Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Ολλανδία

8/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 139
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 693 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολλανδία - Ουαλία στις 14/6/2022

Προϊστορία

14/6/2022 ΟλλανδίαΟυαλία 3 - 2
8/6/2022 ΟυαλίαΟλλανδία 1 - 2
13/11/2015 ΟυαλίαΟλλανδία 2 - 3
4/6/2014 ΟλλανδίαΟυαλία 2 - 0
1/6/2008 ΟλλανδίαΟυαλία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 124,382 15.5%
X
€ 82,125 10.3%
2
€ 594,402 74.2%
Over
€ 33,078 37.2%
Under
€ 55,930 62.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

184 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

1

43%

Κατοχή μπάλας

57%

1

Οφσάιντ

3

0

Αποκρούσεις

2

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

5

21

Σέντρες

15

5

Αλλαγές

4

10

Φάουλ

12

1

Ασίστ

2

3

Αντεπιθέσεις

4

18

Πλάγια Άουτ

10

15

Εκτελέσεις Φάουλ

11

3

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

7

Προσπάθειες Για Γκολ

8

1

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 23395
«Μεθυσμένη» από την πρόκριση στο Μουντιάλ η Ουαλία

«Μεθυσμένη» από την πρόκριση στο Μουντιάλ η Ουαλία

Η Ουαλία πήρε την Κυριακή την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τρεις μέρες μετά υποδέχεται την Ολλανδία για την 2η αγωνιστική του Nations League.

Δεν έδωσε ιδιαίτερη βάση στην πρεμιέρα της στο Nations League, χάνοντας στην Πολωνία με 2-1, αφού το μυαλό της ήταν στο παιχνίδι που έκρινε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Απέναντι της στο Κάρντιφ βρήκε την Ουκρανία και τη νίκησε με 1-0 παίρνοντας το εισιτήριο για το Μουντιάλ για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Η πρώτη ήταν το μακρινό 1958 όταν είχε λάβει μέρος στο τουρνουά που διεξήχθη στη Σουηδία και είχε τερματίσει στην τιμητική έκτη θέση. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν από τον Αντρέι Γιαρμολένκο, αλλά το έβαλε στην εστία της ομάδας του.

Η Ουαλία θα συμμετάσχει με την Αγγλία, τις ΗΠΑ και το Ιράν στον Β' όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 μετά τη νίκη της Κυριακής στα πλέι οφ επί της Ουκρανίας. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα είναι το τρίτο μεγάλο τουρνουά της Ουαλίας σε έξι χρόνια μετά από μια σειρά αποτυχιών στα προκριματικά που διήρκεσε σχεδόν έξι δεκαετίες.

«Πάμε με την αυτοπεποίθηση που είχαμε σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Είναι μια τόσο περήφανη στιγμή για το έθνος. Έχω κληρονομήσει μια ομάδα παικτών που λατρεύουν απόλυτα να παίζουν για τη χώρα τους» ήταν τα λόγια του υπηρεσιακού προπονητή της εθνικής ομάδας, Ρομπ Πέιτζ ο οποίος συνεχίζει να αντικαθιστά από το Νοέμβριο του 2020 τον Ράιαν Γκιγκς.

Ο προσωρινός προπονητής της Ουαλίας, Ρομπ Πέιτζ, επιμένει ότι αυτός θα ηγηθεί της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ - αλλά η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλίας δεν θα σχολιάσει τι θα συμβεί εάν ο Ράιαν Γκιγκς απαλλαγεί από τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν ο τερματοφύλακας Κινγκ (Σάλφορντ Σίτι), ο αμυντικός Καμπάνγκο (Σουόνσι) και ο μέσος Βολκς (Κάρντιφ). Τραυματίας είναι ο επιθετικός Μπρόουντχεντ (Σάντερλαντ).

Η αποστολή της Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Μπέρνλι), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Αμπαντού (Βενέτσια), Μέπχαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Τότεναμ), Γουίλιαμς (Φούλαμ), Νόρινγκντον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ντένχαμ Κάρντιφ)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Ρέιντζερς), Άλεν (Στόουκ), Γουίλσον (Φούλαμ), Τζ. Γουίλιαμς (Σουίντον), Μορέλ (Πόρτμουθ), Σμιθ (Μίλτον Κέινς Ντονς), Λέβιτ (Νταντί Γιουνάιτεντ), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Τόμας (Χάντερσφιλντ), Μπερνς (Ίπσουιτς)

Επιθετικοί: Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Μπόρνμουθ), Ματόντο (Σερκλ Μπριζ), Χάρις (Κάρντιφ).

Ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο φετινό Nations League, διασύροντας στις Βρυξέλλες το Βέλγιο με 4-1. Πάντως, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι με τον Καστάν, αλλά στη συνέχεια οι ευκαιρίες ήταν από την πορτοκαλί μεριά, με τον Λουκάκου να αποχωρεί στο 28΄ λόγω τραυματισμού. Το σκορ άνοιξε στο 40′ ο Μπέρχβαϊν με φοβερό σουτ εκτός περιοχής και έξι λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ντεπάι έγραψε το 2-0 και ο Ντάμφρις στο 62΄ καθάρισε την υπόθεση νίκη. Οι οράνιε ήταν σαρωτικοί και τρία λεπτά μετά ο Μέμφις Ντεπάι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ξεπερνώντας τον Πάτρικ Κλάιφερτ στους αρχισκόρερ, με τους Βέλγους απλά να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις με τον Μπατσουαγί.

Στην προηγούμενη διοργάνωση έμεινε στην 2η θέση του ομίλου πίσω από την Ιταλία και δεν είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Final Four, ενώ αυτή τη φορά στοχεύει στην πρωτιά και το έδειξε με το καλημέρα.

«Είδα την ομάδα που ήθελα να δω. Ίσως όχι για 90 λεπτά αλλά για ένα σωρό λεπτά, κάτι που δεν είναι κακό στα μάτια μου. Εκτίμησα τη συγκέντρωση της ομάδας, που άφηνε ελάχιστες ελπίδες στους αντιπάλους της. Διαπίστωσα ότι πιέσαμε περισσότερο από το Βέλγιο και γι' αυτό κερδίσαμε. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε προσφέρει. Συγκεκριμένα, είχα επιλέξει να αλλάξω το τακτικό μου σχήμα ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή ώστε να υπάρχει πάντα ένας παίκτης παραπάνω στο πλευρό μας.», σχολίασε ο κόουτς Φαν Χάαλ.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε από την αποστολή για να ξεκουραστεί ο Φαν Ντάικ έπειτα από μια μεγάλη σεζόν με τη Λίβερπουλ. Τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Κρουλ και κλήθηκε ο πορτιέρο Σχέρπεν. Εκτός ομάδας για διάφορους λόγους οι μέσοι Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Χράβενμπερχ (Άγιαξ), Ντε Ρουν (Αταλάντα) και Ντε Μπεκ (Έβερτον) και ο φορ Νταντζούμα (Βιγιαρεάλ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κελ Σχέρπεν (Μπράιτον), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Σίλεσεν (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Μαλάσια (Φέγενορντ), Ντε Φράι (Ίντερ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ντάμφρις (Ίντερ), Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Ιντί (Άλκμααρ), Τίμπερ (Άγιαξ) Τέζε (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Τιλ (Φέγενορντ), Κλάεσεν (Άγιαξ), Κουπμέινερς (Αταλάντα), Φ. Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα),Μπεργκχάους (Άγιαξ), Σούτεν (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Λανγκ (Μπριζ), Ντεπάι (Μπαρτσελόνα) , Βέργκχορστ (Μπέρνλι), Μπέργκβαϊν (Τότεναμ), Γκάκπο (Αϊντχόφεν), Γιάνσεν (Μοντερέι)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουαλία την Κυριακή πήρε το τελευταίο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ακόμα πανηγυρίζει την πρόκριση της για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Από την άλλη, η Ολλανδία μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο Nations League φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ το Βέλγιο και θέλει να συνεχίσει τα τρίποντα. To over προσφέρεται πιο ψηλά από το διπλό και θα το προτιμήσουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ολλανδία 6 16 5 1 0 14:6
  4 Ουαλία 6 1 0 1 5 6:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over
  • » Ο KD19, με το υψηλότερο yield +12.72% στο σημείο Under έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες