1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Τσεχία

7/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 729
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 13' Holes Tomas
  2. 32' Loizou Loizos
  3. 43' Darida Vladimir (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 1 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 7,637 3.3%
        X
        € 10,809 4.6%
        2
        € 214,778 92.1%
        Over
        € 0 0%
        Under
        € 0 0%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Τετάρτη, 19:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        95 ψήφοι:

        Videos

        Ανώτερο σύνολο οι Τσέχοι

        Ανώτερο σύνολο οι Τσέχοι

        Κύπρος και Τσεχία έρχονται αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση στην Λάρναα λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για το Nations League.

        ΚΥΠΡΟΣ

        Πραγματοποίησε δεύτερη σερί αρνητική εμφάνιση στο Nations League και γνώρισε την εντός έδρας ήττα από το Αζερμπαϊτζάν. Λίγα πράγματα για το σύνολο του Γιόχαν Βάλεμ στην αρχή του παιχνιδιού, έμεινε πίσω στο σκορ στο 29’ και δέκα λεπτά αργότερα έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία όταν το σουτ του Χριστοφή βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Είχε ανούσια υπεροχή στην επανάληψη και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αξιόλογες συνθήκες για να φτάσει στην ισοφάριση.

        Η ανανέωση που επιχειρεί ο νέος προπονητής θέλει χρόνο για να φέρει αποτελέσματα και από ότι φαίνεται θα δώσει πλέον μάχη για να κρατηθεί στο τρίτο γκρουπ του Nations League, μετά τις δύο ήτες στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Την Πέμπτη ταξιδεύει στο Λουξεμβούργο ελπίζοντας να σημειώσει την πρώτη της νίκη.

        «Έχω ζητήσει από την ομοσπονδία να έχω 26 παίκτες αντί 23 που είναι στην αποστολή. Σκοπεύω να τους χρησιμοποιήσω σχεδόν όλους. Είναι πολύ σημαντικό και ωραίο που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με μια δυνατή ομάδα όπως η Τσεχία και ως προπονητής αναμένω να πάρω πολλές απαντήσεις σε σχέση με την απόδοση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών. Θα πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε μεγάλους αντιπάλους».

        Αγωνιστικά Νέα: Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο μέσος Τζιώνης κυρίως για λόγους ξεκούρασης.

        Η αποστολή της Κύπρου:

        Τερματοφύλακες: Νεόφυτος Μιχαήλ (Ολυμπιακός Νικοσίας), Δημητρίου (Ολυμπιακός Λευκωσίας), Κυριακίδης (Ομόνοια)

        Αμυντικοί: Γουίλερ (ΑΠΟΕΛ), Κούσουλος (Ομόνοια), Καρώ (Σαλερνιτάνα), Χριστοφόρου (Νέα Σαλαμίνα), Σιέλης (ΑΠΟΛΕ.) Κυριακού (Απόλλων Λεμεσού) Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγκιτς (Χιμπέρνιαν), Ιωάννου (Νότιγχαμ Φόρεστ)

        Μέσοι: Μιχάλης Ιωάννου (Ρόντα), Αρτυματάς (Ανόρθωση), Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ), Αβραάμ (ΑΕ Λεμεσού), Σπόλιαριτς (ΑΕΚ Λάρνακας), Κωστή (Ολυμπιακός), Θεοδώρου (Παραλίμνι), Πίτtας (Απόλλων Λεμεσού), Κάστανος (Φροζινονε), Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Τζιόνης (Ομόνοια)

        Επιθετικοί: Σωτηρίου (Αστάνα), Λοΐζου (Ομόνοια), Αντωνίου (Απόλλων Λεμεσου), Ζαχαρίου (Ολυμπιακός Λευκωσίας), Χριστοφή (Ανόρθωση), Κακούλης (Ομόνοια).

        ΤΣΕΧΙΑ

        Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση και μόνο το γεγονός ότι πάλεψε τόσο πολύ το παιχνίδι με την Σκωτία μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για την Τσεχία. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας λοιπόν απέναντι στην Σλοβακία όλη η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στην χώρα υπό τον φόβο νέων κρουσμάτων κορωνοϊου και 23 νέοι παίκτες αντιμετώπισαν την Σκωτία. Κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με πλασέ του Πέσεκ στο 12’, δέχτηκε όμως την ισοφάριση στο 27’. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, μία κακή αντίδραση της άμυνας της στο 52’ έστειλε στην άσπρη βούλα τον Κρίστι και αυτός έδωσε το προβάδισμα στην Σκωτία. Πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι με τον Χάβλικ στο 61’, χαμένο τετ α τετ στη συνέχεια και νέο δοκάρι στο 88’.

        Προφανώς και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Αξιοσημείωτη η εμφάνιση της αν αναλογιστεί κανείς ότι πλην δύο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση με την φανέλα της Εθνικής. Επιστροφή στην κανονικότητα όμως με τους περισσότερους βασικούς να βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας (11/10) με το Ισραήλ. Κρίσιμη αναμέτρηση για τους Τσέχους που με βάση την εικόνα τους έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο.

        Αγωνιστικά Νέα: Μετράει απουσίας η Τσεχία καθώς απουσιάζουν οι τερματοφύλακες Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης) και Κόλαρ (Σλάβια Πράγας), ο μέοσς Γιάνκτο (Σαμπντόρια), και οι φορ Σικ (Λεβερκούζεν) και Κρμέντσικ (Μπριζ)

        Η αποστολή της Τσεχίας:

        Τερματοφύλακες: Βατσλίκ (Σεβίλλη), Ν'Γκουέν (Σλόβαν Λίμπερετς), Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ)

        Αμυντικοί: Σέλουτσκα (Σπάρτα Πράγας), Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Κουφάλ (Σλάβια Πράγας), Κούντελα (Σλάβια Πράγας), Χοβόρκα (Σλάβια Πράγας), Ματέγιου (Μπρέσιτσα), Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Νόβακ (Φενερμπαχτσέ), Πέτρασεκ (Ράκοφ)

        Μέσοι: Ντάριντα (Χέρτα) Ντόκαλ (Σπάρτα Πράγας), Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Κάλβαζ (Πλζεν), Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας), Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Κόπιτς (Βικτόρια Πλζεν), Χόλες (Σπάρτα Πράγας).

        Επιθετικοί: Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Βίντρα (Μπέρνλι).

        Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Οι Τσέχοι μοιάζουν καλύτερο σύνολο, διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θέλουν να αφήσουν πίσω τους την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Η Κύπρος θα κάνει αρκετές αλλαγές και θα δοκιμάσει αρκετά νέα πράγματα. Ενδεικτικά θα πάμε με το διπλό.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        Αναμετρήσεις Ομάδων
        7/10/2020
        Κύπρος
        Τσεχία
        1 - 2

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο Babis.S, με το υψηλότερο yield +1.47% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες