που άπαντες περιμένουν από τον Λεβαντόφσκι να βγει μπροστά και να οδηγήσει τη χώρα του στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο μπακ Φρανκόφσκι (Λανς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μπούλκα (Νις)

Αμυντικοί: Κίβιορ (Άρσεναλ), Κας (Άστον Βίλα), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Πούχατς (Καϊζερσλάουτερν), Κας (Άστον Βίλα), Σάλαμον (Λεχ Πόζναν), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Μπόχνιεβιτς (Χέρενφεν), Βαλούκιεβιτς (Έμπολι)

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Πογκόν Στσέτσιν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Φρανκόφσκι (Λανς), Σ. Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Σλισζ (Λέγκια Βαρσοβίας), , Πιοτρόφσκι (Λουντογκόρετς) , Ζαλέφσκι (Ρόμα), Μόντερ (Μπράιτον), Ρόμαντσουκ (Γιαγκελόνια), Μάρτσουκ (Γιαγκελόνια)

Επιθετικοί:Σβιντέρσκι (Βερόνα), Μπούκσα (Αντάλιασπορ) Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Πιόντεκ (Μπασάκσεχιρ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφίρροπη αναμέτρηση με τεράστιο διακύβευμα. Η Ουαλία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει μία μεγάλη πρόκριση, έδειξε καλά στοιχεία με την Φινλανδία και θα «χτίσει» πάνω σε αυτή την εμφάνιση. Από την άλλη η Πολωνία είχε σαφώς πιο εύκολα έργο με την Εσθονία, έκανε όμως το καθήκον της και πήγε στο Κάρντιφ για να πετύχει τον στόχο που έθεσε από την αρχή των προκριματικών. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη αλλά θεωρώ πως και οι δύο έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Με το Goal σε τέτοιες τιμές θα πάω μαζί του.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Nekbet με το υψηλότερο yield +12.42% έπαιξε: Goal
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +5.05% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες