7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Αυστρία

Προϊστορία

7/9/2023 ΑυστρίαΜολδαβία 1 - 1
15/11/2021 ΑυστρίαΜολδαβία 4 - 1
1/9/2021 ΜολδαβίαΑυστρία 0 - 2
9/10/2017 ΜολδαβίαΑυστρία 0 - 1
24/3/2017 ΑυστρίαΜολδαβία 2 - 0
5/9/2015 ΑυστρίαΜολδαβία 1 - 0
9/10/2014 ΜολδαβίαΑυστρία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,593 3.1%
X
€ 8,730 6.0%
2
€ 133,367 90.9%
Over
€ 1,742 48.8%
Under
€ 1,828 51.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

67 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Καθυστέρηση έναρξης αγώνα
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10400
Εξαρτάται από τους Αυστριακούς, θα «ταμπουρωθούν» οι Μολδαβοί

Εξαρτάται από τους Αυστριακούς, θα «ταμπουρωθούν» οι Μολδαβοί

Η Μολδαβία θα κοντραριστεί με την Αυστρία σε αγώνα της 4ης αγωνιστικής του έκτου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Στο τελευταίο της παιχνίδι που ήταν ένα φιλικό τον περασμένο Ιούνιο με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν στο Κισινάου, κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 1-0. Κάτι που δεν πετυχαίνει συχνά και γι’ αυτόν το λόγο το ευχαριστήθηκε δεόντως. Το μοναδικό τέρμα που έμελλε να έκρινε και την αναμέτρηση είχε έρθει από τον Νταμαστσάν στο 8ο λεπτό. Τρεις ημέρες νωρίτερα είχε υποστεί μία μάλλον αναμενόμενη ήττα από την Τουρκία στο Πάντερμπορν της Γερμανίας. Άλλωστε η αντίπαλό της προετοιμαζόταν για το Euro 2020 στο οποίο απέτυχε τελικά παταγωδώς. Ο πρώτος «κύκλος» αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ ξεκίνησε με ισοπαλία εντός έδρας με τα Νησιά Φαρόε (1-1). Η άσχημη εμπειρία ήρθε λίγο αργότερα και ήταν η «βαριά» ήττα με 8-0 από τη Δανία. Θέλησε να ανασυνταχθεί πριν το παιχνίδι με το Ισραήλ. Προηγήθηκε 1-0 αλλά τελικά έχασε εντός έδρας με 4-1.

Η Μολδαβία είναι φανερό και γνωστό σε όλους ότι διαθέτει μία ομάδα με συγκεκριμένο «ταβάνι» και δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή πάντως είναι βέβαιο ότι μπορεί να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα και να μην διασύρεται όπως στο 8-0 από τους Δανούς. Η συγκομιδή του ενός πόντου τη φέρνει στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου, υστερώντας στην ισοβαθμία με τα Νησιά Φαρόε. Τα εννιά από τα έντεκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ρομπέρτο Μπορντίν επισήμανε: «Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα με μία ομάδα που έπαιξε στο πρόσφατο Euro και τα πήγε πολύ καλά. Εμείς έχουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και να τους δυσκολέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Τους σεβόμαστε αλλά δεν θα πρέπει να τους φοβηθούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Απών ο σέντερ φορ Νικολαέσκου (Ντουνάισκα Στρέντα) που είχε αποβληθεί στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι. Εκτός λόγω τιμωρίας και οι Αρμάς (Βολουντάρι), Καρπ (ελεύθερος), Ράτσα (Βολουντάρι).

Η αποστολή της Μολδαβίας:

Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Κόσελεφ (Τζουμπίλο Ιβάτα), Τσεμποτάρι (Πετρολούλ Πλοέστι), Καλαντσέα (Σουρουτσένι)

Αμυντικοί: Επουρεάνου (Μπασακσεχίρ), Άρμας (Βολουντάρι), Πόσμακ (Σερίφ Τιρασπόλ), Γιάρνταν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μπόλοχαν (Μιλσάμι Ορχέι), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Πλατίτσα (Πετροκούμπι Ιντσέστι), Έφρος (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μπόγκνταν (Μιλσάσμι Ορχέι), Ντουμπραβάνου (Τζένοα), Μαραντίτσι (Τσέλιε), Κράτσιουν (Σουρουτσένι)

Μέσοι: Τσεμποτάρου (Ακαντέμικα Κλιντσένι), Ιονίτα (Μπενεβέντο), Κότσιουτς (Σαμπάχ), Ράτσα (Τσίντια Ταργκόβιτσε), Σπατάρου (Αραράτ Αρμενία), Τσαλιμάκοφ (Κόπερ), Τουρτσάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ταράτς (Σουρουτσένι), Ντρος (Σπάρτακς Γιούρμαλα), Μπελούσοφ (Σερίφ Τιρασπόλ), Οσίποφ (Σουρουτσένι), Καρπ (Ταμπόφ), Ντράγκαν (Μισλάμι Ορχέι), Κογιοκάρι (Πετροκούμπ Ιντσέστι)

Επιθετικοί: Νταμασκάν (Βάαλβαϊκ), Νικολαέσκου (Ντουνάισκα Στρέντα), Μπόιτσιουτς (Τουρίς), Ποστολάτσι (Βεντίσελ), Ιοσιπόι (Βέλες Μόσχας)



ΑΥΣΤΡΙΑ

Πραγματοποίησε μία άκρως συμπαθητική πορεία στην τρίτη της συμμετοχή σε τελική φάση Euro. Βρέθηκε στον τρίτο όμιλο και στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση νίκησε με 3-1 την πρωτάρα Βόρεια Μακεδονία. Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Ολλανδία και ηττήθηκε 2-0 στο Άμστερνταμ. Ακολούθησε ο «τελικός» πρόκρισης με αντίπαλο την Ουκρανία. Θεωρητικά οι δύο ομάδες προκρίνονταν με ισοπαλία αλλά δεν έδειξε καμία διάθεση να παίξει για τον ένα βαθμό. Σκόραρε με τον Μπάουμγκαρτνερ στο 21’ και πήρε το «τρίποντο» που την έστειλε στην επόμενη φάση ως δεύτερη. Κλήθηκε στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ». Στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην ομάδα που τελικά κατέκτησε το τρόπαιο. «Λύγισε» με 2-1 στην παράταση και σε πολλά σημεία της αναμέτρησης ήταν εκείνη που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η πορεία της Αυστρίας πάντως στην προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι αυτό διότι στον πρώτο αγώνα έμεινε στο 2-2 με τη Σκωτία εκτός έδρας. Ακολούθησε η νίκη επί των Νησιών Φαρόε με 3-1, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της είχε διασυρθεί στη Βιέννη από τη Δανία με 4-0. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του 6ου ομίλου. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Είναι μία συμπαγής ομάδα η Μολδαβία και περιμένει τα λάθη των αντιπάλων της για να τα εκμεταλλευτεί μέσω αντεπιθέσεων. Θα έχουμε μεγάλη κατοχή και θα πρέπει να είμαστε αρκετά γρήγοροι για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα τους. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε αυτήν την τριάδα αγώνων με νίκη. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί βαθμοί, αν και φαίνεται ότι αρχικά η Δανία έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει όταν τελειώσει η προκριματική φάση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Φράνκο Φόντα.

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με την ομάδα που συμμετείχε στο Euro έμειναν εκτός οκτώ ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Πέρβαν (Βόλφσμπουργκ), τους αμυντικούς Λάινερ (Γκλάντμπαχ) και Φριντλ (Βέρντερ Βρέμης. Απόντες επίσης οι μέσοι Λαζάρο (Μπενφίκα), Μπάλιτς (ΛΑΣΚ Λίντσερ), Ζάμπιτσερ (μπάγερν Μονάχου) και ο Μπάουμγκαρτλινγκερ (Λεβερκούζεν). Δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης οι επιθετικοί Γκρμπιτς (Λοριάν), Ονισίβο (Μάιντζ) και Κάλαϊτζιτς (Στουτγκάρδη).

Η αποστολή της Αυστρίας:

Τερματοφύλακες: Λίντνερ (Βασιλεία), Μπάχμαν (Γουότφορντ), Σλάγκερ (ΛΑΣΚ Λίντσερ)

Αμυντικοί: Ντράγκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Χίντερεγκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Πος (Χόφενχαϊμ), Λίνχαρντ (Φράιμπουργκ), Εμουένε (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Ιλσάνκερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Σεπφ (Αρμίνια Μπίλεφελντ), Γκρίλιτς (Χόφενχαϊμ), Γιάντσερ (Στουρμ Γκρατς), Σάουμπ (Κολωνία), Κάιντζ (Κολωνία), Μπάουμγκαρτνερ (Χόφενχαϊμ), Λάιμερ (Λειψία), Λιούμπισιτς (Κολωνία)

Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Ντεμίρ (Μπαρτσελόνα Β), Κάρα (Ραπίντ Βιέννης)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει σε αυτό το ζευγάρι έκτου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2022 που θα λάβει χώρα στα γήπεδα του Κατάρ. Η Μολδαβία μέχρι στιγμής έχει γίνει ο «σάκος του μποξ» στο γκρουπ κι έχει δεχθεί ήδη 13 τέρματα. Αν παρουσιαστεί ξανά απρόσεκτη, η Αυστρία θα τη διασύρει πετυχαίνοντας πολλά τέρματα. Οι γηπεδούχοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα «καταστρέψουν» όσο περισσότερο μπορούν το παιχνίδι των αντιπάλων τους. Δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στη νίκη των φιλοξενούμενων που βρίσκεται δικαίως πολύ χαμηλά. Θα ρισκάρουμε με το Under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Αυστρία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.22 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  4 Αυστρία 10 16 5 1 4 19:17
  6 Μολδαβία 10 1 0 1 9 5:30
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες