2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Μολδαβία

Προϊστορία

22/9/2022 ΛετονίαΜολδαβία 1 - 2
10/6/2022 ΜολδαβίαΛετονία 2 - 4
14/10/2009 ΛετονίαΜολδαβία 3 - 2
6/9/2008 ΜολδαβίαΛετονία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 332,589 60.4%
X
€ 38,085 6.9%
2
€ 179,740 32.7%
Over
€ 35,497 35.6%
Under
€ 64,244 64.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

142 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

18

Σουτ εκτός εστίας

9

53%

Κατοχή μπάλας

47%

1

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

5

9

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Daugava Stadium
  • Χωρητικότητα: 10461
  • Θεατές: 6711
«Καθαρίζει» με την άνοδο

«Καθαρίζει» με την άνοδο

Η Λετονία υποδέχεται τη Μολδαβία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Μόνο νίκες μετρούν οι γηπεδούχοι που θέλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση.

Απέδειξε στα παιχνίδια του Ιουνίου πως είναι το αφεντικό στον όμιλο, πήρε τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και πλέον περιμένει απλά την τυπική της άνοδο στην Γ’ Κατηγορία. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι έφυγε με το διπλό (2-0) από την έδρα του Λίχτενσταϊν με πρωταγωνιστή τον Γκουτκόφσκις. Ο φορ της Ράκοφ στο 20’ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ωραία για το 1-0 και οκτώ λεπτά μετά πήρε το ριμπάουντ από το δοκάρι του Ουλντρίκις και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Είχε τον απόλυτο έλεγχο στην επανάληψη, δεν απειλήθηκε και θα μπορούσε να βρει και άλλο γκολ.

Γενικά και στα τέσσερα της παιχνίδια στον όμιλο έδειξε σοβαρότητα και αν δυσκολεύτηκε κάπου ήταν μόνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μολδαβία. Οι 12 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει την φέρνουν προφανώς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και απλά χρειάζεται και τυπικά ένα πόντο σήμερα για να «σφραγίσει» μαθηματικά την άνοδο της. Έδειξε καλά στοιχεία και δίκαια έκανε το 4 στα 4, την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας το Λίχτενσταϊν.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο αμυντικός Ος (Σπάρτακς Γιουρμάλα) και ο μέσος Κάμες (Ρίγα). Τιμωρημένος ο μέσος Ζιούζινς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στέινμπορς (RFS), Μάτρεβιτς (Βαλμιέρα), Ζβιέντρις (Λιεπάγια)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (RFS), Ταράσοφς (Ύψωνας), Σαβάλνιεκς (Λιεπάγια), Γιουρκόφσκις (Ρίγα), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Καρκλινς (Λιεπάγια) Στούγκλις (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπίρκα (Βαλμιέρα), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Ζιούζινς (RFS), Ικαούνιεκς (Κουόπιο), ), Τσιγκάνικς (Ντουνάισκα Στρέντα), Εμσίς (Λάχτι), Γιάουνζεμς (Βαλμιέρα), Τόμπερς (Λέχια Γκντανσκ), Σαβέλιεφς (Άουντα),Τονίσεβς (Βαλμιέρα)

Επιθετικοί: Γκουτκόφσκις (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Ντ. Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Βαλμιέρα)

Ξεκίνησε τα παιχνίδια του Ιουνίου με ξεκάθαρη βλέψη την άνοδο στην Γ Κατηγορία αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε και έτσι πλέον μοιάζει απίθανο να πάρει την πρώτη θέση. Αρχικά η εκτός έδρας ισοπαλία με την Ανδόρα ήταν το πρώτο καμπανάκι ενώ μετά ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με 4-2 από τη Λετονία που στην ουσία της έσβησε όποιες ελπίδες είχε για κάτι καλό.

Στο τελευταίο της παιχνίδι δυσκολεύτηκε και πάλι απέναντι στην Ανδόρα αλλά πήρε τη νίκη με 2-1. Ήταν καλύτερη στην αρχή και προηγήθηκε δίκαια με ένα εύστοχο πέναλτι του Καϊμακόφ στο 26’ όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Νικολαέσκου με νέο πέναλτι έκανε το 2-1 και έκτοτε δεν απειλήθηκε.

Δεν ήταν επιτυχημένη η πορεία της έως τώρα καθώς ο στόχος της ανόδου δεν ήρθε. Έδειξε κατώτερη των περιστάσεων σε κάποια παιχνίδια και έτσι θα συνεχίσει στην χαμηλότερη κατηγορία. Η μόνη περίπτωση για να πάρει την πρώτη θέση είναι να κερδίσει τα δύο παιχνίδια της και παράλληλα να χάσει και τα δύο δικά της η Λετονία. Την Κυριακή υποδέχεται για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων το Λίχτενσταϊν.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αβράμ (Πετροκούμπ), Κελεάντνικ(Σερίφ Τιρασπόλ), Στραϊστάρι (Μπάλτσι), Ραϊλεάν (Ουνιρέα Ντέζ)

Αμυντικοί: Άρμας (Βολουντάρι), Μπολοχάν (Μιλισάμι Ορχέι), Κράτσιουν (Χαποέλ Κφαρ Σαμπά), Ντουμπραβάνου (ΑΠΟΕΛ), Γιαρντάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Πόσμακ (Μπόλουσπορ), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Ρεβέντσο (Πετροκούμπ Ιντσέστι), ιόβου (Άστρα)

Μέσοι: Καϊμάκοφ (Τορπέντο Μόσχας), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Πλατίτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ράτσα (Βολουντάρι), Τουρτσάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι) , Μπελόύσοβ (Μιλσάμι), Μοτσπάν (Χαποέλ Χάιφα), Ιονίτσα (Πίζα), Στίνα (Πανσερραϊκός)

Επιθετικοί: Νικολαέουσκου (Ντουνάισκα Στρέντα), Νταμασκάν (Βολουντάρι), Κοϊτσάρου (Πετροκούμπ), Γιοσιπόι (Πετροκούμπ), Ποστολάκι (Αράντ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λετονία θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση, έχει δείξει το καλύτερο πρόσωπο στον όμιλο και δίκαια είναι το φαβορί. Έχει καλή ψυχολογία και μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Μολδαβία. Οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν στον στόχο που είχαν βάλει και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο τέλος. Δεν θα τους εμπιστευτούμε και θα πάμε με τον άσο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λετονία 6 13 4 1 1 12:5
  2 Μολδαβία 6 13 4 1 1 10:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Zzo8877 με το υψηλότερο yield +3.40% έπαιξε: Over
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +0.61% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες