5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Λευκορωσία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 102,060 74.2%
X
€ 18,617 13.5%
2
€ 16,864 12.3%
Over
€ 6,900 27.9%
Under
€ 17,851 72.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

149 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

1

9

Σουτ εκτός εστίας

4

56%

Κατοχή μπάλας

44%

1

Οφσάιντ

2

5

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

1

14

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 5026
Με σημαντικές απουσίες το Κόσοβο

Με σημαντικές απουσίες το Κόσοβο

Κόσοβο και Λευκορωσία αναμετρούνται στην Πρίστινα για την τελευταία αγωνιστική σ’ ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού αμφότερες έχουν αποκλειστεί από τη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Τελευταία αγωνιστική

Έχασε και τις μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση μετά την ισοπαλία 1-1 στην Ελβετία. Πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος αλλά κράτησε το μηδέν και λίγο πριν το ημίχρονο είχε δική του μεγάλη φάση από στατική φάση για να προηγηθεί. Δέχτηκε νωρίς το γκολ στο δεύτερο μέρος (48’) και κινδύνευσε σοβαρά σε δύο-τρεις περιπτώσεις με το 2-0, όμως αντ’ αυτού ισοφάρισε σε 1-1 με τον Χισένι στο 82’ και «τσίμπησε» το βαθμό.

Μπορεί να ήταν ένα αποτέλεσμα που έβαλε τυπικό τέλος στις όποιες ελπίδες του για την πρώτη δυάδα, όμως επιβεβαίωσε σ’ ακόμα ένα ματς τη μαχητικότητα του, παίρνοντας την 5η ισοπαλία σε εννέα ματς στον όμιλο (2-5-2). Ενδεχομένως θέλει να πάρει ρεβάνς στο σημερινό από την Λευκορωσία για την ήττα στον πρώτο γύρο που ψαλίδισε κατά πολύ τις ελπίδες του για την παρουσία στην πρώτη δυάδα. Εντός έδρας είναι αήττητο με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια (1-3-0).

Ξεκίνησε τα προκριματικά με μεγάλη φιλοδοξία να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και το μέλλον του Σλοβένου ομοσπονδιακού τεχνικού, Πριμόζ Γκλίχα είναι αμφίβολο, αν και ο ίδιος έχει φέρει θετικότερα αποτελέσματα από τον προκάτοχο του, Ζιρές. Ο ίδιος ρωτήθηκε για το αν το σημερινό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Κοσόβου, λέγοντας: «Δεν ξέρω και δεν το σκέφτομαι. Η προσοχή μου είναι στο παιχνίδι της Τρίτης και δε θέλω να σχολιάσω για τα υπόλοιπα. Είδαμε κάποια λάθη που στοχεύουμε να βελτιώσουμε κόντρα στην Λευκορωσία. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δεν υπάρχει αδύναμος αντίπαλος».

Αξιοσημείωτο ότι στο ματς με την Ελβετία ο Χισένι, που σκόραρε στο ντεμπούτο του, κλήθηκε στην Εθνική μετά από προτροπή της γνωστής Κοσσοβάρας δημοσιογράφου, Κέκα Κρελάνι, όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκλίχα μετά το ματς: «Έλεγε συνέχεια να καλούμε παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα. Πρότεινε τον Χισένι, λέγοντας πως θα σκοράρει. Κι έβαλε γκολ στο ντεμπούτο του».

Την ίδια ώρα αποκλείστηκε από την Εθνική για τα ματς του Νοεμβρίου ο εξτρέμ Ζεγκρόβα ο οποίος έχει έρθει σε ρήξη με την Ομοσπονδία. Ο ποδοσφαιριστής της Λιλ είχε κατηγορήσει τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας μετά την ήττα από Ρουμανία τον Σεπτέμβριο και η διαμάχη συνεχίζεται μέχρι τις τελευταίες μέρες. Η δημοσιογράφος Κρελάνι είχε στραφεί τότε εναντίον του με καυστικό μήνυμα στο Instagram ενώ ο Γκλίχα δήλωσε πως είχε τον παίκτη στις αρχικές κλήσεις του για τα ματς του Νοεμβρίου αλλά πως η Ομοσπονδία δεν του επέτρεψε να τον συμπεριλάβει. Ο ίδιος είπε άλλα πράγματα βέβαια μετά το ματς με την Ελβετία, τονίζοντας πως ο Ζεγκρόβα είπε ψέματα και ότι δεν ήθελε να παίξει για το Κόσοβο.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά με πολλά και σημαντικά προβλήματα. Κυριότερο αυτό του ηγετικού στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι), όπου δεν έχει δοθεί ακριβής εξήγηση για την απουσία του. Λείπουν επίσης ο αρχισκόρερ της Μουρίκι (Μαγιόρκα), ο μπακ Πακιαράντα (Κολωνία), ο αναπληρωματικός στόπερ Μπέκα (Λουκέρνη) και οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Ραχμάνι (Ραπίντ Βουκουρεστίου) και Βλαντί (Λουγκάνο). «Κομμένος» με απόφαση της Ομοσπονδίας ο χρήσιμος εξτρέμ Ζεγκρόβα (Λιλ), ένατος σε συμμετοχές στην ιστορία του Κοσόβου. Θα τσεκαριστούν ο βασικός γκολκίπερ Μούριτς (Μπέρνλι) και ο εξτρέμ Κρασνίγκι (Κλουζ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκιάι (Χατάισπορ), Χατζιχαμζά (Ντουκατζίνι)

Αμυντικοί: Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Αλάνιασπορ), Χαντεργκιονάι (Αλάνιασπορ), Καστράτι (Ουΐπεστ), Ντελόβα (Μπαλκάνι), Χαζρίζι (Λουγκάνο)

Μέσοι: Ράσιτσα (Νόριτς), Μπερίσα (Άχματ Γκρόζνι), Λοσάι (Ιστανμπούλσπορ), Μουσλίγια (Πάντερμπορν), Μπουτούτσι (Αντάλιασπορ), Κρασνίτσι (Λάπι), Κορένιτσα (Μανίσα), Ζεκίρι (Ρίζεσπορ), Ζούμπα (Μπαλκάνι), Αϊντινί (Λωζάνη Ουσί)

Επιθετικοί: Ρασάνι (Κλερμόν), Κρασνίτσι (Κλουζ), Χισένι (Λάπι).Νίκησε με 1-0 την ουραγό Ανδόρα στην ουδέτερη Ουγγαρία και πήρε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο. Ματς που δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ήταν η πιο απειλητική ομάδα και πήρε τη νίκη με βολίδα του Λάπτεβ στο 83’, ενώ είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις για ένα δεύτερο τέρμα.

Ξεκίνησε με τρεις ήττες στον όμιλο αλλά έκτοτε έχει χάσει μόνο ένα ματς στα έξι τελευταία (2-3-1), νικώντας το Κόσοβο και παίρνοντας βαθμούς με Ρουμάνους και Ελβετούς. Η βελτιωμένη της παρουσία πιστώνεται πολλάκις στον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Κάρλος Αλός ο οποίος μετράει μόνο μία ήττα απ’ όταν ανέλαβε (1-3-1) και έχει φτιάξει καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Βρίσκεται στην προτελευταία θέση με εννέα βαθμούς, δύο κάτω από το 4ο Κόσοβο και με νίκη στο σημερινό θα έχει την ευκαιρία να το προσπεράσει στην 4η θέση.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Αλός σχολίασε: «Είμαστε σε εξαιρετική διάθεση μετά τη νίκη επί της Ανδόρας. Θέλουμε να τελειώσουμε καλά τα προκριματικά και να πετύχουμε το βέλτιστο ικανό αποτέλεσμα. Κατανοώ την ευθύνη που έχουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο που παίξαμε με το Κόσοβο, και οι δύο ομάδες θα έχουν αλλαγές στις συνθέσεις. Επίσης είδα το Κόσοβο-Ισραήλ και το χορτάρι δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, κάτι που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να πούμε το είδος ποδοσφαίρου θα παιχτεί. Ναι, ξέρουμε ότι λείπουν βασικοί παίκτες στο Κόσοβο αλλά στις Εθνικές ομάδες πάντα υπάρχει μεγάλη επιλογή παικτών και δεν είναι αδύναμοι αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν. Θα παίξουν με διπλή ενέργεια να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν να είναι βασικοί. Επομένως σε καμία περίπτωση δε θα είναι εύκολο».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο κάπτεν/ στόπερ Πολίτεβιτς (Ντιναμό Μινσκ). Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Παραμένουν εκτός κλήσεων από τον Σεπτέμβριο οι επιθετικοί Σαβίτσκι (Νέμαν Γκρόντο) και Λισάκοβιτς (Ρούμπιν Καζάν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παβλουτσιένλο (Πάκχταβορ) Ιγκνάτοβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Ρούντενοκ (Νέμαν Γκρόντνο)

Αμυντικοί: Πολιακόφ (Χάποελ Χάιφα), Πολίτεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Πετσένιν (Όρενμπουργκ), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο Μόσχας), Μάλκεβιτς (Ουράλ), Νετσάεφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Βολκόφ (Χίμκι), Πάβλοβετς (Λαμία), Καρπόβιτς (Νέμαν Γκρόντνο), Παρκχομένο (Νέμαν Γκρόντνο)

Μέσοι: Κλίμοβιτς (Ντιόσγκορ) Έμπονγκ (Αστάνα), Κορζούν (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Γκρομίκο (Τορπέντο Μόσχας), Μποσέροφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ), Κοντσεβόι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Επιθετικοί: Μπαχάρ (Ντιναμό Μινσκ), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ), Καρπίτσκι (Κρίλια Σοβέτοφ), Σκάβις (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Λάπτεβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αδιάφορο ματς το σημερινό ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αποκλειστεί. Με σημαντικές απουσίες το Κόσοβο, το οποίο παραμένει πιο ποιοτικό, αλλά ο άσος είναι κάτω από τα όρια του αποδεκτού απέναντι σε μια Λευκορωσία που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο με τον Αλός στον πάγκο, κέρδισε τους Κοσοβάρους τον Ιούνιο στο πρώτο μεταξύ τους ματς και τον Οκτώβριο απέσπασε ισοπαλία στην Ελβετία. Και οι δύο -συνήθως- δεν σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια, θα πάμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λευκορωσία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  4 Λευκορωσία 10 12 3 3 4 9:14
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
21/11/2023
Κόσοβο
Λευκορωσία
0 - 1
19/6/2023
Λευκορωσία
Κόσοβο
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.79% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες