9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Κόσοβο

19/6/2023 21:45
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 314 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κόσοβο - Λευκορωσία στις 21/11/2023

Προϊστορία

21/11/2023 ΚόσοβοΛευκορωσία 0 - 1
19/6/2023 ΛευκορωσίαΚόσοβο 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 11,591 11.4%
X
€ 13,283 13.0%
2
€ 77,161 75.6%
Over
€ 4,474 22.0%
Under
€ 15,879 78.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

58 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

4

Σουτ εκτός εστίας

6

44%

Κατοχή μπάλας

56%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

7

10

Φάουλ

7

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Szusza Ferenc Stadion
  • Χωρητικότητα: 13501
Δεν έχει άλλα περιθώρια το Κόσοβο

Δεν έχει άλλα περιθώρια το Κόσοβο

Το Κόσοβο αντιμετωπίζει την Λευκορωσία στην ουδέτερη Βουδαπέστη ξέροντας πως η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να έχει ακόμα ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Η αναμέτρηση διεξάγεται στην ουδέτερη Βουδαπέστη.

Την Παρασκευή ηττήθηκε με 2-1 από το Ισραήλ στην ουδέτερη Βουδαπέστη παρότι προηγούνταν με 1-0 έως και το 86’. Άνοιξε το σκορ στο 16’ με ωραία ατομική ενέργεια του Εμπόνγκ και στη συνέχεια αμύνθηκε με νύχια και με δόντια για να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα. Με καλό πρέσινγκ κρατούσε σε μεγάλο κομμάτι τους Ισραηλινούς μακριά από κινδύνους και παράλληλα σπατάλησε δύο σημαντικές φάσεις για ένα δεύτερο γκολ. Εν τέλει «λύγισε» στα τελευταία λεπτά δεχόμενη την ανατροπή από πέναλτι (85’) και απευθείας κόρνερ (90+2’)! Θα μπορούσε να πάρει το βαθμό στο 90+4’ σε καλό σουτ του Μποτσέροβ που πέρασε λίγο άουτ. Μετά το ματς ο τεχνικός της Γκεόργκι Κοντράτιεφ απέδωσε την ήττα στην κόπωση που έβγαλε η ομάδα του στο τελευταίο 20λεπτο.

Έμεινε χωρίς βαθμό μετά από τρία παιχνίδια στον όμιλο αφού είχαν προηγηθεί οι εκτός έδρας ήττες με Ελβετία (5-0) και Ρουμανία (2-1). Το σημερινό είναι το δεύτερο ματς στον όμιλο όπου είναι γηπεδούχος στα… χαρτιά αφού υπάρχει η απαγόρευση για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων στη χώρα της και οι αγώνες της πραγματοποιούνται στην Ουγγαρία.

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια, από τότε που γεύτηκε τη χαρά της νίκης σε επίσημο ματς και συγκεκριμένα από το Μάρτιο του 2021 όπου νίκησε την Εσθονία με 4-2 για τα προκριματικά του περασμένου Μουντιάλ.

Εν όψει του αγώνα με το Κόσοβο ο Κοντράτιεφ δήλωσε: «Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα μπροστά μας, παίζει καλό ποδόσφαιρο και κερδίζει πολλές μονομαχίες. Χρειάζεται να παίξουμε αμυντικά ειδικά στην κεντρική ζώνη. Τροφοδοτούν συχνά τον ψηλό επιθετικό και κερδίζουν αρκετές δεύτερες μπάλες. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας». Ο ίδιος μάλιστα αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου πως τα ματς με Κόσβο και Ανδόρα ενδέχεται να είναι τα πιο βατά του ομίλου: «Ποιος σας είπε ότι το Κόσοβο μπορεί να συγκριθεί με την Ανδόρα; Το Κόσοβο είναι η δεύτερη ομάδα του ομίλου σε κόστος παικτών. Πιστεύω ότι αυτή είναι η νούμερο δύο ομάδα στον όμιλό μας. Δείτε σε ποιους συλλόγους παίζουν οι παίκτες. Παίζουν σε πολύ δυνατά πρωταθλήματα και δυνατούς συλλόγους. Είναι δύσκολο να πούμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Δεν πρόκειται να καθίσουμε στην άμυνα, αλλά ο αντίπαλος μπορεί να μας αναγκάσει να το κάνουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν «φρέσκα» προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κουντράβετς (ΜΠΑΤΕ), ΣΙγκνατόβιτς (Σαχτιόρ), Σπακόφσκι (Ντιναμό Μινσκ)

Αμυντικοί: Βολκόφ (ΜΠΑΤΕ), Μάλκεβιτς (ΜΠΑΤΕ), Πολιακόφ (Χάποελ Χάιφα), Πιατσένιν (Όρενμπουργκ), Πολίτεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Κχαντάρκεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο), Σεβτσένκο (Σαχτιόρ), Κβάλκο (Καπάζ)

Μέσοι: Μποχέροφ (ΜΠΑΤΕ), Κοβάλεφ (Όρενμπουργκ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ), Κλίμοβιτς (Νέα Σαλαμίνα), Γιαμπλόνσκι (Άρης Λεμεσού), Μπίκοφ (Ντιναμό Μινσκ), Ποντστρέλοφ (Κάσπι), Εμπόνγκ (Αστάνα), Σελιάβα (Ροστόφ)

Επιθετικοί: Σαβίτσκι (Νέμαν Γκρόντνο), Μπάκχαρ (Κιριάτ Σμόνα), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ)«Κόλλησε» στο 0-0 με την Ρουμανία στην έδρα του και πλέον το έργο πρόκρισης στα τελικά του Euro έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Ματς που διεξήχθη σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο και είχε αρκετά χαμηλό τέμπο, δεν απειλήθηκε σημαντικά από την αντίπαλο του ενώ είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να βρει το πολυπόθητο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, μ’ αυτή που «πονάει» περισσότερο να είναι φυσικά αυτή με την Ανδόρα στην έδρα του (1-1) στα τέλη Μαρτίου. Βρίσκεται στην 4η θέση και στο -4 από την 2η Ρουμανία αλλά και στο -6 από την πρωτοπόρο Ελβετία που έχει το απόλυτο 3x3. Μονόδρομος η νίκη κόντρα στην ουραγό Λευκορωσία ώστε να «ανασάνει» βαθμολογικά και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης δυάδας.

Τελευταία της νίκη αυτή επί της Κύπρου με 5-1 στην Πρίστινα τον Σεπτέμβριο του 2022 για το Nations League, έκτοτε μετράει πέντε ισοπαλίες σε φιλικά και επίσημα.

Ο τεχνικός της Ζιρές αναφέρθηκε στο σημερινό ματς με την Λευκορωσία λέγοντας: «Έχουμε αναλύσει το τελευταίο τους παιχνίδι με το Ισραήλ. Ωστόσο, δεν θα προσαρμοστούμε στο παιχνίδι τους αλλά θα παίξουμε το δικό μας. Θα τους επιβάλλουμε το παιχνίδι μας καθώς στόχος μας είναι να κυριαρχήσουμε σ’ αυτόν τον αγώνα. Κόντρα στη Ρουμανία κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά έλειπε η μετουσίωση των ευκαιριών σε γκολ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο τελευταίο όπου μας έλειπε μόνο το γκολ. Επομένως, πρέπει να παλέψουμε περισσότερο για να βρούμε τον δρόμο προς το γκολ και να φτάσουμε στη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στην Ρουμανία ο σταρ εξτρέμ Ρασίτσα (Γαλατασαράι), δεν προπονήθηκε και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί. Αντικαταστάτης του κόντρα στους Ρουμάνους ήταν ο ποιοτικός Ζεγκρόβα (Λιλ) που δίνονταν αμφίβολος πριν το ματς. Έξι παίκτες δεν κλήθηκαν σε σχέση με τους αγώνες του Μαρτίου. Πιο σημαντικές οι απουσίες των βασικών χαφ Μπερίσα (Μέλμπουρν Σίτι), Ζένελι (Ρεμς) και του μπακ Χαντεργιονάι (Κασίμπασα), ενώ μεταξύ εκείνων που «κόπηκαν» ήταν και ο εξτρέμ Μπουτούτσι (Ολυμπιακός). Αποχώρησε από την αποστολή πριν το ματς με την Ρουμανία ο φορ Ρασάνι (Κλερμόν) λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή του Κοσόβου:

Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Έμπολι), Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκιάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Ντρέσεβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Φαζίλι (Ζανκτ Πάουλι), Καστράτι (Ουίπεστ), Κριεζίου (Ζυρίχη), Γκερξάλιου (Αντάλιασπορ)

Μέσοι: Ράσιτσα (Γαλατάσαραϊ), Τσέλινα (Στόουκ Σίτι), Ζεγκρόβα (Λιλ), Χ. Κριεζίου (Βίντερουτρ), Λοσάι (Ινσταμπούλσπορ), Μουσλίγια (Πάντερμπορν), Ρουντάνι (Γιουνγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Μαγιόρκα), Ρασάνι (Κλερμόν), Τοπάλι (Ινσταμπούλσπορ), Κρασνίκι (Κλουζ), Αλ. Ραχμάνι (Μπαλκάνι)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λευκορωσία τα έδωσε όλα την Παρασκευή κόντρα στο Ισραήλ ωστόσο «λύγισε» από την κούραση στα τελευταία λεπτά και γνώρισε την ήττα που την αφήνει οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Για να μη συμβεί το ίδιο στο Κόσοβο θα πρέπει να πάρει μόνο τη νίκη στο σημερινό, αφού είναι μεν αήττητο αλλά με 3/3 ισοπαλίες. Η εμφάνιση του με την Ρουμανία ήταν καλή αλλά του έλειψε το γκολ και ο Ζιρές ελπίζει η ομάδα του να είναι πιο ουσιαστική στο σημερινό. Πλεονέκτημα έδρας δεν υπάρχει αφού το ματς διεξάγεται στην ουδέτερη Βουδαπέστη, θα πάμε με την πιο ποιοτική ομάδα που έχει και το βαθμολογικό κίνητρο, αν και θα θέλαμε λίγο πιο ψηλά το «διπλό».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  4 Λευκορωσία 10 12 3 3 4 9:14
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
21/11/2023
Κόσοβο
Λευκορωσία
0 - 1
19/6/2023
Λευκορωσία
Κόσοβο
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.97% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +7.98% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες