8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Ισπανία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,555 0.4%
X
€ 8,118 1.1%
2
€ 714,933 98.5%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

124 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

5

0

Σουτ εκτός εστίας

4

23%

Κατοχή μπάλας

77%

1

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

2

4

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

8

0

Σέντρες

11

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

12

1

Ασίστ

3

1

Αντεπιθέσεις

0

17

Πλάγια Άουτ

8

13

Εκτελέσεις Φάουλ

10

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

1

4

Προσπάθειες Για Γκολ

13

1

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Alphamega Stadium
  • Χωρητικότητα: 11000
  • Θεατές: 11000
Ουραγοί εναντίον πρωτοπόρων

Ουραγοί εναντίον πρωτοπόρων

Η Κύπρος υποδέχεται την Ισπανία στο στάδιο «Άλφαμέγα» της Λεμεσού για το τελευταίο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro, ευελπιστώντας σε μια θετική εμφάνιση απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Συνεχίζει την εφιαλτική πορεία στα προκριματικά του Euro αφού στα ματς του Οκτωβρίου μάζεψε δύο τεσσάρες από Νορβηγία εντός (0-4) και Γεωργία εκτός (0-4) δεχόμενη τα επτά από οχτώ γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τελευταίο χρονικά ματς με τους Γεωργιανούς στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος έχοντας και χαμένο τετ-α-τετ για να προηγηθεί αλλά στην επανάληψη κατέρρευσε δεχόμενη τέσσερα τέρματα.

Τα νούμερα τα λένε όλα για την εικόνα της, μετράει επτά ήττες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο με συνολικό σκορ 2-25 τέρματα. Μπαίνει έτσι σε μια διόλου κολακευτική λίστα μαζί με Γιβραλτάρ, Μάλτα, Σαν Μαρίνο και Λιχτενστάιν ως οι μόνες ομάδες χωρίς βαθμό στην προκριματική φάση.

Το σημερινό ματς με την Ισπανία είναι το τελευταίο της στον όμιλο και ακολουθεί το φιλικό με την Λιθουανία. Η τελευταία φορά που γεύτηκε τη χαρά της νίκης ήταν πριν περίπου ένα χρόνο, στις 20 Νοεμβρίου του 2022 σε φιλικό με το Ισραήλ (3-2). Έκτοτε μετράει σερί οχτώ αγώνων με επτά ήττες και μία ισοπαλία.

Παραμένει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο της Εθνικής ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων για την πορεία της ομάδας στον όμιλο: «Η πορεία μας σε αυτή τη διοργάνωση, μας στενοχωρεί όλους. Βρεθήκαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Σε κάποια ματς μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε κάποιες ομάδες αλλά σε άλλα ήμασταν καλοί κατά διαστήματα και δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Πρέπει να προβληματιστούμε. Αυτός ο όμιλος μας δείχνει ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες ομάδες. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο. Παίζεται Κυπριακό πρωτάθλημα χωρίς Κύπριους. Δεν είναι ότι δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Δεν μετανιώνω. Όταν είσαι προπονητής πρέπει να δεχθείς και την αποτυχία. Η Κύπρος είναι δεύτερη πατρίδα μου. Δεν είναι αυτή η Εθνική ομάδα. Οι δυνατότητες των παιδιών είναι πολύ μεγαλύτερες. Βρεθήκαμε σε δύσκολο όμιλο και μας πήρε από κάτω».

Όσον αφορά το ματς με τους Ισπανούς, τόνισε: «Η Ισπανία είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Θα είναι δύσκολο ματς. Είναι θετικό ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα δώσουμε το καλύτερο μας κι όπου βγει. Στην Γρανάδα μέχρι το 70′ ήμασταν σε αυτό που θέλαμε πριν το ματς. Δυστυχώς τα τελευταία 20 λεπτά δεν αντέξαμε στην πίεση της Ισπανία και δεχθήκαμε πολλά γκολ και τη βαριά ήττα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να πάρουμε κάτι».

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Σωτηρίου (Xιροσίμα), Τζιώνης (Κάνσας Σίτι), ο χαφ Ιωάννου (Ανόρθωση) και ο στόπερ Ρομπέρτζ (ΑΕΚ Λάρνακα). Στηλιτεύτηκε ο Κετσπάγια για τη μη κλήση του μπακ Σεργίου (Νέα Σαλαμίνα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Παναγή (Ομόνοια), Μολ (Σερβέτ)

Αμυντικοί: Καρώ (ΟΦΗ), Κορρέια (Ανόρθωση), Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Ιωάννου (Κόμο), Α. Παναγιώτου (Απόλλων Λεμεσού), Ανδρέου (Σαρλερουά), Ν. Παναγιώτου (Ομόνοια), Πηλέας (Πανσερραϊκός)

Μέσοι: Κυριάκου (Απολλων Λεμεσού), Κούσουλος (Ομόνοια), Γκόγκιτς (Σεντ Μίρεντ), Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Κυπριανού (Πιτερμπορο), Χαραλάμπους (Ομόνοια), Σπόλιαριτς (Απόλλων Λεμεσού)

Επιθετικοί: Κακουλής (Ομόνοια), Πίττας (ΑΪΚ), Λοΐζου (Ομόνοια), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Γαβριήλ (ΑΠΟΕΛ).Κέρδισε με 1-0 την Νορβηγία του Χάαλαντ στο Όσλο και «σφράγισε» και μαθηματικά την παρουσία στα τελικά του Euro. Κυριαρχική εμφάνιση απέναντι σε μια φοβική νορβηγική ομάδα, έφτιαξε αρκετές φάσεις και πήρε τη νίκη με γκολ του Γκάβι στο 49’.

Βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 5-0-1, υπερτερώντας της Σκωτίας στη μεταξύ τους ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Μετά το σημερινό υποδέχεται την Κυριακή (19/11) την Γεωργία στην έδρα της για το φινάλε των προκριματικών.

Για το κίνητρο της ομάδας του στα δύο τελευταία παιχνίδια μίλησε ο τεχνικός της Ντε Λα Φουέντε: «Έχουμε δύο παιχνίδια, θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο. Θέλουμε να φτάσουμε στο ανώτατο επίπεδο και να ετοιμαστούμε για το Euro. Θέλω να φτάσουμε στο όριο των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να δώσουμε το αίσθημα ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Κόντρα στην Κύπρο θέλω να δω ότι έχουμε αναπτυχθεί λίγο περισσότερο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμών ο γκολκίπερ Κέπα (Ρεάλ) και ο εξτρέμ Όλμο (Λειψία). Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου εκτός επιλογών έμειναν οι αμυντικοί Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), Γκαρθία (Ρεάλ Μαδρίτης) και οι επιθετικοί Πίνο (Βιγιαρέαλ), Φάτι (Μπράιτον). Νέα πρόσωπά οι Ρεμίρο, Γκριμάλντο, Α. Γκαρσία και Ρικέλμε.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ραγιά (Άρσεναλ), Σιμόν (Μπιλμπάο), Ρεμίρο (Σοσιεδάδ)

Αμυντικοί: Καρβαχάλ (Ρεάλ), Ι. Μαρτίνεθ (Μπαρτσελόνα), Π. Τόρες (Άστον Βίλα), Λε Νορμάν (Σοσιεδάδ), Γκαγιά (Βαλένθια), Ν. Γκαρσία (Οσασούνα), Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν), Νάβας (Σεβίλλη)

Μέσοι: Μερίνο (Σοσιεδάδ), Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Σάνσετ (Μπιλμπάο), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Α. Γκαρσία (Χιρόνα), Ρικέλμε (Ατλέτικο)

Επιθετικοί: Μοράτα (Ατλέτικο), Φ. Τόρες (Μπαρτσελόνα), Χοσέλου (Ρεάλ), Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Γουίλιαμς (Μπιλμπάο), Ογιαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες. Η Ισπανία θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν την πάρει απέναντι σε μια Κύπρο που έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ στον όμιλο έχοντας επτά ήττες σε ισάριθμα ματς με συνολικό σκορ 2-25. Αντιστοιχηματικό ματς με «διπλό», όβερ και 2 Ημίχρονο στα… πατώματα. Όλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις των Ισπανών, θα πάμε με το 4-6 που επιβεβαιώθηκε στο πρώτο ματς (6-0).

FACTS

  • Η ομάδα Κύπρος έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.04 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ισπανία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.04 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Κύπρος, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 21 7 0 1 25:5
  5 Κύπρος 8 0 0 0 8 3:28
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
16/11/2023
Κύπρος
Ισπανία
1 - 3
12/9/2023
Ισπανία
Κύπρος
6 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Park3r με το υψηλότερο yield +0.27% έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +6.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες